Alt3rnative Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Καλημέρα παίδες, Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής. Δουλεύω πάνω σε ένα excel στη δουλειά και επειδή περνάω στοιχεία πελατών κάθε φορά πρέπει να τα περνάω και στο ένα γραφείο και στο άλλο. Υπάρχει τρόπος να ενημερώνω το excel στο ένα μέρος και να γίνεται update γενικά; Μέσω cloud ή δε ξέρω κι εγώ τι άλλο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
koystado Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Βάλτο στο dropbox και άνοιξε το από εκεί όπου και αν είσαι 1
nickts1 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Οποιαδήποτε cloud υπηρεσία κάνει τη δουλειά που θες. Για ανάλογες (και πολυ πιο διευρυμένες επαγγελματικές αναγκες) προσωπικά χρησιμοποιώ google drive. Πολύ φιλικό στη χρήση και με απειρες δυνατότητες.
NikosKallithea Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Και στον υπολογιστή σου να το έχεις, αν το ανοίγει ο άλλος από τον δεύτερο υπολογιστή με λινκ, πάντα ενημερωμένο θα είναι
thepoint Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Αυτό που έκανες είναι παράλογο. Λογικά δεν είναι ο ίδιος λογαριασμός και στους δύο υπολογιστές άρα καλύτερη λύση η κοινή χρήση του λογιστικού φύλλου ότι απλούστερο θα μπορούσε να υπάρξει. Τα δικαιώματα ορίζεις.
Alt3rnative Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Αυτό που έκανες είναι παράλογο. Λογικά δεν είναι ο ίδιος λογαριασμός και στους δύο υπολογιστές άρα καλύτερη λύση η κοινή χρήση του λογιστικού φύλλου ότι απλούστερο θα μπορούσε να υπάρξει. Τα δικαιώματα ορίζεις. Αδερφέ επειδή η επιχείρηση είναι καινούρια και εκτός από το κεντρικό υπάρχει και υποκατάστημα δεν έχουν αγοράσει ακόμα και CRM και προσπαθω να τα συμμαζεψω με το excel μεχρι να γινει αυτο. Οταν λοιπον χρειαζεται να ειμαι και στο ενα καταστημα και στο αλλο πρεπει να ενημερωνονται 2 excel σε διαφορετικους χωρους και παραλληλα να ειναι up to date. Αν γνωριζεις καποια αλλη λυση ειμαι ετοιμος να την ακουσω. Εξαλλου γι αυτο ρωτησα και στο φορουμ.
micos000 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Μάλλον μιλάς για κάτι σαν το Escel Online. ή το Microsoft Offive for Dropbox.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα