Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας

Το κινητό το εχω περιπου 3 χρόνια.

Ποστάρο μηπως και δεν θα χρειαστώ factory reset. Εδω και έναν μήνα μου εμφανίζεται το μηνυμα ¨Δυστυχώς,Bluetooth σταμάτησε να λειτουργεί¨. Παρολου που παταω "ΟΚ" αυτο ξαναεμφανίζεται καμια 10 φορές. Καπου καπου συμβαίνει και σε αλλα προγραμματα.

Ευχαριστω πολυ εκ των προτέρων για την βοήθεια.

Δημοσ.

Καλα κ μενα μου το κανει αυτο σ κανα προγραμμα αλλα μια φορα το μηνα και αν ξερω γω οποτε δεν του δωσα σημασια...παρε κ κανα τηλ στο service μπας κ σ πουν τπτ αλλιως μαλλον φλερταρεις μετο reset εκτος αν δεν σ ενοχλει τοσο...

Δημοσ.

Γεια σας

Το κινητό το εχω περιπου 3 χρόνια.

Ποστάρο μηπως και δεν θα χρειαστώ factory reset. Εδω και έναν μήνα μου εμφανίζεται το μηνυμα ¨Δυστυχώς,Bluetooth σταμάτησε να λειτουργεί¨. Παρολου που παταω "ΟΚ" αυτο ξαναεμφανίζεται καμια 10 φορές. Καπου καπου συμβαίνει και σε αλλα προγραμματα.

Ευχαριστω πολυ εκ των προτέρων για την βοήθεια.

είσαι root? έχεις κανα backup προσφατο? είναι stock?

Δημοσ.

Θέλει να το γυρίσεις εργοστασιακες ρυθμίσεις πιστευω. Δεν λύνεται διαφορετκα. Πρωτα όμως κανόνισε να κρατήσεις ότι θες απο μέσα γιατί θα χαθούν τα πάντα. Στείλε κάπου τα σημαντικά αρχεία που δεν θες να χασεις και μετα προχωρά στις εργοστασιακες ρυθμίσεις. Μετα θα ειναι μια χαρά. Στην θεση σου θα κατέβαζα το google drive και θα εβαζα εκει μέσα οτι σημαντικό δεν θελω να χαθει. Και μετα θα τα έβαζα πάλι πισω στην συσκευη. Όπως σε βολέψει εσενα ομως...

Δημοσ.

Κανε διαγραφη προσωρινης μνημης. Μπορει να στρωσει και να γλυτωσεις το ριζετ. Αν εχεις καστομ ρεκαβερυ ακομα καλυτερα. Μπες και κανε wipe cache

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδια για την βοήθεια. Ας κάνω σήμερα μια προσπάθεια να πάρω τηλ. την LG και βλέπουμε. 

@tsilitheo1 διαγραφή προσωρινής μνήμης δηλ. cache για το bluetooth δεν έχω βρει που είναι για τα αλλα προγραμματα το έχω βρει.

@andreapaog328 απαντώ εαν και δεν ξερω εαν καταλαβα καλα τι ρωτάς. 

root δεν εχω κανω στο τηλ, ουτε backup εχω πάρει ποτε, εχεις κατι να προτείνεις εκτός το google drive που προτείνει ενας φίλος πιο πάνω;  stock εννοείς την αγορά; το κινητό απο το kaiser το αγόρασα.

Δημοσ.

Πήρα σήμερα την LG τηλ. και το μόνο που μου είπε είναι κανε factory reset και εαν δεν δουλέψει το στελνεις στο service! Τιποτα το ιδιαίτερο δηλαδη. 

Απο μονος μου έκανα τώρα αναβαθμιση λογισμικού σε Android 5.0.2. Καλώς .. κακώς; θα δείξει. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για όσους έχουν το ίδιο πρόβλημα:

Μέτα την αναβάθμιση και συνεχόμενη χρήση 14 ημερών το bluetooth αλλα και άλλες εφαρμογές δουλεύουν χωρίς να μου έχει βγάλει το μήνυμα " Δυστυχώς η εφαρμογή ..... σταμάτησε να λειτουργεί".

Το αρνητικό όμως είναι ότι το τηλέφωνο έγινε πιο αργό και φορτίζει πιο αργά.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...