maze11 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα! Ενας φίλος αντιμετωπιζει ένα πρόβλημα και επειδη εγω δεν ειμαι σχετικός με αυτα θα ηθελα τα φώτα σας. Μπήκε σε ενα σαιτ γνωριμιών, γνώρισε μια κοπέλα και ανταλλαξαν φωτογραφίες. Επειδη δεν του άρεσε η κοπέλα έστειλε φωτογραφια ενός γνωστού του και πιθανόν εκείνη το κατάλαβε γιατι μου ειπε οτι τον έβρισε και τον απείλησε οτι θα τον βρει και οτι θα παει στην αστυνομία, επισης οτι εχει ενα φιλο κομπιουτερα και θα βρει την ip του επειδη της ειπε ψέμματα! Τι γινεται τωρα; Να ανησυχεί ή δεν υπαρχει θεμα; (Ολα αυτα έγιναν μέσω κινητού, εννοω μέσω κινητού έστειλε φωτογραφίες, δεν ξερω αν παιζει ρόλο) Ευχαριστούμε εκ των προτέρων
tsaptsap Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Αν παει νομιμα μπορει να τον βρει Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2016 από tsaptsap
suffocater Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Αχ αυτοι οι "ενας φιλος",όλο μπλέκουν.Την επομενη φορά μην ξεφτιλιζεις αγνωστο κόσμο που δεν φταίει σε τίποτα.Εννοω,μεταφερε το στον φιλο σου.
maze11 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Αχ αυτοι οι "ενας φιλος",όλο μπλέκουν. Την επομενη φορά μην ξεφτιλιζεις αγνωστο κόσμο που δεν φταίει σε τίποτα. Εννοω,μεταφερε το στον φιλο σου. Δεν υπαρχει θεμα ως προς αυτο, εγω εχω δέσμευση και δεν μπαίνω κ σε σαιτ γνωριμιών. απλα ηθελα να ρωτήσω και εγκυκλοπαιδικά και επί του θέματος επειδη ειχε αγχωθεί λιγο αλλα του ελεγα οτι δεν γινεται και οτι αν γίνει δεν θα μπλέξεις αφου δεν την έβρισες εσύ ή την απειλησες.
Chrisxxx Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Σε καποιο ακραιο βαθμο που ας πουμε βρει την IP του και κανει μηνυση για ξερωγω πλαστοπροσωπία - προσπαθηση εξαπατησης και δεχτεί ο εισαγγελέας οτι συντρέχει λόγος να γίνει αρση απορρητου και προχωρησει η διαδικασία μπορεί και να τον βρουν "για να του τραβηξουν το αυτι".. Σε εισαγωγικά γιατι δεν συντρεχει ιδιαίτερος λόγος να μπουν στην διαδικασία και δεν εχει κανει κατι.. Πιο μεγάλη βαση θα ειχε να τον ψαχνει αυτός που χρησιμοποιεισε τη φωτο του.
maze11 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Σε καποιο ακραιο βαθμο που ας πουμε βρει την IP του και κανει μηνυση για ξερωγω πλαστοπροσωπία - προσπαθηση εξαπατησης και δεχτεί ο εισαγγελέας οτι συντρέχει λόγος να γίνει αρση απορρητου και προχωρησει η διαδικασία μπορεί και να τον βρουν "για να του τραβηξουν το αυτι".. Σε εισαγωγικά γιατι δεν συντρεχει ιδιαίτερος λόγος να μπουν στην διαδικασία και δεν εχει κανει κατι.. Πιο μεγάλη βαση θα ειχε να τον ψαχνει αυτός που χρησιμοποιεισε τη φωτο του.Την φωτο αυτη την ειχε τραβηξει ο ίδιος του φίλου του. Και την ειχε δημοσιοποιήσει στο φβ. Το θεμα ειναι οτι τωρα δεν τον ειιχε ειδοποιήσει. Και όπως λες για πλαστοπροσωπία δύσκολα σε κατηγορούν για κατι τοσο "ασήμαντο " το έψαξα λιγο, επειδη δεν καταχράστηκε χρήματα ή οτιδήποτε άλλο χρησιμοποιώντας τη φωτογραφια. Εξάλλου η κοπέλα επειδη διαβασα τα μηνύματα ηταν τερμα επιθετική και απειλούσε οχι για μηνύσεις αλλα οτι θα παει στην αστυνομία και οτι ενας φίλος της ειναι κομπιουτερας και θα βρει τη διευθυνση του. Τωρα τι να πω, εγω του ειπα να διαγράψει το προφίλ μηπως και δυσκολευτεί να τον εντοπίσει
soteras Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μπας κι η κοπέλα ήταν ο φίλος σου του οποίου έστειλες τη φώτο
rfc Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Φτασαμε στο σημειο να μας απειλουν οι γκομενες, αν οσα λεει ο τυπος αληθευουν και δεν ειναι αυτος η γκομενα. Τεσπα....... δε μπορει να σου κανει τπτ.
Lolarikos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Τσάμπα ανησυχείς φίλε. Εγώ πάντως θα σου πρότεινα να το συνεχίσεις το θέμα και να την κάνεις να χαλάσει τσάμπα λεφτά σε μυνήσεις και δικηγόρους, ενώ στο τέλος δεν θα σου κάνει τίποτα. Οι ISP προστατεύουν κατά κάποιο τρόπο τους πελάτες τους και η εισαγγελική διαδικασία για την άρση απορρήτου, είτε πρόκειται για τηλεφωνική είτε για διαδικτυακή, προχωράει πολύ αργά. Θα κάνει μήνες. Δύσκολο το κόβω να θέλει να δοκιμάσει χωρίς ιδιαίτερο λόγο την τσέπη της και τα αποθέματα υπομονής της, που θα εξαντληθούν πολύ γρήγορα με την κείμενη νομοθεσία. Έλεος η κάθε ελεεινίδα την είδε NSA.
maze11 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Τσάμπα ανησυχείς φίλε. Εγώ πάντως θα σου πρότεινα να το συνεχίσεις το θέμα και να την κάνεις να χαλάσει τσάμπα λεφτά σε μυνήσεις και δικηγόρους, ενώ στο τέλος δεν θα σου κάνει τίποτα. Οι ISP προστατεύουν κατά κάποιο τρόπο τους πελάτες τους και η εισαγγελική διαδικασία για την άρση απορρήτου, είτε πρόκειται για τηλεφωνική είτε για διαδικτυακή, προχωράει πολύ αργά. Θα κάνει μήνες. Δύσκολο το κόβω να θέλει να δοκιμάσει χωρίς ιδιαίτερο λόγο την τσέπη της και τα αποθέματα υπομονής της, που θα εξαντληθούν πολύ γρήγορα με την κείμενη νομοθεσία. Έλεος η κάθε ελεεινίδα την είδε NSA. Δεν νομίζω να το συνεχίσει. Αρχικά εκείνη ξεκίνησε τις βρισιές και τις απειλές, από ότι καταλαβαμε του χακαρε και το προφίλ αλλιώς δεν θα μπορούσε να ξέρει ότι έστειλε λάθος φωτογραφία. Πέρα από αυτό,λιγο που το έψαξα περί πλαστοπροσωπίας δεν θεωρείται αδίκημα εφόσον δεν προσπαθείς να καταχραστείς χρήματα ή οτιδήποτε άλλα σοβαρά έγγραφα. Συν ότι είχε πάρει άδεια. Κλείνοντας, όταν έχεις χακαρει προφίλ (πρώτο αδίκημα) έχεις βρίσει και απειλήσει (σοβαρά) τον άλλον δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις για "πλαστοπροσωπία" ενώ έχεις διαπράξει χειρότερα. ευχαριστώ πάντως για τις συμβουλές σας!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα