Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ.

Έχω τα win 10 64-bit σε sad σκληρό, και θέλω να περάσω και τα 7αρια σε έναν άλλο δίσκο στο ίδιο σύστημα. Όταν όμως πάω να τα περάσω μου εμφανίζει το πάνω error και δε με αφήνει να τα περάσω. Έκανα format, delete & create στον δίσκο αλλά πάλι τα ίδια.

Πως το λύνουμε; μπορούμε να έχουμε και τα 10αρια και τα 7αρια μαζί (σε διαφορετικούς σκληρούς δίσκους);

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δεν πιστευω να χεις και τους 2 δισκους συνδεδεμενους ε?

Βγαλε τον δισκο με τα 10αρια και ασε μονο τον αλλο που πας να περασεις τα 7αρια.

• Like 1
Δημοσ.

Και τους 2 τους έχω. Για την ακρίβεια 4 έχω, απλά στους 2 θα βάλω λειτουργικό. 

Δηλαδή αποσυνδέω αυτόν με τα 10αρια, περνάω τα 7αρια, συνδέω ξανά τον άλλον και θα μου εμφανίζει κανονικά το μενού για να επιλέξω με ποια θα μπουτάρω? 

Δημοσ.

Οκ πέρασα τα 7αρια. Τώρα όμως που κούμπωσα αυτόν με τα 10αρια δε μου δίνει επιλογή να τα bootάρω. Μονο αν πάω στα bios και επιλέξω απο που θέλω. Υπάρχει τρόπος να μου βγάζει μενού πριν ξεκινήσουν τα windows?

Δημοσ.

Πλεον οχι , ετσι οπως ειναι ..δηλ το ενα λειτουργικο δεν γνωριζει την υπαρξη του αλλου..

Κανονικα θα επρεπε να μπορουσες να εγκαταστησεις τα 2 λειτουργικα με τους δισκους ολους συνδεδεμενους..αλλα προφανως με 4 δισκους πανω..κατι εκανες λαθος με την επιλογη των partitions για αυτο σου εβγαζε και το σφαλμα.

http://www.howtogeek.com/214477/how-to-dual-boot-two-or-more-versions-of-windows/

http://www.howtogeek.com/197647/how-to-dual-boot-windows-10-with-windows-7-or-8/

Λενε το ιδιο πραμα...τελευταιο βαζουμε το νεοτερο λειτουργικο..ολοι οι δισκοι/partitions συνδεδεμενοι και αφου επιλεξουμε σωστα τα partitions και εγκατασταθουν τα λειτουργικα τοτε θα βγαζει επιλογη και για τα  2 λειτουργικα.

Δοκιμασε το προγραμμα easybcd να προσθεσεις χειροκινητα το δευτερο λειτουργικο στις επιλογες.

Στην ουσια δηλ , θα τρεξεις το "βασικο" σου λειτουργικο και θα προσθεσεις σε αυτο με το easybcd την επιλογη για το 2ο λειτουργικο.

Δες εδω και ενα βιντεο για το περι τινος προκειται με αυτο το προγραμμα 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...