Προς το περιεχόμενο

Σπουδές Κινηματογράφου-Σκηνοθεσίας

Panahs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να μου πείτε τα καλύτερα πανεπιστήμια της Ευρώπης για σπουδές/ μεταπτυχιακά πάνω στον Κινηματογράφο και την Σκηνοθεσία, καθώς και links για αυτά (αν είναι δυνατό).

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Panah,apo fetos yparxei antistoixo tmima stin 3obathmia elliniki ekpaideusi,an kai to gegonos tou adokimou isws se kanei epifylaktiko.

Tromeri periptwsi einai i Akadimia tis Agglias alla epikentronontai kyriws sto Theatro,ase pou einai pandyskolo na mpeis

Na ypothesw den endiaferesai gia ithopoiia oute gia Ameriki logw kostous e???

Δημοσ.

Ναι, η Αμερική είναι λίγο απαγορευτική.

Ως φοιτητής θεατρολογίας στο τμήμα της Αθήνας και με περισσότερο ενδιαφέρον στον κινηματογράφο θέλω να ψάξω κάτι στο εξωτερικό που να επικεντρώνεται σε αυτόν τον τομέα περισσότερο. Επίσης δεν θέλω να ρισκάρω να φύγω από το ένα ελληνικό χάλι (λέγε με Φιλοσοφική) και να πάω σε κάτι άλλο πάλι ελληνικό. Έπειτα κακά τα ψέματα, η Ελλάδα σε αυτό τον χώρο έχει πολύ αβέβαιο μέλλον (εως καθόλου).

Η ηθοποιία σαφώς και λαμβάνεται υπ' όψην (όλα από εκεί ξεκινάνε), απλά μου κεντρίζει το ενδιαφέρον η σκηνοθεσία.

Δημοσ.

An endiaferese gia ithopoia pantws i apopsi mou einai:Vres mia sxoli pou na sou prosferei auta pou thes xwris aparaitws na einai i top sxoli kai min apogoiteyese. Otan eixe paei stin sxoli o Gene Hackman ton aporripsan ws "entelws apithano na petyxei".Itan o enas apo tous 2 tis sxolis pou aporripsan.O allos itan o...Dustin Hoffman!!(ekeini i fournia kritwn prepei na niwthei san ton agenti twn Sonics pou epelexe sto no1 twn draft ton Bowie kai afise sto no2 ton Olajuwon kai sto no3 ton...Jordan).Tha sou protina to "Actor's studio" alla eipes Ameriki no opote sorry pou den mporw na voithisw

Δημοσ.
Panah' date='apo fetos yparxei antistoixo tmima stin 3obathmia elliniki ekpaideusi,an kai to gegonos tou adokimou isws se kanei epifylaktiko.

[/quote']

Μήπως ξέρεις περισσότερα ?!

Δημοσ.

akpe:Ti ennoeis perissotera???Apla o Venizelos eixe anakoinwsei (kai ontws ylopoiithike) ton Septemvri oti apo tin nea xronia tha yparxei tmima Kinimatografikwn Spoudwn,opws yparxei tmima Theatrikwn.Exw tin entypwsi oti yparxei ena tmima,stin Athina

Δημοσ.

Για το νέο τμήμα Κινηματογραφικών σπουδών κάτι έχω ακούσει για Ναύπλιο ή Θεσσαλονίκη. Φοβάμαι πως όχι για Αθήνα.

Επειδή δεν ξέρω όμως περισσότερα, δεν θέλω να σε γελάσω.

Δημοσ.

Βασικά για Θεσσαλονίκη πρόκεται....

Θα λειτουργήσει από Σεπτέμβριο αλλά πρόγραμμα σπουδών κλπ δεν έχουν βγάλει ακόμα.... Υποδομή μηδέν...

Τελευταία στιγμή θα γίνουν όλα... Πάντως είπαν ότι τον Ιούνιο θα υπάρχει στα μηχανογραφικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...