Προς το περιεχόμενο

kingsoft office - γνωμες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει λειτουργήσει κανεις την σουίτα; τι εμπειρίες έχετε; σαν εναλλακτικό του ms τι λέτε; libre η kingsoft; φαίνεται αρκετά υποσχόμενο και οτι έχει καλύτερη συμβατότητα με έγγραφα του ms

Δημοσ.

Χωρις να το ξερω το kingston(1η φορα το ακουω), βλεπω οτι δεν ειναι free εντελως στην σελιδα του, οποτε libre (που ακομα και εγγραφα visio υποστηριζει)

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει και η free εκδοση του που έχει τα εναλλακτικά του word excel και powerpoint

Και εγω προς το libre είμαι απλα ήθελα να δω μήπως το έχει λειτουργήσει κανεις

Μολις ειδα τα ορια που εχει. Πχ ενα. Η free εκδοση εκτυπωνει αλλα με watermark. Οπως επισης αν θες να μετατρεψεις ενα αρχειο σε pdf.

Δημοσ.

Τώρα πλέον λέγεται WPS Office. Αν εκτυπώνει με watermark νομίζω ότι είναι επαρκής λόγος απόρριψης (για εμένα θα ήταν ασυζητητί). Έχω την εντύπωση ότι κάπως παλιότερες εκδόσεις δεν το έκαναν αυτό, οπότε αν σου αρέσει ψάξε να βρεις καμιά τέτοια. Επίσης έχω διαβάσει ότι ο επεξεργαστής κειμένου προσφέρει καλύτερη συμβατότητα με έγγραφα Word (docx). Ένα αρνητικό είναι (απ' ό,τι θυμάμαι από παλιά δοκιμή που είχα κάνει) ότι δεν υποστηρίζει ελληνικό περιβάλλον στις εφαρμογές, και ελληνικό ορθογράφο και συλλαβισμό - δεν ξέρω αν αυτό έχει αλλάξει.

Κι εγώ μάλλον προς το LibreOffice θα πήγαινα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...