Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρόλο που γράφω κάθε μέρα βλέποντας τα Analytics διαπιστώνω πως η φίλη μου η Google δε στέλνει τίποτα!

Το ερώτημα μου είναι, αν ποτέ μου στείλει θα είναι γιατί κάποιο ποστ μου, το έχει βάλει στις σελίδες της έτσι; 

Επίσης, πως μπορώ να πάρω backlinks στην Ελλάδα εφόσον δε ξέρω κανέναν που να είναι στο ίδιο niche με μένα.. 

Δημοσ.

Αυτό έχει να κάνει με το SEO της σελίδα σου αγαπητέ, είναι αυτή στην υπογραφή σου να φανταστώ; (δεν την έχω δει για να μην επηρεαστώ και εφόσον δεν το αναφέρεις).

Για να έρθει κόσμος από τις μηχανές αναζήτησης θέλει κόπο, χρόνο, πλούσιο και μοναδικό περιεχόμενο (όχι copy paste από άλλους) αλλά και η σελίδα σου να πληροί τα σύγχρονα standard για να βγαίνει σε καλή θέση...

• Like 1
Δημοσ.

Παρόλο που γράφω κάθε μέρα βλέποντας τα Analytics διαπιστώνω πως η φίλη μου η Google δε στέλνει τίποτα!

και ποιος ειπε οτι γραφοντας καθε μερα, η google θα σου στειλει κοσμο?

Το ερώτημα μου είναι, αν ποτέ μου στείλει θα είναι γιατί κάποιο ποστ μου, το έχει βάλει στις σελίδες της έτσι; 

θα στειλει εφοσον καποιος ψαξει κατι που γραφεις στο ποστ σου

Επίσης, πως μπορώ να πάρω backlinks στην Ελλάδα εφόσον δε ξέρω κανέναν που να είναι στο ίδιο niche με μένα.. 

δε χρειαζεται να ειναι το ιδιο niche με σενα. οποιοσδηποτε αν θελει μπορει να βαλει backlink

• Like 1
Δημοσ.

Τι θράσος αυτή η εταιρία πια!  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Σωστά τα λέτε φίλοι μου! Ευχαριστώ!!!

Στο blog μου το terry ανέβασα πολύ το page speed της σελίδας κάπου 85 στο gtmetrix (Το άλλο το site βαρέθηκα χαχα). Επίσης έβαλα το plugin με τα Greeklish. Μου φαίνεται πως είναι πιο καλά στημένο πλέον.

Τέλοσπάντων μπορεί να πάω με τα νερά τους και να βάλω κανένα ad στο YouTube ώστε να πάρει λίγο boost..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...