fenia1 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Γεια σας! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω νέο κινητό και βρίσκομαι σε δίλημμα και χρειάζομαι τα φώτα σας! Ψάχνω ένα κινητό που πάνω από όλα θέλω να έχει καλή μπαταρία (να βγάζει άνετα 1 μερα με δυνατή χρήση καθώς το χρησιμοποιώ ως αντικατάστατο υπολογιστή για τα πάντα) και πολυ καλή κάμερα (όχι για selfies,αλήθεια την χρειάζομαι! ). Από εκεί και πέρα διαθέτω μέχρι 400-420 το πολύ. Θα προτιμούσα να έχει pure android μιας και έρχομαι από nexus 5 που ήταν ελαφρύ και είχα πολλές αναβαθμίσεις. (Το 6P είναι πολύ μεγάλο για εμένα) Ήθελα το S7 αλλά παραείναι ακριβό και σκεφτόμουν για honor 8,P9 ή ONEPLUS 3. Παρακαλώ πείτε μου τη γνώμη σας είτε για όσα πρότεινα είτε για να μου προτείνετε εσείς κάποιο. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!
2.1Ohm Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 1+3 με κλειστα ματια αφου το εχει το budget σου!Η καμερα του ειναι αρκετα καλη (ισως λιγο κατω απο Ρ9) αλλα κερδιζει σε επεξεγαστη , 6 ραμ θα τα χρειαστεις αν και πολυ overkill αλλα κρατας τα κινητα σου χρονια απο οτι φαινεται! Το μονο μειωνεκτικμα του ειναι η οθονη! Ναι ειναι full hd αλλα εχει diaomont patern (νμζω ετσι λεγεται αμα κανω λαθος διορθωστεμε) που στην ουσια 3 πιξελ φωτιζονται για να δημιουργησουν 1 πραγμα που κανει πιο φτωχη την οθονη!(δες ενα samasung galaxy note 3 στα ιδια επιπεδα θα ειναι πανω κατω οσο αφορα τα πιξελ) Κατα τα αλλα ειναι σε ολα ΑΨΟΓΟ και εγω που εχω nexus 6p ημουν στο τσακ να το δωσω αλλα το ξανασκεφτηκα και το κρατησα τλκα! 1
fenia1 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 1+3 με κλειστα ματια αφου το εχει το budget σου! Η καμερα του ειναι αρκετα καλη (ισως λιγο κατω απο Ρ9) αλλα κερδιζει σε επεξεγαστη , 6 ραμ θα τα χρειαστεις αν και πολυ overkill αλλα κρατας τα κινητα σου χρονια απο οτι φαινεται! Το μονο μειωνεκτικμα του ειναι η οθονη! Ναι ειναι full hd αλλα εχει diaomont patern (νμζω ετσι λεγεται αμα κανω λαθος διορθωστεμε) που στην ουσια 3 πιξελ φωτιζονται για να δημιουργησουν 1 πραγμα που κανει πιο φτωχη την οθονη!(δες ενα samasung galaxy note 3 στα ιδια επιπεδα θα ειναι πανω κατω οσο αφορα τα πιξελ) Κατα τα αλλα ειναι σε ολα ΑΨΟΓΟ και εγω που εχω nexus 6p ημουν στο τσακ να το δωσω αλλα το ξανασκεφτηκα και το κρατησα τλκα! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Σε περίπτωση που καταλήξω κάπως στο 6π,πόσο κρατάει η μπαταρία του?κ η κάμερα σε ικανοποιεί? Τέλος,μιας κ έψαξες τόσο το 1+3,παίρνει συχνές ενημερώσεις λογισμικού?
2.1Ohm Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Εχει αρκετα συχνα ενημερωσεις! Νμζω τα κλασικα ανα μηνα security updates κ μερικες βελτιωσεις και λιγους μηνες αργοτερα περνει και τις εκδωσεις android!Εκτος και αμα του περασεις cyanogen mod που εχεις επιλογη να μπεις στις beta roms και να εχεις καθε 2 μερες:ΡΗ καμερα ειναι απλα απιστευτη.. Λιγο αργει το shutter speed αμα εχεις ενεργοποιημενο το HDR+ (που να το εχεις γιατι χαρης αυτο βγαζει τοσο καλες φωτογραφιες) αλλα δν ειναι για κινουμενα αντικειμενα! Με απενεργοποιημενο hdr οι φωτογραφιες παλι ειναι παρα πολυ καλες αλλα οχι τοσο ωραιες αλλα μειωνεται το shutter speed αρκετα! Ειδικα για βραδυνες λειψεις πιστευω ειναι το κλτρο!Η μπαταρια του μια μερα μου βγαζει λιγο δυσκολα με βαρια χρηση ανετα με μεσαια (ελαφρια και μαζι μου δν εχει:Ρ) !Γνκα δν ξερω οτι κινητο και να ειχα με την χρηση που το κανω μαλλον βγαζω πολυ μικροτερα νουμερα απο οτι λενε στα reviews κ γνκα οποτε δν ειμαι ατομο να πει, σιγουρα πανω του μετριου ομως προς καλη! Σιγουρα πολυ κλτρη απο nexus 5 παντως πολυ κλτρη απο αυτην!Αμα θελεις s7 γιατι δν ψαχνεις στις αγγελιες τπτ? Ατομα με πολλες αξιολογησεις εννοειται και εμφανισιακα τελειο, πολλα ατομα (σαν και εμενα) απλα αλλαζουν κινητα απο χομπι οχι γιατι εχουν καποιο προβλημα κτλ οποτε μπορεις να πετυχεις αρκετα καλο deal και σιγουρα θα εχουν θηκες αξεσουαρ πακετο που θα το κανουν ακομα κλτρα γτ δν θα χρειαστει να παρεις εσυ τπτ εξτρα
eidikos33 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 to 6p κρατιεται με το 1 χερι? πολυ μεγαλο φαινεται ειδικα για κοπελα
fenia1 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Να'σαι καλα για ολες αυτες τις πληροφοριες. Το εχω ψαξει παρα πολυ για το S7 αλλα οι τιμες ειναι κ παλι απαγορευτικες συνηθως ή μενουν εκτος και δεν εμπιστευομαι αν δεν γινει χερι με χερι. Συνχιζω να κοιταω παντως μεχρι να παρω καποια αποφαση! Οσο για την μπαταρια δυστυχως κ εγω τα ιδια κανω!!! to 6p κρατιεται με το 1 χερι? πολυ μεγαλο φαινεται ειδικα για κοπελα Καπως δυσκολα! Γι'αυτο κ στο αρχικο μου ποστ ειπα οτι δεν το σκεφτομαι για 6p αλλιως εκει θα πηγαινα κατευθειαν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα