Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ιδιο ψαχνω και εγω που ληγει το συμβολαιο μου στον οτε μου εχουν δωσει προσφορα σε καταστημα wind που ισχυει μεχρι αυριο με 23 ευρω αστικα υπεραστικα διεθνη και 300 λεπτα προς κινητα και δωρεαν ενεργοποιηση

Right...τα μισά από αυτά είναι μούφα οπότε κράτα μικρό καλάθι. 

Δημοσ.

Καλησπέρα από εμένα.Μένω Αθήνα,Ζωγράφου και έχω 2 χρόνια VDSL από τη Wind(25ε/μήνα για τον πρώτο χρόνο και 30ε/μήνα για το δεύτερο χρόνο).Παράπονο κανένα,διακοπή καμία.Σε 2-3 μήνες που λήγει το συμβόλαιό μου θα κάνω μία έρευνα αγοράς,αλλά έτσι όπως με βλέπω πάλι στη Wind θα καταλήξω.Τα προηγούμενα χρόνια είχα 24άρα από τη Forthnet και δεν είχαμε ξεκινήσει καθόλου καλά τη συνεργασία μας.Είχα επανεκκινήσεις στο ρούτερ κάθε 10' και έπαιρνα συνεχώς τηλέφωνα στην εξυπηρέτηση πελατών τους και όλο έκαναν κάποιες ρυθμίσεις στη γραμμή και όλο τίποτα δεν γινόταν.Για καλή μου τύχη μετά από ένα μήνα,βρήκα τον εξωτερικό τους συνεργάτη που είχε έρθει σπίτι μου να μου κάνει τη σύνδεση και του είπα το πρόβλημα.Μου έδωσε δωρεάν ένα thomson ρούτερ και μου είπε ότι τα άλλα που δίνει η Forthnet είναι ποιοτικά χάλια και από τότε λύθηκαν όλα μου τα προβλήματα που δεν μπορούσε να λύσει η ίδια η εταιρεία.Αυτά από εμένα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...