Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βοήθεια συνφορουμίτες... χάνομαι! Θέλω να ανανεώσω συμβόλαιο αλλά νομίζω θα τρελαθώ μέχρι να βγάλω άκρη.. οπότε θέλω τα φώτα σας. Λοιπόν έχουμε και λέμε τα προαπαιτούμενα:

1) VDSL. Μένω κοντά στο Α/Κ οπότε θεωρητικά μπορώ να έχω και 10mbps upload. Τόσο καιρό είμαι με 5mbps (τα τελευταία 4 χρόνια).

2) Τηλέφωνο σταθερό και μερικές ώρες στα κινητά.

3) Καλή τιμή και όχι κρυφες χρεώσεις.

Προς το παρόν είμαι Forthnet, έχει λήξει το συμβόλαιο, και με χρεώνουν ένα νούμερο που δεν έχει λογική (περίπου 58 ευρώ το 2μηνο, με VDSL αλλά χωρίς ώρες σε κινητά κτλπ). Είμαι περίπου 6 χρόνια στην Forthnet, αλλά δεν έχω πρόβλημα να αλλάξω.

Σημαντικό: το κινητό μου είναι Wind. Αν και ξενέρωσα σήμερα με τα νέα, ίσως συμφέρει αν δίνει έξτρα χρόνο στο κινητό. Την βγάζω με 1GB internet + 300' λεπτά προς όλους τόσο καιρό, οπότε δεν θέλω κάτι παραπάνω. Απλά δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι που δεν σκέφτομαι, γιαυτό και άνοιξα το τοπικ. Τέλος, απο ότι έχω καταλάβει, θα πρέπει να αρχίσω τα πέρα δώθε, για να πάρω καλύτερη τιμή απο τις εταιρίες... επειδή δεν το έχω ξανακάνει, όποια συμβουλή ευπρόσδεκτη.

Δημοσ.

Από άποψη τιμής συμφέρει η Wind, ειδικά αν έχεις και καρτοκινητό, επίσης παίζει προσφορά με δωρεάν τα τέλη ενεργοποίησης που είναι κοντά στα 70€. Τώρα από υπηρεσίες, προσοπικά ποτέ δεν είχα προβλημα

Δημοσ.

Δοκίμασε να πάρεις αρχικά προσφορά από την Forthnet εφοσον είσαι ικανοποιημένος.

Αν πάρω προσφορά απο Forthnet δεν θα ερθει αντιπροσφορά :P

Πάντως το σκέφτομαι αρκετό καιρό για Wind. Απλά δεν έχω χρόνο να ψάξω κρυφες χρεώσεις κτλπ.

Απο το site της Wind βλέπω ότι θα δίνω 27 ευρώ και μετά απο τους 6 μήνες 32, και θα γλυτώνω και τα 10 ευρώ του κινητού. Οπότε για να το φτάσει αυτό η Forthnet θα πρέπει να μου κάνει προσφορά με 22 ευρώ για Internet / Τηλεφωνία / VDSL.

Δημοσ.

Γιατί? Απόψεις θέλω να ακούσω αλλιώς δεν θα άνοιγα το τοπικ :P

Το είπες και μόνος σου, οι κρυφές χρεώσεις και οι ψεύτικες υποσχέσεις για δωρεάν τέλη φορητοτητας και έτσι. Είναι πολλά τα λεφτά Άδη Επίσης σε περίπτωση βλάβης κάνε το σταυρό σου και άναψε μερικές λαμπάδες σε κάποιον άγιο. Γενικά είναι πολιτική της εταιρείας να είναι αναξιόπιστη.

Δέχομαι ότι κάποιος μπορεί να μην έχει πρόβλημα (ή να νομίζει ότι δεν έχει) αλλά ρώτα και αυτούς που έχουν ή πέρασαν από κάποιο θέμα να σου πουν.

Δημοσ.

Και στην Forthnet σε περίπτωση βλάβης ανάβεις λαμπάδα. Μέχρι να ενεργοποιηθεί η γραμμή έτρεχα 1+ μήνα, κάποιος υπεύθυνος δεν βρισκόταν πουθενά, και κάποιον καιρό μου είχαν κόψει το VDSL χωρίς λόγο και κάναν 20 μέρες να το ενεργοποιήσουν πάλι. Δεν ξεχνώ.

Το καλό με την Forthnet είναι ότι είναι γενικά σταθερή η γραμμή. Το κακό με την Forthnet είναι ότι δεν με βολεύουν / δεν μου χρειάζονται τα πακέτα προσφορών της. Μάλλον το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να μείνω όπως είμαι χωρίς συμβόλαιο :P

Δημοσ.

Και στην Forthnet σε περίπτωση βλάβης ανάβεις λαμπάδα. Μέχρι να ενεργοποιηθεί η γραμμή έτρεχα 1+ μήνα, κάποιος υπεύθυνος δεν βρισκόταν πουθενά, και κάποιον καιρό μου είχαν κόψει το VDSL χωρίς λόγο και κάναν 20 μέρες να το ενεργοποιήσουν πάλι. Δεν ξεχνώ.

Το καλό με την Forthnet είναι ότι είναι γενικά σταθερή η γραμμή. Το κακό με την Forthnet είναι ότι δεν με βολεύουν / δεν μου χρειάζονται τα πακέτα προσφορών της. Μάλλον το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να μείνω όπως είμαι χωρίς συμβόλαιο :P

Ακριβώς τα ίδια με wind και εγώ στο πατρικό μου. 25 μέρες χωρίς τηλέφωνο/internet επειδή...δεν μαζεύτηκαν αρκετά παράπονα για να αξίζει να έρθουν να το φτιάξουν. Εντάξει, αυτό για εμένα πάει πολύ. Δεν θα το έκανα ποτέ σε προσωπικό επίπεδο καθώς δεν αντέχω ούτε ώρα να ξοδέψω χρόνο για να ψάχνομαι για το ποιος φταίει και ποιον να κυνηγήσω. 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

φιλε ο πατέρας μου με wind 3 μήνες παιδεύοταν να του φτίαξουν τη γραμμή και δεν έκαναν απολύτως τίποτα έκανε μια μεταφορά σε άλλη εταιρία και ησύχασε

Δημοσ.
:P Εμένα πάντως αρχίσαν τα τηλέφωνα και απο άλλες εταιρίες τώρα, είδαν και αυτές ότι δεν έχω συμβόλαιο και μπαίνουν στον χορό... δεν με βλέπω να καταλήγω κάπου.
Δημοσ.

Το ιδιο ψαχνω και εγω που ληγει το συμβολαιο μου στον οτε μου εχουν δωσει προσφορα σε καταστημα wind που ισχυει μεχρι αυριο με 23 ευρω αστικα υπεραστικα διεθνη και 300 λεπτα προς κινητα και δωρεαν ενεργοποιηση

Δημοσ.

καπου διαβασα οτι η forthnet παει για φουντο παντως οποτε κοιτα το

χαχα, αυτά τα λένε χρόνια, και δεν γίνεται τίποτα :P Θα κάτσω σήμερα που εχω χρόνο να  δω τα πακέτα και μπορεί να κάνω καμια κίνηση :) Vodafone πάντως δεν πάω ούτε σε καρτοκινητό γιατι θα μου χρωστάνε μια ζωή 150 ευρώ που μου φάγαν πριν κάτι χρόνια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...