Προς το περιεχόμενο

disc cloning

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

clonezilla πολυ με βολεψε και θα σε βγάλει τα windows όπως τα άφησες τελευταία φορά, αρκεί να κάνεις σωστά την διαδικασία

• Like 1
Δημοσ.

Υπαρχουν αρκετά προγραμματακια και δωρεάν κιόλας. Αυτά που αναφέρθηκαν κανουν τέλεια δουλεια. Δεν υπάρχει ΤΟ καλυτερο. Δοκίμασε τα και κρατά αυτό που σε βολευει.

• Like 2
Δημοσ.

Θα μεταφερθουν τα παντα ; Επεκτασεις του Chrome,  αλλαγες στα services αρχεια , τα παντα ; Με ασφαλεια ;

Τι εννοεις , αν το κανω σωστα ; δεν εχει οδηγιες στην ιστοσελίδα ;

Δημοσ.

εννεοεις migration ή μονο cloning, γιατι με μονο cloning o δισκος μπορει να μη μπουταρει μετα να ξερεις αν ειναι μικροτερος και δε μπορεις να κανεις sector by sector.

Δημοσ.

Δε γνωριζω τη διαφορα. Ο δισκος που θελω να μεταφερω τα παντα εοναο μεγαλυτερος. Πως θα το κανω να μπουταρει απο εκει ;

Δημοσ.

Αν δε κανεις sector by sector το πιθανοτερο ειναι να μη μπουταρει.

Εγω χρησιμοποιω το aomei linux boot cd που εκτος απο disk clone, partition κ.λ.π., εχει και migrate to disk χωρις να ειναι απαραιτητο το sector by sector και παντα παιζει μια χαρα.

Το μπουταρεις απο usb και ακολουθεις τα βηματα.

Δημοσ.

rfc να σε ρωτησω μιας και δεν εχω ασχοληθει με τετοια προγραμματα. Εχω εναν 500αρη χωρισμενο ενα partition για data και στον c τα βασικα. Ειμαι με 8.1 Θελω να τεσταρω λιγο τα 10. Πες οτι θελω να γυρισω. Μπορω να κανω εικονα των 8.1 με το aomei linux bootable? Που την περναω την εικονα? Πως την φορτωνω μετα παλι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...