Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έτσι που το έθεσες έχεις δίκιο και εγώ δεν κατάλαβα καλά. Αυτό που λες έχει λογική αλλά δε ξέρω αν γίνεται μέσα από το exodus.

Έστησα kodi και θα το δω. Αν βρω τίποτα θα ποστάρω εδώ.

Γιατί όμως δε δοκιμάζεις διάφορους υπότιτλους; Ιδίως για λιγότερο γνωστές ταινίες δεν θα υπάρχουν και πολλοί.

Δημοσ.

Αυτό κάνω(δοκιμές) αλλά αυτό θέλω να αποφεύγω κιόλας.

Ευτυχώς όπως λες και συ το 80% είναι εντάξει

Δημοσ.

Δε βλέπω κάτι που θα μπορούσε να εμφανίσει περισσότερες λεπτομέρειες στο exodus. Μάλλον θα πρέπει να βολευτείς με τις δοκιμές.

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω τη λύση που προτεινεις

Τώρα αυτή η απάντηση είναι ειρωνική ενώ προσπαθούμε να σου εξηγήσουμε πώς έχει το πράγμα? 

αντε καλή τύχη τότε να βρείς την λύση και οταν ρωτάς κάτι άλλη φορά να περιμένεις μόνο την απάντηση αλλά όχι το γιατί είναι αυτή η απάντηση

Δημοσ.

tsofras σε παρακαλω παρα πολυ, Ασε λοιπον να μιλαω με ατομα που καταλαβαινουν. Τα περι ειρωνιας στα επιστρεφω. Προφανως και δεν εχεις διαβασει τα γραφομενα μου.

Καλο ειναι να κατανοεις πρωτα την ερωτηση και μετα να προσφερεις τις γνωσεις σου, οπως εγραψα και παραπανω γινονται παρανοησεις στον γραπτο λογο

Δε βλέπω κάτι που θα μπορούσε να εμφανίσει περισσότερες λεπτομέρειες στο exodus. Μάλλον θα πρέπει να βολευτείς με τις δοκιμές.

Να σαι καλα, θα δοκιμασω να μεταφερω την ερωτηση σε "kodakides" μηπως και γνωριζουν κατι

Δημοσ.

Τι ειρωνικό είδες σε αυτά που γράφω? Ξεκάθαρη απάντηση στο πρώτο ποστ, ξεκάθαρη και στο δεύτερο.

Και τέλος γιατί δεν θέλω να συνεχίσω όταν ανοίγεις ένα ποστ και πρέπει να σου γίνουν 5 ερωτήσεις για να καταλάβουμε τι ζητάς, μην λές ότι δεν κατανούμε και την ερώτηση. Ούτε καν αναφέρεις στο 1ο σου ποστ οτι το πρόβλημα είναι όταν streamareis.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...