Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην υποτιμάς τους 15χρονους.Πολλοι εξ'αυτων έχουν περισσότερη λογική από την δίκη σου.

Τύπε, δουλεύω 24 έτη και πληρώνω σαν ηλιθιος για όλα αυτα, και τα έχω χιλιοπληρωσει σε αντίθεση με τον χαρτζιλικομενο 15χρόνο που τα έχει στο χέρι έτοιμα...το άρθρο μιλάει για Αθήνα συγκεκριμένα και όχι για κάποιο λογισμικό πληρωμής πάρκινγκ στο κινητό γενικά.... Εξου και το σχόλιο μου περί κουβαρνταδων που συνήθως δεν πληρώνουν πενιά για αυτά και απλά κρίνουν εύκολα....Η λογική τύπε πάει πακέτο με τον ρεαλισμό και ρεαλιστικά να το πάρουμε το θέμα, κάπου υπάρχει πρόβλημα στην Αθήνα και όχι στο λογισμικό πληρωμής πάρκινγκ.... Αντί να τα τσεπωσει η Εταιρία λογισμικού από τον φίλο δήμαρχο , γιατί έτσι θα γίνει για άλλη μια φορα, καλύτερα αυτά τα χρήματα να πήγαιναν σε κάνα οδοστρωμα της προκοπής, ή καλύτερα να αποζημιώνει δημότες που σπάσανε ζάντες και λάστιχα σε λακουβες....ας φτιάχνανε λογισμικό αποζημίωσης, που πας να βρεις το δίκιο σου και κάνουν τα κουνέλια οι δημοτικοι υπάλληλοι....δεν είμαστε, ξέρεις, 15 χρόνων καβάλα σε παπάκια χωρίς δίπλωμα και δίχως αύριο, ανασφαλιστοι και καθόμαστε και κρίνουμε με άλλων την τσέπη.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ ξέρω να πω ότι κινήσεις διευκόλυνσης της καθημερινότητας μας οι οποίες εφαρμόζονται χρόνια στο εξωτερικό ,εδώ εκλαμβάνονται ως θεωρίες συνωμοσίας... Τα Ουρούκ χάι είναι όντως high...

• Like 2
Δημοσ.

Περα απο την πλακα ειναι μεγαλη ευκολια για οσους ερχονται κεντρο καθημερινα για δουλειες κλπ και δεν εχουν το χρονο να ψαξουν για περιπτερα,χωρους πωλησης εισητηριων. Το θεμα ειναι η τεχνολογια να μας διευκολυνει λιγο τη ζωη και οχι σαν καμμενοι να εξαρτιομαστε απο αυτην!Γνωμη μου

Δημοσ.

Αχ βρε Ελλαδιτσα, επρεπε να φυγω για Γλασκωβη πρωτα και μετα να κανεις (εστω λιγο) πιο ευκολη την καθημερινη ζωη...

Nik λίγο ίσον τίποτα, μείνε εκεί

Δημοσ.

Περα απο την πλακα ειναι μεγαλη ευκολια για οσους ερχονται κεντρο καθημερινα για δουλειες κλπ και δεν εχουν το χρονο να ψαξουν για περιπτερα,χωρους πωλησης εισητηριων. Το θεμα ειναι η τεχνολογια να μας διευκολυνει λιγο τη ζωη και οχι σαν καμμενοι να εξαρτιομαστε απο αυτην!Γνωμη μου

Ναι αλλά το θέμα είναι να χρησιμοποιεί κάποιος σωστά την τεχνολογία και όχι τώρα να εμπιστευόμαστε και να εγκαταστήσουμε τέτοιου είδους εφαρμογές που μας πλασάρουν για δήθεν καλό.

Εδώ πέρα ο περισσότερος κόσμος βάζει την εφαρμογή facebook για δήθεν πιο γρήγορη πλοήγηση και ότι δήθεν χρειάζεται αυτή η εφαρμογή για να μπεις facebook ενώ μπορείς από τον browser με m.facebook + που η εφαρμογή συνολικά τρώει ~100MB χωρίς λογική εξήγηση.

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι άλλο για εμένα! Γιατί να χρησιμοποιεί fb ο κόσμος!

Αν μένεις κέντρο θα δεις ότι η εφαρμογή είναι χρήσιμη και ότι έχω και χρόνια είμαστε φακελωμένοι όποτε ας το δεχτούμε σιωπηλά ειδάλλως στα βουνά με τους ανταρτες

Δημοσ.

ζητάει να έχει έλεγχο στις  τηλεφωνικές κλήσης και στα  πολυμέσα του τηλεφώνου πέρα του gpa τα υπόλοιπα τι τα θέλει ?

Δημοσ.

Προσωπικά πιστεύω ότι η στάθμευση στα κέντρα των πόλεων πρέπει να είναι ελεγχόμενη με χαμηλό αντίτιμο, όχι για κανέναν άλλο λόγο, παρά μόνο για να υπάρχει αντικίνητρο, ώστε να μην αφήνει ο άλλος το αυτοκίνητο παρκαρισμένο με τις ώρες.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι φοβερή ευκολία, γιατί δεν χρειάζεται να ψάχνεις για κάρτες.

Όσο για τον τρόπο λειτουργίας, σας παραθέτω την ερώτηση που έκανα μέσω της εφαρμογής και την απάντηση που πήρα 2 μέρες μετά:

Ερώτηση:

Πώς θα ξέρει ο Δημοτικός Αστυνομικός ότι έχω πληρώσει; Θα το ελέγχει μέσω κάποιου συστήματος ζωντανά;
Επίσης, αν δεν κάνω λάθος, δικαίωμα για βεβαίωση παράβασης έχει και η Ελληνική Αστυνομία. Θα έχει λοιπόν πρόσβαση στο ίδιο σύστημα και ο Αστυνομικός/Τροχονόμος της Ελληνικής Αστυνομίας;
Πιστεύω ότι αυτή η πληροφορία αξίζει να μπει και στις συχνές ερωτήσεις ή στην περιγραφή της εφαρμογής.
Ευχαριστώ.

Απάντηση:

Οι δημοτικοί αστυνομικοί είναι εξοπλισμένοι με ένα PDA, στο οποίο εισάγουν τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος που επιθυμούν να ελέγξουν.

Τα στοιχεία αποστέλλονται στο κεντρικό σύστημα, το οποίο απαντά άμεσα για τη νομιμότητα ή όχι της στάθμευσης.

Δημοσ.

Φτάσαμε στα τέλη του 2016 για να γίνει κατι τέτοιο στην Ελλάδα ......στην Βουλγαρία εδώ και δέκα χρόνια με ένα απλό μήνυμα κανεις την ίδια δουλειά ....Κατα τα αλλά θελουμε να λεγομαστε Ευρώπη....Στην πόλη μου (Θεσσαλονικη) μια τέτοια εφαρμογή ειναι αδύνατη γιατι θα χάσει την μπάλα η εφαρμογή με τα διπλοτριπλοπαρκαρισμενα.....το πολύ πολύ να σου βγάζει ρίξτο στον Θερμαϊκό το αμαξι....

Δημοσ.

δηλαδή:

1. καλά τα ιδιωτικά parking με 5 ευρώ (τουλάχιστο) την πρώτη ώρα +1 ευρώ κάθε επόμενη, κακά τα δημότικά πάρκινγκ με 1 ευρώ την ώρα.

2. καλή η κάρτα ξυστό που δεν βρίσκεις πουθενά, αλλά κακή μια σύγχρονη εφαρμογή στο κινητό για εναλλακτικό τρόπο πληρωμής

σε forum τεχνολογίας όλα αυτά! 

θα συμφωνήσω στις ανησυχίες για τη συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων και δεδομένων θέσης

Καλό θα ήταν λοιπόν να πωλείται η κάρτα ξυστό σε πολύ περισσότερα σημεία δηλ. να έχουν κίνητρο τα περίπτερα να την διαθέτουν και παράλληλα, για όσους έχουν την τεχνολογική προδιάθεση, να υπάρχει εναλλακτική δυνατότητα όπως το συγκεκριμένο pass. Και ας αφεθεί ο πολίτης να επιλέξει. Αυτό σημαίνει δημοκρατική συμπεριφορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...