croesus Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα Μήπως κάποιο μέλος, μπορεί να με βοηθήσει, πως μπορώ να διορθώσω το σφάλμα του τίτλου. Επισυνάπτω σχετικό screenshoot.
mphxths Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Το γοογλε ειναι χαλασμενο στο πισι σου? Καποιος πειραξε τα permissions στο drive που θα μυρισουμε τα νυχια μας να φανταστουμε ποιο ειναι , που προσπαθεις να αντιγραψεις το αρχειο που σε δευτερο χρονο θα φανταστουμε ποιο ειναι μυριζοντας τα νυχια του αλλου χεριου. Επιπεδο καταδειξης στοχου : 1
croesus Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Καλημέρα, Νιώθω ιδιαίτερα "υποχρεωμένος" απέναντι σου, για τις τόσο εύστοχες παρατηρήσεις σου, οπότε θα μου επιτρέψεις, την απάντηση. 1.Σίγουρα τόσο η google, όσο και οι άλλες μηχανές αναζήτησης, είναι αυτές που στέκονται αρωγοί, στην αναζήτηση λύσεων των όποιων προβλημάτων αντιμετωπίζω. Έχω λοιπόν να βεβαιώσω ότι, πριν μπω στη διαδικασία και χαλάσω την νιρβάνα κανενός και ειδικά βαθύτατα σκεπτόμενων ατόμων, προσέφυγα στην βοήθεια της google, που μου προτείνεις. 2.Έχω να σε πληροφορήσω επίσης, αν έχεις κάποια σχετική γνώση, ότι το error αυτό, αφορά κυρίως τα windows 10, στα 7 δεν αντιμετώπισα ποτέ κάτι παρόμοιο, και μόνο το δίσκο c, όπου δεν σου επιτρέπει να "γράψεις", στο root, για θέμα ασφάλειας και γενικότερα αφορά τα "δικαιώματα", που μπορεί να έχει ο χρήστης, προκειμένου να κάνει παρεμβάσεις στη registry ή και σε άλλα κρίσιμα, για την εύρυθμη λειτουργία των windows, αρχεία και έχω τέλος να προσθέσω, ότι κάποιες λύσεις, που βρήκα σχετικά με το συγκεκριμένο error, στο interenet δεν ευδοκίμησαν. Άρα κανείς δεν πείραξε τίποτα, αλλά αυτό συμβαίνει με την εγκατάσταση των windows 10, για λόγους ασφαλείας, σύμφωνα με την microsoft. Είδες τι μπορεί να ξέρει κάποιος, που ήδη επί μακρό αναζητά τρόπους λύσης στο πρόβλημά του και ήδη έχει ψάξει αρκετά, πριν σε αναγκάσει να μυρίσεις τα νύχια (που ελπίζω να τα διατηρείς αρκούντως καθαρά, γιατί αλλιώς θα έχεις θέμα) και των δύο χεριών σου. 3.Προφανώς η έννοια της ευγένειας, είναι κάτι άγνωστο σε σένα.
mphxths Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 1. Οταν καποιος αναζητα λυσεις στο γοογλε..το δηλωνει.Ξερετε , μπηκα εκει και εκει..προσπαθησα αυτο και το αλλο αλλα δεν δουλεψαν..ξερετε κατι παραπανω? Αυτο βοηθαει ωστε να μην επαναληφθουν ιδεες και λυσεις που ηδη εχεις δοκιμασει. 2.Εχω να σε πληροφορησω οτι εφοσον ο χρηστης ειναι στο γκρουπ "Administrator" , γραφει οπου γουσταρει και οποτε γουσταρει. Το μονο που κανουν τα 10αρια ειναι οτι , οταν πας να γραψεις/σβησεις/αλλαξει κατι που βρισκεται στο C:\ και στους υποφακελους του να σε ρωταει και να πατας ενα επιπλεον κλικ για να προχωρησει η ενεργεια. Δεν στο απαγορευει παντελως και δια παντος να το κανεις. Ειδες τι μπορει να ξερει καποιος που επι μακρον αντιγραφει / σβηνει / επεξεργαζεται αρχεια στο c:\ σε windows 10 ? 3.Προφανως η εννοια "καταδειξη στοχου για να διευκολυνω τους αλλους αλλα κυριως τον εαυτο μου για να βρω λυση στο προβλημα μου" ειναι παντελως αγνωστη σε σενα. Στο ξαναλεω..κατι εχει πειραχτει στα permissions του C:\ αλλιως δεν θα υπηρχε τετοιο προβλημα. Ετσι συνεχισε να μην αναφερεις λεπτομερειες για το προβλημα και θα παρεις 1 στο "επιπεδο καταδειξης στοχου"..μεταξεταστεος. ΕΔΙΤ : και τωρα που εσβησα καποια αρχεια απο το C:\ , δεν μου εβγαλε καν προειδοποιηση , τα "μετρα ασφαλειας" ειναι κυριως στο "Program files" οπου καθονται τα προγραμματα...και παλι κανεις κανονικα ενεργειες εφοσον πατησεις "continue" στο μηνυμα ασφαλειας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα