GeorgeSmirlis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Και σαν να μην εφταναν ολα που γινονται με τα τροφοδοτικα και τις καρτες ( ). Ηρθε σημερα και ενα dimm απο το σετακι που εχω στο δευτερο πισι να ψοφησει. Ολα ξεκινησαν σημερα με συνεχομενα bsods με μηνυμα καθε φορα MEMORY_MANAGEMENT. Βγαζω ενα διμμ, συνεχιζει, βαζω το αλλο βγαζω το αλλο, σταματαν τα bsods. Αρα μας χαιρετισε το διμμ? Υπαρχει κατι που μπορω να δοκιμασω να κανω για να σιγουρευτω οτι οντως πεθανε? Αλλα ρε μαμωτο, ετσι στα ξαφνικα? G.SKILL RIPJAWS V 2400MHZ 8GB DDR4 x2 4gb dimms Update: Την πατησα για δευτερη φορα με καταστημα, και ο πονος μου τωρα ειναι οτι το techrabbit.gr που ειχα αγορασει μητρικη και ραμ εκλεισε οποτε ανοιξα κατευθειαν rma ticket στην g.skill. Να δουμε τωρα τι θα γινει! μενω με 4γβ προς το παρων και 80% ram usage! shiiit
GeorgeSmirlis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Update2: Δέχθηκαν κανονικά το rma και σήμερα θα φύγει πακέτο προς Ολλανδία (g.skill) μονο το χαλασμένο dimmακι. (Acs δέμα εξωτερικού 10€ ιιουτς)
BlueBlood7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μόνο το ένα? Συνήθως γυρίσων πίσω πακέτο. 1
GeorgeSmirlis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μου ειπαν οτι μπορω να γυρίσω και μονο το ενα αλλά τελικά δεν θα το στείλω γιατί τα μεταφορικά ειναι 20-25€ και προτιμώ να πάρω καινουρια
BlueBlood7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Επικοινώνησε πάλι μαζί τους και πες τους ότι τα μεταφορικά είναι αρκετά. Μην το αφήνεις έτσι. 3
RigasGR Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 George φιλε ελπιζω να ειναι το τελευταιο. Και πλεον με βαζεις σε σκεψεις να μην ξαναψωνισο απο μαγαζια τετοιου τυπου. Αντε μονο κανα επεξεργαστη που για να πεθανει θελει τρελο ρευμα συνεχομενα και θερμοκρασιες. 1
GeorgeSmirlis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 George φιλε ελπιζω να ειναι το τελευταιο. Και πλεον με βαζεις σε σκεψεις να μην ξαναψωνισο απο μαγαζια τετοιου τυπου. Αντε μονο κανα επεξεργαστη που για να πεθανει θελει τρελο ρευμα συνεχομενα και θερμοκρασιες. Το εύχομαι πραγματικα γιατί απο το καλοκαίρι και μετα αγανακτησα.Τους έστειλα μύνημα, να δω τι θα γίνει. Αν δεν γίνει τίποτα ειμαι υποχρεωμένος να αγοράσω καινούρια.
BabisTs Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μακάρι να ξεμπερδεύεις φίλος GeorgeSmirlis μία και καλή μιας και σε έχω δεί που παιδεύτηκες αρχικά με το evga psu..... και ένα ΟΤ από μένα αλλά σε 1151 socket πρόβλημα Δεν πάει καλά το 1151 ούτε και σε μένα..... τα έκλασε στα καλά καθούμενα η μητρική στο setup http://www.insomnia.gr/topic/215678-benchmarking-lets-see-how-good-we-are/page-1117#entry55069137 στο φαρμακείο......επιστράτευσα βέβαια τον δυναμίτη athlon 5350 μέχρι να αντικατασταθεί η mobo. 1
SaFiS Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Στείλε με ΕΛΤΑ, συστημένο ταχυδρομείο, σε ένα φάκελο. Θα έχεις tracking number και θα βγει και φθηνά... 1
GeorgeSmirlis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Στείλε με ΕΛΤΑ, συστημένο ταχυδρομείο, σε ένα φάκελο. Θα έχεις tracking number και θα βγει και φθηνά...Λες? Είδα και εκεί κάτι τιμες τρελές αλλά για πακέτο! Η g.skill δεν αποδέχεται φακέλους όπως λέει στο rma center της.
BlueBlood7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Σε ένα κουτάκι και τις μνήμες τυλιγμένες με υλικό αυτό με τις φουσκάλες Δεν θυμάμαι πως το λένε Ακόμα και συστημένο δεν νομίζω να πληρώσεις 20-25 ευρώ? Γι αυτή την τιμή που ρώτησες? 1
GeorgeSmirlis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Βρε αυτό έχω κανει. Acs και μου ειπαν θέλουν 2 βδομάδες. Μπήκα μετα elta gr και είδα τιμοκατάλογο και νομιζω είδα 15-20€. Τι να πω με τα ΕΛΤΑ δεν βγάζω άκρη και θα πάω αύριο απο εκεί να δω τιμες. Χεχε, bubble wrap Αν στείλω την μια υπάρχει πρόβλημα? Μου ειπαν οτι μπορω να το κάνω.
BlueBlood7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Πάνε στα ΕΛΤΑ και ρώτα. Τώρα αν σου είπαν ότι μπορείς να στείλεις την μία τότε στείλε μόνον αυτή. Αλλά σιγουρέψου μην σου ζητήσουν έπειτα και την αλλη.
heros Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Μου ειπαν οτι μπορω να γυρίσω και μονο το ενα αλλά τελικά δεν θα το στείλω γιατί τα μεταφορικά ειναι 20-25€ και προτιμώ να πάρω καινουρια δες ελτα ΓΡΑΜΜΑ ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ (οχι courrier ΟΧΙ ΔΕΜΑ..) για ευρωπη αντε να ειναι 10€ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα