mpampis81 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Opera σε τάμπλετ το ίδιο σφάλμα. Μου βγάζει ότι έχω ήδη χρησιμοποιήσει την έκπτωση κ δεν προχωράει. Εκεί που λέει να βάλω το κουπόνι δεν βάζω κάτι!! Κ για να πληρώσουμε ταλαιπωρία 😏 Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2023 από mpampis81
aces Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, mpampis81 είπε Opera σε τάμπλετ το ίδιο σφάλμα. Μου βγάζει ότι έχω ήδη χρησιμοποιήσει την έκπτωση κ δεν προχωράει. Εκεί που λέει να βάλω το κουπόνι δεν βάζω κάτι!! Κ για να πληρώσουμε ταλαιπωρία 😏 ίσως το χρήσιμοποιησες κ δε το δεχεται πλεον, είναι 1 χρήσης τα εκπτωτικα κουπονια εκτός αν δεν έχει υπόλοιπο η καρτα στο checkout διαδικασία πληρωμής σε περναει όμως? αν ναι δεν φταίει κάτι δοκιμάσε χωρις να εισαγεις κουπονι στο aliexpress checkout αφου κανεις εγκατασταση κ με a) brave B)mozilla Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2023 από aces
mpampis81 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Η καρτα έχει υπόλοιπο. Δεν έχω κ δεν βάζω κουπόνι. Είτε με εφαρμογή στο κινητό, είτε με Mozilla, opera, το ίδιο σφάλμα. Μόλις πάω να πληρώσω μου το βγάζει. Θα δοκιμάσω αύριο πάλι μήπως έφαγε κόλλημα, ευχαριστώ πάντως.
mpampis81 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Σήμερα ξεκόλλησε!! Δεν μου βγάζει σφάλμα αλλά δεν γίνεται ή πληρωμή λόγω μη επαρκούς υπολοίπου, δίκιο έχει. Θα βάλω χρήματα κ λογικά θα γίνει η παραγγελία. Ελπίζω να έρθουν μέχρι το Πάσχα...χωρίς απρόοπτα βέβαια.
corsair04 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Σήμερα από το πρωί προσπαθώ να μπω στο aliexpress.com και με πετάει στο ρώσικο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα