katsigiannis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 'Εχω το παραπάνω μηχάνημα και ενδιαφέρομαι να κάνω την αναβάθμιση. Έχει κανένα μέλος αναβαθμίσει το σύστημα του; Τι εντυπώσεις είχε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dredd81 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Το ποιο σωστό είναι: 1) Κάνε ένα backup τον υπολογιστή σου με το Time Machine, το λειτουργικό που τρέχεις αυτή τη στιγμή. *Πολύ βασικό πριν ξεκινήσεις να κάνεις οτιδήποτε.* 2) Προχώρα στην αναβάθμιση του υπολογιστή σου και δοκίμασέ τον. Εάν δεις ότι με την αναβάθμιση όλα βαίνουν καλώς είσαι ΟΚ. Διαφορετικά=>... =>...3) Εάν προκύψουν προβλήματα στο σύστημα μετά την αναβάθμιση κλπ δοκίμασε να περάσεις το λειτουργικό με Clean Install (αφού έχεις προβεί αρχικά σε προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων και δεις ότι συνεχίζουν). 4) Εάν και μετά το Clean Install τα προβλήματα συνεχίζουν, καθάρισε τον δίσκο και με την διαδικασία του Time Machine γύρισε στο λειτουργικό που τρέχει το σύστημα σου τώρα. Μόνο έτσι θα πάρεις σωστή απάντηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KOSTASGP Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Κανενα προβλημα δεν ειχα εγω στο macbook pro mid 2012 που διαθετω. Εχω κανει την αναβαθμιση απο την πρωτη μερα διαθεσης του sierra Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
janus5555 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 @kostasgp οι εντυπώσεις σου; Τί είχες πριν την αναβάθμιση; Σύγκριση σε ταχύτητα, απόδοση κτλ; Πες και specs του macbook σου για να ξέρουμε την αντιστοιχία σε υλισμικό-απόδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KOSTASGP Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 To elcapitan ειχα. Το μηχανημα ειναι το μοντελο MD101A κ η χρηση του ειναι για φωτογραφιες (photoshop σε ερασιτεχνικη βαση) κ μουσικη. Δεν εχω δει διαφορα στην ταχυτητα ή στην αποδοση. Το μονο που με παραξενεψε ειναι οτι μετα την αναβαθμιση μου εγινε κατι σαν reset του κωδικου μου στο iCloud. Μου ζητησε με λιγα λογια να κανω log in στην σελιδα του iCloud κ να αλλαξω τον κωδικο μου. Αφου τσεκαρα οτι η σελιδα ειναι ασφαλης κ οχι phising αλλαξα τον κωδικο κ τελος. Ενημερωτικα δεν εκανα clean install αλλα το περασα απο πανω απο το el capitan. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα