mike99GR Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα σας Ειναι αργα να παρω τωρα lumia ? Κανα 540xl η 650 κανουν γυρω στα 100 ευρω και δεν ξερω ποιο android να παρω σε αυτες της τιμες που να βγει αξιόπιστο
panos- Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Εγω μια χαρα τα βρισκω τα Lumia με τα 10αρια βελτιωνονται και οι εφαρμογες. Σε Android μεχρι 100 ευρω το Lenovo Moto E2 και μεχρι 120 το Lenovo Moto E3.
Xristaras12 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 ο λόγος που θέλεις lumia; Αν είσαι άτομο των εφαρμογων και περιμένεις να λειτουργουν και αξιοπρεπώς θα δυσκολευτείς. Θα σου έλεγα να πας για το 640. ουτε 540 ουτε 650. Εγω μια χαρα τα βρισκω τα Lumia με τα 10αρια βελτιωνονται και οι εφαρμογες. Σε Android μεχρι 100 ευρω το Lenovo Moto E2 και μεχρι 120 το Lenovo Moto E3. βασικά οι εφαρμογές προς το χειρότερο πάνε. Βγαίνουν επίσημες για 10αρια και είτε δεν παίρνουν ενημερώσεις είτε χρειάζονται τρομερή δουλειά για να δουλέψουν σωστά.
panos- Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 βασικά οι εφαρμογές προς το χειρότερο πάνε. Βγαίνουν επίσημες για 10αρια και είτε δεν παίρνουν ενημερώσεις είτε χρειάζονται τρομερή δουλειά για να δουλέψουν σωστά. Γιατι το λες; Το Messenger και το Viber επιτελους δουλευουν σωστα και το Facebook εχει σταματησει να Crasshαρει τοσο. Σε Lumia 532 με την τελευταια εκδοση του Insider (το πρόγραμμα που σου δινει πιο αργα από τις Slow, νομιζω Intial Release Preview λεγεται)
Xristaras12 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Γιατι το λες; Το Messenger και το Viber επιτελους δουλευουν σωστα και το Facebook εχει σταματησει να Crasshαρει τοσο. Σε Lumia 532 με την τελευταια εκδοση του Insider (το πρόγραμμα που σου δινει πιο αργα από τις Slow, νομιζω Intial Release Preview λεγεται) έχω γράψει και στο αντίστοιχο τόπικ αναλυτικά τι θέματα έχω και με χαλάνε αλλα οκ. Στο 435 δυστυχώς κολλάει το σύμπαν με FB/messenger και στο άνοιγμα και στην χρήση και απ οτι φαίνεται ειναι θέμα hardware καθαρά. Για το viber δεν το έχω τσεκάρει ακόμα αν και παλαιότερα είχε θέματα με τις ειδοποιήσεις κλπ κλπ. Είμαι σε stable 14393.321(χτεσινή) επίσης περιμένω να δω πότε θα διορθωθουν τα Live tiles απο την .189 Στο δικό μου (και έχοντας κάνει και Hard reset)το ημερολόγιο και το outlook δεν ενημερώνονται αν υπάρχει κάτι. ΠΧ αλλάζει η ημέρα και το ημερολόγιο είτε δείχνει την προηγουμενη μέρα ακόμα(μου έχει τύχει να δειχνει τριτη τάδε του μηνος και να ειναι παρασκευή και να μην το εχω παρει χαμπάρι)είτε θα γυρίσει και θα γράφει ημερολόγιο χωρίς αλλα στοιχεία. Το outlook μου έρχεται mail και ο μετρητής δεν αλλάζει,Αν κάνω resize διορθώνει αλλα μόνο για εκεινη την ώρα,αν τα διαβάσω/έρθει κάτι νεότερο δεν αλλάζει η ένδειξη.
panos- Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Και εγώ έχω πρόβλημα με το Tile του ημερολογίου, Mail δεν χρησιμοποιώ.
2.1Ohm Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Πρώην κάτοχος 950XL! Το Facebook της MS όμως δούλευε άψογα όμως αν είχα κανένα πρόβλημα ούτε με messenger ούτε με viber.. Το μόνο που με πείραζε ήταν που δω μπορούσα να έχω Google services κατά τα άλλα μου άρεσε απίστευτα πολύ μεγάλη βελτίωση τα 10αρια! Προσωπικά έχω μερικά apps και αρκετά πληρωμένα (σχεδόν 50ρικο έχω δώσει στο play store) οπότε αν μπόρεσα να μείνω σε wp!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα