RX-8 Lover_GR Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σας. Μου δώσανε ένα Samsung Galaxy S2 το οποίο είχαν περάσει σπασμένο το Android 5 αν δεν κάνω λάθος. Εγώ αυτήν την στιγμή θέλω να του περάσω την έκδοση 4.1.2 που είναι και το τελευταίο upgrade από την ίδια την Samsung. Είδα λοιπόν 2 tutorials στο YT και διάβασα σε 2-3 site για το πως να το κάνω και το μόνο που κατάφερα ήταν να βγάλω άχρηστο και το ήδη εγκατεστημένο Android ενώ ακολουθούσα πιστά τις οδηγίες που έδινε το κάθε tutorial. Και όσο να'ναι ντρέπομαι γι αυτό η αλήθεια είναι . Αυτήν την στιγμή το κινητό έχει βγάλει μια μαύρη οθόνη η οποια γράφει ότι απέτυχε η αναβάθμιση και να μπω στο kies και να κάνω από εκεί recovery mode. Καμία βοήθεια σας παρακαλώ;; Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας ???? Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2016 από RX-8 Lover_GR
RX-8 Lover_GR Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Το δοκίμασα φίλε μου και απλά το PC έψαχνε 1 ώρα (κυριολεκτικά) το κινητό ενώ ήταν συνδεδεμένο. Εν πάση περιπτώσει το έφτιαξα μέσω ενός άλλου tutorial που είδα στο YouTube: μπήκα στο Sammobile, κατέβασα την ROM της μαμάς και μέσω του ODIΝ, στο κουτί BOOTLOADER φορτωσα το αρχείο της μαμισιας ROM και στην συνέχεια την εγκατέστησα στο κινητό ????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα