Προς το περιεχόμενο

Android downgrade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum,

Γνωρίζει κανείς πως μπορεί να γίνει downgrade από λογισμικό android 6 σε android 5 στο Samsung Galaxy A3 (2016)...έκανα πρόσφατα  αναβάθμιση σε android 6 αλλα θέλω να επιστρέψω σε αυτό που είχε όταν το αγόρασα, android 5.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

αν τα καταφερεις δωσε τα λινκ που χρεισιμοποιησες γιατι εχω το ιδιο κινητο και σκεφτομαι κ εγω downgrade, (επισης δεν δουλευει το winbank mobile app μετα το upgrade μπορω να κανω κατι ? )

Δημοσ.

αν τα καταφερεις δωσε τα λινκ που χρεισιμοποιησες γιατι εχω το ιδιο κινητο και σκεφτομαι κ εγω downgrade, (επισης δεν δουλευει το winbank mobile app μετα το upgrade μπορω να κανω κατι ? )

Εισαι Root?

Δημοσ.

Ευχαριστώ tsilitheo1, 

Panos- τρέχει μια χαρά απλά δεν μου αρέσει το layout στο ραδιόφωνο...προτιμώ του android 5 

Δημοσ.

Το βρισκω λιγακι "λοξο" να θες να κατεβεις μονο για το interface του ραδιοφωνου. Τεσπα,δεν μου πεφτει λογος. Αν χρειαστεις βοηθεια για το τι και πως , ρωτα

• Like 1
Δημοσ.

Το βρισκω λιγακι "λοξο" να θες να κατεβεις μονο για το interface του ραδιοφωνου. Τεσπα,δεν μου πεφτει λογος. Αν χρειαστεις βοηθεια για το τι και πως , ρωτα

...έχεις δίκιο, θα το δώ, αλλά μια ερώτηση ακόμα η "επιστροφή" στο  android 5 θα επηρεάσει την εγγύηση της συσκευής ? ή δεν παίζει ρόλο...    

Δημοσ.

Δεν επηρεαζει τιποτε.. Απλα μονο μην εχει γινει ρουτ η συσκευη

Δοκίμασε μια άλλη εφαρμογή ραδιοφώνου.

Δεν υπαρχουν νομιζω αλλες εφαρμογες απο τις οφφισιαλ. Ο.τι υπαρχει ειναι για ονλαιν. Αν κανω λαθος,διορθωστε με

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...