MikeKol Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα στο forum, Γνωρίζει κανείς πως μπορεί να γίνει downgrade από λογισμικό android 6 σε android 5 στο Samsung Galaxy A3 (2016)...έκανα πρόσφατα αναβάθμιση σε android 6 αλλα θέλω να επιστρέψω σε αυτό που είχε όταν το αγόρασα, android 5. Ευχαριστώ.
tsilitheo1 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μπες στο sammobile κατεβασε την ρομ που θες και θα κανεις downgrade με το odin
panos- Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δεν τρεχει ικανοποιητικα; Κανε ενα HardReset.
genious1 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 αν τα καταφερεις δωσε τα λινκ που χρεισιμοποιησες γιατι εχω το ιδιο κινητο και σκεφτομαι κ εγω downgrade, (επισης δεν δουλευει το winbank mobile app μετα το upgrade μπορω να κανω κατι ? )
tsilitheo1 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Εσυ μπες εφαρμογες βρες το απκ της πειραιως και κανε διαγραφη προσωρινης μνημης
panos- Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 αν τα καταφερεις δωσε τα λινκ που χρεισιμοποιησες γιατι εχω το ιδιο κινητο και σκεφτομαι κ εγω downgrade, (επισης δεν δουλευει το winbank mobile app μετα το upgrade μπορω να κανω κατι ? ) Εισαι Root?
genious1 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Εισαι Root? οχι πριν το Update δουλευε κανονικα
MikeKol Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Ευχαριστώ tsilitheo1, Panos- τρέχει μια χαρά απλά δεν μου αρέσει το layout στο ραδιόφωνο...προτιμώ του android 5
tsilitheo1 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Το βρισκω λιγακι "λοξο" να θες να κατεβεις μονο για το interface του ραδιοφωνου. Τεσπα,δεν μου πεφτει λογος. Αν χρειαστεις βοηθεια για το τι και πως , ρωτα 1
MikeKol Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Το βρισκω λιγακι "λοξο" να θες να κατεβεις μονο για το interface του ραδιοφωνου. Τεσπα,δεν μου πεφτει λογος. Αν χρειαστεις βοηθεια για το τι και πως , ρωτα ...έχεις δίκιο, θα το δώ, αλλά μια ερώτηση ακόμα η "επιστροφή" στο android 5 θα επηρεάσει την εγγύηση της συσκευής ? ή δεν παίζει ρόλο...
tsilitheo1 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δεν επηρεαζει τιποτε.. Απλα μονο μην εχει γινει ρουτ η συσκευη Δοκίμασε μια άλλη εφαρμογή ραδιοφώνου. Δεν υπαρχουν νομιζω αλλες εφαρμογες απο τις οφφισιαλ. Ο.τι υπαρχει ειναι για ονλαιν. Αν κανω λαθος,διορθωστε με
tsilitheo1 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Radio modules , drivers , kernel. Και αλλα πολλα για πορτ... Δεν το νομιζω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα