Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, πήρα πρόσφατα ενα δίσκο 3tb της seagate αλλα ο υπολογιστής βλέπει μόνο τα 2tb.το pc δουλεύει με Windows 7 και ειναι πλήρως αναβαθμισμένο. Αν κάποιος ξέρει λεπτομερειες για το πως μπορεί να λυθεί το θέμα θα είμαι ευγνωμον.

Δημοσ.

Προφανως περιορισμός του bios της μητρικής, σχετικα παλαιές μητρικες δεν εβλεπαν πανω απο 2 TB δισκου.

Ποια μητρική εχεις ;

Δημοσ.

Καλησπέρα, πήρα πρόσφατα ενα δίσκο 3tb της seagate αλλα ο υπολογιστής βλέπει μόνο τα 2tb.το pc δουλεύει με Windows 7 και ειναι πλήρως αναβαθμισμένο. Αν κάποιος ξέρει λεπτομερειες για το πως μπορεί να λυθεί το θέμα θα είμαι ευγνωμον.

Οταν εγκατέστισες τον δίσκο τον έκανες GPT ή MBR; Αν δεν είναι GPT δεν μπορεί να δει πάνω από 2TB.

• Like 2
Δημοσ.

Οταν εγκατέστισες τον δίσκο τον έκανες GPT ή MBR; Αν δεν είναι MBR δεν μπορεί να δει πάνω από 2TB.

Το είχα ξεχασει αυτο, αν και θεωρητικα (τουλαχιστο στο δικο μου μηχανημα) τα 7αρια αναγνωριζουν το 3ΤΒ δισκο και προτεινουν απο μονα τους GPT. Κανω λαθος ;

Δημοσ.

Το είχα ξεχασει αυτο, αν και θεωρητικα (τουλαχιστο στο δικο μου μηχανημα) τα 7αρια αναγνωριζουν το 3ΤΒ δισκο και προτεινουν απο μονα τους GPT. Κανω λαθος ;

Δεν προτείνουν αν θυμάμαι και εγώ καλά. Σου βγάζουν το Dialogue και επιλέγεις εσύ. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν προτείνουν αν θυμάμαι και εγώ καλά. Σου βγάζουν το Dialogue και επιλέγεις εσύ. 

επιβεβαιώνω τον πρακτορα σμιθ το έζησα live πριν λιγο καιρό.

Και γω ειχα ξεχάσει την συγκεκριμενη επιλογή(damn)

Δημοσ.

Θυμάστε μου πως το κάνω mbr γιατί είμαι και κοριτσάκι και δεν τα γνωρίζω ολα.. Πρέπει να κατεβάσω κάποιο προγραμματακι για να γίνει αυτό ή απο τη διαμόρφωση ;

Δημοσ.

Θυμάστε μου πως το κάνω mbr γιατί είμαι και κοριτσάκι και δεν τα γνωρίζω ολα.. Πρέπει να κατεβάσω κάποιο προγραμματακι για να γίνει αυτό ή απο τη διαμόρφωση ;

Έχεις αρχεία μέσα; Αν ναι, μπορείς να τα κάνεις ένα backup για να πάμε στο επόμενο βήμα;

Σημ. GPT θέλεις να το κάνεις, όχι MBR. Το έγραψα εγώ λάθος πριν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...