BetterCallSaul Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα. Σε λίγες μέρες θα πάει ένας φίλος μου Αμερική και σκέφτηκα να του δώσω λεφτά να αγοράσει το 7. Δεν ξέρω αν πουλάνε τα Apple Store sim free ακόμα, πάντως αυτός θα ειναι για ένα μήνα εκεί. Ισχύει ότι αν αγοράσει t mobile θα μπορώ να το δουλεύω overseas; Δηλαδή να δουλεύει σαν ξεκλείδωτο.
Unabomber Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα. Σε λίγες μέρες θα πάει ένας φίλος μου Αμερική και σκέφτηκα να του δώσω λεφτά να αγοράσει το 7. Δεν ξέρω αν πουλάνε τα Apple Store sim free ακόμα, πάντως αυτός θα ειναι για ένα μήνα εκεί. Ισχύει ότι αν αγοράσει t mobile θα μπορώ να το δουλεύω overseas; Δηλαδή να δουλεύει σαν ξεκλείδωτο. Aν το αγορασει απο Apple store θα ειναι sim free.
SaFiS Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Να ζητήσει Sim Free & Unlocked για να παίξει Ελλάδα. Παλιά στα 5 & 5s όλοι έπαιρναν της Verizon που έχουν όλα τα Modem (GSM & CDMA) τα οποία ήταν πάντα ξεκλείδωτα και έπαιζαν Ελλάδα. Απλά θα καλύπτεσαι μόνο για ένα χρόνο απο θέμα εγγύησης στην Ελλάδα (επικοινωνείς με Document ή Infoquest σε περίπτωση προβλήματος)...
taslikos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 A1778 να το ζητησει ετσι εκει.. ειναι σιγουρα sim free.. αυτο ειναι το μοντελο που πουλανε και ελλαδα εαν δεν κανω λαθος καποιος που ξερει σιγουρα να επιβεβαιωσει.
SaFiS Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Βάση του παρακάτω link, επιβεβαιώνεται το Α1778 (ΑΤ&Τ - Τ-Mobile)... http://www.apple.com/iphone/LTE/#iphone-7-iphone-7-plus
taslikos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Βάση του παρακάτω link, επιβεβαιώνεται το Α1778 (ΑΤ&Τ - Τ-Mobile)... http://www.apple.com/iphone/LTE/#iphone-7-iphone-7-plus Ωραίος! Εντελώς off topic αλλά φίλε μου εάν αντέχεις οικονομικά και από θέμα μεγέθους καλύτερα πάρε το 7 plus λόγω 3 γίγα ραμ και τις 2 κάμερες.
icsd08063 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Και προσοχή για τον φίλο σου κατά την επιστροφή Ελλάδα
BetterCallSaul Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Υπαρχει περιπτωση να γινει καμια στραβη στο αεροδρομιο κατα την επιστροφη ; Οπως ειδα η apple εβγαλε σε κυκλοφορια τα σιμ φρι οποτε θα ειμαστε κομπλε. Ειμαι αναμεσα σε Plus 32gb ή Jet Black 128gb που ειναι σχεδον στην ιδια τιμη
Dinos_12345 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Να του πεις να βγάλει τις ζελατίνες και να το βγάλει από το κουτί του.
BetterCallSaul Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Να του πεις να βγάλει τις ζελατίνες και να το βγάλει από το κουτί του. κι εγω αυτο σκεφτηκα και να το εχει στην χειραποσκευη του το κινητο
taslikos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Αν το ανοίξει πετάξει το κουτί του και έχει όλα τα αξεσουάρ μαζί και το κινητό στην τσέπη του σαν δικό του θα είναι κομπλε σιγουρα. Τώρα αν θέλει μπορεί να το διακινδυνεύσει με το κουτί ανοιχτό και το κινητό στην τσέπη πάλι αλλά θέλει και λίγο τύχη.
BetterCallSaul Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Αν το ανοίξει πετάξει το κουτί του και έχει όλα τα αξεσουάρ μαζί και το κινητό στην τσέπη του σαν δικό του θα είναι κομπλε σιγουρα. Τώρα αν θέλει μπορεί να το διακινδυνεύσει με το κουτί ανοιχτό και το κινητό στην τσέπη πάλι αλλά θέλει και λίγο τύχη. Δηλαδη δεν μπορει καποιος να φερει ενα δωρο απο το αμερικα εδω περα; Το κουτι για κανενα λογο δεν θα το πεταξει.. προφανως
icsd08063 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Υπαρχει περιπτωση να γινει καμια στραβη στο αεροδρομιο κατα την επιστροφη ; Οπως ειδα η apple εβγαλε σε κυκλοφορια τα σιμ φρι οποτε θα ειμαστε κομπλε. Ειμαι αναμεσα σε Plus 32gb ή Jet Black 128gb που ειναι σχεδον στην ιδια τιμη Να του πεις να βγάλει τις ζελατίνες και να το βγάλει από το κουτί του. κι εγω αυτο σκεφτηκα και να το εχει στην χειραποσκευη του το κινητο Αν το ανοίξει πετάξει το κουτί του και έχει όλα τα αξεσουάρ μαζί και το κινητό στην τσέπη του σαν δικό του θα είναι κομπλε σιγουρα. Τώρα αν θέλει μπορεί να το διακινδυνεύσει με το κουτί ανοιχτό και το κινητό στην τσέπη πάλι αλλά θέλει και λίγο τύχη. Δηλαδη δεν μπορει καποιος να φερει ενα δωρο απο το αμερικα εδω περα; Το κουτι για κανενα λογο δεν θα το πεταξει.. προφανως First thing first. Φυσικά και υπάρχει περίπτωση να γίνει "στραβή στο αεροδρόμιο". Και μεταξύ μας, δεν είναι "στραβή". Εισάγεις προϊόν το οποίο πρέπει να εκτελωνιστεί και να του χρεωθούν τα απαραίτητα ποσά (ΦΠΑ κτλ) και το οποίο κανονικά πρέπει να δηλώσεις κατά την είσοδο σου στην χώρα. Εφόσον έρχεσαι από χώρα εκτός Schengen, η βαλίτσα θα είναι marked με white bag tag και όχι green. Πρακτικά, ξεχωρίζεις μέσα στο πλήθος και πίστεψε με, οι ελεγκτές αυτό κοιτούν. Αν πάλι βγάλεις το bag tag, είναι σαν να φωνάζεις ότι κάτι κρύβεις οπότε και δεν θα στο συνιστούσα. Εφόσον το κινητό προορίζεται για εσένα και θα στο φέρει γνωστός, βγάζει το κινητό από το κουτί και κρατάει και τα 2 στην χειραποσκευή. Και πάλι, 50/50 για το αν θα ελεγχθεί ή όχι.
BetterCallSaul Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Εχω προβληματιστεί τώρα. Να το ανοίξει το κουτί και να το έχει στην τσέπη κλπ δεν με χαλάει. Για να φαίνεται σαν δικό του δηλαδή. Απλά όπως εχω καταλάβει αυτό που θα κάνει μπαμ ειναι το κουτί της συσκευής το οποίο όπως ειναι λογικό το χρειάζομαι μαζί και την απόδειξη. Πείτε καμία γνώμη. Τι λέτε να κανω ;
Dinos_12345 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Αν δεν αφήσει μέσα ζελατίνα και βγάλει και τα αξεσουάρ, δεν μπορούν να πουν κάτι. Δηλαδή δεν θα φέρω το κουτί του κινητού μου; Το θέλω να μήν γίνει καμία στραβή ξερωγω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα