paylidis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 για την ψηφιακή TV αν εχεις rca in Μπορεις να βαλεις μονάδα που θα παιζει με εξωτερικο χειριστηριο με κανενα 60αρι απο κινα ή κατοσταρι απο ελλαδα... και εμενα τετοια ειναι και εχει και απο την αφη και απο το τ/χ χειρισμο Θα συμφωνησω σε αυτο , μου ηρθε στο μυαλο και εμενα , και λεω γιατι μια κολοοθονη δεν ρισκαρω να σπανε συνεχεια τα τζαμια ..... σιγα μην ασχοληθουν... οι 2 din δε βγαινουν ευκολα θέλουν παρα πολυ χρονο για να ξηλωθουν... Oι 1 din βγαινουν σα παιχνιδι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 για την ψηφιακή TV αν εχεις rca in Μπορεις να βαλεις μονάδα που θα παιζει με εξωτερικο χειριστηριο με κανενα 60αρι απο κινα ή κατοσταρι απο ελλαδα... και εμενα τετοια ειναι και εχει και απο την αφη και απο το τ/χ χειρισμο σιγα μην ασχοληθουν... οι 2 din δε βγαινουν ευκολα θέλουν παρα πολυ χρονο για να ξηλωθουν... Oι 1 din βγαινουν σα παιχνιδι... Ναι το ξερω ότι γυρω στο 100αρικο εχουν Ελλαδα αλλα θελουν δικο τους τηλεχειριστηριο Μαλιστα ο νομος οριζει ότι για να δουλεψουν οι tv σε τετοια συστηματα πρεπει με ένα καλωδιο να ενεργοποιουνται μονο αν είναι το χειροφρενο δεμενο αλλα κανεις εγκαταστάτης δεν το κανει . Κι εγω πιστευω ότι δυσκολα θα σπασουν ένα αμαξι για οθονη 2din εκτος και είναι ασχετοι και νομιζουν ότι βγαινει σαν τα παλια ραδιοκασετόφωνα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Στην προτεινω ανεπιφυλακτα αυτη τη μοναδα mpeg4 Γιαννη, καλυτερα για εμενα το εξωτερικο χειριστήριο να μπορουν να το χειριστουν και οι πισω κλπ... Οσο για το άλλο, σε εγκαταστάσεις σαν τη δικη μου π.χ. δε βγαινει το 2 din αν δεν σπαταλήσεις 10 λεπτα... το 1 din οποτε εχω ξεκινησει παρομοιες δουλειες σε αμαξια φιλων το εβγαλα και χωρις εργαλεία... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 μου φαινεται,δεν ξερετε τι θα πει διαρηξη οχηματος.και μονο που φαινεται η οθονη,δινει κινητρο για σπασιμο τζαμιου.το αν θα το καταφερουν να το βγαλουν,δεν καταλαβαινω τι σημαινει,το οχημα δεν ειναι δικο τους,λετε να προσπαθησουν να την βγαλουν προσεκτικα?το πρωτο που κοιταν,ειναι να γινει η δουλεια στο λεπτο.και αυτο σημαινει οτι το οχημα θα στο κανουν μπουρδελο ,παρουν δεν παρουν τον στοχο.ο οποιος τις περισοτερες φορες ,εχει πλαισιο γυρω γυρω,το οποιο δεν ειναι της μοναδας αλλα του οχηματος.απαξ και το σπασουν αυτο,που θα το καταβιδιασουν 1000%,μετα τραβανε την μοναδα,οσο δυνατα μπορουν,για να ξηλωθει,αυτη η το ταμπλο.δεν τους νοιαζει...............αυτα,για οσουν θεωρουν τα κλεφτρονια,σοφιστικε τυπακια που διαλεγουν τι θα σκισουν-αρπαξουν....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Supernova21 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 γιαννη ολα γινονται... εμενα εφαγε τη μετατροπη του αιώνα και απο ξεκαθαρα 1 din εγινε 2 din με αλλες προσοψεις, μοντες στο ταμπλώ εσωτερικά κλπ... Εαν δεν εχεις θέμα με το εξω γυρω στο 100αρι-120αρι μπορεις να βρεις οθονη με dvd gps rearview usb sd κλπ, δες στο aliexpress.. Εμενα μου την εκανε ενας φιλος δώρο Φιλε μου ωραια φαινεται η μοναδα... Μηπως μπορεις να μου δωσεις λιγες πληροφοριες παραπανω? Αρχικα ειναι γρηγορο η λαγκαρει στο μενου? Τραγουδια παιζει και κανει fast forward χωρις θεματα η κολλαει? Το gps πως παει? Εχει ελληνικους χαρτες? Ξερεις το μοντελο η καποια χαρακτηριστικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 μου φαινεται,δεν ξερετε τι θα πει διαρηξη οχηματος.και μονο που φαινεται η οθονη,δινει κινητρο για σπασιμο τζαμιου.το αν θα το καταφερουν να το βγαλουν,δεν καταλαβαινω τι σημαινει,το οχημα δεν ειναι δικο τους,λετε να προσπαθησουν να την βγαλουν προσεκτικα?το πρωτο που κοιταν,ειναι να γινει η δουλεια στο λεπτο.και αυτο σημαινει οτι το οχημα θα στο κανουν μπουρδελο ,παρουν δεν παρουν τον στοχο.ο οποιος τις περισοτερες φορες ,εχει πλαισιο γυρω γυρω,το οποιο δεν ειναι της μοναδας αλλα του οχηματος.απαξ και το σπασουν αυτο,που θα το καταβιδιασουν 1000%,μετα τραβανε την μοναδα,οσο δυνατα μπορουν,για να ξηλωθει,αυτη η το ταμπλο.δεν τους νοιαζει...............αυτα,για οσουν θεωρουν τα κλεφτρονια,σοφιστικε τυπακια που διαλεγουν τι θα σκισουν-αρπαξουν....... Καποτε μπορει να μην κοιταγαν τι θα παρουν...Τωρα κοιτανε να τελειωνουν στα γρηγορα και παιρνουν ότι τους είναι χρησιμο χωρις χασιμο χρονου . Σοφιστικε δεν είναι αλλα εχουν προσαρμοστει στην πραγματικοτητα .Δεν κλεβουν πια μονο radio cd γιατι τους είναι αχρηστα .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Υπάρχει λόγος να κοιτάμε android ή τζάμπα θα πάει; Θέλω να πω, θα αξιοποιηθεί η μπά μιας και είναι περίπου ένα κατοστάρικο πάνω ααπό τα απλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 μου φαινεται,δεν ξερετε τι θα πει διαρηξη οχηματος.και μονο που φαινεται η οθονη,δινει κινητρο για σπασιμο τζαμιου.το αν θα το καταφερουν να το βγαλουν,δεν καταλαβαινω τι σημαινει,το οχημα δεν ειναι δικο τους,λετε να προσπαθησουν να την βγαλουν προσεκτικα?το πρωτο που κοιταν,ειναι να γινει η δουλεια στο λεπτο.και αυτο σημαινει οτι το οχημα θα στο κανουν μπουρδελο ,παρουν δεν παρουν τον στοχο.ο οποιος τις περισοτερες φορες ,εχει πλαισιο γυρω γυρω,το οποιο δεν ειναι της μοναδας αλλα του οχηματος.απαξ και το σπασουν αυτο,που θα το καταβιδιασουν 1000%,μετα τραβανε την μοναδα,οσο δυνατα μπορουν,για να ξηλωθει,αυτη η το ταμπλο.δεν τους νοιαζει...............αυτα,για οσουν θεωρουν τα κλεφτρονια,σοφιστικε τυπακια που διαλεγουν τι θα σκισουν-αρπαξουν....... Να στο πω κι αλλιως, εμενα η πισω μερια του ειναι βιδωμενη και πανω στο σασι του οχηματος με μια βιδα 30 ποντους που για να βγει πρεπει να σηκωσεις το αμαξι... ναι θα μου το κανει μπου***λο το αμαξι αλλα τα @@ μου θα παρει δεν προκειται να βγει με τιποτα, εδω ο μαστορας που το εβαλε εκανε πανω απο 10 λεπτα να το βγαλει... Ε και στο κατω κατω για πηγη 120€ αν ειναι να το σπάσει ας το σπάσει, θα πρεπει να αντιμετωπισει και αντιδιαρρηκτικές μεμβρανες που εχουν τα τζαμια, συναγερμό με τηλεειδοποιηση και εν τελει αν την παρει θα γελάνε μαζι του στην ομονοια, θα παρω τα λεφτα απο την ασφαλιστική και θα βαλω τα παντα καινουργια... Φιλε μου ωραια φαινεται η μοναδα... Μηπως μπορεις να μου δωσεις λιγες πληροφοριες παραπανω? Αρχικα ειναι γρηγορο η λαγκαρει στο μενου? Τραγουδια παιζει και κανει fast forward χωρις θεματα η κολλαει? Το gps πως παει? Εχει ελληνικους χαρτες? Ξερεις το μοντελο η καποια χαρακτηριστικα παει σφαιρα παντου, το μονο - ειναι οτι δεν εχει rds η συγκεκριμενη. Το Gps βολιδα ολα στα ελληνικά και εχει και αναβαθμίσεις (igo) αλλα δεν εχω ψαξει να δω πως τις περναω... Νομιζω ειναι αυτή η μονάδα αλλα δεν θα σου προτεινα την πωλήτρια, δεν εχει εν τελει καλη υποστηριξη οπως θα δεις και απο καποιες κριτικές (οταν την αγορασα ηταν πολυ καλυτερες, και εγω αρνητική της εκανα)... Υπάρχει λόγος να κοιτάμε android ή τζάμπα θα πάει; Θέλω να πω, θα αξιοποιηθεί η μπά μιας και είναι περίπου ένα κατοστάρικο πάνω ααπό τα απλά. το σκεφτομουν και εγω, ο ηλεκτρολογος μου μου το ξεκοψε... 8/10 android μοναδες που εβαλε τις ξηλωσε εντος 1 χρόνου λόγω προβλημάτων... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Να στο πω κι αλλιως, εμενα η πισω μερια του ειναι βιδωμενη και πανω στο σασι του οχηματος με μια βιδα 30 ποντους που για να βγει πρεπει να σηκωσεις το αμαξι... ναι θα μου το κανει μπου***λο το αμαξι αλλα τα @@ μου θα παρει δεν προκειται να βγει με τιποτα, εδω ο μαστορας που το εβαλε εκανε πανω απο 10 λεπτα να το βγαλει... Ε και στο κατω κατω για πηγη 120€ αν ειναι να το σπάσει ας το σπάσει, θα πρεπει να αντιμετωπισει και αντιδιαρρηκτικές μεμβρανες που εχουν τα τζαμια, συναγερμό με τηλεειδοποιηση και εν τελει αν την παρει θα γελάνε μαζι του στην ομονοια, θα παρω τα λεφτα απο την ασφαλιστική και θα βαλω τα παντα καινουργια... Νομιζω ειναι αυτή η μονάδα αλλα δεν θα σου προτεινα την πωλήτρια, δεν εχει εν τελει καλη υποστηριξη οπως θα δεις και απο καποιες κριτικές (οταν την αγορασα ηταν πολυ καλυτερες, και εγω αρνητική της εκανα)... 136 δολαρια που τελικα σου βγηκαν 500 ευρω !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Supernova21 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Γλυκοκοιταω αυτο (http://www.ebay.com/itm/Android-4-4-6-2-2Din-InDash-Car-DVD-Radio-Stereo-Player-BT-WiFi-3G-GPS-CAMERA-/162068131769?hash=item25bc036fb9:g:OegAAOSwLs5XLD2i&vxp=mtr) αν και ειναι android. παει σφαιρα παντου, το μονο - ειναι οτι δεν εχει rds η συγκεκριμενη. Το Gps βολιδα ολα στα ελληνικά και εχει και αναβαθμίσεις (igo) αλλα δεν εχω ψαξει να δω πως τις περναω... Νομιζω ειναι αυτή η μονάδα αλλα δεν θα σου προτεινα την πωλήτρια, δεν εχει εν τελει καλη υποστηριξη οπως θα δεις και απο καποιες κριτικές (οταν την αγορασα ηταν πολυ καλυτερες, και εγω αρνητική της εκανα)... Φιλε μηπως μπορω να εχω μερικες φωτογραφιες η ενα βιντεακι απο τη συσκευη? Να δω λιγο το UI δηλαδη. Με ψηνει πολυ η τιμη του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 136 δολαρια που τελικα σου βγηκαν 500 ευρω !!! αστα να πανε..... Μονο το πλαίσιο ειχε 75-80€ και 120€ ο ανταπτορας για τα χειριστηρια!!! Τι ψαχνουμε να βρουμε...; Γλυκοκοιταω αυτο (http://www.ebay.com/itm/Android-4-4-6-2-2Din-InDash-Car-DVD-Radio-Stereo-Player-BT-WiFi-3G-GPS-CAMERA-/162068131769?hash=item25bc036fb9:g:OegAAOSwLs5XLD2i&vxp=mtr) αν και ειναι android. Φιλε μηπως μπορω να εχω μερικες φωτογραφιες η ενα βιντεακι απο τη συσκευη? Να δω λιγο το UI δηλαδη. Με ψηνει πολυ η τιμη του. ωραιο φαινεται... λιγο προσοχή μονο μη το στελνει με ups/dhl/fedex καθως θα περασει τελωνειο. Εχω την αισθηση οτι τα πιο πολλα android τα εστελναν με κουριερ για καποιο λόγο και εξαρχής τα ειχα ψιλοαποκλεισει. Λογω του θεματος του σκαλώματος των android ομως μαλλον θα το απεφευγα... Το UI ειναι αυτό που φαίνεται στη σελιδα στο aliexpress και γενικα στις φωτογραφίες που εβαλα παραπανω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 σε 1din με ολα τα καλουδια (usb, bt, klp) τι αγοραζουμε; το πιο φτηνο, αξιοπιστο, κινεζικο θελω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 σε 1din με ολα τα καλουδια (usb, bt, klp) τι αγοραζουμε; το πιο φτηνο, αξιοπιστο, κινεζικο θελω. Να σου πω την αλήθεια μου τα 1 din επειδή εχουν μηχανισμό με κινούμενα μέρη δεν τα πολυεμπιστευομαι τα κινεζικά. Πουλάνε πάντως κατα κόρον και στην Ελλάδα καποια μαγαζιά σε νορμαλ τιμές κινεζικά (έναν που ξερω στην στην σβωλου στο κορδελιο Θεσσαλονίκης google it θα στο βγάλει λογικά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Supernova21 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 αστα να πανε..... Μονο το πλαίσιο ειχε 75-80€ και 120€ ο ανταπτορας για τα χειριστηρια!!! Τι ψαχνουμε να βρουμε...; ωραιο φαινεται... λιγο προσοχή μονο μη το στελνει με ups/dhl/fedex καθως θα περασει τελωνειο. Εχω την αισθηση οτι τα πιο πολλα android τα εστελναν με κουριερ για καποιο λόγο και εξαρχής τα ειχα ψιλοαποκλεισει. Λογω του θεματος του σκαλώματος των android ομως μαλλον θα το απεφευγα... Το UI ειναι αυτό που φαίνεται στη σελιδα στο aliexpress και γενικα στις φωτογραφίες που εβαλα παραπανω Για boot up ποση ωρα σου κανει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Για boot up ποση ωρα σου κανει? 1-1,5 δευτερόλεπτο max (όση ωρα δειχνει το σήμα του αυτοκινητου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα