Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

Εχω ενα vw mk4 του 2003 και θελω να βαλω στη θεση του 1 din ραδιου μου, μια οθονη 2 din. Ψαχνω εδω και λιγο καιρο στο ebay κλπ. αλλα δεν καταφερα να βρω τι ειναι καλυτερο. Καποια προταση?  (Ψαχνω κατι σαν αυτο της φωτο)

Budget γυρω στο 200αρι με τα μεταφορικα.

Θα προτιμουσα να εχει και gps.

post-276357-0-51501600-1476282389_thumb.jpg

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιρνει 2 din απο οσο εχω ακουσει. Το ταμπλο ειναι ετσι: 

Εχει το ραδιο (1 din) και απο πανω εχει αλλη μια θεση 1din που ειναι κατι σαν αποθηκευτικος χωρος. Αν βγει το ραδιο και αυτη η "θηκη" ουσιαστικα μπαινει ενα 2 din ραδιο.

post-276357-0-86516500-1476282823_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Παιρνει 2 din απο οσο εχω ακουσει. Το ταμπλο ειναι ετσι: 

Εχει το ραδιο (1 din) και απο πανω εχει αλλη μια θεση 1din που ειναι κατι σαν αποθηκευτικος χωρος. Αν βγει το ραδιο και αυτη η "θηκη" ουσιαστικα μπαινει ενα 2 din ραδιο.

Ναι αν ειναι ετσι μπαινει .Μου θυμιζει το Honda CRV του 2006 που ειχα και ειχα βαλει .

Δημοσ.

Nαι μπαίνει. Κι εγώ θέλω κάποια στιγμή να βάλω. Τα μόνα που είδα γύρω στο 200αρι είναι από Κίνα αλλά δεν ξέρω ποιο είναι καλό και ποιο όχι οπότε κάτι προσωπικά δοκιμασμένο ή γενικά γνωστό θα βοηθούσε.

• Like 1
Δημοσ.

βαλε καλυτερα ενα ταμπλετακι.ειχα βαλει οταν τα επωνυμα ειχαν 500 ευρω.διερηξαν το οχημα για αυτο το καταραμενο.βαλε ταμπλετα και βγαζετην οταν φευγεις απο το οχημα.

προκαλει η καταραμενη η οθονη 2 ντιν.βαλε 1 ντιν αν δεν θελεις ταμπλετα.

• Like 1
Δημοσ.

Θα συμφωνησω σε αυτο , μου ηρθε στο μυαλο και εμενα , και λεω γιατι μια κολοοθονη δεν ρισκαρω να σπανε συνεχεια τα τζαμια .....

Δημοσ.

Δεν νομιζω να υπαρχει πλεον τοσο πολυ ο φοβος αυτος. Παλαιοτερα οντως το εσπαγαν για πλακα για να παρουν τα τοτε πανακριβα στερεο.

Πλεον οι οθονες μπαινουν απο το εργοστασιο σε παρα πολλα αμαξια. + Οτι με την εισαγωγη των κινεζων στη φαση, δε νομιζω καποιος που βλεπει μια no-name οθονουλα των 200ευρω να θελει να την ξηλωσει. 

Οποιος εχει εμπειρια με ενα καλο τετοιο συστημα ας δωσει κανα λινκ... Βλεπω παρα πολλα και δεν ξερω ποιο ειναι καλο και ποιο μαπα.

Δημοσ.

Αν το αυτοκινητο σου εχει θεση για 1 din δεν μπορεις να βαλεις τετοια .Μονο αναδιπλουμενη .

γιαννη ολα γινονται... εμενα εφαγε τη μετατροπη του αιώνα και απο ξεκαθαρα 1 din εγινε 2 din με αλλες προσοψεις, μοντες στο ταμπλώ εσωτερικά κλπ...

Kαποια καλη και φθηνη προταση?

Εαν δεν εχεις θέμα με το εξω γυρω στο 100αρι-120αρι μπορεις να βρεις οθονη με dvd gps rearview usb sd κλπ, δες στο aliexpress..

Εμενα μου την εκανε ενας φιλος δώρο 

index.php?app=core&module=attach&section

• Like 3
Δημοσ.

γιαννη ολα γινονται... εμενα εφαγε τη μετατροπη του αιώνα και απο ξεκαθαρα 1 din εγινε 2 din με αλλες προσοψεις, μοντες στο ταμπλώ εσωτερικά κλπ...

Η οθονη είναι ενσωματομενη στο ταμπω όπως το δικο μου CRV ?Ποσο σου στοιχισε τελικα και πηρε και συστημα πλοήγησης ? Τι άλλο ...καλουδι εχει ?

Ποια πηρες ?

Δημοσ.

εγινε τελειο, σχεδον εργοστασιακο...

Σχεδόν 500€ μαζί με τους ανταπτορες χειριστηρίων τιμονιού/canbus (ειχαν απο μονοι τους 120€) και τοποθέτηση (αλλα 100, σχεδον 8 ωρες δουλεια)... Εχει τα παντα κυριολεκτικά (tv, dvd, cd, usb, sd, gps, BT, rearview, front camera REC) εκτός απο συνδεση στο ιντερνετ (μπορουσα να πανω android με συνδεση Internet στα ιδια λεφτα αλλα δε το εκανα γιατι δε τα εμπιστευομαι τα android-και αν κολλήσει πάει για πέταμα)...

Δε ξερω αν τελικά άξιζε όλο αυτό το ποσο για ΝΟΝΑΜΕ αλλα εμενα με ικανοποιεί απόλυτα το αποτέλεσμα, βασει παντοτε και των δυνατοτήτων του... Υπάρχει φυσικά και το Dynavin και καποιος εμπορος μου ειχε κανει καλη τιμη για ενα ελαφρως μεταχειρισμένο (εβγαινε εν τέλει κανενα 100€ παραπάνω περίπου) αλλα δε μου αρεσε ιδιαιτερα σαν υλοποιηση και δεν ειχε και την τηλεόραση που όπως και να εχει ήθελα (για εκεινες τις δυσκολες ωρες που περιμενεις καπου "για 5'" την γυναίκα)...

Στην ουσία παντως η πηγή απο το όλο κόστος ήταν 20-25%...

post-109616-0-55019400-1476337547_thumb.jpg

post-109616-0-47285800-1476337554_thumb.jpg

post-109616-0-53674200-1476337560_thumb.jpg

• Like 2
Δημοσ.

εγινε τελειο, σχεδον εργοστασιακο...

Σχεδόν 500€ μαζί με τους ανταπτορες χειριστηρίων τιμονιού/canbus (ειχαν απο μονοι τους 120€) και τοποθέτηση (αλλα 100, σχεδον 8 ωρες δουλεια)... Εχει τα παντα κυριολεκτικά (tv, dvd, cd, usb, sd, gps, BT, rearview, front camera REC) εκτός απο συνδεση στο ιντερνετ (μπορουσα να πανω android με συνδεση Internet στα ιδια λεφτα αλλα δε το εκανα γιατι δε τα εμπιστευομαι τα android-και αν κολλήσει πάει για πέταμα)...

Δε ξερω αν τελικά άξιζε όλο αυτό το ποσο για ΝΟΝΑΜΕ αλλα εμενα με ικανοποιεί απόλυτα το αποτέλεσμα, βασει παντοτε και των δυνατοτήτων του... Υπάρχει φυσικά και το Dynavin και καποιος εμπορος μου ειχε κανει καλη τιμη για ενα ελαφρως μεταχειρισμένο (εβγαινε εν τέλει κανενα 100€ παραπάνω περίπου) αλλα δε μου αρεσε ιδιαιτερα σαν υλοποιηση και δεν ειχε και την τηλεόραση που όπως και να εχει ήθελα (για εκεινες τις δυσκολες ωρες που περιμενεις καπου "για 5'" την γυναίκα)...

Στην ουσία παντως η πηγή απο το όλο κόστος ήταν 20-25%...

Καλες και πολλες λειτουργιες που σιγουρα για να βρεις κατι τετοιο εδώ θελει πανω από 1500 ευρω αλλα και 500 για noname Όπως λες δεν ηταν και λιγα .

Πριν 8 χρονια με σε μενα με οθονη 8αρα Kenwood αναλογικο δεικτη tv , bluetooth και navibox με destinator μου ειχε βγει καπου στα 1500 αλλα άλλες οι εποχές τοτε .Αν θυμαμαι καλα ηταν η Kenwood 8022BT

Πληρης χειρισμος με αφη και πληκτρα που υπηρχαν στο τιμονι .

Τωρα για να βαλω original ψηφιακη καρτα tv θελουν....250 ευρω !!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...