YourTrueLegend Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Ο Παπανικολαου χαρακτηριζει εμεσσως πλην σαφως ηλιθιους και προβληματικους οσους αποδοκιμασαν τον Σλουκα, αναφεροντας: Νομίζω πως οι υγιώς σκεπτόμενοι οπαδοί του Ολυμπιακού και κυρίως οι μπασκετικοί φίλαθλοι του Ολυμπιακού, καταλαβαίνουν και ξέρουν πως η προσφορά του Κώστα Σλούκα στον Ολυμπιακό ήταν μεγάλη, έχοντας συνεισφέρει τα μέγιστα στις επιτυχίες και στις κατακτήσεις τίτλων αυτής της ομάδας. Νομίζω πως αυτή η μερίδα φιλάθλων του Ολυμπιακού συνεχίζει να τον εκτιμά, να αναγνωρίζει την προσφορά του και να τον σέβεται. Μπραβο και δε του το χα του Κωστακη. Να τα ακουνε καποιοι αυτα, τωρα που τους τα λεει ομορφα και ενας "δικος τους" ανθρωπος. Ο δε Σλουκας για αλλη μια φορα αξιοπρεπεστατος και μαγκας, βαζει τα γυαλια στα αρρωστακια με τη σταση του κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου και οχι μονο. 1
~mxls~ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Μα τα είπαμε, είναι τουλάχιστον αχαριστία να αποδοκιμάζεις κάποιον που πρόσφερε. Και που σπάνια έκανες δηλώσεις και σχεδον ποτέ δεν πούλαγε οπαδιλίκια. Μακάρι να τον ξαναφέρουμε κάποια στιγμή Πειραιά. Απ'την άλλη "στράβωσαν" ορισμένοι που την έκανε με άσχημο τρόπο. Νταξ, πάμε παρακάτω, πολύ ασχοληθήκαμε. 2
YourTrueLegend Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Νταξ, πάμε παρακάτω, πολύ ασχοληθήκαμε.Ασχολουμαστε οσο πρεπει με ντροπιαστικα περιστατικα σαν το χθεσινο που ενα ολοκληρο ΣΕΦ εβριζε. Εαν εσενα δεν σε αφορα το ζητημα, φυσικα και να πας παρακατω. Οι δηλωσεις του Παπανικολαου ειτε αρεσουν σε μερικους/ες, ειτε οχι, ειχαν μεγαλο ενδιαφερον και επρεπε να αναφερθουν για τετοιες ντροπες του αθλητισμου, μπας και βαλουν μυαλο ορισμενοι/ες. Εξαλλου ειναι και συνεχεια και της "κουβεντας" που προηγηθηκε εδω.
Gigamestin Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 ο Σλούκας έκανε λάθος παιδιά.Να τα λέμε ολα.Αν έλεγε οτι εχω πρόταση απο φενερ και μιλάω μαζι της γιατί με καλύπτει περισσότερο σαν ομάδα θα ηταν πολυ έντιμο.Είπε ομως οτι πήγε θεσσαλονική για κάποιο οικογενειακό θεμα.Μια ομάδα σαν τον ολυμπιακό που στηρίζει αθλητές μεχρι τέλους(βλ.Μαντζαρης,Βασιλοπουλος,Χακετ και αλλοι),που στηριξε ακομη και τον ιδιο οταν ο ιβκοβιτς ηθελε να τον στηλει για τα καλα,δινεις τον πρωτο λογο στην ομαδα σου.Οσοι το συγκρινουν δε με την περίπτωση σπανούλη ειναι μια αστοχία.Ο Ενας ηταν απόλυτα ετοιμος για την μεγάλη αλλαγη στα 28 και ο αλλος στα 25 του δεν ηταν ετοιμος 100%.Θα μπορουσε σε 2-3 χρονια να ηταν το πρωτο βιολι του ολυμπιακου με τον σπανουλη στα 36 να παιζει 10λεπτα.Αποψη μου πάντα.Δεν σημαινει οτι ειναι και σωστο αυτο που λεω. 2
Edel Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Αυτοί που περιμένουν το παιχνίδι με τη ΤΣΣΚΑ, ΦΕΝΕΡ και ΠΑΟ φωνάζουν που δεν έχουν ιδέα για μπάσκετ. Απολίτιστοι είναι, χτες διπλανοί μου(δε τους έχω ξαναδει, διαρκείας γαρ εγώ) έβριζαν χυδαία το Σλούκα σε κάθε επαφή με τη μπάλα. Και είναι οι ίδιοι που έχουν κάνει μανούρα μέχρι και στο Σπανούλη. Τέτοιο επίπεδο παιδείας. Αλλά δεν είναι όλοι έτσι. Υπάρχει κοινό αρκετό που αναγνωρίζει και εκτιμάει. Χτες τέταρτη περίοδο, πέφτει κάτω ο Σλούκας κάποια στιγμή, πάμε να τρέξουμε σε αντεπίθεση και ο Παπανικολάου κατά την εκκίνηση του τρεξίματος απλώνει παράλληλα τα χέρια του να σηκώσει το Σλούκα από το παρκέ. Τους βούλωσε ο ίδιος ο παίκτης μας. Χειροκροτήθηκε από μένα γι αυτή τη κίνηση. Και στη συνέχεια και οι δηλώσεις που έκανε. Στα του ματς, κομβικός ήταν ο Λοτζέσκι που πέτυχε πέντε σερί πόντους όταν είχαμε κολλήσει στα μέσα τέταρτης με αποτέλεσμα ν αργήσει λίγο παραπάνω η επαναφορά της Φενέρ στο παιχνίδι. Και ο MVP Μπιρτς ο οποίος έκανε αρρωστημένα πράγμα δεδομένης της δυσκολίας του παιχνιδιού και των αντιπάλων που είχε. Τα επιθετικά που μάζευε ανάμεσα σε δύο παίκτες δεν υπήρχαν χτες. 4
YourTrueLegend Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 ο Σλούκας έκανε λάθος παιδιά.Να τα λέμε ολα.Αν έλεγε οτι εχω πρόταση απο φενερ και μιλάω μαζι της γιατί με καλύπτει περισσότερο σαν ομάδα θα ηταν πολυ έντιμο.Είπε ομως οτι πήγε θεσσαλονική για κάποιο οικογενειακό θεμα.Μια ομάδα σαν τον ολυμπιακό που στηρίζει αθλητές μεχρι τέλους(βλ.Μαντζαρης,Βασιλοπουλος,Χακετ και αλλοι),που στηριξε ακομη και τον ιδιο οταν ο ιβκοβιτς ηθελε να τον στηλει για τα καλα,δινεις τον πρωτο λογο στην ομαδα σου.Οσοι το συγκρινουν δε με την περίπτωση σπανούλη ειναι μια αστοχία.Ο Ενας ηταν απόλυτα ετοιμος για την μεγάλη αλλαγη στα 28 και ο αλλος στα 25 του δεν ηταν ετοιμος 100%.Θα μπορουσε σε 2-3 χρονια να ηταν το πρωτο βιολι του ολυμπιακου με τον σπανουλη στα 36 να παιζει 10λεπτα.Αποψη μου πάντα.Δεν σημαινει οτι ειναι και σωστο αυτο που λεω.Aφενος, αυτα που λες στηριζονται σε ανεπισημες διαροες/φημες κλπ. Μπορει δηλαδη και να μην ισχυουν. Αφεταιρου, δεν καταλαβαινω αν με το ποστ σου προσπαθεις να δικαιολογησεις την ντροπιαστικη εικονα του χθεσινου ΣΕΦ που αποδοκιμαζε αυτον τον παιχτη, αποθεωνοντας την ιδια στιγμη τον Αντιτς. Θελω να ελπιζω οτι ουτε δικαιολογεις, ουτε καν προσπαθεις να μπεις στη λογικη των "ισων αποστασεων" απο τα χθεσινα. Του στυλ οτι "ναι, κακως αποδοκιμαστηκε, ΑΛΛΑ φταιει". Για ντροπιαστικες στιγμες του αθλητισμου σαν τη χθεσινη μονο αποψεις σαν του Παπανικολαου και του Edel χωρανε, τιποτα αλλο. Σε οτι αφορα την στηριξη τον Ιφκοβιτς που αναφερεις, να θυμισω οτι το ΣΕΦ ηταν αδειο στην πρωτη επιστροφη του Ιφκοβιτς ως προπονητη της Αναντολου, κι αυτο λεει πολλα για την αντιμετωπιση των οπαδων προς τον ανθρωπο που εβαλε την ομαδα τους στο μπασκετικο χαρτη μετα απο 15 χρονια αλλα και γενικοτερα προς το μπασκετικο τμημα της ομαδας τους. Οσο πολλα λενε και οι πλειστοι οσοι τραμπουκισμοι/γιουχες κλπ προς τον Σπανουλη, μια που τον ανεφερες και αυτον. Ο Κωστας ο Παπανικολαου ολους αυτους τους αδειασε παρα πολυ ομορφα στη δηλωση του: "Δεν ειναι μπασκετικοι ή δεν ειναι υγιεις...".
TAKE5 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Οι φίλαθλοι-οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν κάθε δικαίωμα να αποδοκιμάζουν (μιλάω πάντα για την μεγάλη πλειοψηφία) τον Σλούκα και να χειροκροτούν τον Αντιτς ή το ανάποδο. Το ότι με αυτόν τον τρόπο κλείνουν την πόρτα επιστροφής είναι επίσης δικαίωμα τους. Οι δηλώσεις τον Μαντζαρη και Παπανικολάου είναι ωραίες θα ήθελα να έβλεπα βέβαια και αντίδραση την ώρα των αποδοκιμασιών από κάποιον αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Ο ίδιος ο Σλουκας ήρθε και έφυγε ΚΥΡΙΟΣ Στην Ισπανία το ματς της ημέρα IMHO το πρώτο από μία σειρά must win για τον Μπαρτζώκα
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Κρυβει παγιδες ο αγωνας σε λιγο στο καζαν. Ελπιζω οι παιχτες μας να μην εχουν το νου τους στη Βασιλοπιτα και να καθαρισουν το ματσακι. 1
margaritagr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Οι φίλαθλοι-οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν κάθε δικαίωμα να αποδοκιμάζουν (μιλάω πάντα για την μεγάλη πλειοψηφία) τον Σλούκα και να χειροκροτούν τον Αντιτς ή το ανάποδο. Το ότι με αυτόν τον τρόπο κλείνουν την πόρτα επιστροφής είναι επίσης δικαίωμα τους. Οι δηλώσεις τον Μαντζαρη και Παπανικολάου είναι ωραίες θα ήθελα να έβλεπα βέβαια και αντίδραση την ώρα των αποδοκιμασιών από κάποιον αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Ο ίδιος ο Σλουκας ήρθε και έφυγε ΚΥΡΙΟΣ Στην Ισπανία το ματς της ημέρα IMHO το πρώτο από μία σειρά must win για τον Μπαρτζώκα Εγω αν ημουν γηπεδο δε θα αποδοκιμαζα αν και στεναχωρηθηκα και νευριασα οταν εφυγε. Και δε νευριασα που εφυγε αλλα για τη μαλακια που ξερω πως αποδεδειγμενα εκανε. Κατα τ αλλα συμφωνω με το Υγ του Στεφάνου σε ενα αρθρο που διαβασα μολις: "αγαπη που προδωθηκε".
YourTrueLegend Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Εσυ διδασκεις ηθος, το ξερουμε αυτο, το ειδαμε και λιγες μερες πριν το ματς που ποσταρες εδω μεσα οτι ο Σλουκας φταιει αν τον αποδοκιμασουν. Παρολα αυτα, καλη η ηθικη κωλοτουμπα, κατοπιν εορτης.
Mesqal Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Ε στο μικροκοσμο του αρρωστου οπαδισκου Εδω γελαμε παιδια :D
FilipposMD Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Ρε συ Μαργαρίτα, από πού προκύπτει το "αποδεδειγμένα"; Αφού ξέρουμε πολύ καλά ότι ειδικά τα αθλητικά ΜΜΕ εξυπηρετούν συμφέροντα και δεν κάνουν καν προσπάθεια να το κρύψουν. Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω τίποτα εκτός από αυτά που έχουν δηλώσει επισήμως παίκτες και παράγοντες. Το τι έγινε μεταξύ Σλούκα και Αγγελόπουλων δεν το ξέρουμε και, σε κάθε περίπτωση, οι Αγγελόπουλοι τον βράβευσαν. Αν δεν κρατάνε κακία αυτοί, είναι λογικό να κρατάει ο οπαδός που στο κάτω κάτω έχει ακούσει μόνο φήμες; Τα ίδια λέγαμε τόσα χρόνια και για τον Σπανούλη, για τον οποίο "όλοι" είχαν μια έγκυρη πηγή ότι έπαιρνε από το Χιούστον κλαίγοντας ή ότι είπε το Χ και το Ψ και μετά τα γύρισε και τα λοιπά. Μόνο οι άμεσα εμπλεκόμενοι ξέρουν τι ακριβώς έγινε. Για μένα πάντως ο Σλούκας είναι αξιοπρεπέστατος στις δημόσιες εμφανίσεις του και στην συμπεριφορά του, είναι παίκτης της εθνικής ομάδας και δεν έχει μιλήσει -απ'όσο ξέρω- ποτέ άσχημα για τον Ολυμπιακό, οπότε ειλικρινά απορώ γιατί αποδοκιμάστηκε. 2
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Να δω ποσο θα τη παλεψει ακομα ο Σινγκλετον μεσα στη χρονια με τετοιο Μπουρουση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις