TAKE5 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Καθαρίζει η Βασκόνια με τον Γκόντα να κάνει όργια (2 τεχνικές ποινές και ένα αντιαθλητικό με την διαφορά στους 3) edit: Για να μην τους αδικώ είναι μάλλον η καλύτερα δουλεμένη ομάδα μετά την ΤΣΣΚΑ και παίζουν και χωρίς τον βασικό τους σέντερ
margaritagr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Το κορυφαίο ειναι οτι έχασαν τόσους παίχτες κι ομως συνεχίζουν στο ίδιο επίπεδο 1
TAKE5 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Το κορυφαίο ειναι οτι έχασαν τόσους παίχτες κι ομως συνεχίζουν στο ίδιο επίπεδο Πιθανά καλύτεροι από πέρυσι σαν ομάδα που στηρίζονταν υπερβολικά στον Μπουρούση. Το μπάσκετ που παίζουν σε άμυνα και επίθεση είναι εξαιρετικό. Ηδη βρήκαν και ποιος θα αντικαταστήσει τον Χανγκα νομίζω 1
margaritagr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Απόσπασμα απο Βαρλά, παρατήρηση με την οποία συμφωνώ απόλυτα. "ΥΓ4. Ο Σπανούλης διαχειρίστηκε την κατάσταση με 0 εγωισμό και η ομάδα κέρδισε. Αντίθετα, η τακτική του Ομπράντοβιτς στην άμυνα έδειξε εγωισμό και μια εμονή, που στη πράξη, δεν βοήθησε την Φενέρ." Eurohoops
TAKE5 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Γλύψιμο ο Σπανούλης ήταν μέτριος και θα ήταν αρνητικός αν δεν είχε βάλει μια τελείως τραβηγμένη και λάθος επιλογή
margaritagr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Διαφωνούμε εδώ. 1)δε τον γλύφει, αυτο που γραφει ακριβως ειναι οτι ενώ ο Σπανουλης δεν ηταν σε καλή επιθετική βραδιά δεν εκβίασε προσπάθειες, δε τράβηξε πίσω το παιχνίδι της ομάδας . 2)στα τελευταία λεπτά που ολοι είχαν κλατάρει η οδηγία ηταν ακριβως η μπάλα στα χέρια του Σπανούλη , κι η συγκεκριμένη κινηση ειναι σήμα κατατεθέν του, δε την είδα λάθος ουτε τραβηγμένη
FilipposMD Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Σημαντική νίκη για τον Ολυμπιακό, που αν δεν είχε κάνει μία από τις δύο βλακείες με Γαλατά και Μακάμπι θα ήταν σε πολύ καλό δρόμο για πλεονέκτημα έδρας. Αλλά τι να πεις, γίνεται χαμός. Οι πάντες κερδίζουν τους πάντες από βδομάδα σε βδομάδα, οπότε δεν έχει νόημα αυτή η κουβέντα. Καλή και η διαφορά των 9 πόντων. Δεν είναι 20, αλλά δεν είναι άσχημη. Καλύτερα που εξελίχθηκε έτσι το ματς, γιατί αν ήταν θρίαμβος, μπορεί να έπαιρναν τα μυαλά αέρα ενόψει Παναθηναϊκού. Θεωρώ πάρα πολύ δύσκολο το ματς με ΠΑΟ. Ειδικά με τους νέους παίκτες, δύσκολο να γίνει πρόβλεψη. Ο Young ήταν όντως καλός σήμερα. Αν παίζει έτσι σε κάθε ματς, μια χαρά δεύτερο-τρίτος σέντερ θα είναι. Μακάρι να είναι σημάδια βελτίωσης και να έχει ανοδική πορεία. Αντιστοίχως, ο Παπανικολάου είναι σταθερά "κανονικός" παίκτης στα τελευταία ματς. Όχι ότι αυτά περιμένουμε από τους συγκεκριμένους παίκτες, αλλά τουλάχιστον δείχνουν βελτίωση σε σχέση με το δράμα των προηγούμενων μηνών. Και ένα σχόλιο για τον Μάντζαρη, που σήμερα δεν ήταν εύστοχος. Χαίρομαι ειλικρινά που έφτασε στο σημείο να παίρνει 14 σουτ, ακόμα κι αν δεν τα βάζει. Έχει ξεπεράσει το κόμπλεξ στην επίθεση και αν του δίνουν το σουτ, θα το πάρει. Αν συνεχίσει να δουλεύει στο σουτ και λίγο σε παιχνίδι με πλάτη ή διείσδυση που κάνει ατά καιρούς, θα ανέβει πολύ σε επίπεδο. 1
Zerg13 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Ο παναθηναΐκος δεν θα ειναι τοσο κακος,οσο η φενερ, θα ειναι πιο σκληρο καρυδι, και πιστευω μπορει και θετικο αποτελεσμα. Το ματς δεν το ειδα ολο, κλευτες ματιες εριξα. Εκανε πολυ κακη αρχη η φενερ, και υποθηκευσε ολο το ματς. Ο γαβρος μπηκε με καλη ψυχολογια, πολυ ευςτοχος απο το 3 ποντο,αμυνα ελαφρως αντιαθλητικη, και πηρε head start, σε ολο το πρωτο ημιχρονο. Στο 4ο αλλαξαν οι ισορροπιες. Η υπερφιαλη ενεργεια που εβγαλε στο 1ο ημιχρονο ειχε κοστος. Επισης καποιες φασεις που επιασα...ειχε και μια πολυ καλη διατησια, του δωσε τα σπορια. Καλη εμφανιση.
washcloud Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Η υπερφιαλη ενεργεια Αντιαθλητικό και τεχνική ποινή μαζί.
xgol Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Αν ο Ουντο (που ειναι παιχταράς) παίρνει τόσα λεφτά, ποσά θα πρέπε να παίρνει ο 24χρονος Μπιρτς άραγε Άντε τωρα να μείνει εξω και ο Σπανουλης...... Ποιος Μπιρτς? Τον ...Πριτς εννοεις?!
Zugzwang Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Α ρε Πάτρικ.Το χθεσινό ήταν ματς-δικαίωση για όσα λες το τελευταίο διάστημα Ο Γιανγκ μπήκε κάνοντας λάθη σε άμυνα και επίθεση, αλλά μετά ήταν καταπληκτικός. Στο μυαλό μου τον έχω ως πολύ δυνατό αλλά άτεχνο παίκτη, και μου έκανε μεγάλη εντύπωση ένα αρκετά περίτεχνο λέι-απ που εβαλε. Μακάρι να σταθεροποιήσει την απόδοσή του (και να μην καθιερώσει τον γελοίο πανηγυρισμό με τα φουσκωμένα μπράτσα ). Ο Παπανικολάου πάλι πολύ θετικός, ο Λοτζέσκι αθόρυβα έβαλε πάλι 14 πόντους (πολλοί εκ των οποίων σε κρίσιμα σημεία) και ο Μπιρτς επέστρεψε στις εξαιρετικές εμφανίσεις. Ο Μάντζαρης έπαιξε πάρα πολύ καλή άμυνα στον Σλούκι, και λογική η κούρασή του στο τέλος, αλλά πραγματικά αναρωτιέμαι ποιος και γιατί του είπε να κάνει διεισδύσεις. Πρέπει να έκανε 3-4 χθες, ενώ είναι εξαιρετικά αδύναμος στο συγκεκριμένο κομμάτι. Υ.Γ. Ο Σλούκι φανερά επηρεασμένος, ειδικά στην αρχή. Οι αποδοκιμασίες μάλλον σημαίνουν ότι δε θα επιστρέψει ποτέ... Σαν παρατημένη γκόμενα κάνω, αλλά ήταν το πουλέν μου ακόμα κι όταν πολλοί έλεγαν πως "το παιδί δεν κάνει για υψηλό επίπεδο". 2
~mxls~ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 ... (και να μην καθιερώσει τον γελοίο πανηγυρισμό με τα φουσκωμένα μπράτσα )... μποντιμπιλντεράδες, τι περιμένεις. 1
margaritagr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Εγω χαρηκα τον Μαντζαρη που επιχειρησε ντραιβ και διποντο. Φωναζα απ το καλοκαιρι οτι ειναι μεγαλη βλακεια να απειλει μονο με τριποντο. Οσο για τον Γιανγκ -που καποια στιγμη παρασυρθηκα κι εγω απο τις μαλακιες των αρδ- το μονο που ηθελε και θελει ειναι παιχνιδια να βρει ρυθμο και να ενσωματωθει. Αυτο λοιπον γινεται και δε τον εμποδιζει κατι να γινει ο παιχταρας που περιμενουμε.
Zugzwang Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Κι εμένα μ' αρέσει να παίρνει επιθετικές πρωτοβουλίες ο Μάντζαρης, αλλά το ντράιβ δεν το έχει. Το πιο πιθανό είναι να τον αδικώ, αλλά έχω κάνει τη συσχέτιση "μπάσιμο Μάντζαρη" = τάπα. 1
Edel Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Παλευει η Αρμανι να κερδισει την Ζαλγκιρις μεσα στο Μιλανο, αλλα ο Ραντουλιτσα ειναι το βασικο εμποδιο για αλλη μια φορα Ρε που πηγαμε και το μαζεψαμε αυτο το ταγαρι; Απιστευτο πραγμα οτι αυτος ο παιχτης φορεσε φανελα βασικου με 6 αστερια. Και ελεγε η αλλη οτι ειναι καλυτερος απο το Μπουρουση, ποσταρε και στατιστικα Πολυ ελληνικο ενδιαφερον στο παιχνιδι της Καχα με την Μακαμπι, αλλα δεν φαινεται να μπορουν οι Ισραηλινοι. Κορόιδεψε όλο το κόσμο με την Εθνική Σερβίας. Και γω μόλις το πήρατε είχα τρομάξει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις