Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τον Σλουκα μιλησα και οχι για τον Μπουρουση.

Να ετσι σοβαρα απαντας και δε μου βγαινει σε πειραξω!

Απαραδεκτοι αν γιουχαρουμε Σλουκα αλλα και σεις τραγικοι με τον Σπανουλη. Η τον περπερογλου πχ

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αντιστοιχο παράδειγμα ο Λετο με Σπανούλη!!!! Ο Λετο με Σπανούλη!!!!

Αυτά ειναι.

Καλα ηρεμησε μη μας παθεις και τιποτα. Ναι ειναι αντιστοιχο παραδειγμα μετακινησης απο τη μια ομαδα στην αλλη, αλλα αμα εχεις ταβανι που να το καταλαβεις.

Γαργαρα βεβαια το παραδειγμα του Μπουρουση, το οποιο ειναι και το οντοπικ.

Τελικα για πες, τον Σλουκα θα τον χειροκροτησεις ή θα τον γιουχαρεις; Εγω παντως αν ακουσω απο την TV πολλα χειροκροτηματα και λιγες γιουχες, ειμαι βεβαιος σε ποια κατηγορια θα ανηκεις. Σε αυτην που διδασκει το ηθος, οπως αυτο διδασκεται μεσα στο red-dna forum απο καποιον χρηστη ονοματι Faithful . :lol:

Δημοσ.

Απαραδεκτοι αν γιουχαρουμε Σλουκα αλλα και σεις τραγικοι με τον Σπανουλη. Η τον περπερογλου πχ

Εδώ έγραψε οτι έπρεπε να βραβεύσει ο Ολυμπιακός τον Λετο και τον έφερε σαν παράδειγμα για Σπανούλη. Λες ας πουμε και ο Λετο, που παίξε μια χρονια δανεικός και πλακωνόταν με βαλβέρδε, έχει παρόμοια ιστορία, ποιότητα, συνεισφορά κλπ με τον Αρχηγό, και θα βραβευόταν αν είχε πάει σ αλλη ομάδα :P
Δημοσ.

Πουθενα δεν εγραψα για βραβευση Λετο, εγραψα για αντιδρασεις φιλαθλων. Αλλα επειδη ξερω οτι ορισμενοι που ποσταρουν εδω εχουν ταβανι, το εσβησα και εμεινα στο παραδειγμα του Μπουρουση για να αποφευχθουν οι στιχομυθιες που παραπεμπουν σε μονοψηφια IQ.

Αλλα...

Kαι για να καταλαβω. Αυτο που μας λες για τον Λετο ειναι πως σωστα τον αποδοκιμαζατε και του βριζατε οτι ειχε επειδη "δεν ειχε σινεισφορα";

Δηλαδη, χουλιγκανιζεις οταν ο αλλος δε σου εχει "συνεισφερει" κατα την κριση σου;

Ρε στο ινσομνια γραφεις, οχι στο red-dna. Μηπως τα μπερδεψες; Εδω το παιζεις καθως πρεπει ειπαμε, στο απο 'κει τα γραφεις αυτα :lol:

Τεσπα, δεν εχεις απαντησει ακομα για το τι θα κανεις με τον Σλουκα στο ΣΕΦ. Γιατι ετσι;

Aυτες οι περιπτωσεις ειναι παντα ιδιαζουσες και σχεδον σε ολο τον κοσμο αντιμετωπιζονται ετσι απο τους οπαδους, δεν θα περιμενα κατι διαφορετικο στην Ελλαδα.

Απο εκει και περα το point ειναι οτι ο Σλουκας δεν ανηκει σε αυτες τις περιπτωσεις και ειναι τουλαχιστον χουλιγκανιστικης νοοτροπιας να ανακαλυπτονται διαφοροι λογοι τηρησης "ισων αποστασεων" μεταξυ χουλιγκανισμου και αποθεωσης απεναντι στον Σλουκα, τυπου "μα ειπε ψεματα ρε παιδια".

Και για να ειμαστε και ειλικρινεις γιατι μερικοι/ες νομιζουν οτι δεν καταλαβαινουμε κιολας, ενα ειναι το ολο θεμα ορισμενων με τον Σλουκα και κανενα αλλο, ο Ομπραντοβιτς. Απο εκει και μονο καταλαβαινεις για τι επιπεδο οπαδων μιλαμε.

Αυτη ειναι η ουσια, κι οχι το τι θα γινει στον Μπουρουση ή τι εγινε στο Σπανουλη.

Δημοσ.

Δε ταξίδεψε ο Μπογκντάνοβιτς με την υπόλοιπη αποστολή για Αθήνα.

Λογικό δεν είχε τεθεί ποτέ θέμα συμμετοχής, μόλις ξεκίνησε προπονήσεις. Κανονικά ούτε ο Πρίντεζης πρέπει να παίξει χωρίς προπονήσεις

Δημοσ.

Λογικό δεν είχε τεθεί ποτέ θέμα συμμετοχής, μόλις ξεκίνησε προπονήσεις. Κανονικά ούτε ο Πρίντεζης πρέπει να παίξει χωρίς προπονήσεις

Είχαν γράψει οτι ξεκίνησε προπονήσεις και κάποιοι άφηναν να εννοηθεί οτι μπορεί να παίξει.

Οσο για Πρίντεζη, καθώς ειναι must win το παιχνίδι και δυσκολο, δεν ειναι απίθανο να παίξει με ένεση,

Δημοσ.

Εδω γιουχαρατε εσεις οι γαβροι τον Σπανουλη και οταν ηρθε στην ομαδα σας. (Ασε τα παλια)

Τα αυτακια τα θυμασαι στο ΣΕΦ; Ηταν η απαντηση του στις γιουχες σας.

Ναι τον γιουχαρουμε, και δεν του χρωσταμε, μας χρωσταει αν χρωσταει καποιος κατι. Αν δεν καταλαβαινεις το γιατι να στο εξηγησω και αυτο.

Με τον Σλουκι δεν εχω καταλαβει το προβλημα αλλα δεν με νοιαζει

Δημοσ.

H βραβευση ενoς παιχτη που καθησε 2 χρονια στην ομαδα και ενος αλλου που στα 25 του πηγε στα ξενα για τα λεφτα ειναι απλα fail.

Και ποιοι πρέπει να βραβευτούν, αν όχι οι παίκτες που βοήθησαν την ομάδα να πάρει 2 ευρωλίγκες και λίγους τίτλους στην Ελλαδα; Άσε που ο Σλούκι ήταν και 7 χρόνια στον Ολυμπιακό (κι ας είχε ενεργό ρόλο μόνο το τελευταία 4).

Μη μου πεις για την περίπτωση Ομπράντοβιτς, είναι one of a kind :D

Δημοσ.

...δόξα τω θεώ που δεν αποφασίσανε (και ο Τζωρτζ μέσα, γιατί μου φαίνεται τον τρώει ο κώλος του γενικά...) να παίξει με ενέσεις και λοιπές μαλακίες...

Λες δηλαδή και τα παιχνίδια του Γενάρη δεν θα είναι σημαντικά. Την κάνανε ΜΙΑ φορά την καγκουριά, και κατέληξε κλινήρης. Ε φτάνει...

• Like 2
Δημοσ.

Παλι καλα που υπαρχει και ο Ομπραντοβιτς και γεμιζει το ΣΕΦ..Αυτον πρεπει να τιμησετε..Σας εκανε πλακα οσο ηταν στον Παναθηναικο,σας πηρε και τον Σλουκι Λουκ ..

95EAD0768D34A929DE738B909B7D3953.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...