Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ενσταση χρηστο: μακρια απο σαλτιμπαγκους τυπου τζειμς. Ποτε μου δε χωνεψα τετοιους παιχτες , ο γκριν σιγουρα δεν εχει εμπειρια αλλα εχει το potential να φτασει σε υψηλο επιπεδο. Ειναι παιχτης ομαδας. Ο Τζειμς ειναι κλασσικο αψυχολογητο γκαρντ, μπορει να σου παρει παιχνιδι και μπορει και να σε καταστρεψει.

Απο Λαμποραλ θα προτιμουσα σιγουρα Ανταμς που ηταν ο ασσος τους.

Επισης Τζειμς με Σπανουλη δε κολλαγε με τιποτα.

Ο Μπιρτς παιζει φετος πρωτη φορα ευρωλιγκα ,στη πιο δυσκολη μορφη της, αποκτηθηκε απο καποια Ουσακ με μηδαμινη εμπειρια και πολυ μικρο συμβολαιο. Δεδομενων ολων αυτων κι οτι παιζει μονος του τη θεση , μονο καποιος εμπαθης δε θα αναγνωριζε το ποσο καλα παει.

Εχει μεγαλυτερο potential απο Χαντερ. Αλλωστε εχουμε παραδοση στο να αναδεικνυουμε αθλητικους ψηλους.

Ο Γιανγκ και με τον ερυθρο δεν ηταν κακος σε σχεση με το παρελθον, στη πυλαια εκρινε το ματς, εχει αρχισει τις ταπες. Φανταζομαι πως κι η ομαδα θα τον ηθελε νωριτερα ετοιμο, αλλα εχει πολυ μεγαλο συμβολαιο που δεν επαιζε να σπασει. Συνεπως υπομονη και ελπιζουμε να βρει τον εαυτο του. Αγωνα με αγωνα , ο χρονος που παιρνει θα τον βοηθησει.

Έχεις δίκιο για το συμβόλαιο του Γιανγκ, και για το ποτενσιαλ του Μπίρτς (αν και αυτή τη στιγμή δεν είναι καλύτερος του Χάντερ).

Για τον Τζέιμς δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί, λέω για τα πρώτα δείγματα και των 2. 

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επισης για τον Πριτς το γεγονος οτι παιρνει λιγα λεφτα ή το γεγονος οτι ειναι αξιοπρεπης και οχι αρνητικος ή οτι ειναι value for money ας πουμε δεν τον κανει παιχτη μεγαλο που να δικαιολογει τους διθυραμβους που ακουμε συχνα πυκνα... Ειναι ενας παιχτης της σειρας που δεν μπορει να κανει την διαφορα και που βρισκεις σε οποια πετρα και να σηκωσεις με ενα τυπικο scouting...

Παιχτης επιπεδου μεγαλης ομαδας ειναι ο Σιγκλετον π.χ. Πριτσηδες υπαρχουν ενα σωρο...

• Like 1
Δημοσ.

Oπ, νεα ατακα η δικια σου. Μετα απο Χαραλαμπο, Μπουρουση νεος αχρηστος για την ομαδα του ΠΑΟ ο Τζειμς. Σαλτιμπαγκος παιδες. Και φυσικα εννοειται οτι ο Γκριν ειναι καλυτερος. Εξαλλου, "ειχαμε χρονια να δουμε σκορερ σαν τον Γκριν στην Ελλαδα" :lol:

Eλα, το κοριτσι ψαχνει δουλεια σε κανα Πρωταθλητη/Γαυρο, τι δεν καταλαβαινετε πλεον;

YΓ. Θα την ρωταγε καποιος που βρισκεται ο "καλυτερος Ανταμς" και που ο Τζειμς, αλλα τελος παντων, απτη στιγμη που ο Γκριν ειναι καλυτερος επειδη ετσι διαβασε μεσα στο red-dna δεν εχει καν νοημα τετοια ερωτηση :lol:

Το καλύτερος είναι ανάλογα τη δουλειά που τον θες, προσωπικά πιστεύω πως ο Τζειμς είναι καλύτερος σκόρερ (σκόρερ ψάχναμε) αλλά χειρότερος οργανωτής / team player (μάλλον εξού και το σαλτιμπάγκος της μαργαριτας).

Potential εχει ο γκριν παντως, και δε παιζει να μην το βλέπεις.

Πάντως για τον Παππά και σε σένα και στον washcloud μπορώ να διακρίνω μια κωλοτούμπα.. Μη σου πω και για τον Καλάθη, που έτσι όπως συνεχίζει απο μισός γκαρντ, κοντεύει να γίνει ο πιο πλήρης pg της διοργάνωσης μετά απο τον ντε κολό, και σίγουρα το καλύτερο defensive stopper.

Δημοσ.

Κοιτα σαν πρωτο δειγμα να βαλουμε και το σπασιμο της τζαμαριας ε; ο ρνας εσπασε τζαμαρια κ εμεινε δυο μηνες εξω ο αλλος εχασε ενα ματς α1 :P

Σοβαρα τωρα ειναι αδικη η συγκριση μωρε και δεν εχει νοημα. Ο Τζειμς ειναι παιχτης που πηγε φ4, τον γκριν τον πηρες απο nbdl με μια χρονια Ιταλια. Ο Τζειμς θελει μια μπαλα μονος του, ο Γκριν αποκτηθηκε για να μπορει να συνυπαρξει με Σπανουλη.

Δεν ειναι ο Γκριν το θεμα στα γκαρντ ετσι κι αλλιως. Το θεμα ειναι οτι θες δημιουργο. Αυτο ειναι το προβλημα του Ολυμπιακου, δε δημιουργει κανεις αλλος πλην Σπανουλη. Θες ασσο με πασσα κι αυτο υποτιθεται πως ψαχνουν. Τι θα φερουν τελικα θα δειξει

• Like 1
Δημοσ.

Το καλύτερος είναι ανάλογα τη δουλειά που τον θες, προσωπικά πιστεύω πως ο Τζειμς είναι καλύτερος σκόρερ (σκόρερ ψάχναμε) αλλά χειρότερος οργανωτής / team player (μάλλον εξού και το σαλτιμπάγκος της μαργαριτας).

Potential εχει ο γκριν παντως, και δε παιζει να μην το βλέπεις.

Ο Γκριν, ειναι χαρακτηριστικοτατη περιπτωση Ει Τζει Σλοτερ. Ειχε και ο Σλοτερ potential. Ο Παππας να δεις.

Ο Τζειμς απο την αλλη ειναι ο ενας απο αυτους που πηγαν με τα χερακια τους φ4 την Κουτσα περυσι.

Οργανωτικα ειναι αστειος, αλλα αυτο δεν ειναι προβλημα αν εχεις οργανωτες μεσα στην ομαδα και δεν τον προοριζεις για δημιουργο. Επισης το οτι ο Τζειμς ειναι αστειος οργανωτικα δε σημαινει πως ο Γκριν ειναι καλυτερος. Το ιδιο αστειοι και οι 2 στο κομματι της δημιουργιας. Αμφοτεροι ξερουν να σκοραρουν μετα απο ατομικες προσπαθειες, με τον Τζειμς να εχει σαφως περισσοτερες κινησεις στο οπλοστασιο του , ενω τον Γκριν να διαθετει σχετικα καλυτερο σουτ (κατι που δεν επιβεβαιωνεται απο τα ποσοστα παντως οταν εχει μολις 46% στα 2ποντα και ενα απλα αξιοπρεπες 39% στα τριποντα-ο...Μαντζαρης ας πουμε σουταρει καλυτερα στα 3ποντα μεχρι στιγμης).

Εν τελει ο Τζειμς εχει παρει ηδη 2 παιχνιδια για τον ΠΑΟ, οσο ο αλλος κινειται μεταξυ φθορας και αφθαρσιας.

Σε καθε περιπτωση δεν τιθεται καμια συγκριση μεταξυ των δυο. Ο ενας εχει ηδη αποδειξει τι ειναι, ο αλλος παλευει να μας συστηθει ακομα και μαλλον δεν τα καταφερνει και πολυ καλα.

Δημοσ.

Ηταν που για καποιους στον αγωνα με τη Βασκονια το γηπεδο "εβραζε" και εφταιγε η ερτ που εγω ακουγα μονο τις μαζορετες κατα διαστηματα και τα παπουτσια των παιχτων.Τελικα τα αυτια μου ειναι ακομα κομπλε.

http://www.sport-fm.gr/article/basket/anakoinwsi-tis-thuras-13-gia-giannakopoulo/3252518

Δημοσ.

Ηταν που για καποιους στον αγωνα με τη Βασκονια το γηπεδο "εβραζε" και εφταιγε η ερτ που εγω ακουγα μονο τις μαζορετες κατα διαστηματα και τα παπουτσια των παιχτων.Τελικα τα αυτια μου ειναι ακομα κομπλε.

http://www.sport-fm.gr/article/basket/anakoinwsi-tis-thuras-13-gia-giannakopoulo/3252518

Τι σχεση εχει η ανακοινωση της Θ13 με το τι γινοταν μεσα στο γηπεδο; Εχουμε πει ποιος ειναι ο ρολος των οργανωμενων φετος. Εχουν καταστρεψει τη μπαλα με μακροχρονια προσπαθεια και απο φετος αρχιζουν στοχευμενα εναντιον του μπασκετικου τμηματος.

Τα αυτακια σου σιγουρα ειναι κομπλε, διοτι απο την πολυθρονα σου, προφανως δεν ακους τα επιθυμητα ντεσιμπελ.

Αν θες κατι τετοιο πρεπει να εισαι στο γηπεδο, διαφορετικα αρκεισαι στα παραπονα οτι ο κοσμος του ΠΑΟ δεν σου εδωσε την απαραιτητη ικανοποιηση καθως εβλεπες το ματς.

Να απολογηθειτε στον κυριο απο εδω, αγαπητοι φιλαθλοι που πηγατε στο ματς με την Μπασκονια.

ΥΓ. Το γηπεδο εβραζε με τη Μπασκονια. Ησουν εκτος γηπεδου, ημουν εντος γηπεδου, απλα εχω γνωμη, απλα δεν εχεις γνωμη, τελεια και παυλα. Αρκεσου στο σχολιασμο της περιγραφης του Χατζηγεωργιου σε παρακαλω, διοτι μονο για αυτο εχεις ηχητικη αποψη.

Δημοσ.

Τι σχεση εχει η ανακοινωση της Θ13 με το τι γινοταν μεσα στο γηπεδο; Εχουμε πει ποιος ειναι ο ρολος των οργανωμενων φετος. Εχουν καταστρεψει τη μπαλα με μακροχρονια προσπαθεια και απο φετος αρχιζουν στοχευμενα εναντιον του μπασκετικου τμηματος.

Τα αυτακια σου σιγουρα ειναι κομπλε, διοτι απο την πολυθρονα σου, προφανως δεν ακους τα επιθυμητα ντεσιμπελ.

Αν θες κατι τετοιο πρεπει να εισαι στο γηπεδο, διαφορετικα αρκεισαι στα παραπονα οτι ο κοσμος του ΠΑΟ δεν σου εδωσε την απαραιτητη ικανοποιηση καθως εβλεπες το ματς.

Να απολογηθειτε στον κυριο απο εδω, αγαπητοι φιλαθλοι που πηγατε στο ματς με την Μπασκονια.

ΥΓ. Το γηπεδο εβραζε με τη Μπασκονια. Ησουν εκτος γηπεδου, ημουν εντος γηπεδου, απλα εχω γνωμη, απλα δεν εχεις γνωμη, τελεια και παυλα. Αρκεσου στο σχολιασμο της περιγραφης του Χατζηγεωργιου σε παρακαλω, διοτι μονο για αυτο εχεις ηχητικη αποψη.

Eχω βρεθει και σε οακα μπασκετ και σε οακα ποδοσφαιρου και παλιος συνδεσμιτης ειμαι.Αυτη η ατμοσφαιρα στο γηπεδο ηταν ντροπη και τιποτα αλλο.

Παρεπτιπτοντως πριν λιγο ο συνδεσμος της πολης μου μιας και ζω αλλου πλεον εβγαλε ανακοινωση οτι δεν ξερει τιποτα για ολα αυτα κατα του Δημητρη Γιαννακοπουλου.

Δηλαδη μεχρι περυσι φωναζαν ολοι Γ%#%^# Γιαννακοπουλε και ξαφνικα ολοι εγιναν εχθροι του.

Αν εχεις παει γηπεδο με πραγματικη ατμοσφαιρα επι Θαναση και Ομπραντοβιτς και θεωρεις οτι με την προχθεσινη ατμοσφαιρα το γηπεδο εβραζε μαλλον κατι κανεις λαθος.

υ.γ Αν μιλας στο κινητο με φιλο σου που ειναι μεσα στο πεταλο της 13 και ακους πιο πολυ το φιλο σου απο το κοσμο τοτε καπου υπαρχει θεμα.Αλλα οκ δεν εχω γνωμη.

Δημοσ.

Eχω βρεθει και σε οακα μπασκετ και σε οακα ποδοσφαιρου και παλιος συνδεσμιτης ειμαι.Αυτη η ατμοσφαιρα στο γηπεδο ηταν ντροπη και τιποτα αλλο.

Αν εχεις παει γηπεδο με πραγματικη ατμοσφαιρα επι Θαναση και Ομπραντοβιτς και θεωρεις οτι με την προχθεσινη ατμοσφαιρα το γηπεδο εβραζε μαλλον κατι κανεις λαθος.

Και πώς γνωριζεις εσυ την ατμοσφαιρα χωρις να εισαι μεσα;

Και τελικα, ολα οσα γραφεις ειναι δικη σου αποψη ή αποψη "του φιλου σου που ηταν στο πεταλο της Θ13 και μιλαγατε απο το κινητο;".

Διοτι προχθες μας ελεγες οτι απο την tv δε τους ακουγες καλα. Σημερα μας ειπες οτι το γηπεδο ηταν νεκρα λογω μιας ανακοινωσης που διαβασες (ασχετη τελειως με το προχθεσινο ματς). Και τωρα μας λες οτι το γηπεδο ηταν νεκρα επειδη ειχες απεσταλμενο...κινητο-ντεσιμπελομετρο στη Θ13. Τελικα η γνωμη που σχηματισες ειναι μεσω tv, μεσω ανακοινωσης ή μεσω κινητου; :lol:

Τελος παντων, λιγο με ενδιαφερει τι νομιζεις. Δεν πατησες γηπεδο, δεν δικαιουσαι να κρινεις αυτους που πηγαν επειδη -νομιζεις οτι- δε φωναξαν. Ντροπη δεν ειναι αυτος που παει και κατα τη γνωμη σου δε φωναζει. Ντροπη και θρασσος ειναι αυτος που δεν παει καν και κουναει και το δαχτυλο σε αυτους που πηγαινουν, οτι δε φωναξαν "οσο πρεπει".

• Like 1
Δημοσ.

Και πώς γνωριζεις εσυ την ατμοσφαιρα χωρις να εισαι μεσα;

Ξανα. Πώς γνωριζεις εσυ την ατμοσφαιρα ενω ελειπες απο το γηπεδο;

Κατανοεις οτι εισαι ο μονος εδω μεσα που ισχυριζεται οτι το γηπεδο εβραζε ετσι?

Κανε αν θες μια ψαχτικη στα φορουμ της 13 να δεις ποσοι οργανωμενοι βρεθηκαν προχτες οακα.

Τελευταια φορα που πηγαν ηταν με τον ολυμπιακο που εκει οντως εδωσαν ρεσιταλ.

Επισης κανενα πανο ειδες προχτες η αρχισα να στραβωνομαι κιολας?

Δημοσ.

Κατανοεις οτι εισαι ο μονος εδω μεσα που ισχυριζεται οτι το γηπεδο εβραζε ετσι?

Κανε αν θες μια ψαχτικη στα φορουμ της 13 να δεις ποσοι οργανωμενοι βρεθηκαν προχτες οακα.

Τελευταια φορα που πηγαν ηταν με τον ολυμπιακο που εκει οντως εδωσαν ρεσιταλ.

Επισης κανενα πανο ειδες προχτες η αρχισα να στραβωνομαι κιολας?

Δεν με ενδιαφερει αν ειμαι ο μονος, με ενδιαφερει οτι εγω ΕΧΩ γνωνμη ενω εσυ εκ των πραγματων δεν γινεται να εχεις (για την ιστορια δεν ειμαι ο μονος, και ο crom το ιδιο με μενα σου ειπε προχθες).

Και βασικα ο μονος που εχει παραπονα απο την κερκιδα εισαι εσυ. Ενω δεν πατησες καν. Και κουνας και το δαχτυλο στις 12.000+ κοσμο που πηγαν. Ασε μας κουκλιτσα μου. Οταν πατησεις γηπεδο και δε σε ικανοποιησει η κερκιδα να μας το πεις. Εως τοτε πολυθρονα και Χατζηγεωργιου. Δεν εχεις αποψη γιατι δεν γινεται να εχεις αποψη απο κατι απο το οποιο απουσιαζες. Τελος.

Κι επισης οργανωμενους ειχε με τη Φενερ εκτος απο τον ΟΣΦΠ αλλα προφανως δεν ειδες καν το ματς γιατι δε το εδειχνε η ΕΡΤ. Ασε μας κουκλιτσα μου λοιπον. Ασχολεισαι περιστασιακα με το μπασκετ, ουτε καν αγωνες δε βλεπεις αν δεν τους δειχνει η ΕΡΤ και ηρθες να κρινεις τους αλλους αν ασχολουνται και στηριζουν.

Τα ξαναλεμε οταν θα δειξει αγωνα η ΕΡΤ.

Δημοσ.

Δεν με ενδιαφερει αν ειμαι ο μονος (για την ιστορια δεν ειμαι ο μονος, και ο crom το ιδιο με μενα σου ειπε προχθες).

Και βασικα ο μονος που εχει παραπονα απο την κερκιδα εισαι εσυ. Ενω δεν πατησες καν. Και κουνας και το δαχτυλο στις 12.000+ κοσμο που πηγαν. Ασε μας κουκλιτσα μου. Οταν πατησεις γηπεδο και δε σε ικανοποιησει η κερκιδα να μας το πεις. Εως τοτε πολυθρονα και Χατζηγεωργιου. Δεν εχεις αποψη γιατι δεν γινεται να εχεις αποψη απο κατι απο το οποιο απουσιαζες. Τελος.

Και για τη θεια μου που παει στο γηπεδο και τρωει πατατακια μια χαρα θα ειναι η ατμοσφαιρα ακομα και στην α1 με τον Κολλοσο.

Μεγαλα κεφαλαια της 13 δε πατανε γηπεδο,ανθρωποι που εχουν αφιερωσει τη ζωη τους μεσα στα πεταλα

και εσυ μου λες για σενα και τον κρομ.

Οταν βρεις την ευκαιρια περνα απο οποιονδηποτε συνδεσμο που εχεις κοντα σου και ρωτα.Ρε παιδια ποιος πηγε γηπεδο προχθες και δες τη απαντηση θα παρεις.

Αστο απεχουμε μιλια,ζησε εσυ το ονειρο σου οτι ειχες ατμοσφαιρα..its ok.

υ.γ Τελικα βρηκες κανα πανο κρεμασμενο η τα ξεχασαν σπιτι οι οργανωμενοι? 

Ασχολεισαι περιστασιακα με το μπασκετ, ουτε καν αγωνες δε βλεπεις αν δεν τους δειχνει η ΕΡΤ και ηρθες να κρινεις τους αλλους αν ασχολουνται και στηριζουν.

Τα ξαναλεμε οταν θα δειξει αγωνα η ΕΡΤ.

Τωρα γνωριζεις και ποτε και σε πιο καναλι βλεπω αγωνες.Ωραιοςςςςς

Δημοσ.

Α τελικα τωρα που δεν ειμαι ο μονος που στο ειπε, αλλα αυτος εισαι εσυ, να παω να διαβασω αλλα φορουμ ε;

Οποτε εχουμε και λεμε:

-Δεν ειχε ατμοσφαιρα γιατι δεν ακουγοταν τιποτα στην tv που το εβλεπες εσυ

-Δεν ειχε ατμοσφαιρα γιατι το κινητο του φιλου σου που ηταν στην Θ13 δεν ειχε φασαρια

-Δεν ειχε ατμοσφαιρα γιατι εβγαλε ξεκαρφωτη ανακοινωση η Θ13

-Δεν ειχε ατμοσφαιρα γιατι ειμαι ο μονος που λεει οτι ειχε

-Δεν ειχε ατμοσφαιρα κι αμα δεν πιστευω να διαβασω αλλα φορουμ.

Καταλαβαινεις και μονος σου ποση πλακα εχεις, ετσι;

Απο κει και περα, δεν υποστηριξα καπου οτι το γηπεδο ηταν σε φαση vs ΟΣΦΠ, αλλα επειδη απιθανε τυπε, ΟΑΚΑ εχω παει περισσοτερες φορες απο οσα ματς του μπασκετικου ΠΑΟ εχεις δει συνολικα στη ζωη σου απο tv και γηπεδο, σου λεω οτι για ματς Ευρωλιγκας ειχε εξαιρετικη ατμοσφαιρα και πολυ κοσμο, συμπεριλαμβανομενων εποχων Ζοτς. Ειχε επισης την καλυτερη ατμοσφαιρα για φετος, μετα τα αυτονοητα ΟΣΦΠ-Φενερ (τα οποια εσυ δεν ειδες ουτε απο την tv γιατι δε τα εδειχνε η ΕΡΤ).

Σταματω την κουβεντα υπενθυμιζοντας σου οτι δεν εχεις δικαιωμα αποψης επι του θεματος γιατι δεν ησουν μεσα. Πολλω δε μαλλον να κουνας και το δαχτυλο και σε οσους πηγανε να βοηθησουν την ομαδα, οτι δεν την βοηθησανε. Εσυ πού ησουνα απιθανε τυπε; Και γιατι δεν πηγες "να φωναξεις σε ενα τοσο κρισιμο παιχνιδι";

Σου δειξε η ΕΡΤ ενα ματσακι της ομαδας και ξαφνικα απεκτησες αποψη για το γηπεδο και ηρθες να κανεις και παραπονα :lol:

Δημοσ.

Εγω δεν ημουν γηπεδο παντως. Απο την τηλεοραση καλη μου φανηκε η κερκιδα. Δεν λεω βεβαια πως ηταν και σουπερ, αλλα ουτε και χαλια ωστε να σχολιαστει...

Κατα τα αλλα το θεμα με οργανωμενους και Γιαννακοπουλο καλο θα ειναι να λυθει συντομα. Ποιος εχει δικιο και αδικο δεν μπορω να πω σιγουρα γιατι εχω χασει επεισοδια με τα συνδεσμιακα.

Αλλα νομιζω οι οι οργανωμενοι το τραβανε αδικαιολογητα, τουλαχιστον απο οτι εχει βγει στην επιφανεια σαν λογους κοντρας (Μπουρουσης, superfoods, Σπαρτη). Επισης δεν ξερω τι επαιξε με το greenwebfuns που εκλεισε και αν εβαλε το χερακι του εκει ο Γιαννακο...

ΥΓ. Οργανωμενοι παντως ηταν γηπεδο νομιζω απλως δεν εβαλαν πανο...

• Like 1
Δημοσ.

Οποτες καταλαβαινετε δεν υπαρχει νοημα.Παω να μιλησω με τη γατα της γειτονιας μου.

Τι να καταλαβουμε; Μονος σου εγραψες οτι το μονο ματς που υπηρχαν πανο ηταν αυτο με τον ΟΣΦΠ. Αρα δεν ειδες ουτε απο την tv το ματς με την Φενερ.

Για προχθες μας ειπες οτι δεν ειχε οργανωμενους. Κι αυτο το συμπερανες σημερα επειδη ειδες μια ανακοινωση της Θ13 και εκανες διαφορους συνειρμους στην κεφαλα σου για το προχθεσινο ματς. Μια χαρα οργανωμενους ειχε το πεταλο προχθες λοιπον σου λεω εγω που εκ των πραγματων εχω αποψη επι του ζητηματος, ενω εσυ εκ των πραγματων δεν γινεται να εχεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...