TAKE5 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 ...νομίζω ή είναι 2+1, ή έχει ΝΒΑ οπτ-άουτ. Δεν θυμάμαι να ήταν 3 χρόνια επτασφράγιστο... 7εκ δολ για 3 χρόνια κλειστό
optimistic_83 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Σορυ αλλα εγω τρια δεκαλεπτα ακουγα εναν να φωναζει defence?η κατι τετοιο και τις μαζορετες καμια φορα.Καποια συνθηματα ακουσα στο τελευταιο 5λεπτο κατα του Λαμονικα που επιτελους καταλαβαν οτι θελει βοηθεια η ομαδα. Παρε τηλεφωνο την ΕΡΤ Το γηπεδο εβραζε σημερα,δεν χαλαμε χατιρια Καιρο ειχε να γινει τετοια κερκιδα σε ευρωπαικο ματς 1
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Να παρεις τηλ την ΕΡΤ να ανεβαζει την φωνη της κερκιδας παραπανω τοτε .Το οτι ριχνουν το volume αυτοι, δε σημαινει οτι δε φωναζει ο κοσμος ή οτι το γηπεδο ειναι αδειο. Γεματο ΟΑΚΑ (και) σημερα και οι οργανωμενοι στη θεση τους. Μακαρι να ειναι η ερτ τοτε και τα αυτια μου γιατι αυτη η ομαδα θελει και την ατμοσφαιρα που της αξιζει,ειδικα σε τετοια ντερμπι στο ποντο.
optimistic_83 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Απο εκει και περα, ολη η υπολοιπη ομαδα ηταν πολυ κακη, με χειροτερους τον Μπουρουση Πες τα ρε YTL..Επιτελους..Μεχρι και ασιστ σε αντιπαλο εδωσε..
TAKE5 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Νικολς-Γκαμπριελ-Παππας ήταν πολύ χειρότεροι Με 3 νίκες στα επομενα 5 ο Παναθηναικός θα είναι κοντά στο πλεονέκτημα εδρας
YourTrueLegend Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δεν ειμαι απο αυτους που ντρεπονται την αληθεια. Σημερα ο Μπουρουσης ηταν ο χειροτερος και ηταν οντως αντιβαρο στην προσπαθεια της ομαδας. Εννοειται οτι δεν υιοθετω καμια απο τις υπολοιπες μπουρδες που συνηθως γραφονται για αυτον ολο αυτον τον καιρο. Μιλαω για σημερα. Βεβαια ο YTL λεει και για τον Παππα που φετος δεν εχει δωσει ουτε μισο καλο ματς, αλλα δεν βλεπω να συγκινεισαι ιδιαιτερα. Θα βαλει κανα 2 βολες παλι και θα πανηγυριζεις. O Mπουρουσης σου δινει εστω κι ετσι το 50% απο αυτα που περιμενες. Ο Παππας περα απο το 1ο παιχνιδι της σεζον, δεν δινει τιποτα στην ομαδα, ξενο σωμα κυριολεκτικα. Νικολς-Γκαμπριελ-Παππας ήταν πολύ χειρότεροι Με 3 νίκες στα επομενα 5 ο Παναθηναικός θα είναι κοντά στο πλεονέκτημα εδρας Ο Νικολς φορτωθηκε με φαουλ , αλλα το τριποντακι ψυχολογιας το μπουμπουνησε παλι εκει που ειχαμε κολλησει και ηταν να μας ξεφυγουν στο σκορ. Δεν ηταν αυτος ο αρνητικος. Οι αρνητικοι ηταν ο Παππας, ο Γκαμπριελ κι ο Μπουρουσης. Με τη διαφορα οτι ο τελευταιος παλεψε και εφθειρε τον αντιπαλο, εβγαλε και μια πολυ σπουδαια αμυνα με κλεψιμο, αλλα κατα τ'αλλα δεν του βγηκε τιποτα γιατι παιζει με το μυαλο στην κερκιδα κι οχι στο παρκε. Οι αλλοι 2 ηταν απλα σε αλλο κοσμο σημερα (και το προβλημα ειναι ο Παππας που αντι να κανει το υποτιθεμενο step up και να αρπαξει καθε ευκαιρια που του δινεται απο τα μαλλια, ειναι ολο και χειροτερος. Αν δεν ηταν Ελληνας θα ειχε την τυχη των Μπανκς, Ζακ Ραιτ κλπ. Λιγος, πολυ λιγος, δεν θα γινει ποτε παιχτης επιπεδου Ευρωλιγκας. Τουλαχιστον οχι οσο βρισκεται σε ελληνικη ομαδα.
optimistic_83 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Μην ξεχνατε και τον Ριβερς ο οποιος εμεινε μεσα 34 λεπτα και εβαλε 4 ποντους..Απο τον Ριβερς σε τετοια ματς περιμενεις να παρεις σκορ και να δωσει λυσεις επιθετικα.. Βεβαια ο YTL λεει και για τον Παππα που φετος δεν εχει δωσει ουτε μισο καλο ματς, αλλα δεν βλεπω να συγκινεισαι ιδιαιτερα. Θα βαλει κανα 2 βολες παλι και θα πανηγυριζεις. Περιμενα και περιμενω περισσοτερα απο τον Παππα..Ο χρονος θα δειξει,εδω θα ειμαστε..
washcloud Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Τριετες χωρις NBA out 7εκ δολ για 3 χρόνια κλειστό ...πάσο τότε... δεν του βγηκε τιποτα γιατι παιζει με το μυαλο στην κερκιδα κι οχι στο παρκε. ...εγώ πάντως δεν νομίζω πως ο ψηλός έχει θέμα με την κερκίδα. Πέραν του ότι η κερκίδα δεν είναι αυτή που ήταν προ 10ετίας, δεν παίζει να 'ρχοτανε αν είχε αμφιβολίες για τον ίδιο. Και ούτε αυτός είναι αυτός που ήταν κάποτε. ...το τί έχει και δεν τραβάει επαρκώς δεν το ξέρω (καθώς η "στραβή χημεία"/"βρίσκεται σε λάθος ομάδα" ΕΙΝΑΙ εξήγηση ως ένα σημείο - αλλά δεν δικαιολογεί το να μην αφήνει κόκκαλα προσπαθώντας όμως). Θέλω πάντως να πιστεύω πως ό,τι και να έχει, θα το αφήσει πίσω πιο αργά στη σαιζόν.
YourTrueLegend Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Τα ιδια λενε και οι γαυροι για τον Γιανγκ και πανε και χανουν απο την Μπαμπεργκ. Δεν εχει να περιμενεις κατι απο τον Παππα. 3 σεζον τον περιμενεις, ουτε 10δυμα να κυοφορουσε για να τον περιμενουμε τοσο. Ο Φελντειν των 250 χιλιαδων το χρονο που δεν ειναι καν Ελληνας για να εχει το κινητρο παραπανω, ειναι 20 φορες χρησιμοτερος απο τον πρωην παιχτη. ...εγώ πάντως δεν νομίζω πως ο ψηλός έχει θέμα με την κερκίδα. Πέραν του ότι η κερκίδα δεν είναι αυτή που ήταν προ 10ετίας, δεν παίζει να 'ρχοτανε αν είχε αμφιβολίες για τον ίδιο. Και ούτε αυτός είναι αυτός που ήταν κάποτε. ...το τί έχει και δεν τραβάει επαρκώς δεν το ξέρω (καθώς η "στραβή χημεία"/"βρίσκεται σε λάθος ομάδα" ΕΙΝΑΙ εξήγηση ως ένα σημείο - αλλά δεν δικαιολογεί το να μην αφήνει κόκκαλα προσπαθώντας όμως). Θέλω πάντως να πιστεύω πως ό,τι και να έχει, θα το αφήσει πίσω πιο αργά στη σαιζόν. Παιχτης ψυχολογιας ειναι. Η πιεση ανεκαθεν τον ενοχλουσε. Στην Ισπανια επαιζε χωρις να ακουει μουρμουρα απο κανεναν και μεγαλουργησε. Στον ΟΣΦΠ και στον ΠΑΟ στην πρωτη γκρινια απο την κερκιδα χανει τα λογικα του και το καταλαβαινεις μεχρι κι απο τον τροπο που παει να σουταρει τις βολες οτι το κανει χωρις να εχει το μυαλο του στη βολη αλλα στο αν θα ακουστει κατι απο την κερκιδα σε περιπτωση που αστοχησει. Και με τη Φενερ που εκανε ωραιο παιχνιδι, στην πρωτη του προσπαθεια παλι ειχε ποσταρει καλα τον αντιπαλο και βρεθηκε κατω απο το καλαθι και απλα πεταξε την μπαλα χωρις καμια συγκεντρωση, λες και φοβοταν οτι θα το χασει. Μετα εβγαλε ενα δυσκολο καλαθι-φαουλ και μετα απλα οτι εκανε ηταν σωστο. Το καλο με τον Μπουρουση ειναι οτι ακομα και σε βραδιες σαν τη σημερινη, (που ηταν μαλλον η χειροτερη του για φετος), δινει πραγματα μεσα στο παρκε, σε αντιθεση με τον περσυνο βασικο μας σεντερ που επρεπε να φτασουμε μηνα Μαιο για να αντιληφθει ο κοσμος τι παρταλι ητανε. Οπως και να εχει ακολουθει το παιχνιδι στη Ρωσσια με τη νικη μονοδρομο, καθως ολοι περνανε απο εκεινη την εδρα. Αν δεν παρουμε την Ουνιξ, ειναι σχεδον δωρον-αδωρον το 2/2 αυτης της εβδομαδας. Μεγαλο "πρεπει" το επομενο ματς λοιπον.
washcloud Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 ^...ναι αλλά δείξε και λίγο έλεος ρε συ : όταν έκανε "καλούτσικη" χρονιά, με Ιβάν, κουτσάθηκε. Πιο πριν, επί Άρτζι, είχε κουλαθεί (έστω και για λιγότερο). Και επί Φαλάκροβιτς, να μην τα συζητάμε....; Τρία χρόνια δεν τα λες και γεμάτα απλώς με αταλαντοσύνη και τεμπελιά... ...α και φέτος, ο Πασχουάλεν δείχνει να μην έχει και πολύ διάθεση να στηριχτεί γενικά σε Έλληνες, ε; Δηλαδή τί να πει κι ο Μπουχουχουρίδης.... Κι αν δεν παίξουν, πώς να σταθούν; Παρόμοια φάση τραβάνε πχ και οι Τούρκοι του Ομπρά : εκείνος ο Τριπόντογλου ας πούμε, έδειχνε να έχει καλή προοπτική. Ε, αν δεν παίζει, πώς θα στρωθεί......;
YourTrueLegend Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Ναι με τον Παππα βεβαια αυτο ειναι το θεμα. Ο Πεδουλακης στην πρωτη του θητεια δεν τον υπολογιζε, ο Σαλε τον εστειλε εκτος ομαδας κι ο Πασκουαλ επισης δεν τον πολυυπολογιζει. Ειναι η περιπτωση με το στραβο γυαλο ή με την επαναλαμβανομενη συμπτωση που παυει να ειναι συμπτωση, οσο λεμε οτι δε του δινονται ευκαιριες. Και Α1 που τον βαζει ο Πασκουαλ για να παιρνει ανασες ο...Φελντειν, κοροιδευει τον κοσμο συνηθως. Με αστειους αντιπαλους. Ο Μποχωριδης δεν εχει ποιοτητα για να παιξει 2 και δεν εχει ντριμπλα για να παιξει 1. Μοιραια δεν θα τον δεις να παιζει Ευρωλιγκα αφου δε βελτιωνεται. Καμια σχεση με τον Παππα που ειχε τα παντα απο ταλεντο (και απο σωμα) αλλα τα πεταει ολα στα σκουπιδια με την αδιαφορια του. Τελειωμενος ειναι, οπως σας τα λεγα και για τον Βλαντο απο πολυ νωρις (κι ησουν απο τους ελαχιστους που συμφωνουσαν με το θεμα Βλαντο).
washcloud Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 ...και όπως είπα και τις προάλλες, δεν διαφωνώ ότι ο Παππάς δεν δείχνει να είναι Η παικτάρα που απλώς του κόβουνε τα φτερά. Απλά λέω είναι άδικο να το πηγαίνεις στο άλλο άκρο και εκτός που τον τελειώνεις (έστω κι αν αποδειχτεί στην πράξη/στο μέλλον ότι είχες δίκιο - δεν μπορώ φυσικά να ξέρω), του χρεώνεις παραπανίσια. Ή μάλλον, του αρνείσαι ελαφρυντικά... Θα μου πεις, αν πατώσει και καταλήξει δανεικός στον Άρη κι αυτός, τί σημασία θα έχουν τα "ελαφρυντικά"; ..."Δια την τάξιν" την κάνω την κουβέντα ρε συ όμως. Γιατί χτυπάει κάπως άσχημα πχ να τον συγκρίνεις με τον Γιάνκοβιτς, που ούτε τους ίδιους τραυματισμούς είχε, ούτε την ίδια αντιμετώπιση από κοουτσαράδες όπως ο φαλάκρας ή ο δικός μας ο κομπλέξας. Κι αν ακόμη δεν υπήρξε σταθερός με καθαρά δική του "υπαιτιότητα" (ισχύει, καθώς υπήρξαν και κάποιοι περίοδοι που "όλα για πάρτη του κυλάγανε", αλλά αυτός αντί αν πηγαίνει ακόμη πιο μπροστά, έπεφτε πίσω), μην διαγράφουμε τις κατά περίπτωση βραδυές που υπήρξε από κολώνα ως και σανίδα σωτηρίας για έναν ΠΑΟ που παρέπαιε... Και σίγουρα ρε συ, αν δεν του δοθούν παραπάνω ευκαιρίες, και να μπορεί να προκόψει, πώς να το κάνει......; Για την αδιαφορία που λες στην Α1 δεν ξέρω, δεν πολυβλέπω πια, αλλά αν τον έχει κι ο άλλος εκτός πλάνων, τί ενδιαφέρον να δείξει... Τεσπα, για 'μένα, ο Παππάς θα έπρεπε να στηριχτεί σχεδόν όσο ο απάτης ο Γιάνγκ στον ΟΣΦΠ. Γιατί ακριβώς είναι Έλληνας και τί διάλα θα κάνουμε αυριομεθαύριο χωρίς ντόπιους, αλλά με μόνο βαρβάρους.....; 2
Zerg13 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Γιατι εβαλε twin towers ο Πασκουαλ; Μπουρουση, Σιγκλετον;
gamanos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Ηθελε τεσσάρι και τα υπόλοιπα διαθέσιμα δεν τράβαγαν, οποτε κατέβασε τον Σιγκλε εκεί. Ηταν περισσότερο ειδική κατάσταση παρά σχέδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις