Anubis13 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Γελαει ο κοσμος με το τελευταιο φαουλ, βεβαια το σοου ειχε αρχισει απο πιο πριν..Η αναλυση του παιχνιδιου
Zerg13 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Mια χαρα σφυριχτηκε το....non call ανηπαρκτο φαουλ στον Σιγκλετον και εδωσαν ματς ball στην Μπασκονια..αυτα για τους ειδημονες των περσινων Ελληνικων play off.Μπραβο στην Παναθα κερδισε και τους διαιτητες μαζι. Ετσουξε.
Zugzwang Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Μπουρουσης για κλωτσιές , 1.2Μ συμβόλαιο πεταμένα Προκαλείς (απαράδεκτος ήταν πάντως) Υ.Γ. Μπραβο στον ΠΑΟ. Έχω ξαναπεί πόσο ζηλεύω τον Σίγκλετον... 1
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Η χειροτερη εμφανιση επι Πασκουαλ με κοντρα Λαμονικα και νικη απεναντι στην ισως πιο φορμαρισμενη ομαδα της ευρωπης? Μη το πουμε ουτε στο Παπα.
Inler Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Προκαλείς (απαράδεκτος ήταν πάντως) Υ.Γ. Μπραβο στον ΠΑΟ. Έχω ξαναπεί πόσο ζηλεύω τον Σίγκλετον... Για Singleton θα γινω κακος αλλα οταν τα ελεγα περσι τον Οκτωβρη μου λεγατε οτι ειναι μετριος και περιπου σαν τουριστας Λογικα θα κανει καποια κοιλια γιατι κραταει μονος του την front line
kostas_sl Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Πασκουάλ ο νέος Γκαστόνε.Μπράβο του. Ο Μπουρούσης ήταν λες και ξέχασε ότι άλλαξε ομάδα το καλοκαίρι,ήταν ο έκτος παίκτης της Μπασκόνια,μέχρι και ασίστ στον Ντιόπ μετά από βουτιά έβγαλε... Αποκλείεται να μην ανέβει(στην Ευρώπη,γιατί στο πρωτάθλημα είναι καλός) γιατί πιο κάτω απλά δεν πάει. 2
kosmasdel Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Καλαθης συνεχιζει τις επιβλητικες παρουσιες στο παρκε και φοβάμαι θα θελησει να ταξιδεψει δυτικα το καλοκαιρι....
TAKE5 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 To γέλιο με τον Λαμόνικα είναι στη φάση που φευγει η μπάλλα στο Λαρκιν και πάει να την δώσει στη Βασκόνια με τον Καλάθη να είναι 2 μετρα μακρια και τον σταμάτησε ο άλλος διαιτητής Ο Καλάθης εχει κάνει απίστευτη εμφάνιση απέναντι σε ένα τρομερά εκρηκτικό pg. Αδικεί τον εαυτό του με τις βολές
washcloud Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Καλαθης συνεχιζει τις επιβλητικες παρουσιες στο παρκε και φοβάμαι θα θελησει να ταξιδεψει δυτικα το καλοκαιρι.... ...για σαν πού δηλαδή; Περιστέρι; :ρ ...λίγο δύσκολα θα ξαναφύγει. Στην μια απόπειρά του, ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ κατάλαβε ότι απλώς έχασε λεφτά για 2 χρόνια. Είναι πια παίκτης για να παίξει καλά στην Ευρώπη, και λίγο δύσκολα θα πιάσει (...καλά λεφτά) στο ΝΒΑ.
kosmasdel Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 ...για σαν πού δηλαδή; Περιστέρι; :ρ ...λίγο δύσκολα θα ξαναφύγει. Στην μια απόπειρά του, ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ κατάλαβε ότι απλώς έχασε λεφτά για 2 χρόνια. Είναι πια παίκτης για να παίξει καλά στην Ευρώπη, και λίγο δύσκολα θα πιάσει (...καλά λεφτά) στο ΝΒΑ. Σε συνέντευξή του μες στην βδομαδα ειπε οτι σκεφτεται το nba.
Zerg13 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 O La mo(u)nika μια ζωη τα ιδια μας κανει. Τα χει κανει και αλλες φορες
TAKE5 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 ο Λοτζέσκι κάτι θέλει να πει με τις συνεντεύξεις που δίνει αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι το κάνει με τον σωστό τρόπο
washcloud Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Σε συνέντευξή του μες στην βδομαδα ειπε οτι σκεφτεται το nba. ...δεκτό, αλλά πες μου, εσύ στη θέση του θα έλεγες "δεν πάω πουθενά", όταν το να αφήνεις σπόντες, αυξάνει δυνητικά το κασέ σου;
margaritagr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δε νομίζω να ξανακάνει κινηση για NBA ο Καλαθης. Ποτέ μη λες ποτέ βέβαια, αλλα δύσκολα θα βρει εκει τα λεφτά που θέλει. Ο Σινγκλετον έχει υπογραψει για δυο χρονια;
kosmasdel Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Το καλοκαίρι που περασε δοθηκαν μεγαλα ποσα σε διαφορες μετριοτητες πχ αμπρινες. Υπαρχει πιθανότητα να βρει μεγαλο salary πλέον στο νβα με τα νεα ορια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις