Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Aκομα αποχη εχουμε απο τους οργανωμενους?Λες και παιζουμε στο γηπεδο της τσσκα ειμαστε απο φωνη.

Ειναι μεγαλη κουβεντα οι οργανωμενοι..Σαφως και ενα σημαντικο κομματι εχει ξενερωσει με διαφορα..

Δημοσ.

δεν γυρνάει το παιχνίδι κακή διαχείριση και από Πασκουάλ που έχει παγιδευτεί σε συγκεκριμένες 5αδες (Καλάθης-Σινγκλετο, Τζειμς-Μπουρούσης) και δεν δοκιμάζει καν μίξεις

edit χαχα με διαβάζει

Δημοσ.

https://www.youtube.com/channel/UC9Bcr5sCAG5RbDf7LQOFAjA/videos

Ανεβάζει ευρωλίγκα κι αρκετά ματς από Nova

...αν ήσουν μίσεζ θα ήθελα να γένναγες το παιδί μου

εεε θέλω να πω να γένναγα εγώ το παιδί σου, αν ήμουν (χμμμ)......μίσεζ........εγώ..................?

....Σκατά, πολύ μπλέξιμο, κάτσε μη βγάλουν κανέναν απ' τους δυο μας γκέη - συνεπώς ξέχασε τα προηγούμενα αγγλοσαξονικά και μείνε στα παλιά καλά δικά μας (πολυφορεμένα μεν - σιγουράκια δε), πχ  είσαι θεός, απλά...

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι μεγαλη κουβεντα οι οργανωμενοι..Σαφως και ενα σημαντικο κομματι εχει ξενερωσει με διαφορα..

Παιδίαστικά πραγματα.Είναι δυνατόν να παίζουμε με μια απο τις καλύτερες ομάδες τις Ευρώπης και το γηπεδο να είναι πιο ήσυχο,ακόμα και απο κάτι ρωσικά γηπεδα που τρώνε πατατακια και πάνε κάτι γκομενες με φτιαγμένο μαλλί?

Δημοσ.

Τωρα που γράφω χάνουνε με 4 = 55-59

Θα κερδίσουμε με 6 !

...ή είσαι Βάσκος, ή είσαι ανορθόγραφος. Διάλεξε :ρ

• Like 1
Δημοσ.

Kαλαθης-James-Singleton εδωσαν τη νικη

Μπουρουσης φετος αργος στο post αστοχος στις βολες και στο τριποντο πεταει τουβλα

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...