8elwADSL Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Γιαννακόπουλος; Λοτζέσκι; ? ή κάπου το χασα...
optimistic_83 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Εκατσα και ειδα καποια στιγμιοτυπα απο το ματς πρωταθληματος του Παναθηναικου με τα Τρικαλα..Ο ''10 μερες'' εκανε οργια παλι (εχανε ριμπαουντ,πηγαινε να πιασει την μπαλα και επιανε αερα) Μαλλον θα τον ταλαιπωρει ακομα η γαστρεντεριτιδα που ειχε στο ματς με την Μπαρτσελονα Αλλα ειπαμε,για ολα φταιει αυτος ο αλητης ο Παππας 1
optimistic_83 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Αν δεν προσεξει τωρα μεσα στις γιορτες την διατροφη του ουτε 10λεπτο δεν θα βγαζει..Ειπαμε να τρωει το φαι του αλλα οχι κι ετσι Ρε Μπουρουσαρε το εχεις παρακανει..Ας του κλειδωσει καποιος το ψυγειο..Αυτες οι βραδινες λιγουρες εχουν καταστρεψει πολυ κοσμο Ετσι οπως ειναι στην φωτο τον θελω,να βγαζει νευρο..Τωρα κοιμαται ορθιος
Zerg13 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Πήρε παραπάνω κιλά λες; Τι σου αρέσει στην παραπάνω φώτο σαν λυκάνθρωπος είναι, τα δόντια λείπουν Γενικα ειναι ο 3ος παιχτης κορμου του ΟΣΦΠ (μετα απο Σπανουλη-Πριντεζη) και παση θυσια πρεπει να τον κρατησουν. Συν του οτι δεν εχει πολλα τετοια τριαρια η διοργανωση. Τα τριάρια της διοργάνωσης δεν τα ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι οτι ο παίχτης έχει up and downs. Δεν μπορείς να πατήσεις πάνω του. Επίσης βλέπω μια φθίνουσα πορεία. Υπερβολές νομίζω οτι είναι ακρογονιαίος παίχτης.
optimistic_83 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Πήρε παραπάνω κιλά λες; Τι σου αρέσει στην παραπάνω φώτο σαν λυκάνθρωπος είναι, τα δόντια λείπουν Εχει παραπανω κιλα απο την αρχη..Και επειδη ερχονται γιορτες και ειναι φαγανο παιδι πολυ πιθανο να παρει κι αλλα Μονο σε μενα φαινεται αργος;Θελω να τον δω να βγαζει λιγο νευρο,χαλαρος πολυ μου φαινεται..Πιστευω οτι μπορει να δωσει περισσοτερα..Σε καμια περιπτωση βεβαια δεν περιμενα εξαρχης που τον πηραμε να επαναλαβει την περσινη φοβερη χρονια που εκανε..Αυτα μια φορα γινονται..
YourTrueLegend Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Πήρε παραπάνω κιλά λες; Τι σου αρέσει στην παραπάνω φώτο σαν λυκάνθρωπος είναι, τα δόντια λείπουν Τα τριάρια της διοργάνωσης δεν τα ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι οτι ο παίχτης έχει up and downs. Δεν μπορείς να πατήσεις πάνω του. Επίσης βλέπω μια φθίνουσα πορεία. Υπερβολές νομίζω οτι είναι ακρογονιαίος παίχτης. Φετος, μεχρι στιγμης ειναι σταθερα καλος. Και σταθερα ο καλυτερος της ομαδας του μακραν .
mrpink Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=OR3EgA4Ay14 2
Aristomaxos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Είναι ντροπή ν' ακούγεται αυτό το σύνθημα (Κάθε πατέρας Παοκτζής ...) επί τουλάχιστον 5 λεπτά συνεχόμενα και με ένταση ! Κάφροι..
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Είναι ντροπή ν' ακούγεται αυτό το σύνθημα (Κάθε πατέρας Παοκτζής ...) επί τουλάχιστον 5 λεπτά συνεχόμενα και με ένταση ! Κάφροι.. Ηθελα να ξερα αυτοι που τα σκεφτονται και τα βγαζουν ποσα ψυχολογικα εχουν. 1
margaritagr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Ακόμα μια νίκη για την ομάδα , με τις γνωστές απουσίες και με Σπανούλη εκτός κλίματος. Πιο εύκολα απ ο,τι λεει το σκορ. Μπράβο στην ομάδα συνεχίζουμε
TAKE5 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Με εξαίρεση Λοτζέσκι-Μιλουτινοφ-Γκριν και 1ο δεκάλεπτο Αγραβάνη και Κουζμιτς-Γιοβιτς στο τελευταίο 10λεπτο κακό παιχνίδι με ευκολο νικητή το Ολυμπιακό 3
YourTrueLegend Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Ελεγα απο περυσι οτι ο Κουζμιτς ειναι καλυτερος παιχτης απο τον Ραντουλιτσα (και ο Παπαγιαννης μαλλον καλυτερος και απο τους 2) αλλα ποιος με ακουγε, ενω ειμαι βεβαιος οτι και φετος θα υπαρχουν ατομα που θα περνανε τον Σερβο σαπακα με τα μουσια για καλυτερο παιχτη Τι σου ειναι το hype...
~mxls~ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Ντυμένη καυτη σαντα. Μα έχουμε τα ομορφότερα κορίτσια ρε συ <3 Στα του ματς, 22' λεπτά μέσα τον Σπαν; σε αυτό το ματς; Επίσης αυτό που ανέφερε ο Αριστόμαχος. Αν και έγινε για λόγω καλεσμένων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις