~mxls~ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Ο Ζοτς έχει την πολυτέλεια (με τις τσέπες των Τουρκαλάδων εννοείται) να τα σκάσει και ελαφρώς παραπάνω απ'οτι αξίζει ένας παίχτης. Στον Ολυμπιακό, και με αυτές τις οικονομικές καταστάσεις, ακόμα και απ'τα 5 στα 7 κατοστάρικα υπάρχει μεγάλη διαφορά πλέον. Πεθάνανε τα κατομίρια κιουρίες μου :'D Για τον Λόντζο όμως, αν τον χάσουμε, απλά αδικαιολόγητοι. Δεν είναι όπως τα αθλητικά 4-5αρια που αναδεικνύονται και μετά πάνε καρφι για συμβόλαια. Τέτοιους βρίσκεις. Για λαχεία όπως ο Ματ, nope. Το ξέρει και ο ίδιος ότι εδώ παίρνει λίγα. Χαζός δεν είναι.
YourTrueLegend Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 O Σλουκας οταν ζητουσε προωρη ανανεωση ζητουσε και λιγοτερα λεφτα απο την τελευταια προσφορα των Αγγελοπουλων. Τωρα για το αν χασαν αυτους τους 2 παιχτες για 100-200κ ή για την αλαζονεια του να θεωρουν οτι εχουν το πανω χερι στη διαπραγματευση, εγω διατηρω τις αμφιβολιες μου. Στο τελος της ημερας ο ΟΣΦΠ εχει ζημιωθει, ενω αμφιβαλλω παρα πολυ αν αυτες οι 2 απωλειες παιχτων τους προσεφεραν καποια εξοικονομηση χρηματων. Θα ειναι εγκλημα αν αφησουν τον Λοτζεσκι ως το καλοκαιρι με το τρεχον συμβολαιο. 1
~mxls~ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Απλά κακή "στρατηγική" στις ανανεώσεις συμβολαίων. Χάθηκε και ο Χάινς για πλάκα άλλωστε (και μετα βλέπαμε άρθρα περι υπαιτιότητας παίχτη, τρολολ).
margaritagr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Μια σημείωση μονο. "Αδικαιολόγητοι" αν δε χώσουν τα εκ που θελουμε δεν λέγονται ε! βλακεια θα ναι αν γίνει ο,τι με Χαινς δηλαδή αν χαθεί ενώ θα έδιναν τα λεφτά.
~mxls~ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δεν με κατάλαβες. Ποια εκατομμύρια; Κάνε μια "γενναία" αύξηση, με ένα συμβόλαιο περίπου στα 7-8 κατοστάρικα. ΤΩΡΑ όμως. 2
optimistic_83 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Τρελανε μας με τις εμφανισεις σου μεσα στο γηπεδο αλανι Τζεντιλε
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Ξερουμε απο ποτε εχει δικαιωμα συμμετοχης σε ελλαδα και ευρωπη?
margaritagr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Ευρώπη απο το δεύτερο γύρο, πρεμιέρα σεφ.
YourTrueLegend Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Ο Τζεντιλε μπορει να παιξει Α1 και αυριο (ητοι την ερχομενη Δευτερα στο ΟΑΚΑ εναντιον του Ρεθυμνου). Ευρωλιγκα ξεκιναει στον 2ο γυρο. Το μισο μπασκετ να παιξει απο αυτο που ξερει, θα βοηθησει. (διοτι εδω και 1 χρονο η κατασταση του γινεται ολοενα και χειροτερη). Λογικα στο ΟΑΚΑ θα γουσταρει ασχημα και ο ιδιος. Απο τους λιγους παιχτες που εχουν σουτακι μετα απο ντριμπλα και κυριως με βηματακι πισω ή/και fade away (βηματακι λεω, οχι βηματα). 1
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Ο τυπος στα καλα του θα ερχοταν με συμβολαιο 3ετιας με προεδρο τον Παυλο και προπονητη Ζελικο. Το θεμα ειναι αν παιξει καλα φετος και μας πωρωσει γιατι μιλαμε για παιχτη απο το πανω ραφι αραγε θα τα σκασει ο τρακης στο τελος της σεζον? Το σιγουρο ειναι οτι μεταγραφες δανεικων γινονται πιο ευκολα απο αυτους που δεν εχουν φορεσει καν τη φανελα.Θεληση παιχτη,κλιμα ομαδας,κοσμος,καποιο τροπαιο.
optimistic_83 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Ας παιξει πρωτα καλα (διοτι αν παιξει καλα θα ανεβασει την ομαδα επιπεδο) και βλεπουμε..Με τον προεδρο που εχουμε τιποτα δεν ειναι σιγουρο..Το απροβλεπτο ειναι στον χαρακτηρα του οποτε μην την ψαχνεις..Καλη συγκυρια για τον Παναθηναικο ειναι η παρουσια του Πασκουαλ στον παγκο..Ελπιζω να αξιοποιησει καταλληλα τον Τζεντιλε..
washcloud Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Οπως ανεφερα ηδη τον ξερω προσωπικα αν το κατανοεις,αλλα βιαζεσαι..εχουμε συνυπαρξει σε παρεα καποιες φορες οταν ηταν στον Πανιωνιο. Αν τωρα το προσωπικο για σενα ειναι το instagram its ok. ...πρωτ' απ' όλα ο τρόπος που το είχες θέσει ("προσωπικά από γνωστό") κάπως φλου = πού να ξέρει ο καθένας πόσο καλά τον ξέρεις. Συνεπώς ούτε πρόβλημα καταννόησης έχω, και είμαι το ακριβώς αντίθετο από τον βιαστικό εξαγωγέα συμπερασμάτων. ...το Ίνστα ήταν ειρωνικό. Δεν το κατεννόησες. Είναι που βιάζεσαι. Και το νόημα ήταν ότι "δεν ξέρω ρε φίλε, μου είναι δύσκολο να σε πιστέψω". Απλά. (...όχι για την γνωριμία, αλλά για την εγκυρότητα της πληροφορίας περί χαρακτήρα που κατέθεσες. Χωρίς να σημαίνει πως υποννοώ ότι ψεύδεσαι.) 1
Zugzwang Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δεν με κατάλαβες. Ποια εκατομμύρια; Κάνε μια "γενναία" αύξηση, με ένα συμβόλαιο περίπου στα 7-8 κατοστάρικα. ΤΩΡΑ όμως. Τώρα πόσα παίρνει; Είχα την εντύπωση ότι ήδη έπαιρνε 700-800 χιλιάδες (απίστευτο value for money απ' τη στιγμή που παίρνει λιγότερα). Λογικό να ζητήσει σαφώς μεγαλύτερο συμβόλαιο και μακάρι να του το δώσουν.
margaritagr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 350 ειναι το συμβολαιο του. Με μια ανανεωση στις 700.000-800 πιστευω κι εγω οτι θα ναι οκ 2
xgol Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Θα χτυπήσει εκατομμύριο αν παίξει καλά. Και προσωπικά πιστεύω πως ο Γιαννακόπουλος θα του τα δώσει, βάζει αρκετό χρήμα στην ομάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις