YourTrueLegend Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Για το χρονο που πηρε ο Νικολακης στη 2η θητεια του Πεδουλακη μην ξεχνας οτι ειχε τραυματια τον Τζειμς και σε πολυ κακη κατασταση τον Φελντειν εκεινη την περιοδο. Μαντης δεν ειμαι για να πω που θα ειχε καταληξει ο Παππας μετα την επιστροφη του Τζειμς και τη βελτιωση του Φελντειν, εγω αυτο που λεω ειναι οτι περαν του οτι ο παιχτης βρισκεται σε θεορατη αγωνιστικη πτωση ενω θα επρεπε να βαραει peak αποδοσης σε αυτην την ηλικια (κι αυτο σημαινει ΠΟΛΛΑ για τον επαγγελματια Παππα), ειναι και ο μοναδικος που εχει αλλαξει 5-6 προπονητες και ΟΛΟΙ τον παρκαρουν παγκο για καποιο ανεξηγητο λογο σε οσους βρισκονται εκτος ομαδας. Δεν μπορει να ειναι τυχαιο. Να μην μιλησω για οσους προπονητες τον ειχαν ηδη blacklist πριν ερθει στον ΠΑΟ, γιατι το νουμερο παιζει να γινει διψηφιο. Πηρε τις ευκαιριες του απο πολλους διαφορετικους προπονητες και δεν καταφερε να αφησει θετικες εντυπωσεις σε κανεναν. Ο ΠΑΟ δεν ειναι ομαδα που εχει την πολυτελεια να ψαχνει τον καταλληλο προπονητη για να αξιοποιησει ενος αμφιβολου αξιας μπασκετμπολιστα. Και γενικα ο ΠΑΟ δεν εχει την πολυτελεια να περιμενει τα φεγγαρια του Παππα. Εφοσον δεν μπορει να πιασει επιπεδο Ευρωλιγκας εδω και 4-5 χρονια, δεν κανει για Ευρωλιγκα, ειναι τοσο απλο. Οπως δεν εκανε και ο κολλητος του ο Βλαντο. Μιλαμε για παιχτες που ο ενας επειδη εβαλε 2/3 τριποντα στο 1ο ματς της σεζον εδωσε συνεντευξη και ειπε οτι δουλεψε σκληρα το τριποντο του ολο το καλοκαιρι και ο αλλος αφηνε τα ταιμ αουτ για να μιλησει στους ρεπορτερ. Βιοι παραλληλοι και για τους 2, μετρημενες οι μερες του Νικολα στην ομαδα αν δεν αλλαξει δραστικα ο ιδιος σε πολλα πραγματα. Κι ολα αυτα με καψουρη προεδρο για την παρτη του. Που να ειχαμε και προεδρο που δεν ειχε λογο στις επιλογες παιχτων. Η που να ειχαμε ΔΓ χωρις να τρεφει ιδιαιτερη συμπαθεια στον Παππα...
optimistic_83 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Ειχε θεματα με ολους τους προπονητες ο Παππας Και εριξε και λασπη στον Πεδουλακη και απο τοτε η καριερα του Αρτζι πηρε την κατιουσα Λογω της λασπης του Παππα ολα αυτα Α ρε αλητη Παππα..Και κυβερνησεις κατεβαζεις με αυτα που λες Κοψτε του το μπασκετ αμεσα
YourTrueLegend Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Καλα εσυ εισαι ο τυπος που ελεγε τον Ραντουλιτσα παιχταρα και σε καθε αγωνιστικη, προφανως δεν περιμενω να παρεις μυρωδια ουτε αν σου βρασουν μπαλα, κλαιν μαιν το τι λες για το μπασκετικο τμημα Το κακο με την πτωση του ποδοσφαιρικου τμηματος του ΠΑΟ δεν ειναι τοσο πως μας γλενταει ο καθε πικραμενος οσο οτι μαζευτηκαν στο μπασκετ αυτοι που φωναζουν γκολ στο τριποντο. 1
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Παιδια ο Παππας ειναι οτι να ναι απο χαρακτηρα.Τον ξερω προσωπικα απο γνωστο. Οποιοσδηποτε ειναι πιο φτωχος και πιο κοντος απο αυτον δε του λεει ουτε καλημερα.
YourTrueLegend Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Παντως σημερα vs Τρικαλα επαιξε 13 λεπτα, λιγο λιγοτερα απο οσο επαιξε ο... Χαραλαμποπουλος. Και ειχε τη χειροτερη επιδοση στο +/- για τον ΠΑΟ (-6, οσο και ο Νικολς, το οποιο ειναι ακομα χειροτερο αν αναλογιστουμε οτι επετευχθη μεσα σε... 13 λεπτα ολα κι ολα). Συνηθης στατιστικη επιδοση για τον Νικολα, πλεον και στην Α1. Αν τον αφηνε μεσα κανα 3λεπτο ακομα, πηγαινε για ηττα.
optimistic_83 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Ο Παππας που εβαλε 8 ποντους σε 13 λεπτα εφταιγε και για το οτι ζοριστηκαμε απο τα Τρικαλα Ο τζαμπα μαγκας με 3 ποντους σε 18 λεπτα εκανε αλλες δουλειες μεσα στο γηπεδο Βεβαια για να μπορεσεις να διακρινεις τις δουλειες που κανει ο τζαμπα μαγκας πρεπει να εισαι μεγας γνωστης του μπασκετ 1
YourTrueLegend Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Μια χαρα ειδα τους 8 ποντους του. Με αυτους τους 8 ποντους καταφερε σε 13 λεπτα να γραψει -6 στο +/-. Αλλα αμα βαζει τριποντο ο Παππας και φωναζεις γκολ, που να παρεις μυρωδια τι γινεται μεσα στο παρκε. Σε οτι αφορα τον Μπουρουση, δεν σε ειδα να ποσταρεις κατι για αυτον μετα το ματς με την Φενερ. Σε ποια τρυπα ειχες κρυφτει; Τεσπα, απο ΒΑΖΕΛΟ δεν περιμενω πολλα. Υποστηριζει τυφλα οποιον του πουλαει οπαδιλικι, τιθεται τυφλα εναντιον οποιου δε χωνευει στον αρρωστο οπαδικο του μικροκοσμο και κρυβεται στη σπηλια οταν αυτος τον ξελασπωνει. Ξαναεμφανιζεται οποτε του δοθει η ευκαιρια. Συνηθιζονται στη μπαλα τετοιοι οπαδοι (εξου και διελυσαν το ποδοσφαιρικο τμημα με το διχασμο τοσων ετων) και τωρα που δεν εχουν μπαλιτσα να ασχοληθουν μετακινηθηκαν στο μπασκετ και φυσικα επιδιωκουν τον ιδιο διχασμο μεσα στην ομαδα. Οτι χειροτερο απλα να τους εχεις στην ομαδα σου κι οτι καλυτερο για τον αντιπαλο, μια που για αυτον δουλευουν εμεσα (ή και αμεσα πολλες φορες) κατι τετοιοι. Τα περι γνωσης μπασκετ δε γινεται να τα επικαλειται τυπακι που περυσι σε καθε αγωνιστικη μιλαγε για τον παιχταρα Ραντουλιτσα 2
optimistic_83 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Πηγαινε μια σελιδα πισω και θα δεις αν ποσταρα μετα το ματς με την Φενερ..Αποθεωνε τον εσυ τον Μπουρουσαρο,μην σου στερησω την χαρα..Εμενα με ενδιαφερει να κερδιζει η ομαδα.. Βαζελους μας λενε οι Ολυμπιακοι..Εγω ειμαι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
washcloud Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Για το χρονο που πηρε ο Νικολακης στη 2η θητεια του Πεδουλακη μην ξεχνας οτι ειχε τραυματια τον Τζειμς και σε πολυ κακη κατασταση τον Φελντειν εκεινη την περιοδο. Μαντης δεν ειμαι για να πω που θα ειχε καταληξει ο Παππας μετα την επιστροφη του Τζειμς και τη βελτιωση του Φελντειν, εγω αυτο που λεω ειναι οτι περαν του οτι ο παιχτης βρισκεται σε θεορατη αγωνιστικη πτωση ενω θα επρεπε να βαραει peak αποδοσης σε αυτην την ηλικια (κι αυτο σημαινει ΠΟΛΛΑ για τον επαγγελματια Παππα), ειναι και ο μοναδικος που εχει αλλαξει 5-6 προπονητες και ΟΛΟΙ τον παρκαρουν παγκο για καποιο ανεξηγητο λογο σε οσους βρισκονται εκτος ομαδας. Δεν μπορει να ειναι τυχαιο. Να μην μιλησω για οσους προπονητες τον ειχαν ηδη blacklist πριν ερθει στον ΠΑΟ, γιατι το νουμερο παιζει να γινει διψηφιο. Πηρε τις ευκαιριες του απο πολλους διαφορετικους προπονητες και δεν καταφερε να αφησει θετικες εντυπωσεις σε κανεναν. Ο ΠΑΟ δεν ειναι ομαδα που εχει την πολυτελεια να ψαχνει τον καταλληλο προπονητη για να αξιοποιησει ενος αμφιβολου αξιας μπασκετμπολιστα. Και γενικα ο ΠΑΟ δεν εχει την πολυτελεια να περιμενει τα φεγγαρια του Παππα. Εφοσον δεν μπορει να πιασει επιπεδο Ευρωλιγκας εδω και 4-5 χρονια, δεν κανει για Ευρωλιγκα, ειναι τοσο απλο. Οπως δεν εκανε και ο κολλητος του ο Βλαντο. Μιλαμε για παιχτες που ο ενας επειδη εβαλε 2/3 τριποντα στο 1ο ματς της σεζον εδωσε συνεντευξη και ειπε οτι δουλεψε σκληρα το τριποντο του ολο το καλοκαιρι και ο αλλος αφηνε τα ταιμ αουτ για να μιλησει στους ρεπορτερ. Βιοι παραλληλοι και για τους 2, μετρημενες οι μερες του Νικολα στην ομαδα αν δεν αλλαξει δραστικα ο ιδιος σε πολλα πραγματα. Κι ολα αυτα με καψουρη προεδρο για την παρτη του. Που να ειχαμε και προεδρο που δεν ειχε λογο στις επιλογες παιχτων. Η που να ειχαμε ΔΓ χωρις να τρεφει ιδιαιτερη συμπαθεια στον Παππα... ...σαν 2η θητεία του Πεδουλάκη, θεωρώ κατά βάση το διάστημα που ενέλαβε στην περσινή σαιζόν, και αμέσως τον έβαλε στο ροτέισιον. Κάπου διάβασα ότι "τον πήρα κοντά μου, μιλήσαμε μαζί για 5 λεπτά και όλα καλά" (ή κάπως έτσι τεσπα). Που σημαίνει ότι μιας κουβέντας φάση ήταν το όποιο θέμα μεταξύ τους, για να λυθεί (αρκεί να την επεδίωκε κάποιος, όχι σαν τον άλλο τον βλήμα τον Κατσικοπόδαρο). Και δεν νομίζω ο Πεδουλάκης να είναι τόσο "θύμα" (...αυτό, περί της "λάσπης" που είχες πει). Όσο για το ότι δεν έχει κάνει τρομερό μπαμ, όπως όλοι προσδοκούσαν, με βρίσκεις σύμφωνο, το ξαναείπα. Όσο δηλαδή αφορά το "αποτέλεσμα", μαζί σου είμαι. Αυτό που δεν μπορώ να δεχτώ όμως αδερφέ είναι οι "λόγοι" που προβάλλεις. Πατάς σε λάθος σκαλοπάτια για να καταλήξεις στο συμπέρασμα που λες. Και έχω παραξενευτεί, καθώς τα λέω-τα ξαναλέω, σα να μη δίνεις σημασία, σε γεγονότα (κι όχι στην "άποψή μου") : ΔΕΝ είναι "5-6" (ή..."ΟΛΟΙ") οι προπονητές που τον έχουν παρκάρει : Ένα το κατσικοχελίδονο, κι ένας ο σαχλαμάρας ο Σάλες, είναι. Και πλέον και με τον Πασκουάλ ΠΑΕΙ να γίνει κάτι (δεν το λες όμως και τετελεσμένο - ακόμα. Κάτσε μάλιστα να δούμε, διότι αν είναι θέμα "κόντρας", θα αντιδράσει ο Νίκος όπως και με τους άλλους. Αν "δικαίως" όμως τον...παγκίζει, φαντάζομαι δεν θα γίνει θέμα. Να περιμένουμε λοιπόν να δούμε πρώτα; ). Στην καλύτερη οι 5-6 είναι....δυόμιση λοιπόν. Και για τελευταία φορά : ναι, ο Παππάς δεν δείχνει να είναι στο επίπεδο που χρειάζεται ο ΠΑΟ. Κι αν είναι "σκληρή" η γνώμη σου (= "αφαλοκόφτε τον λοιπόν"), την καταλαβαίνω. ΔΕΝ συμφωνώ απόλυτα, διότι ως Έλληνας ο Παππάς έχει συγκεκριμένη "αξία", αλλά την καταλαβαίνω. Αυτό που δνε καταλαβαίνω, είναι το να φτάνεις σε "σωστό" συμπέρασμα από ΛΑΘΟΣ δρόμο όμως... Τεσπα. Μακάρι να διαψεύσει εσένα ο Παππάς, κι όχι εμένα. Μακάρι, για καλό και του ΠΑΟ, και του ίδιου, και της μπασκετικής χώρας, και όλων. Όχι για να θριαμβολογήσω αν αυτό συμβεί. Παιδια ο Παππας ειναι οτι να ναι απο χαρακτηρα.Τον ξερω προσωπικα απο γνωστο. Οποιοσδηποτε ειναι πιο φτωχος και πιο κοντος απο αυτον δε του λεει ουτε καλημερα. ...αυτό δεν είναι τίποτα. Εμένα μια κουμπάρα του μπατζανάκη του ψιλικατζή της γειτονιάς μου, ορκίζεται στο Instagram της κόρης της ότι τον έχει πετύχει να χτυπάει κουδούνια βραδυάτικα και να φεύγει τρέχοντας. 1
Soulseeker Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Επισης YourTrueLegend (μιας και ο Washcloud με καλυπτει στα περισσοτερα στο θεμα) 2 παρατηρησεις: 1)Απο που βγαινει το συμπερασμα οτι δεν υπολογιζεται ο Παππας; Επειδη δεν επαιξε σε ενα match Euroleague; ή εχει ακουστει κατι μεταξυ με τον Pasqual και δεν εχω παρει χαμπαρι; 2)Εκτος του οτι εχεις πει οτι γενικα δεν πολυ λαμβανεις υπ'οψιν σου το PIR (συμφωνω σε αυτο) στο παραπανω πινακα με τα Τρικαλα κατι εχει μπει λαθος γιατι εγω το efficiency το βγαζω +6 . Εκτος αν το +/- ειναι κατι διαφορετικο και λεω λαλακιες
YourTrueLegend Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Αλλο το PIR αλλο το +/- . PIR ειναι συστημα αξιολογησης οπου σχεδον ολα μετρανε θετικα, γιαυτο και σπανια θα δεις παιχτη με αρνητικο PIR (1-2 ανα ματς). Συνεπως οσο πιο πολυ χρονο συμμετοχης παιρνει κανεις τοσο πιθανοτερο να φτιαχνει καλυτερο PIR. +/- ειναι η διαφορα ποντων που σκοραρε και που δεχτηκε η ομαδα οσο ο Χ παιχτης βρισκοταν μεσα στο παρκε. Για μενα ειναι ισως το πιο χρησιμο στατιστικο σε βαθος χρονου. Δηλαδη, σε σειρα 10 παιχνιδιων παραπανω θα με ενοιαζε αν ο Παππας ειχε μεσο +/- -15 ποντους παρα αν ειχε μεσο PIR 15. Χαρακτηριστικο παραδειγμα ο Ραντουλιτσα που ενω εβαζε 15 ποντους, ειχε -10 στο +/- σταθερα. Εχω φυγει απο τη φαση του PIR εδω και καιρο, προσωπικα. Το κοιταω μονο για παιχτες ομαδων που δεν βλεπω ματς τους, για να παιρνω μια αρχικη ιδεα ή μονο οταν ερχεται η μαργαριτα και μου λεει οτι ο Ραντουλιτσα περυσι ειχε μεγαλυτερο PIR απο τον Μπουρουση φετος, αρα ειναι καλυτερος. Δεν ειπα οτι ο Πασκουαλ τον εχει εκτος σχεδιων, αλλα οτι δεν τον εμπιστευεται. Και το λεω με βαση το γεγονος οτι στα τελευταια 3 παιχνιδια του δινει πενιχρο χρονο συμμετοχης, ενω στο τελευταιο 0 την ιδια ωρα που παιξαν Χαραλαμπο-Μποχωριδης κλπ. Εσυ πώς το ερμηνευεις αυτο; 1
patrickdrd Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Πάει για τη βόμβα η Μπαρτσελόνα με κορυφαίο του Ολυμπιακού! Αυτόν θέλει να κλέψει ο Μπαρτζώκας! Μεγάλο άσο των Ερυθρολεύκων έχει βάλει στο μάτι ο κόουτς των Μπλαουγκράνα! Ποιον ψήνεται να αρπάξει απ' το Λιμάνι; Πώς θα αντιδράσουν οι Πειραιώτες; Ο Ματ Λοτζέσκι ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού για ένα ακόμα παιχνίδι απένατι στον ΠΑΟΚ. Ο Βέλγος άσος σημείωσε 28 πόντους, έπαιξε και για τους τρεις απόντες που είχε η ομάδα του στην Πυλαία (Σπανούλη, Πρίντεζη, Χάκετ) και ήταν ο κύριος λόγος που ο Ολυμπιακός δεν έχασε από το Δικέφαλο.Πριν από το παιχνίδι, ο Ματ Λοτζέσκι είχε μιλήσει στη "Sportday" για πρώτη φορά για το συμβόλαιό του, που λήγει το καλοκαίρι του 2017, τονίζοντας:"Κάθε αθλητής που τελειώνει το συμβόλαιό του, δε γίνεται να μην το έχει έστω και στην άκρη του μυαλού του. Σε ό,τι αφορά εμένα, είναι το σημείο της καριέρας μου που πρέπει να αποδείξω στον εαυτό μου αν θα λογίζομαι ως ένας από τους καλύτερους στην ομάδα μου, ή απλά ένας καλός παίκτης στην Ευρωλίγκα. Ασφαλώς λοιπόν και το σκέφτομαι...".Μπορεί, λοιπόν, να είναι σχετικά νωρίς, αλλά ήδη δύο ομάδες έχουν ανιχνεύσει την περίπτωση του 31χρονου σμολ-φόργουορντ. Οι πληροφορίες του SportDog, μάλιστα, λένε ότι η μία από αυτές είναι η Μπαρτσελόνα! Προφανώς ο παίκτης έχει μπει στο στόχαστρο του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο οποίος ήταν αυτός που τον είχε φέρει στον Ολυμπιακό και τον εκτιμάει απεριόριστα. Πάντως, οι "ερυθρόλευκοι" θεωρείται δεδομένο ότι θα κοιτάξουν να κλείσουν το συγκεκριμένο θέμα πριν έρθει το καλοκαίρι γιατί τότε θα είναι πολύ αργά και ο κίνδυνος να χαθεί ο παίκτης θα είναι ακόμα μεγαλύτερος... http://www.sportdog.gr/apokleistika/article/371034/paei-gia-ti-bomba-i-mpartselona-me-koryfaio-toy-olympiakoy-ayton-thelei-na-klepsei-o-mpartzokas
Edel Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Ναι σωστά, γιατί οι Αγγελόπουλοι φημίζονται για τις ανανεώσεις τους μέσα στη στην αγωνιστική χρονιά Τον κλάψαμε κι αυτον, πάει..... 2
YourTrueLegend Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Οσο αργουν οι Αγγελοπουλοι να τον ανανεωσουν τοσο θα ανεβαζει το κασε του ο παιχτης, τοσο εναντιον τους ειναι δηλαδη. Απο τη στιγμη που -καλως- αφηνει ανοιχτα τα χαρτια του για το μελλον του, δεν βλεπω για ποιο λογο να μην κινηθουν αμεσα για την ανανεωση του και να τον περιμενουν να γραφει σε καθε αγωνιστικη 20 ποντους και προφανως να δινει φτερα στον μανατζερ του. Γενικα ειναι ο 3ος παιχτης κορμου του ΟΣΦΠ (μετα απο Σπανουλη-Πριντεζη) και παση θυσια πρεπει να τον κρατησουν. Συν του οτι δεν εχει πολλα τετοια τριαρια η διοργανωση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις