Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλαθης εξαιρετικος, μπηκε δυνατα και εδραιωσε τη διαφορα και τελειωσε επισης δυνατα το ματς. Μαεστρος πραγματικος (και) σημερα και στις 2 πλευρες του γηπεδου.

Μπουρουσακος 10 μερες και χειροτερος απο τον Ραντουλιτσα. Φωστηρες μου εσεις. Αληθεια η αλλη που εχει εξαφανιστει σημερα; Δεν θα μπει να γραψει τα καθεκαστα; Κατα τ'αλλα μεγαλο παιχνιδι και απο αυτον που εκτος απο τους πολυ κρισιμους ποντους, εφθειρε παρα πολυ τους αντιπαλους και καθαρισε παρα πολλες φασεις. Σε καλη κατασταση ο Γιανναρος με μια γεματη εμφανιση, σαφης βελτιωση στα παιχνιδια μετα την Μπαρτσελονα.

Νικολς σε μεγαλη βραδια, το μισο απο σημερα να μας δινει σε ΚΑΘΕ ματς, θα μπορουμε να μιλαμε για λιρα 100.

Σινγκλετον ξεκινησε πολυ δυνατα, τον φορτωσανε φαουλ στη συνεχεια.

Φελντειν δεν φανηκε αλλα εκανε πολλη δουλεια και εβγαλε σημαντικες ασσιστ.

Γκαμπριελ για το ρολο που εχει ερθει και τα λεφτα και την εποχη που τον μαζεψαμε με αφηνει ακρως ικανοποιημενο και σημερα .

Τζειμς πανηγυρακι παλι, οσο ηταν μεσα η ομαδα ηταν απλα κολημενη επιθετικα. Ηταν ισως η μοναδικη παραφωνια σημερα.

Και τελος απο ολη τη 12δα υπαρχει μονο ενας που δεν πατησε στο παρκε ουτε 1 δευτερολεπτο και λεγεται ΝικοΠαππας. Ακομα ενας προπονητης τον παρεξηγησε, τον αδικησε κλπ. Στειλτε το παιδακι σε καμια Μυκονο να τελειωνει και η δικια μας και η δικη του ταλαιπωρια. Tριαντα προπονητες να αλλαξουμε, ανθρωπος να τον εμπιστευτει και να συνεργαστει μαζι του, δεν θα βρεθει.

Πολυ καλες αμυνες απο την ομαδα και εξισου καλες επιθετικες επιλογες οσο βρισκοταν ο Καλαθης στο παρκε. Η ομαδα δεν κινδυνεψε σε κανενα σημειο και πηρε μια αρκετα ευκολη νικη.

Τελος, ειδαμε πολυ κακη διαιτησια σημερα, διαφορετικα το ματς θα εληγε κοντα στους 18-20 ποντους διαφορα.

• Like 1
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

O James δεν μου άρεσε πολύ, όλοι οι άλλοι ήταν καλοί. Ομολογώ οτι εξεπλάγειν, δεν περιμενα ουτε νικη ούτε διαφορά.

Ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο.

Η διαιτησία ήταν προκλητική υπερ της Φενερ, αστεια αμυντικά φαουλ σφύριζαν την υποψία επαφής.

Θεωρώ οτι έχουμε βαθος εκτος του άσσου, αλλα και εκεί το καλύπτουμε κάπως. Και υπάρχουν και παίχτες που δεν μπήκαν καν(Παππάς Χαραλαμπόπουλος)

Ο Τζεντίλε κρίμα, αλλα δεν είχε καλη κατάληξη το θέμα. Ενα εξάμηνο μόνο σημαίνει οτι το καλοκαίρι θα φύγει.

Δημοσ.

Ο Τζεντίλε κρίμα, αλλα δεν είχε καλη κατάληξη το θέμα. Ενα εξάμηνο μόνο σημαίνει οτι το καλοκαίρι θα φύγει.

Εννοειται καλο θα ηταν να εμενε ελευθερος και να εκανε συμβολαιο 1,5+1 που ειχε ακουστει.

Αλλα πιθανολογω πως του χρονου δεν θα παραμεινει μονο αν παει NBA.

Βεβαια η Αρμανι θα αξιωσει λεφτα το καλοκαιρι. Ποιο θα ειναι το ποσο θα εξαρτηθει απο πολλους παραγοντες. Απο τις εμφανισεις του Τζεντιλε μεχρι το καλοκαιρι, απο την σταση και την πιεση που θα ασκησει και ο ιδιος ο παιχτης στις διαπραγματευσεις, απο αλλες προτασεις κλπ...

Δημοσ.

Και τελος απο ολη τη 12δα υπαρχει μονο ενας που δεν πατησε στο παρκε ουτε 1 δευτερολεπτο και λεγεται ΝικοΠαππας. Ακομα ενας προπονητης τον παρεξηγησε, τον αδικησε κλπ. Στειλτε το παιδακι σε καμια Μυκονο να τελειωνει και η δικια μας και η δικη του ταλαιπωρια. Tριαντα προπονητες να αλλαξουμε, ανθρωπος να τον εμπιστευτει και να συνεργαστει μαζι του, δεν θα βρεθει.

...ο Πεδουλάκης τί ακριβώς δεν είναι δηλαδή; Προπονητής; Ή μήπως άνθρωπος...;

...Ώρες-ώρες βρε μαν ποστάρεις ως Dr True, και τις άλλες ως Mr Legend...

Τεσπα, όχι ότι έχει φτάσει στάτους αδιαμφισβήτητου παικταρά και τον κατατρέχει το σύμπαν και οι προπονητές, αλλά να τον βάλουμε και στη γωνία τώρα, ε παραπάει. Αν μη τί άλλο, ως Έλληνας αξίζει να έχει θέση στο ρόστερ της ομάδας του, σε σχέση με τους όποιους υπάρχοντες Τούρκους. Και φαντάζομαι ότι δεν διαφωνείς ότι η παρουσία γηγενών, είναι κρίτικαλ μας φάση για την οποιαδήποτε ομάδα.

Eν τω μεταξύ, ε μη μου πεις ότι ξενέρωσες μαζί του στους περσινούς τελικούς Α1...

Τεσπα, δεν ξέρω τί παίζει και με Πασκουάλ δεν παίζει, αλλά αν συνεχίσει έτσι το πράμμα, θα χάσουνε κι οι δυο. Ή μάλλον, όλοι μας.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια ο james ειναι παιχτης ψυχολογιας αμα δε του βγουν 1-2 τριποντα τελος το ματς.Απο την αλλη αμα βρεθει στη μερα του θα το φυσαει ο αντιπαλος και δε θα κρυωνει.

Μη ξεχναμε οτι προερχεται και απο τραυματισμο στο χερι που τον αφησε τοσο καιρο εκτος,δε χτυπησε το νυχι του ποδιου.

Οσον αφορα τον Τζεντιλε περιμενετε να δουμε τι θα κανει γιατι αν δε παιξει καλα οχι nba και armani αλλα τον βλεπω

να γινεται Νινης του μπασκετ.

Δημοσ.

...ο Πεδουλάκης τί ακριβώς δεν είναι δηλαδή; Προπονητής; Ή μήπως άνθρωπος...;

O Πεδουλακης στην πρωτη του θητεια δεν τον χρησιμοποιουσε καθολου ουτε τον Παππα ουτε το κολληταρι του. Και δεχοταν απειρη κριτικη απο τους φιλους του ΠΑΟ μεταξυ των οποιων κι εμενα.

Τελικα η ιστορια δικαιωνει τον Πεδουλακη. Και για τα 2 παιχτακια.

Επειδη θα μου πεις για την δευτερη θητεια του, τοτε τον χρησιμοποιησε, ναι, αλλα μιλαμε για πολυ λιγα παιχνιδια. Και ο Πασκουαλ τον χρησιμοποιησε για αντιστοιχο αριθμο παιχνιδιων, και ο Τζορτζεβιτς και ολοι. Μετα απο λιγο καιρο "ολο κατι συμβαινει" με τον συγκεκριμενο και τον παρκαρουν ολοι στον παγκο. Ο Πεδουλακης ειτε δεν προλαβε να το κανει στη 2η θητεια, ειτε απλα ειχε ανωθεν εντολη να κοψει το λαιμο του να βαζει μεσα τον αδικημενο.

Και εδω να πω μπραβο του Πεδουλακη που μετα απο τοση λασπη που του ειχε ριξει ο Παππας σε συνεντευξεις, ειχε την αξιοπρεπεια να τα αφησει ολα στην ακρη και να αντιμετωπισει επαγγελματικα την κατασταση στην 2η θητεια του. Εγω ας πουμε θα τον ειχα διωξει απο το καλοκαιρι στο σχεδιασμο της ομαδας, αν ημουν στην ιδια θεση.

Οπως και να χει η ιστορια με τον Παππα ειναι φως φαναρι και δεν χρειαζεται να ψαχνουμε ουτε για αλλοθι, ουτε να χρυσωνουμε το χαπι. Χθες επαιξε ο Μποχωριδης και ο Χαραλαμποπουλος και ο Παππας δεν πατησε παρκε. Λεει κατι αυτο. Το οτι αυτο το εργο το εχουμε δει απο πολλους προπονητες, λεει πολλα περισσοτερα.

Χαρακτηριστικη περιπτωση ταλεντων που δεν τους ενοιαζε τοσο το μπασκετ οσο ο εαυτος τους και η καλη ζωη.

YΓ> Ποστ για τον Μπουρουση δε διαβασα ακομα. Μαλλον θα χρειαστει να περιμενουμε την επομενη βδομαδα για να εμφανιστουν οι γνωστοι. Τωρα δεν βολευει.

Δημοσ.

Καλαθης-Νικολς πηραν χτες απο το χερι τον Παναθηναικο και τον οδηγησαν στην νικη..Ο Γκαμπριελ προσαρμοστηκε γρηγορα και δειχνει οτι μπορει να βοηθησει..Η καλυτερη στιγμη του ματς ηταν ο πανηγυρισμος του Νικολς που εβγαλε παθος και εδειξε ποσο ηθελε η ομαδα την νικη..Επομενο ματς εξω με την Αρμανι..

ΥΓ Αυτες οι βλακειες οτι παμε για το 7ο μου προκαλουν γελιο πλεον..Εχουμε να παμε κατι χρονια σε final-4 για οσους το εχουν ξεχασει..Δεν χρειαζεται υπερβολικος ενθουσιασμος..Τους πελατες μας τους Τουρκους κερδισαμε αλλωστε..

Δημοσ.

Mαλλον θελει να ξεκουρασει Καλαθη-Ριβερς (ηδη ο 2ος πηγε να την παθει σε ματς της Α1) και να δωσει περισσοτερο χρονο στον Τζειμς μπας και βρει ρυθμο.

Δημοσ.

Νομιζω πολυ πολυ συντομα καθως ουτως ή αλλως απο το 2ο γυρο του πρωταθληματος τιθεται σε ισχυ ο νεος κανονισμος των 6 ξενων (αντι για 4+2 που ειναι σημερα).

Εχει αλλωστε δικαιωμα για ακομα μια αλλαγη ξενου ο ΠΑΟ αυτη τη στιγμη.

Δημοσ.

O Πεδουλακης στην πρωτη του θητεια δεν τον χρησιμοποιουσε καθολου ουτε τον Παππα ουτε το κολληταρι του. Και δεχοταν απειρη κριτικη απο τους φιλους του ΠΑΟ μεταξυ των οποιων κι εμενα.

Τελικα η ιστορια δικαιωνει τον Πεδουλακη. Και για τα 2 παιχτακια.

Επειδη θα μου πεις για την δευτερη θητεια του, τοτε τον χρησιμοποιησε, ναι, αλλα μιλαμε για πολυ λιγα παιχνιδια. Και ο Πασκουαλ τον χρησιμοποιησε για αντιστοιχο αριθμο παιχνιδιων, και ο Τζορτζεβιτς και ολοι. Μετα απο λιγο καιρο "ολο κατι συμβαινει" με τον συγκεκριμενο και τον παρκαρουν ολοι στον παγκο. Ο Πεδουλακης ειτε δεν προλαβε να το κανει στη 2η θητεια, ειτε απλα ειχε ανωθεν εντολη να κοψει το λαιμο του να βαζει μεσα τον αδικημενο.

Και εδω να πω μπραβο του Πεδουλακη που μετα απο τοση λασπη που του ειχε ριξει ο Παππας σε συνεντευξεις, ειχε την αξιοπρεπεια να τα αφησει ολα στην ακρη και να αντιμετωπισει επαγγελματικα την κατασταση στην 2η θητεια του. Εγω ας πουμε θα τον ειχα διωξει απο το καλοκαιρι στο σχεδιασμο της ομαδας, αν ημουν στην ιδια θεση.

Οπως και να χει η ιστορια με τον Παππα ειναι φως φαναρι και δεν χρειαζεται να ψαχνουμε ουτε για αλλοθι, ουτε να χρυσωνουμε το χαπι. Χθες επαιξε ο Μποχωριδης και ο Χαραλαμποπουλος και ο Παππας δεν πατησε παρκε. Λεει κατι αυτο. Το οτι αυτο το εργο το εχουμε δει απο πολλους προπονητες, λεει πολλα περισσοτερα.

Χαρακτηριστικη περιπτωση ταλεντων που δεν τους ενοιαζε τοσο το μπασκετ οσο ο εαυτος τους και η καλη ζωη.

YΓ> Ποστ για τον Μπουρουση δε διαβασα ακομα. Μαλλον θα χρειαστει να περιμενουμε την επομενη βδομαδα για να εμφανιστουν οι γνωστοι. Τωρα δεν βολευει.

...ο Παππάς -όπως κι ο Γιάνκοβιτς- είχαν πάει στον ΠΑΟ μετά από μια χρονιά αξιώσεων με τον Πανιώνιο. Συνεπώς καλώς ήσουν τότε υπέρ του να παίρνουν χρόνο. Και για την περίπτωση του Παππά ειδικά, δεν είναι ότι είχε κάποιο "δίκιο ο Πεδουλάκης που δεν τους χρησιμοποιούσε" (όπως εννοείς). Γιατί με το που είχε αρχίσει να τον χρησιμοποιεί (και μάλιστα να κάνει κάποια πολύ καλά παιχνίδια), χτύπησε τον αγκώνα του κι έμεινε για καιρό εκτός. Το έχει τονίσει κι ο ίδιος ο Πεδουλάκης, για την ακρίβεια, ότι όντως έτσι πήγε το πράγμα. Συμπέρασμα, κάθε άλλο παρά υπέρ της παρόπλισής του (αλλά και του Γιάνκοβιτς, καθώς και σ' αυτόν στην πορεία έδωσε χρόνο στο ροτέισον) ήταν ο Πεδουλάκης.

Όσο για την 2η του θητεία, όπως λες κι εσύ, τον χρησιμοποίησε, και μάλιστα "επιδεικτικά πολύ". Και δεν νομίζω να μην τον δικαίωσε, έστω για αυτό το λίγο που ήταν μαζί.

Ο Τζόρτζεβιτς που είπες, όσο κι αν τον χρησιμοποίησε αρχικά, το θέμα είναι τί έγινε στη συνέχεια, έτσι δεν είναι; Και, με την ευκαιρία, μιλάμε ότι τζαρτζαριστήκανε (μάλλον) τη στιγμή που και εσύ τον έχεις (δικαίως) στην μπούκα τον Σέρβο. Άρα, μήπως....καλώς τζαρτζαριστήκανε, με έναν κόουτς που δεν τον πολυσέβεσαι για ακριβώς την αξία του ως κόουτς; Διότι με τον Ιβάνοβιτς δεν είχε κανένα θέμα ο Παππάς. Σέρβος κι όλας κι αυτός. Ούτε με τον Σφαιρόπουλο όταν ήταν μαζί σε Κολοσσό και μετά Πανιώνιο. Είχε όμως θέμα με άλλον 'Ελληνα, τον Κατσικάρη (...άλλον ένα, όχι και τόσο πετυχημένο, mind you. Όχι ότι αποδεικνύει ντε και καλά κάτι αυτό, αλλά να το έχουμε υπ' όψη). Και για την ακρίβεια, μόνο με αυτούς τους δυο είχε θέμα στην καριέρα του ο Παππάς. Όχι με όλους, όπως πολλοί κακώς λένε (και ακόμη και εσύ υποννοείς). Ούτε με τον Μαρκόπουλο είχε θέμα ας πούμε. Ούτε πιο πριν στον Πανελλήνιο, ούτε με Προεστό, Μίσσα στις εθνικές. Λοιπόν...;

Κι εδώ να σε διορθώσω σε κάτι ακόμα : δεν έρριξε ΚΑΜΜΙΑ λάσπη ο Παππάς στον Πεδουλάκη. Ποτέ. Τα έχω ξαναγράψει (αλλά μου φαίνεται τζάμπα τα γράφω - στην Μαργαρίτα τα έλεγα τότε, συγκεκριμένα), και αν ενδιαφέρεσαι ψάξε και μόνος για να δεις τί ακριβώς είχε πει. Μάλιστα, στην ουσία, για τα καλύτερα λόγια είχε μιλήσει για αυτόν, όσον αφορά το κομμάτι της προπονητικής.

Και για την ακόμη πιο λεπτομέρεια, ποτέ δεν μίλησε με άσχημα λόγια για οποιονδήποτε ο Παππάς. Μόνο κάποιες σπόντες είχε αφήσει, για Κατσικάρη. Και καλά έκανε μάλιστα, γιατί κατά πώς φαίνεται είχε δίκιο.

Ο Παππάς αν έχει κάποιο πρόβλημα, είναι ότι δεν το βουλώνει. Αυτό και μόνο. Γιατί έστω και με (δίκαιες) σπόντες, το ανοίγει το ρημάδι και τα λέει αυτά που οι άλλοι συνήθως καταπίνουν.

Κι ένα ντισκλέιμερ εδώ : τα παραπάνω δεν σημαίνουν ότι αγωνιστικά ο Παππάς είναι η παικτάρα που της κόβουνε τον δρόμο. Έχει εμφανή θέματα και το ότι δικαιολογείται για τα προηγούμενα, δεν σημαίνει ότι θα την βγάλει λάδι και όσον αφορά τα αγωνιστικά.

Και όσο και να τον συμπαθώ, δεν σημαίνει ότι θα του λέω και μπράβο όταν δεν καταφέρνει να ανέβει επίπεδο. Όμως, τεμπέλης/γραψαρχίδας δεν νομίζω πως είναι. Κι αυτό το έχω ξαναπεί, ότι σε άσχετες φάσεις έχω πετύχει διάφορους να τονίζουν ότι δουλεύει πολύ. Το αποτέλεσμα βέβαια όταν δεν είναι επαρκές, τί να το κάνω εγώ όσο κι αν δουλεύει - αλλά τουλάχιστον δεν θα τον κατηγορήσω γι' αδιάφορο. Στο κάτω-κάτω κι άλλοι πολλοί δουλέψανε και παρ' ολ' αυτά δεν γίνανε μεγάλοι. Να τα διαχωρίζουμε όμως. 

Για όλα τα παραπάνω, δεν μου φαίνεται καθόλου φως-φανάρι τί γίνεται με αυτόν και τον Πασκουάλ. Και αν έχει τα δίκια του ο Ισπανός που δεν τον πολυπαίζει, ή όχι. Θα δείξει, και μάλιστα σύντομα, πιστεύω.

Τέλος, δεν ξέρω αν όντως ο Παππάς παρά-κοπροσκυλιάζει όπως λένε. Κάπου διάβασα τις προάλλες "φήμες" ότι είναι λέει πάνω απ' όλα εθισμένο στον τζόγο. Δεν ξέρω. Ίσως κάτι από αυτά να ισχύει, ίσως όλα, ίσως τίποτα. Σίγουρα όπου υπάρχει καπνός υπάρχει ένα έστω είδος φωτιάς - από την άλλη προτιμάω το μικρό καλάθι. Θα δείξει το μέλλον πιστεύω, όταν κάποια στιγμή θα γίνεται απολογισμός και θα τα λέει κι ο ίδιος, αν ισχύανε αυτά.

Εγώ πάντως πιστεύω ότι έχει ακόμη περιθώριο για να δείξει αγωνιστικές αρετές, που επίσης πιστεύω πως διαθέτει. Το τί θα γίνει στην πράξη, θα το δούμε.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...