Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, ακριβώς όπως και φέτος. Το γεγονός ότι πέρασαν 2 μήνες χωρίς τραυματισμό, δεν αναιρεί σε καμία περίπτωση το ότι και πάλι είχαμε παίκτη knock out για όλη τη σεζόν (και μένει να δούμε τι θα γίνει με τον Πρίντεζη).

Ο Χάκετ τραυματίστηκε πριν 1 βδομάδα και ανακοινώθηκε ότι τελικά θα λείψει για 6 μήνες πριν 2 μέρες(!), πότε να προλάβουν να κάνουν μεταγραφή;;;

Ο πιο πρόσφατος τραυματισμός-τερματισμός καριέρας ήταν του Λο. Για τους παλιότερους διάβασε εδώ: http://www.gazzetta.gr/stili/oi-prwtagwnistes/article/1020979/oi-sovaroi-traymatismoi-ston-olympiako

Highlights 2013-2016

2013: Μάντζαρης, χιαστοί, έχασε τη σεζόν

2014: Λο, γόνατο, δεν ξαναέπαιξε μπάσκετ

Παπαπέτρου, κάταγμα περόνης έξω σφυρού (και όχι μόνο), έχασε τη σεζόν

2015: Γιανγκ, χιαστοί, έχασε τη σεζόν 

2016: Χάκετ, κομμένος τένοντας, χάνει τη σεζόν

Παίζει να ξέχασα και κανέναν. Επαναλαμβάνω δεν υπολογίζω τους τραυματισμούς για 1-2-3 μήνες που έχουμε πάντα, κι ως ένα βαθμό είναι αναμενόμενοι σε όλες τις ομάδες.

Τα σχόλια απλά είναι περιττά...

Υ.Γ.1 Το "φαινόμενο Βασιλόπουλος" το άφησα εκτός γιατί δεν ήξερα τι χρονιά να βάλω (είναι και πολλές).

Υ.Γ.2 Για τον Γκιστ να το δεχτώ, το ότι ο Τζέιμς τσαντίστηκε και χτύπησε την τζαμαρία για να ξεσπάσει δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το θέμα μας.

Α τόσο πισω. Ο Μανζαρης δεν είναι σοβαρή απώλεια. Επίσης πήρατε πρωταθλημα + πανευρωπαικό αν θυμαμαι καλά οπότε άδικα γεμιζεις το ποστ σου με ανούσιους τραυματισμούς που δεν παίξαν ρόλο.

Ο Λο, τραυματίστηκε μετά το πανευρωπαικό(οπότε job done), αν θυμάμαι καλά, και ταλάιπωρούταν με συνεχείες τραυματισμούς στην έναρξη της επόμενης χρονιάς. Είχατε δλδ όλο το χρόνο να τον αντικαταστήσετε.

Τώρα ο Βασιλόπουλος, έπαιξε ποτε μπάσκετ στην καριέρα του; Ατυχια με τον Γιανγκ και το Χακετ, αλλα ρίξε μια ματιά τι γίνεται και σε REAL Barca TSSKA PAO.

Και μια που είπες για τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ έλειπε ο Γκίστ αν δεν θες να μετρήσεις τον James(που δεν είναι γκαντεμια αλλα απερισκεψία περίππου το ίδιο είναι). Εσείς πλήρης πέζετε αν θυμάμαι καλα, του βαθμούς μας τους χάσαμε μια χαρα όμως.(και για ένα καλάθι)

Sorry αλλα δεν με επεισες. Εσυ βέβαια μπορείς να πιστεύεις σε γκαντεμιά.

--------------------------------------------

Στο σημερινό ματς τώρα, η ομάδα δεν είναι και στα καλύτερα της κατ εμε, ούτε απο πληρότητα (-2) ούτε απο φόρμα. Αν το πάρουμε το ματς θα είναι υπερβαση.

• Like 1
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο Ολυμπιακός έχει πονέσει από μερικούς τραυματισμούς που τελείωσαν καριέρες, γι' αυτό νομίζω ότι υπάρχει αυτή η αντίδραση. Γιατί κατά τα άλλα, σε βάθος χρόνου πάνω κάτω ίδια θα είναι τα προβλήματα σε όλες τις ομάδες.

Την τελευταία δεκαετία στον Ολυμπιακό είδαν 3 παίκτες στους οποίους είχε επενδύσει η ομάδα να κόβουν ουσιαστικά την καριέρα τους στην καλύτερη της φάση λόγω τραυματισμών. Ματσιγιάουσκας, Βασιλοπουλος και Λο. Δεν συμβαίνει συχνά αυτό.

Τα υπόλοιπα συμβαίνουν, τι να κάνουμε.

Δημοσ.

Σημαντικότατη νίκη με καλή διαφορά. Φανταστικός Καλάθης ξανά. Ο Νίκολς, κι ας βοήθησε πολύ σήμερα, δε μου αρέσει σαν παίκτης, σε αντίθεση με τον Σίνγκλετον ο οποίος είναι παίκτης που "ζηλεύω" απ' τον Παναθηναϊκό. Νόμιζα ότι θα έπεφτε η απόδοσή του όσο περνούσε ο καιρός, λόγω του ότι δεν ξεκουράστηκε το καλοκαίρι, αλλά είναι συνεπέστατος.

Δημοσ.

Καλαθης απο αλλο πλανητη,Νικολς και Ριβερς οποτε σουταραν λεω μεσα ειναι,Μπουρουσης αρχισε να θυμιζει τον περσυνο στην κουτσα.Αρχισε και ο Τζειμς να λυνεται μετα το τραυματισμο.

Φτου φτου.

Κατι ακουστηκε για αποδοκιμασιες του ζοτς μετα απο τσακωμο με Πασκουαλ.Εμ κ αυτος παλι μελιτζανι εγινε...χαλαρωσε ρε φιλε.

Δημοσ.

Νόμιζα ότι θα έπεφτε η απόδοσή του όσο περνούσε ο καιρός, λόγω του ότι δεν ξεκουράστηκε το καλοκαίρι, αλλά είναι συνεπέστατος.

...το ακριβώς αντίθετο ίσως να έπρεπε να περιμένεις.

Έλεγα και να το γράψω βδομάδες τώρα, ότι δηλαδή ο Σίγκλετον, αλλά και ο Μπουρούσης, λογικά θα ανέβουν (για διάφορους λόγους) πολύ αργά στην χρονιά. Ειδικά ο Σίγκλετον μου κάνει καραμπάμ φάση "παίκτη για πλέη-οφ". Συν το ότι όταν ξεκίνησε η σαιζόν, αυτός ήταν ήδη κομμάτια λόγω...κινέζικης παρένθεσης.

Κατατά, εντύπωση μου έκανε "η γλώσσα του σώματος" του Πασχουάλη απόψε : πολύ ένταση, πολύ "φραπέδιασμα" (=χτυπιότανε πάνω-κάτω ΟΛΗ την ώρα...), πολύ "ενεργή συμμετοχή" στο παιχνίδι...

Μου άρεσε.

Δημοσ.

...το ακριβώς αντίθετο ίσως να έπρεπε να περιμένεις.

Δεν τα πολυβρίσκουμε εμείς οι δύο αυτές τις μέρες :D

Το έγραψα με την έννοια ότι δε χρειάστηκε χρόνο προσαρμογής το σώμα του μετά τις διακοπές (είχε ήδη ρυθμό) και ότι με το πέρασμα του χρόνου θα έσκαγε από την έλλειψη ξεκούρασης. Αλλά έπεσα έξω, ευτυχώς για τον Παναθηναϊκό.

Δημοσ.

Δεν τα πολυβρίσκουμε εμείς οι δύο αυτές τις μέρες :D

Το έγραψα με την έννοια ότι δε χρειάστηκε χρόνο προσαρμογής το σώμα του μετά τις διακοπές (είχε ήδη ρυθμό) και ότι με το πέρασμα του χρόνου θα έσκαγε από την έλλειψη ξεκούρασης. Αλλά έπεσα έξω, ευτυχώς για τον Παναθηναϊκό.

...εγώ πάλι μαν, θυμάμαι ότι ο Σιγκλάκιας είχε έρθει άνιωθος κι όλοι τραβούσανε τα μαλλιά τους πχ που δεν έπαιρνε ούτε ένα ρημπάουντ. Btw κι εγώ στην αρχή είχα ξυνίσει μαζί του - δεν το παίζω ιστορίας. Απλά σε κάποια φάση κάτι διέκρινα ότι είναι εξαιρετικός παίκτης, αλλά θα αργήσει να βρει ρυθμό.

Toν Παππα τον εθαψε λιγο σημερα παντως

Είναι αυτό που λένε "τώρα που βρήκαμε τον παππά, ας θάψουμε μερικούς".

....παππάδες  :rolleyes:

Δημοσ.

Καλάθης τρομακτικός σήμερα. Ο Παππάς αν δεν έχει όρεξη να συγκεντρωθεί θα τρώει πάγκο. Ο Τσάβι δεν είναι κανένας προπονητάκος να μασάει σε κάτι τέτοια. Ωραίο ματς.

Δημοσ.

...εγώ πάλι μαν, θυμάμαι ότι ο Σιγκλάκιας είχε έρθει άνιωθος κι όλοι τραβούσανε τα μαλλιά τους πχ που δεν έπαιρνε ούτε ένα ρημπάουντ. Btw κι εγώ στην αρχή είχα ξυνίσει μαζί του - δεν το παίζω ιστορίας. Απλά σε κάποια φάση κάτι διέκρινα ότι είναι εξαιρετικός παίκτης, αλλά θα αργήσει να βρει ρυθμό.

http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?pcode=006614&seasoncode=E2016

Δύο άσχημα παιχνίδια έχει κάνει, κι αυτά όχι στην αρχή, κάτι που συμβαίνει σε όλους τους παίκτες. Τέλος πάντων, μια κουβέντα είπα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα ξέρουν τι να κάνουν για να μην έχει έντονες διακυμάνσεις στην απόδοσή του. Άσε που υπάρχει πιθανότητα στο πρωτάθλημα της Κίνας (εννοείται πως δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ) να έπαιζε πιο χαλαρά απ' ότι αν έπαιζε φιλικά με τους φίλους του το απόγευμα, οπότε μάλλον μάταια να το συζητάμε :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...