TAKE5 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Για να επιστέψουμε στα του θέματος όπως την είδα την Εφες με Κουτσα ο Ολυμπιακός πρέπει να ξεχάσει πολύ γρήγορα το ντέρμπυ. Ο Παναθηναικός πρέπει να ζητήσει τη συμπάθεια του Ιτούδη για να μην ξαναδιασυρθεί
patrickdrd Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 τι λενε ρε φουστη μου; Περάσοβιτς: "Ο Ολυμπιακός έχει βαθύ ρόστερ" σιγα μην ειναι και πηγαδι χαχα καλο: Πόσους προπονητές έχουν αλλάξει από το 2014 ΤΣΣΚΑ Μπάρτσα ΟΣΦΠ Φενέρ κ Ρεάλ; Έναν έναν έναν κανέναν κανέναν. Ο ΠΑΟ 6 sport24.gr/Columns/triant…
optimistic_83 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Να ειναι καλα η εφημεριδα ΠΡΑΣΙΝΗ και τα πρωτοσελιδα της..Ακομα και οπαδος να εισαι δεν μπορεις να μην γελασεις με τα ανεκδοτα που γραφουν..Ο κοσμος του Παναθηναικου δεν τρωει σανο..Η διαγαλαξιακη ομαδαρα με τον Καλαθη αρχηγο ακομα δεν αρχισε η χρονια και εφαγε 25αρα σε παιχνιδι που και καλα δεν ειχε ενδιαφερον..Ρε πατε καλα;Απο τα ντερμπι κρινεται συνηθως το πλεονεκτημα εδρας,αμα χανεις με το καλημερα με τετοιες διαφορες η πρωτια παει περιπατο..Αμα χασεις με 10 ποντους εχεις πιθανοτητες στην εδρα σου να το ανατρεψεις,αμα χασεις με πανω απο 20 ειναι παρα πολυ δυσκολο να κανεις την ανατροπη..Να δουμε τωρα ποιον προπονητη θα φερει ο τρελος..Εγω προσωπικα θα ηθελα τον Σαρας παντως..
YourTrueLegend Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 ...ο Ομπράντοβιτς δηλαδή δεν σου κάνει; Aναλογα για ποιον μιλαμε. Αν αναφερομαστε σε αυτον που αναφερονται τα δημοσιευματα, εμενα δεν μου κανει μονο και μονο επειδη μοιαζει στον περσυνο γελοτοποιο Και στα σοβαρα, αν ειναι να παρουμε προπονητη που τον εδιωξε η Αλμπα επειδη δεν καταφερε να την βγαλει στο γιουροκαπ, τοτε δεν βλεπω το λογο να μην μεινει ο Αρτζυ ή να μην δωσει την ομαδα σε οποιοδηποτε Ελληνα, ακομα και τον Τσαρτσαρη που λεει ο λογος... Βεβαια ξαναλεω πως οποιο προπονητη και να φερει δεν προκειται να αλλαξουν πολλα. Παλι θα επεμβαινει στη δουλεια τους, παλι θα τους εκθετει στην πρωτη στραβη, παλι θα τους ξεφτυλιζει για να αποποιηθει ευθυνων, παλι θα τους κουβαλαει παιχτες που γουσταρει προσωπικα ο ιδιος ή που τους ζηταει ο κοσμος και παλι θα τους απολυει επειδη το αρπακολλα πλανο δεν θα βγει. Κανενας σοβαρος προπονητης δεν θα δεχθει να δουλεψει σε αυτες τις συνθηκες, το φωναζω απο την ημερα που αποχωρησε ο Ζοτς λεγοντας πως δεν ειναι θεμα χρηματων αλλα σεβασμου. Σοβαρος προπονητης δεν παταει σε ομαδα του ΔΓ. Ειτε προπονητες που κοντευει να τους ξεχασει το μπασκετ (βλ. Ιβανοβιτς), ειτε μαθητευομενοι μαγοι (βλ. Τζορτζεβιτς) θα δεχτουν να διαπραγματευτουν. ΥΓ-edit. Και προφανως, υποθεση Πασκουαλ ηδη τελος.
~mxls~ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Ο Πασκουαλ θα ήταν πολύ καλή επιλογή. Θα έδινε αυτό ακριβώς που λείπει, ρόλους.
Zerg13 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 ...ο Ομπράντοβιτς δηλαδή δεν σου κάνει; Της Αλμπα λες. Γιατι είναι 2. Ναι μου κάνει. Θα ήταν ο καλύτερος που έχει έρθει απο τότε που εφυγε ο original. Εδω και χρόνια το λέω οτι είναι καλη περίπτωση.
washcloud Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Aναλογα για ποιον μιλαμε. Γιατι είναι 2. ...ου να μου χαθείτε ρε μπαγλαμάδες. Αφήστε και κανέναν να τρολλάρει μπας και τσιμπήσει ο Αισιόδοξος... :ρ ...και στα σοβαρά τώρα : δεν ξέρω αυτή τη στιγμή, με την κατάσταση που επικρατεί στον ΠΑΟ (παπαριά Τζέημς / ρόστερ με γενικά ελλείψεις και προβλήματα / ήττα από τον "αιώνιο" και δη εκτενής / παραιτησο-αποπομπή προπονητή / "επιδιαμαντίδιο κατάθλιψη" του κλαμπ / τράκη να βγάζει φωτιές - κλπκλπκλπ ), πέραν από το προφανές "μα ποιός είναι τόσο μαλάκας ώστε να αναλάβει ΤΩΡΑ στην συγκεκριμένη ομάδα", αν ΟΝΤΩΣ υπάρχει κάποιος αρκούντως κατάλληλος για να : 1) μαζέψει ασυμμάζευτα 2) έχει στομάχι να σηκώνει διάφορα 3) εμπνεύσει ένα ρόστερ / οργανισμό που δείχνει να αναπνέει ασθμαίνοντας. Σε γενικές γραμμές, μόνο ένας σκασμός λεφτά θα μπορούσε να είναι κίνητρο για κάποιον ήδη "πετυχημένο" (και δεν υπάρχει και κανείς διαθέσιμος). Αλλιώς μόνο κάποιος που, με άγνοια κινδύνου και "πείνα" να ακουστεί το όνομά του (άρα νεόκοπος), θα μπορούσε να ρισκάρει να καταφέρει κάτι. Και αληθινά, δεν ξέρω να υπάρχει "γνωστός" τέτοιος. Συνεπώς, δεν έχω κάτι να προτείνω (πόσο μάλλον που δεν διεκδικώ και δάφνες γνώστη των πραγμάτων) - για την ακρίβεια με μεγάλη αδημονία περιμένω να δω τί θα ξημερώσει στον πάγκο του ΠΑΟ. *...ο δε "έτερος Ομπράντοβιτς", νομίζω πως έχει την...διπλή ατυχία να έχει πρωτίστως επίθετο που βγάζει μάτι, ούτως ώστε να μπορέσει να έχει καλή χημεία με ΠΑΟ (...στο παραμικρό στραβοπάτημα, θα χλευαστεί άσχημα), αλλά ΚΑΙ μικρό όνομα (= Σάσα/Αλεξάνταρ) που δεν κολλάει με το κάρμα των πράσινων... Πραγματικά δηλαδή, δεν έχει καμμία σημασία τί μπορεί και τί όχι ο συγκεκριμένος. Το όνομά του είναι τέτοιο, που τουλάχιστον στην συγκεκριμένη συγκυρία, η φάση θυμίζει τύπο που τα φτιάχνει (για προφανείς λόγους) με γκόμενα με το ίδιο όνομα με αυτήν που τον άφησε... 2
margaritagr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Περι Γιάνγκ http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Olympiakos/o-giangk-den-sernei-to-podi-toy-etsi-trexei.4324769.html
patrickdrd Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 το τουιτερ γραφει για συμφωνια με πασκουαλ, τον ψησαμε τελικα;
YourTrueLegend Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 3 χρονια κλειστο ζηταει. Διαβασμενος ερχεται Και σιγουρα αποδοχες στο Θεο.
Armored Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Τον κλεισαμε λεει. Ζητησε και αλλαγες στο ροστερ προφανως. Σιγουρα θα παραγκωνιστει καποια σημαντικη μοναδα απο το προηγουμενο ροστερ. Νικο προσεχε καλα . Εχει τα καλα του και τα στραβα του ο Πασκουαλ. Θετικο οτι δεν κυνηγαμε το πλεονεκτημα και μπορει να πειραματιστει και να μαθει τα ελληνικα δεδομενα χωρις πιεση. Ελπιζω η συμφωνια να περιλαμβανε και pg επιπεδου.
YourTrueLegend Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Ο Πασκουαλ αν δεν ερχεται για αρπαχτη που θεωρητικα δεν ερχεται διοτι ειναι μονο 44 χρονων, θα παιξει με δικους του ορους στον ΠΑΟ. Κι αυτο αν μη τι αλλο ειναι καλο. Φετος δεν ξερω αν μπορουμε να περιμενουμε πολλα διοτι οι μισοι παιχτες του ροστερ δεν ταιριαζουν ιδιαιτερα στον Πασκουαλ. Ειναι ομως ενας προπονητης που εχει δουλεψει σε πολυ απαιτητιτικο επιπεδο για πολλα χρονια και δεν μπορει να αμφισβητηθει οσο αμφισβητηθηκαν ολοι οσοι περασαν απο τον παγκο στη μετα Ζοτς εποχη. Γενικα ειναι κινηση με πολλαπλα ωφελη αμεσα ή εμεσα και ειναι η μονη κινηση που μπορει να δικαιολογησει την απολυση Πεδουλακη σε αυτο το χρονικο σημειο (διοτι αν ηταν να μου φερει Μπανκι, καραφλΟμπραντοβιτς κλπ, τοτε θα ηταν απλα αλλη μια ανοητη εν θερμω αποφαση). Απο κει και περα θα εξαρτηθουν πολλα και απο το ποση αυτοσυγκρατηση μπορει να δειξει ο ΔΓ στην μεταξυ τους συνεργασια.
Aristomaxos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Χάρμα ιδέσθαι ο Σπανούλης και η αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού στο 1ο δεκάλεπτο.
Anorymous Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Ο Βασίλαρος μόλις έφτασε τους τρεις χιλιάδες πόντους στην Ευρώ λίγκα και γίνεται ο δεύτερος πίσω από τον Ναβαρο και ο πρώτος Έλληνας. Πάμε γερά Kill Bill!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις