Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπαρνιανι 2 εβδομαδες εκτος, γονατο αυτος. Ελληνικου...ενδιαφεροντος η συγκεκριμενη ειδηση καθως μεταξυ αλλων χανει και το παιχνιδι στο ΟΑΚΑ με τον ΠΑΟ.

Φυσικα το κορμι του ειναι ταλαιπωρημενο και ειναι γνωστο, αλλιως αν δεν ειχε αυτα τα θεματακια, θα ηταν ΝΒΑ.

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι παιζει με τον γιο Τζεντιλε;Θα διαβασουμε του κοσμου τις λαλακιες παλι..Ο πατερας παντως στο αξεχαστο πρωταθλημα μεσα στο ΣΕΦ ηταν φοβερος απ οτι θυμαμαι..Με το που ακουσα Τζεντιλε κατευθειαν το μυαλο μου πηγε εκει..Ωραιες εποχες :)

10.jpg

Δημοσ.

Ο Τζεντιλε έχει προταθεί σε πολλές ομάδες, καμία δεν ενδιαφέρθηκε. Σοβαρά θέματα έχει το παλικάρι , αν και ειναι χαρισματικός σκόρερ. Στον παο τον έφερε ο ιδιος ο πατέρας του , ειναι σε συζητήσεις.

Δημοσ.

Τι παιζει με τον γιο Τζεντιλε;Θα διαβασουμε του κοσμου τις λαλακιες παλι..Ο πατερας παντως στο αξεχαστο πρωταθλημα μεσα στο ΣΕΦ ηταν φοβερος απ οτι θυμαμαι..Με το που ακουσα Τζεντιλε κατευθειαν το μυαλο μου πηγε εκει..Ωραιες εποχες :)

10.jpg

ήταν και ο Πατέρας εκεί; χαχα

Σε εχω ακούσει να βρίζεις μάνες / Θεία / αδερφές στο χ/ψ/ω μέρος, άρα τα οσα λες εδώ δεν έχουν καμία αξία. Επίθεση στο ήθος του αντιπάλου.

Αυτό εννοώ.

Two faced προσωπικοτητα δεν ξέρω αν υπαρχει σαν ιατρικός όρος, διαταραχη προσωπικοτητας παντως σιγουρα δεν είναι το να είσαι πιο χαλαρος στο πως εκφραζεσαι, αναλογα με το μέρος που γράφεις και τους συμφορουμιτες στους οποιους απευθυνονται τα γραπτα σου.

Ελπιζω να εγινα κατανοητός.

Οπότε εσυ λες, "αφου έβρισε αλλού, δεν το είδα δεν άκουσα, άρα δεν έχει καμία αξία". Δηλαδή εγκληματίας στην Ιταλία, καθαρός στην Ελλάδα. Προσπερνάς αβίστα κάτι, και στέκεσαι στην επίθεση.

Δημοσ.

Και εχει ηγετικα χαρακτηριστικα θα προσθεσω εγω, πραγμα που λειπει απο τον Παναθηναικο την δεδομενη στιγμη...

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνω οτι ειναι παιχτης που οταν καιει η μπαλα θα την παρει δεν κρυβεται....Το τι θα την κανει ειναι αλλο θεμα

Στην παρουσα φαση μονο ο Μπουρουσης αν χρειαστει μπορει να το κανει και ισως αργοτερα ο James

Παντως ειναι ευκαιρια και για τον ιδιο παιχτη να ερθει αν πραγματικα ενδιαφερομαστε και να παιξει διαφορετικο μπασκετ....Αν παει σε μικρομεσαια ομαδα οκ αλλα δεν πιστευω οτι θα αλλαξει κατι στον τροπο που αγωνιζεται

Δημοσ.

Ο Τζεντίλε είναι ένα ρίσκο, ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για μέση της χρονιάς. Αλλά εξαρτάται πώς το βλέπει κανείς. Μπορείς να πεις ότι έτσι όπως είναι τώρα ο ΠΑΟ, το να πάρει Ευρωλίγκα είναι δύσκολο. Με έναν καλό Τζεντίλε αυξάνει τις πιθανότητές του. Με έναν κακό ή προβληματικό Τζεντίλε μπορεί να γίνει κώλος και να μείνει ένατος π.χ. Αλλά Παναθηναϊκός είσαι, δεν σου λείπουν οι προκρίσεις στην 8άδα, οπότε αξίζει το ρίσκο. Από την άλλη, χτίζεις καινούργια ομάδα με καινούργιο προπονητή. Ίσως να μη θέλει να διαταράξει τις ισορροπίες.

Δημοσ.

Ανοιχτό κτλ γράφουν τα διάφορα σάιτς για Σάντρο. Τώρα ή αρδιές θα είναι για κλικς ή κλείνει. Το θέμα είναι ότι τον θέλει ο Πασκουάλ πράγματι (;) ή του τον επιβάλλει ο ΔΓ;;

Δημοσ.

Για οσους λενε για προβληματικη προσωπικοτητα του Τζεντιλε κλπ, ναι οντως εχει θεματα.

Να θυμισουμε μονο οτι και ο Χακετ εφυγε κακην κακως απο την ιδια ομαδα ως προβληματικος και επειδη ειχε κανει μπαχαλο τα αποδυτηρια τους.

Αν ο παιχτης θελει να ξανανεβει στο τοπ επιπεδο, μπορει. Αν δε θελει, ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος ειναι. Ο ΠΑΟ οπως ειναι τωρα δεν εχει την πολυτελεια να μενει αδιαφορος στο ακουσμα της πιθανοτητας για Τζεντιλε.

Απο κει και περα, ροστερικα και μονο, εχω πολλες ενστασεις για το κατα ποσο ειναι αυτο που χρειαζομαστε ή οχι, αλλα εν πασει περιπτωση αν ειναι να ερθει και να παιξει αυτο που ξερει , δεν εχει καν σημασια τι νομιζω. Ο ανθρωπος ειναι τεραστιος παιχταρας και αν ειναι στα καλα του και μπει σε καλουπια Παναθηναικου, ανεβαζει ενα επιπεδο την ομαδα μονος του.

Δημοσ.

Αν τα όσα γράφονται ισχύουν (ελεύθερος, 1.5+1 χρόνο συμβόλαιο με κατω από 1εκ) είναι προφανώς ευκαιρία με μικρό ρίσκο και μεγάλη προοπτική. Προφανώς για να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα υπάρχουν αρκετά ΑΝ και προφανώς για φέτος η ανάγκη για καθαρό pg είναι μεγαλύτερη αλλά είναι τέτοια η ποιότητα του που δεν αφήνεις τον παίκτη αν μπορείς να τον αποκτήσεις τόσο φθηνά και ας παίζει μόνο EL

Η Αρμάνι σίγουρα δεν εχει δείξει τα τελευταία χρόνια ότι είναι σοβαρό κριτήριο για την αξιολόγηση παικτών

• Like 1
Δημοσ.

Δεν πάνε παρα λίγες σεζον (13-14), που το Μιλάνο είχε 3αδα Λάνγκφορντ, Χάκετ, Τζεντίλε.

Μαζί με Μοςς και τους ανερχόμενους τότε Τζέρρελλς, Μέλι κτλ.

2017 φτάνουμε, και έχουν αποτύχει.

Δεν θυμάμαι καν πότε πήγαν τελευταία φορα Φ4, οπότε μάλλον δεν τους φταίει το ρόστερ.

Ούτε ο Χάκετ από θεριό ανήμερο να'γινε εδώ αρνάκι. Και πρότυπο συμπεριφοράς.

Δεν μπορούν να διαχειριστούν καταστάσεις πιστεύω.

Ο Τζεντίλε (αν αποκτηθεί φυσικά), αλλάζει τις ισορροπίες μεταξύ ΟΣΦΠ vs ΠΑΟ.

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπική άποψη ότι ο Τζεντίλε θα ήταν από τους ιδανικους για την επόμενη μέρα(σεζον) παίκτες και για τον Ολυμπιακό. Ειδικά με Σπανούλη - Πρίντεζη να το εκπαιδεύουν θα ταίριαζε απόλυτα. 

Δημοσ.

Οπου πηγε δημιουργησε προβληματα και καμια καλη ομαδα δεν τον θελει. Παρολα αυτα, εγω τον θελω. Επισης επαιζε καιμο πατερας του στον Παναθηναικο, εδω απο εσας το εμαθα, λογο προΐστοριας και μονο λοιπον, αξιζει να ερθει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...