Zugzwang Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Midi σταματα να ψαχνεσαι μαζι μου δε σου καθομαι!! Χαχα δεν ξέρω τι προηγούμενα έχετε αλλά πραγματικά τόσο καιρό έχω σκεφτεί πολλές φορές "μα γιατί έχει τόσο μεγάλη εμμονή μαζί της;" Σχετικά με τον Χάκετ, δεν περίμενα ΤΟΣΟ μεγάλη ζημιά... Όπως έγραψα και πριν, εγώ θα 'θελα να δοθούν ευκαιρίες στον Αθηναίου γιατί όσο χρησιμοποιήθηκε πέρσι (μέχρι να 'ρθει το ταγάρι ο Όντομ) ήταν αξιοπρεπέστατος για λίγα λεπτά. Τώρα απ' τη μία χρειάζεται η μεταγραφή, απ' την άλλη δεν ξέρεις τι θα σου έρθει και πώς θα αλλάξει η χημεία της ομάδας. 1
washcloud Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Ο Μαντζαρης παντως καλυτερες αμυνες βγαζει, ιδιαιτερα προσωπικες, ενω στο κομματι του clutch στο οποιο αναφερεσαι ολοι οι περιφερειακοι σου ειναι καλοι (εννοω, Λοτζεσκι, Σπανουλη, Μαντζαρη, ο Γκριν προφανως παραμενει ερωτηματικο, αλλα ειναι μονο ενας παιχτης). Δεν θεωρω οτι ο φετινος σου Χακετ ειναι σοβαρη απωλεια και το λεω με καθε ειλικρινεια. Με την ιδια ειλικρινεια σου λεω οτι με μια προσεγμενη μεταγραφικη κινηση ανετα μπορεις να φερεις παιχτη που θα αποδωσει περισσοτερα απο τον φετινο Χακετ. ...προφανώς και η συμβολή του Χακ στην λειτουργία της ομάδας του δεν έχει ακριβώς τη βαρύτητα που είχε αυτή του Γκιστ στον ΠΑΟ, όπως επίσης προφανώς άλλου είδους αμυντική συνεισφορά έχει ο Μάντζαρης σε σχέση με τον Αμερικανοϊταλό, και σίγουρα ο τελευταίος δεν αποτελεί επιθετικό εργαλείο - ΟΜΩΣ έτσι όπως είναι στημένος ο ΟΣΦΠ, το ότι θα λέιψει σίγουρα θα του δημιουργήσει χοντρότερο θέμα από ότι φρονείς, αδερφέ. Διότι τις βαριές αποστολές στα γκαρντ, ο Χακ τις αναλάμβανε, καθ' ό,τι πιο ψωμωμένος από τον Βαγγέλη. Που σημαίνει ότι όσο και καλός και να είναι (στην επίθεση) ο Αθηναίου (που και τον πάω σαν παικτική συμπεριφορά και τον συμπαθώ και σαν χαρακτήρα), στην άμυνα δεν θα μπορέσει να είναι το φράγμα που ήταν (όσο κι αν ήταν φέτος, όπως το λες) ο Χακ, ο οποίος δεν ήταν σε φάση "άμυνα = κάνω κλεψίματα" αλλά κούραζε τον αντίπαλο. Από εκεί και πέρα δύο δρόμοι υπάρχουν, και είτε είναι "ζορίζουμε με περισσότερες ευθύνες και χρόνο τους υπάρχοντες" (=κακά τα ψέμματα = Μάντζαρης κυρίως αμυντικά αλλά και Σπανούλης "δημιουργικά/εκτελεστικά", διότι ο Γκριν είναι μόνο για να ρίχνει ενίοτε "σουτ-μαχαιριές" εκτελώντας ΚΑΘΑΡΑ προσωπικές φάσεις) - είτε είναι "αποδεχόμαστε τα γεγονότα και προχωράμε χωρίς να το παραζορίσουμε - κι ό,που μας βγάλει". Στον....τρίτο δρόμο εγώ δεν πολυπιστεύω πάντως = παίρνουμε άλλο γκαρντ, διότι και λεφτά θέλει (για να είναι της προκοπής), και άντε βρες τον, και άντε περίμενε να πάρει θέση στην ομάδα παρόμοια με αυτή του Χακ. Ο οποίος μπορεί ναι μεν να ήταν ρολίστας, αλλά ξαναλέω, όπως το βλέπω εγώ, αποτελούσε πολύ συγκεκριμένο κρίκο στην αλυσίδα του ΟΣΦΠ. Όπως όλοι του σχεδόν οι παίκτες άλλωστε. Το μόνο που με βρίσκει σύμφωνο είναι ότι "δεν ήρθε δα κι η καταστροφή", αλλά σίγουρα βάζει μεγάλα ζόρια στην ομάδα. Μακάρι να βγω βέβαια λάθος στους φόβους μου και να την πηδήξει πολύ πιο χαλαρά ο ΟΣΦΠ. 1
xgol Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Γκεμπελιστικη τακτικη να κραζεις καποιον για το τι γραφει αλλού. Ο καθενας κρινεται με τις αποψεις που διαμορφωνει σε αυτο το φόρουμ και μόνο. Ον τοπικ: Ο μονος παίκτης που μου θυμιζει λιγο χακετ - πολυ χαμηλοτερου επιπεδου βεβαια - είναι ο Μαρντυ Κόλινς.
margaritagr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Χρήστο φιλαράκι άκρως μπασκετικός, μου λεει οτι ο Μαρντι δεν έχει καμία σχέση μ αυτο που είχαμε δει όταν τον φέραμε. Γι αυτο και τωρα έχει σχετικά υψηλό συμβόλαιο στη Ρωσία, δύσκολα σπάει. Σαν παίχτικα χαρακτηριστικά ταιριάζει ως αντί χάκετ.
AlienTechGR Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Καλά πάμε... http://www.sport-fm.gr/article/basket/problima-me-pridezi-enopsei-zalgkiris/3249643
Zerg13 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Γκεμπελιστικη τακτικη να κραζεις καποιον για το τι γραφει αλλού. Ο καθενας κρινεται με τις αποψεις που διαμορφωνει σε αυτο το φόρουμ και μόνο. Ον τοπικ: Ο μονος παίκτης που μου θυμιζει λιγο χακετ - πολυ χαμηλοτερου επιπεδου βεβαια - είναι ο Μαρντυ Κόλινς. Δεν πάει ετσι. Ανάλογα τι έχεις γράψει και εκτός απο αυτό δεν είναι οτι καλύτερο να βρίζεις αλλού και μη βρίζεις αλλού. Two faced προσωπικότητα είναι. Η ομάδα που υποστηρίζεις θα έπρεπε να σε καθυστούσε πιο αντικειμενικό και όχι να παίρνεις και θετική θέση σε τέτοιες τακτικές, καλυπτοντας τες, εν μερη. Είναι και πολλά άλλα collateral αν έχεις καποιον που συμμετέχει/βρίζει σε καφρικα blog και στο παίζει αντικειμενικός εδώ, κωδικοποιώντας τα post του, μια που έχει και 2 identities. Πιο σαφής δεν μπορώ να γίνω. Επίσης έκανες και χαρακτηρισμούς. Ασε που δεν ξέρεις τι είπες και γιατί. Για το ματς με τον Ζοτς θα ασχοληθώ αλλη φορά. Αν και πιστεύω οτι θα χάσουμε για 1 καλάθι, αν είναι να κερδίσουμε, πάλι έτσι θα γίνει. 2
margaritagr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Καλά πάμε... http://www.sport-fm.gr/article/basket/problima-me-pridezi-enopsei-zalgkiris/3249643 Και είπα περι Πρίντεζη και μέσης... κλασσικά εικονογραφημένα.
xgol Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δεν πάει ετσι. Ανάλογα τι έχεις γράψει και εκτός απο αυτό δεν είναι οτι καλύτερο να βρίζεις αλλού και μη βρίζεις αλλού. Two faced προσωπικότητα είναι. Η ομάδα που υποστηρίζεις θα έπρεπε να σε καθυστούσε πιο αντικειμενικό και όχι να παίρνεις και θετική θέση σε τέτοιες τακτικές, καλυπτοντας τες, εν μερη. Είναι και πολλά άλλα collateral αν έχεις καποιον που συμμετέχει/βρίζει σε καφρικα blog και στο παίζει αντικειμενικός εδώ, κωδικοποιώντας τα post του, μια που έχει και 2 identities. Πιο σαφής δεν μπορώ να γίνω. Επίσης έκανες και χαρακτηρισμούς. Ασε που δεν ξέρεις τι είπες και γιατί. Για το ματς με τον Ζοτς θα ασχοληθώ αλλη φορά. Αν και πιστεύω οτι θα χάσουμε για 1 καλάθι, αν είναι να κερδίσουμε, πάλι έτσι θα γίνει. Σε εχω ακούσει να βρίζεις μάνες / Θεία / αδερφές στο χ/ψ/ω μέρος, άρα τα οσα λες εδώ δεν έχουν καμία αξία. Επίθεση στο ήθος του αντιπάλου. Αυτό εννοώ. Two faced προσωπικοτητα δεν ξέρω αν υπαρχει σαν ιατρικός όρος, διαταραχη προσωπικοτητας παντως σιγουρα δεν είναι το να είσαι πιο χαλαρος στο πως εκφραζεσαι, αναλογα με το μέρος που γράφεις και τους συμφορουμιτες στους οποιους απευθυνονται τα γραπτα σου. Ελπιζω να εγινα κατανοητός. 1
YourTrueLegend Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 @Ζug. Επειδη εισαι καινουργιος στο αθλητικο section θα σου πω: Βγαζω σπυρακια με αυτους που προβοκαρουν με το γαντι πισω απο τη μασκα του δηθεν αντικειμενικου.Κι ετσι εχουμε τα εξης για φετος: "Αντικειμενα ο Μπουρουσης ειναι γτπ, οσο αντικειμενικα ο Γιανγκ δικαιουται -κι εχει παρει- κανα 4μηνο παραταση μεχρι να κριθει"."Αντικειμενικα ο Χαλαραμποπουλος ειναι γτπ απο τα 19 του, οσο αντικειμενικα ο Παπανικολαου βρισκεται σε ανοδικη πορεια"."Αντικειμενικα ο ΟΣΦΠ αδικειται σε ολα τα ματς απο τη διαιτησια". Και πολλα αλλα εξισου αντικειμενικα. Και θα πω κατι εδω. Με τον xgol εχουμε τσακωθει πολυ χοντρα απειρες φορες. Ακομα περισσοτερες γυρισε η κοντρα επι προσωπικου (βεβαια αυτος ειχε την οξυδερκεια να καταλαβει τουλαχιστον οτι δεν ητο θεμα "κοληματος και stalking" οι μονιμες διαφωνιες μου μαζι του). Aκομα και τωρα θεωρω πολυ ευκολο να πω κατι και να αρπαξει ή το αντιστροφο. Παρολα αυτα συνεχιζω να θεωρω οτι ειναι ο τυπος που μπορει να παω να κατσω μαζι του σε ενα μπαρακι πχ, να τον βλεπω με μισο ματι μεχρι την πρωτη μπυρα και μετα να κουβεντιαζουμε ολη τη νυχτα για μπασκετ.Ξερεις γιατι; Ελεγα εγω κατι μπασκετικο που του φαινοταν μπουρδα και ερχοταν και μου την ελεγε. Αλλα ειχε την αποψη του. Σωστη ή λαθος, αραδιαζε 5 επιχειρηματα γιατι ΕΤΣΙ πιστευε οτι ειναι το μπασκετ που βλεπει αυτος.Αντιστοιχα κι εγω του χωνομουν οταν θεωρουσα οτι εγραφε αδιανοητα πραγματα. Παλι ομως, εγραφα μπασκετικες αποψεις, απο την οπτικη γωνια που εβλεπα εγω το αθλημα. Ακομα κι απο οπαδικη οπτικη γωνια αν θες. Αλλο λοιπον καποιος να εχει τη γνωμη του και να τη λεει και να τη δικαιολογει, κι αλλο να προβοκαρει επαναλαμβανοντας σε μονιμη βαση, σε καθε αγωνα, οποτε βρισκει ευκαιρια, τα ιδια πραγματα με τη μασκα του δηθεν αντικειμενικου, αδιαφορωντας για οποιαδηποτε συζητηση-αντιλογο-ροη του thread. Και οταν πχ ο Μπουρουσης σου παιρνει ματς μονος του, ή ο Χαραλαμποπουλος σε διαψευδει, απλα δεν ειδες δεν ακουσες και τραβας την ουρα σου απεξω. Αυτα δεν ειναι αγνες μπασκετικες αποψεις. Ειναι τα ιδια που γραφει χρονια και κουραζει ολα τα αθλητικα threads και τις συζητησεις. Απλα επειδη εχει μαζεψει τα 30ημερα ban της στον παρελθον, τωρα προβοκαρει -οσο διατηρει την ψυχραιμια της- με το γαντι. Και λεω οσο διατηρει την ψυχραιμια της, γιατι (για να απαντησω και στον xgol που λεει για Γκεμπελιστικες τακτικες και αλλα φορουμ) μπινελικωματα-βρισιδια εχει ριξει ουκ ολιγες φορες ΚΑΙ εδω μεσα. Μερικα απο αυτα τα ποστς -για οσους δε τα θυμουνται- δεν εχουν διαγραφει ακομη, ενα απλο search ειναι. Η αναφορα στο αλλο φορουμ εγινε για αλλο λογο και ο Zerg το 'πιασε. Συν τo point οτι αν ο αλλος αναλωνεται στο να βριζει οικογενειες/ομαδες κλπ σε καθημερινη βαση (κι οχι πανω σε μια στιγμη νευρων πχ), οσες μασκες και να βαλει, οσα γαντια και να βαλει, ποτε δε θα εχει μπασκετικη αποψη. Εκ των πραγματων. Kαι σταματαω εδω την αντιπαραθεση, μεχρι το επομενο αδικαιολογητα προβοκατορικο ποστ που θα παρει το ματι μου, ειτε το γραφει η μαργαριτα ειτε ο optimus83.
xgol Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Απλα ασε κατι να πεσει κατω, οσο λαθος έχει ή δεν εχει καποιος. Μη νομιζεις πως και εμεις απο την πλευρα μας δεν έχουμε αναγκαστει να ακούμε απειρα αδιανοητα πράγματα π.χ. looser σπανουλης κτλ. 1
TAKE5 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 offtopic αλλά όταν κάποιος θέλει να τον αντιμετωπίζουν και να του συμπεριφερονται σοβαρά πρέπει να είναι σοβαρός παντού. Αν φέρεται σαν καθυστερημένο ορκ στο διπλανό κτίριο δεν μπορεί να περιμένει να του φέρονται διαφορετικά εδώ on topic ο πανικός είναι κακός σύμβουλος στον Ολυμπιακός πρέπει να κάτσουν ήρεμα και να σχεδιάσουν την επόμενη μέρα τώρα που εχουν την άνεση των αποτελεσμάτων. Μία βεβιασμένη επιλογή παίκτη θα είναι καταστροφική το δείχνει η περσινή χρονιά
Zugzwang Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Αυτό που σου λέει ο xgol, YTL. Και στο κάτω-κάτω αν σε ενοχλεί τόσο πολύ η Μαργαρίτα, βάλε την σε ignore list όπως σου πρότεινε και η ίδια. Κρίμα είναι να εκνευρίζεσαι εσύ αλλά και να χαλάει το κλίμα στο φόρουμ Ωραία κλείνει το 2016... Μακάρι ο Πρίντεζης να 'ναι καλά! 1
YourTrueLegend Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Τι ignore list ρε, πατε καλα; Σοβαρεψαν ξαφνικα ολοι οι γαυροι μεσα στο φορουμ φετος, 1 εμεινε που δινει την "διαφορετικη νοτα" και θα τον κανω ignore? btw νευρα εγω; Στο ινσομνια; Ποσο λιγο με ξερεις
Atallos1 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Μονο με τον Zeus ειχε ερωτα ο Midi , με τη Μαργαριτα ειναι πλατωνικο Kαι σκαει Φαρμαρ αντι Χακετ λεει . Γελαω
Προτεινόμενες αναρτήσεις