Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παμε περιπτωσεις που ακουστηκαν ή θα ακουστουν:

Κοτον: καλος παιχτης, κομπο γκαρντ οχι τυπος χακετ, με οικογενειακα θεματα. Ειπαν προταθηκε αλλα δε παιζει.

Γκορντον: γνωστος, θα ερχοταν με 1000 αλλα ελευθερος λογω προβληματων τραυματισμων. Πολυ μεγαλο ρισκο, δε νομιζω οτι θα παιξει

Μαρντι Κολινς: αλλος παιχτης απ οταν εφυγε απο εμας. Αγωνιζεται πλεον στην Κουμπαν. Δε παιζει λογω συμβολαιου λογικα.

Ζησης: ναι ο Νικος θα ταν η ΙΔΑΝΙΚΗ λυση, αλλα οι Γερμανοι δε δινουν παιχτη μες τη σεζον.

Μίσιτς: εχει περασει απο Μπαγερν, Αστερα, τωρα Τουρκια. Νεος, πολυ καλος αμυντικος και δημιουργος. Δε τον ηξερα μου τον ειπε φιλος.

Επισης υπαρχει ενα δευτερο σεναριο -αλλα οχι τοσο πιθανο κατα τη γνωμη μου- που λεει οτι ο Ματ παει στο 2, ο Παπ στο 3 και παιρνεις 4-5αρι. Ενας McLean θα ηταν ταμαμ.

Παντως ειναι δεδομενο πια οτι θα παρει παιχτη.

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για τον Ζήση υπάρχει και ο Παναθηναικός που τον κυνηγάει από τον Σεπτέμβρη θα πάει ψηλά το κασέ αν ανοίξει παράθυρο η Μπαμπεργκ. Από του υπόλοιπους ιδανικός για το ρόλο του αντι-Χακετ θα ήταν ο Γκόρντον αν είναι υγιής και οι Κολινς Μισιτς αν εσπαγαν το συμβόλαιο τους που είναι μεγάλο (ο κολινς στα λεφτά του Γκριν και ο Μισιτς λίγο πιο κάτω). Εγώ θα κοιταγα και Κινσει που παίζει στο Ισραηλ. Τυχον αλλαγή πλάνου  (απόκτηση ψηλού Λοτζεσκι στο 2 κλπ) θα εξοντώσει το Σπανούλη καθώς ο Γκριν δεν εχει δείξει ικανότητες pg.

Εγώ νομίζω ότι θα περιμένει να δει τι γίνεται και με Γιανγκ καθώς 2 παίκτες θα είναι δύσκολο να βρεθούν

Δημοσ.

-1 ρολιστας για τον ΟΣΦΠ που φετος αυτα που προσεφερε ηταν ελαχιστα (κι εδω ειναι η τυχη μεσα στην ατυχια, γιατι αμα τραυματιζοταν ετσι κανας Πριντεζης-Σπανουλης τοτε θα υπηρχε πραγματικα τεραστιο θεμα, αντιστοιχο με αυτο που εχει να αντιμετωπισει ο ΠΑΟ με τον τραυματισμο Γκιστ ή αλλες ομαδες με τους τραυματισμους σημαντικων παιχτων τους κι οχι μετριων ρολλιστων).

Ο αντικαταστατης του, οποιος και να ειναι αυτος, εχει αρκετες πιθανοτητες να τα παει καλυτερα γιατι χειροτερα απο την εικονα που ειχε ο Ιταλος μεχρι να τραυματιστει ειναι δυσκολο να τα παει. (ενδεικτικα, 39% στα 2ποντα, 25% τριποντα, 1.5 ασσιστ/αγωνα, 1.5 ριμπαουντ και 0.5 κλεψιματα, με λιγα λογια ο Μαντζαρης που τρωει αβερτα κραξιμο καθε λιγο ηταν σαφεστατα πιο καλος απο τον Χακετ μεχρι στιγμης).

Το ερωτημα ειναι τι παιχτης θα ερθει τετοια εποχη και τι κομματια του παιχνιδιου του ΟΣΦΠ προκειται να καλυψει.

Αν παει για ενισχυση στα γκαρντ ο ΟΣΦΠ χρειαζεται χθες δημιουργο, γιατι περα απο τον Σπανουλη οι αλλοι περιφερειακοι δεν ειναι δημιουργοι.

Εγω παλι, θα κατεβαζα Λοτζεσκι στο 2 και με το budget που θα διατεθει θα εφερνα ψηλο γιατι θεωρω οτι η ελλειψη ενος αξιοπιστου ψηλου στη φροντ λαιν πισω απο Πριντεζη-Μπιρτς (ο 2ος δεν ειναι καν δοκιμασμενος στα ζορικα), προκειται να στοιχισει πολυ περισσοτερο αποτι θα στοιχισει ενα ενδεχομενο κατεβασμα του Λοτζεσκι στο 2 μαζι με την ταυτοχρονη ενεργοποιηση του Αθηναιου στα γκαρντ και του σχεδον παροπλισμενου Παπαπετρου στο 3.

Η ουσια ειναι πως η συγκεκριμενη απωλεια ειναι απο τις απωλειες που δεν αλλαζουν ολοκληρο το πλανο της ομαδας ή που την αφηνουν πισω. Οι υπολοιπες ομαδες της διοργανωσης εχουν να αντιμετωπισουν ηδη πολυ σοβαροτερες απωλειες. Το λες και μικρο κακο που με μια σωστη μεταγραφικη κινηση, μπορει τελικα να ωφελησει τον ΟΣΦΠ. Ο Χακετ εδω και μηνες ειναι φαντασμα του εαυτου του.

Δημοσ.

Για τον Ζήση υπάρχει και ο Παναθηναικός που τον κυνηγάει από τον Σεπτέμβρη θα πάει ψηλά το κασέ αν ανοίξει παράθυρο η Μπαμπεργκ. Από του υπόλοιπους ιδανικός για το ρόλο του αντι-Χακετ θα ήταν ο Γκόρντον αν είναι υγιής και οι Κολινς Μισιτς αν εσπαγαν το συμβόλαιο τους που είναι μεγάλο (ο κολινς στα λεφτά του Γκριν και ο Μισιτς λίγο πιο κάτω). Εγώ θα κοιταγα και Κινσει που παίζει στο Ισραηλ. Τυχον αλλαγή πλάνου (απόκτηση ψηλού Λοτζεσκι στο 2 κλπ) θα εξοντώσει το Σπανούλη καθώς ο Γκριν δεν εχει δείξει ικανότητες pg.

Εγώ νομίζω ότι θα περιμένει να δει τι γίνεται και με Γιανγκ καθώς 2 παίκτες θα είναι δύσκολο να βρεθούν

Αν ο Ματ πηγαινε στο 2 ο Σπανουλης θα επαιζε κυριως 1 οχι απαραιτητα δηλαδη περισσοτερο χρονο.

Εγω δε πιστευω οτι θα περιμενει, οι αγωνες ειναι πολλοι και μεσα στο Γεναρη εχουμε 3 ντερμπι, θα θελει παιχτη που να χει προπονησεις ως τοτε με την ομαδα για να ναι ετοιμος.

Θα δειξει

Αν ο Γκορντον ηταν καλα θα τον ηθελα με 1000

Δημοσ.

Η πρώτη μου σκέψη μόλις άκουσα για ένα μήνα, αλλά μπορεί να πάει και δύο μήνες:

"παναγία μου, όχι πάλι".

Ε, τελικά σκατά. Ειλικρινά δεν ξέρω.

Δεν έχει υπάρξει σεζόν που ένας παίχτης μας να μην πάθει κάτι πραγματικά χοντρό.

Δεν έχω καμια εμπιστοσύνη ότι γίνεται σωστή δουλεια προπονητικά.

Δεν γίνεται μονο σε μας αυτές οι "άτυχες στιγμές".

...ενδεικτικα, 39% στα 2ποντα, 25% τριποντα, 1.5 ασσιστ/αγωνα, 1.5 ριμπαουντ και 0.5 κλεψιματα, με λιγα λογια...

Μην παίζεις με τον πόνο μας, να χαρείς.

Στα δύσκολα, λίγοι παίχτες βγάζουν τσαγανό.

Και ακόμα λιγότεροι βγάζουν άμυνες στην περιφέρειά μας.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτο δεν εγινε φετος μονο, και ουτε μονο επι σφαιροπουλου. Εδω και χρονια η ομαδα ολο και καποιον χανει ειτε για ολη τη σεζον (Λο, Γιανγκ, Μαντζαρη, Χακετ) ειτε για μεγαλα διαστηματα πχ Λοτζεσκι.

Ο Πριντεζης μενει κανα μηνα στανταρντ εξω λογω μεσης, περυσι ειχε και το πελμα.

Αν υπηρχαν θεματα συνεχων θλασεων θα λεγαμε οτι κατι εκει δε παει καλα αλλα δυστυχως ειμαστε πολυ ατυχοι. Ακομα κι οταν ειχαμε φερει εναν παιχταρα σωστο σεντερ, τον Νεστεροβιτς, τον χασαμε στους τελικους.

Ο τραυματισμος του Χακετ μοιαζει πολυ με του Γκιστ.

----------------------

Μην ασχολεισαι για Χακετ. Μονο καποιος που δεν εχει ιδεα απο μπασκετ ή που δεν βλεπει αγωνες αλλα μονο στατιστικα θα τον αποκαλουσε μετριο ρολιστα.

• Like 3
Δημοσ.

Μην παίζεις με τον πόνο μας, να χαρείς.

Στα δύσκολα, λίγοι παίχτες βγάζουν τσαγανό.

Και ακόμα λιγότεροι βγάζουν άμυνες στην περιφέρειά μας.

Ο Μαντζαρης παντως καλυτερες αμυνες βγαζει, ιδιαιτερα προσωπικες, ενω στο κομματι του clutch στο οποιο αναφερεσαι ολοι οι περιφερειακοι σου ειναι καλοι (εννοω, Λοτζεσκι, Σπανουλη, Μαντζαρη, ο Γκριν προφανως παραμενει ερωτηματικο, αλλα ειναι μονο ενας παιχτης). Δεν θεωρω οτι ο φετινος σου Χακετ ειναι σοβαρη απωλεια και το λεω με καθε ειλικρινεια. Με την ιδια ειλικρινεια σου λεω οτι με μια προσεγμενη μεταγραφικη κινηση ανετα μπορεις να φερεις παιχτη που θα αποδωσει περισσοτερα απο τον φετινο Χακετ.

Στην μαργαριτα που συγκρινει την απωλεια Χακετ με αυτη του Γκιστ, θεωρω οτι και μεσα στο αγαπημενο της red dna forum αν γραψει τετοιο πραγμα θα γελανε μαζι της. Αν κι εκει ποσταρει μονο για να βριζει καθημερινα τις οικογενειες των Παναθηναικων, δεν ασχολειται καν με τον αθλητισμο οποτε κλαιν. Τωρα το οτι το συγκεκριμενο ατομο επικαλειται και γνωση μπασκετ μετα απο τοσες μαζεμενες κωλοτουμπες που εχει κανει μονο φετος (χωρια φυσικα και τις pure καθημερινες μπουρδες), ειναι απο τα πραγματα που τα αφηνεις να περασουν ως ανεκδοτα.

Δημοσ.

Στις πόσες σεζον θα πάψουμε να είμαστε "άτυχοι" ;

Μήπως κάτι δεν γίνεται σωστά ;

Σε ολους τους τραυματισμους που εχουμε περασει που βλεπεις να ειναι πθανη ευθυνη προπονησης; εγω δε βλεπω καποιο

Ισως να μην ερχεται ο σωστος παπας για αγιασμο! :P

Midi σταματα να ψαχνεσαι μαζι μου δε σου καθομαι!! Καθεσαι και ψαχνεις νεχρι και τι γραφω που... πωπω το ξερω οτι ειμαι γυναικα πυρκαγια αλλα αληθεια μη γινεσαι stalker

Δημοσ.

Μην ψωνιζεσαι αδικως γιατι δεν εισαι καν για ψωνισμα. Και ουτε καν θα επεκταθω επ'αυτου.

Απο κει και περα φορουμς οπαδικα διαβαζω, οσο διαβαζω και διεθνη μπασκετικα φορουμς, οσο διαβαζω και το ινσομνια. Το οτι σε ενα απο αυτα συμμετεχεις κι εσυ δε σημαινει οτι σε ψαχνω, για τον ιδιο λογο που δεν ψαχνω αλλους 10 ινσομνιακους που τους συναντω να γραφουν σε αλλα φορουμς ;) Οτι συγκρατω ομως το γεγονος οτι βριζεις χειροτερα απο τους τελευταιους της Θ7, ενω απο εδω μας το παιζεις μπασκετικη αποψη, ναι, οντως το συγκρατω, αλλα οχι για το λογο που νομιζεις.

Δημοσ.

Αμα δε μπορεις να διαχωρισεις οτι σ ενα οπαδικο φορουμ μπορεις να γραψεις αλλιως , οπως αλλιως θα εκφραστεις μες το γηπεδο κι αλλιως σε μια παρεα, ειναι δικο σου θεμα.

Κι οσο υπηρχαν ξεχωριστα θεματα ομαδων αλλα ποσταρονταν κι αλλα μπορουμε να βαζουμε εκει που γραφουμε ολοι μαζι.

Το να απευθυνεις συνεχως χαρακτηρισμους, να δειχνεις εμμονη με εναν ανθρωπο, και να χαλας ενα θεμα που προσπαθουμε να κανουμε κουβεντουλα , δειχνει αν μη τι αλλο, μικροπρεπεια. Βρες κατι αλλο ν ασχοληθεις, βαλε με ignore list αφου στη χαλαω.

• Like 1
Δημοσ.

Η προσωπικη επιθεση δεν ξεκινησε απο μενα, αλλος ειπε οτι ειμαι ασχετος απο μπασκετ για μια γνωμη που εγραψα (με επιχειρηματα) και χωρις καν να απευθυνθω σε εσενα. Εν ολιγοις, εσυ εσπευσες να ασχοληθεις μαζι μου κι οχι εγω μαζι σου, οπως ισχυριζεσαι. Περι μικροπεπειας και αλλων ομορφων που ανεφερες.

Στα υπολοιπα ΟΠΑΔΙΚΟΥ χαρακτηρα που γραφεις εδω μεσα, σου απανταω με γνωμη-αποψη-επιχειρηματα, οσο απανταω ακομα και σε ΟΠΑΔΟΥΣ της δικης μου ομαδας με τους οποιους διαφωνω, ρωτα τον optimistic να σου πει. Εσυ επειδη σπαμαρεις, εχεις και πιο συχνες απαντησεις, εξαλλου ο προφανης σκοπος σου οταν ποσταρεις κατι ειναι να δημιουργησεις reaction. Αν δεν μπορεις να διαχειριστεις το αρνητικο reaction στα επαναλαμβανομενα προβοκατορικα posts σου (τα μισα ειναι τετοιου υφους), λυσεις υπαρχουν με ιδανικοτερη να μαθεις να ποσταρεις, εφοσον δηθεν επιδιωκεις την κουβεντουλα σε αυτο το φορουμ.

Τελος, προσωπικα, οχι δεν μπορω να αντιληφθω ως φυσιολογικη κατασταση στο ενα φορουμ να βριζουμε καθημερινα οικογενειες των Χ ομαδων/οπαδων και την ιδια ωρα ακριβως, στο αλλο να επιδιωκουμε χαλαρη και ομορφη κουβεντουλα ακομα και με φιλαθλους αυτων των ομαδων. Αλλα δεν ειμαι και ειδικος. Βασικα δεν με αφορα καν το τι κανεις στο αλλο φορουμ. Μεχρι τη στιγμη που θα ξεκινησεις τις προσωπικες επιθεσεις, για να απαντησεις στις μπασκετικες μου αποψεις.

Δημοσ.

Α καλα....καθε ποστ που κανεις σχεδον αναφερεται σε μενα , τα "η αλλη" πανε κι ερχονται οπως κι οι χαρακτηρισμοι , κι οταν φτανω στο αμην και σου απανταω λες οτι σου επιτιθεμαι;;; προφανεστατα απλα κανεις τον τρελο.

Το "να μαθω να ποσταρω" σημαινει -για σενα- να γραφω οτι σου ειναι αρεστο , να συμφωνω μαζι σου, μαλλον. Γιατι κατι αλλο δε βλεπω. Εγω μια χαρα μιλαω με τον κοσμο, ουδεποτε προσβαλω ουτε κανω προσωπικες επιθεσεις -γεγονος που απαγορευεται ρητα απ τους κανονισμους.

Οταν τον Μπουρουση τον κραζουν ολοι οι παναθηναικοι γιατι ως τωρα δεν εχει δειξει τα αναμενομενα -κι εσυ αρχιζεις τα flame περι "σε τσουζει ο Μπουρουσης" - μονο για μπασκετ δε θες να μιλησεις.

Οταν ο Χακετ ειναι κομβικοτατος παιχτης για την ισοροπια της αμυνας , παιχτης που αποδεχεται πληρως το ρολο του και δε γκρινιαζει ποτε κι ας παιξει 10', ο μονος γκαρντ που αμυνεται ως το 4, που εχει γυρισει παιχνιδια με την τρομερη ενεργεια του, που πηγαινει σε σωστες προσπαθειες στο drive , κι εσυ τον χαρακτηρθζεις "μετριο ρολιστα" λογω στατιστικων τι να πω;

Δημοσ.

Για την ιστορια, ουτε τον Μπουρουση τον κραζουν ολοι οι Παναθηναικοι, ουτε εγω αρνηθηκα ποτε οτι δεν αποδιδει τα αναμενομενα, τουναντιον το εχω πει μονος μου αρκετες φορες μεχρι στιγμης. Αλλα το προβλημα σου με τον Μπουρουση ειναι αλλο, γιαυτο παρα τις παραδοχες ακομα και δικες μου οτι δεν αποδιδει αυτο που θελουμε, επιμενεις σε καθημερινη βαση να μιλας ακρως απαξιωτικα (πχ μολις χθες τον αποκαλεσες βλαχο, εσυ η ιδια που σημερα μας το παιζεις μητερα Τερεζα που ψαχνει την ωριμη και καλοκαγαθη συζητηση για τον αθλητισμο και επικαλειται την τηρηση των κανονισμων του φορουμ :lol: ).

Αυτα που λες για Χακετ τα λες τωρα. Προηγουμενως το επιχειρημα σου στις μπασκετικες μου αποψεις, ηταν οτι δεν εχω ιδεα απο μπασκετ και ελαβες αναλογη απαντηση. Επειδη επεδιωκες μια ωριμη και σωστη κουβεντα, παλι ;)

Σοβαρα, αν νομιζεις οτι απευθυνεσαι σε ατομα με το IQ του αλλου αγαπημενου σου φορουμ, αλλαξε φορουμ. Εδω περα με το πες-πες δυσκολα θα δημιουργησεις εντυπωσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...