optimistic_83 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Ομορφυνε, όχι πείτε μου. Ελα μωρε τωρα..Πιο παλια οταν ηταν στον ANT1 μου αρεσε κι εμενα αλλα τα χρονια περνανε..Πρεπει να γινει ανανεωση αμεσα..Ο λαος θελει Στεφανια Μπρουγος 4
Zerg13 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Ολη την ώρα ο Αθηναίου και ο Αθηναίου γραφατε. Τώρα που ήρθε η ώρα να πάρει λιγα λεπτά χωρίς θέση βασικού, αμέσως "παμε για μεταγραφή". Τότε τι ασχολούσασταν τόσο καιρό αν δεν κάνει ή δεν είναι έτοιμος; Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε 1
YourTrueLegend Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Kαι περα απο αυτο, να θυμισω το σπαμ που επεφτε περυσι τετοια εποχη για την "λιρα 100 Αθηναιου/λαβρακι κλπ κλπ". Τωρα δεν τον θελουν ουτε για 4ο γκαρντ πισω απο Σπανουλη, Γκριν, Μαντζαρη (και ισως Λοτζεσκι, δηλαδη ουτε για 5ο)!
~mxls~ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 ... Πωωωω ρε κάτι χειλαρες. Περιγράφει, παρουσιάζει, τι κάνει;
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι κόρη του θρυλικού μπασκετμπολίστα Τζον Μπρούγος ο οποίος -από το λίγο που τον πρόλαβα στα 90s- θυμάμαι τι ξύλο έριχνε... οπότε μάγκες προσοχή τι λέμε για τη Στεφανί! 1
crom251 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Να μαθεις μπασκετ.. ολη η αμυνα του οσφπ ειναι ο μπιρτς. Αν περιμενεις να τον δεις στα στατιστικα αυτο, θα περιμένεις πολυ. Αντιθετως ο Μπουρουσης εχει μεγαλο ρολο στην επίθεση της ομαδας σου κατι που αποτυπώνεται πολυ πιο ευκολα στη στατιστική. Δηλαδη τωρα τι ακριβως θες να μας πεις. Πως στο συγκεκριμενο παιχνιδι στο οποιο η Μαργαριτα εθαψε τον Μπορουση ενω παραλληλα αποθεωσε τον Πριτς ειχε δικιο? Πολλους μυρωδιαδες εχει μαζεψει το φορουμ. Οι μυρωδιαδες μαλιστα που το παιζουν πως σκαμπαζουν ενω δεν ξερουν που πανε τα 4, ειναι οι χειροτεροι. 1
xgol Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Εσυ συγκρινες τα στατιστικα του ενος με αυτα του αλλου, και σε αυτο αναφέρθηκα. Δεν ειδα το δικο σας ματς ουυε ειπα ποτε πως ο μπουρουσης δεν είναι απ τους κορυφαιους στη θεση και στο στυλ που παιζει.
YourTrueLegend Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Για την ιστορια, ο Μπουρουσης οτι μαζεψε στην στατιστικη προχθες δεν εχει να κανει με επιθεση. Εξαλλου επιθετικα δεν προσεφερε πολλα. Προσεφερε για αλλη μια φορα ομως all around (8 ριμπαουντ σε 14 λεπτα για παραδειγμα δε τα βρισκεις ευκολα σε κανενα παιχτη, συν ταπα, συν κλεψιμο, συν ασσιστ, συν κερδισμενα φαουλ κλπ).Κι αυτο ειναι ενα απο τα βασικα πλεονεκτηματα αυτου του παιχτη, οτι δηλαδη μπορει να μην ειναι στη βραδια του, μπορει ακομα να ειναι και ντεφορμε (ως ειναι) αλλα κανει κι αλλες δουλειες στο γηπεδο που τον καθιστουν θετικο και χρησιμο σε καθε περιπτωση, πολυ θετικοτερο απο πολλα αλλα 5ρια της διοργανωσης. Αν και οταν φορμαριστει προφανως θα ειναι εκ των καλυτερων στη θεση του.Τωρα η συγκριση με τον Μπιρτς φαινομενικα δεν ειναι καλη ιδεα, αλλα ο crom εχει απολυτο δικιο οπως το εθεσε γιατι εχει παραγινει το θεμα με τις επαναλαμβανομενες γραφικοτητες της μαργαριτας που εχουν κουρασει . Εχει accounts σε ενα σωρο κοκκινα φορουμ οπου δινει και πονο καθημερινα με βρισιδια που θα ζηλεψουν και τελειωμενοι συνδεσμιτες, δεν καταλαβαινω λοιπον την αναγκη για συγκεκαλυμενο οπαδιλικι κι εδω μεσα. Καταλαβαινω απολυτα ομως, το σαρκασμο απεναντι της οσο ποσταρει με αυτον τον τροπο εδω.
crom251 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Εσυ συγκρινες τα στατιστικα του ενος με αυτα του αλλου, και σε αυτο αναφέρθηκα. Δεν ειδα το δικο σας ματς ουυε ειπα ποτε πως ο μπουρουσης δεν είναι απ τους κορυφαιους στη θεση και στο στυλ που παιζει. Εγω το post το εκανα για την αποψη που ειχε η Μαργαριτα οσον αφορα την αποδοση των 2 παιχτων σε αυτα τα συγκεκριμενα ματς (Παο-Γαλατα, ΟΣΦΠ-Ουνιξ). Δεν μιλησα γενικα και αοριστα... Τα οποια ματς μαλιστα μολις τα ειχαμε δει και ξεραμε ολοι τι εχει γινει, εκτος εξαιρεσεων βεβαια που ειδαν οτι να ναι...
margaritagr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Εσυ συγκρινες τα στατιστικα του ενος με αυτα του αλλου, και σε αυτο αναφέρθηκα. Δεν ειδα το δικο σας ματς ουυε ειπα ποτε πως ο μπουρουσης δεν είναι απ τους κορυφαιους στη θεση και στο στυλ που παιζει.Χρήστο άσε τον βλάχο.. Κάτσε να δεις κωλοτουμπα που θα πέσει στα σόσιαλ μίντια για τον Γιάνγκ. Έρχεται. Τον είδες τον αγώνα μας σήμερα; ηταν κι ο μικρός θετικός , ο τολιοπουλος
YourTrueLegend Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Φοβερος Μπουρουσης στο 4ο δεκαλεπτο που μαζι με τον εξαιρετικοτατο Χαραλαμποπουλο (τελειωμενος που δεν μπορει ουτε με Κολοσσο οπως μας ελεγε η αλλη πριν 1 βδομαδα) καθαρισαν στα κρισιμα σημεια ενα πολυ ρευστο παιχνιδι απεναντι στην ΑΕΚ. Δυστυχως ομως ο ΠΑΟ παλευει φετος με πρωτοφανη ατυχια, καθως ενας ακομη πενταδατος, και εκ των πιο φορμαρισμενων παιχτων, αποχωρησε τραυματιας...
xgol Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Χρήστο άσε τον βλάχο.. Κάτσε να δεις κωλοτουμπα που θα πέσει στα σόσιαλ μίντια για τον Γιάνγκ. Έρχεται. Τον είδες τον αγώνα μας σήμερα; ηταν κι ο μικρός θετικός , ο τολιοπουλος To είδα το ματς.. Μ άρεσε πολύ ο Τολιόπουλος! Απο πέρυσι που τον είχα δει απο κοντά, νομίζω πως έβαλε αρκετή μυική μάζα! Μακάρι να πέσει κωλοτούμπα με τον Γιανγκ, εγώ είδα μια βελτίωση όντως. Είδα όμως πως τον πέρασε και σα σταματημένο ο αντίπαλος ψηλός και κάρφωσε.. είδα πως δεν έχει πλάγια βήματα. Και κυρίως είδα, που σίγουρα είναι εντολή απο τον Σφαιρόπουλο, πως οι 9/10 άμυνες που παίζει κάτω απο τη ρακέτα, είναι απλά με τα χέρια ψηλά χωρίς να προσπαθεί να πηδήξει ή να αμύνεται ενεργητικά. Αυτό κάτι σημαίνει, και κατά την άποψη μου (που μπορεί σαφώς να είναι λάθος) πως υπάρχει ακόμα κάποιο υπολειπόμενο σωματικό πρόβλημα.
margaritagr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 To είδα το ματς.. Μ άρεσε πολύ ο Τολιόπουλος! Απο πέρυσι που τον είχα δει απο κοντά, νομίζω πως έβαλε αρκετή μυική μάζα! Μακάρι να πέσει κωλοτούμπα με τον Γιανγκ, εγώ είδα μια βελτίωση όντως. Είδα όμως πως τον πέρασε και σα σταματημένο ο αντίπαλος ψηλός και κάρφωσε.. είδα πως δεν έχει πλάγια βήματα. Και κυρίως είδα, που σίγουρα είναι εντολή απο τον Σφαιρόπουλο, πως οι 9/10 άμυνες που παίζει κάτω απο τη ρακέτα, είναι απλά με τα χέρια ψηλά χωρίς να προσπαθεί να πηδήξει ή να αμύνεται ενεργητικά. Αυτό κάτι σημαίνει, και κατά την άποψη μου (που μπορεί σαφώς να είναι λάθος) πως υπάρχει ακόμα κάποιο υπολειπόμενο σωματικό πρόβλημα. Ιςως απλά προσπαθεί να τιθασεύσει τα τρομερά άλματα που έχει, και πηδούσε περυσι σαν κατσίκι. Έδωσε κι ενα δείγμα με παο, το τι σημαίνει -επιτόπιο κιόλας- άλμα Γιάνγκ. Καλα δεν ειναι εκει που θελουμε προφανώς, αλλα τελευταία -όπως είπε κι ο Στεφάνου- ειναι κανονικός Σέντερ. Βασικά ο Γιάνγκ αυτο που θέλει ειναι παιχνίδια... θέλει παιχνίδια για να μπει στους αυτοματισμούς της ομάδας (ενα ξεκάθαρο πρόβλημα που είχε στην Τουρκία) και για να αποκτήσει την απαιτούμενη αγωνιστική φυσική κατάσταση. Ο Τολιοπουλος τωρα θα βρει χρόνο κι αυτος, ειδικά α1! Μακάρι να συνεχίσει καλα το παιδι , κι εγώ πρόσεξα σωματική αλλαγή. Εντάξει ο μόνος Έλληνας νεαρός που ηταν έτοιμος σωματικά ηταν ο Παπαπετρου λόγω Αμερικής. 1
patrickdrd Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Sold out σε μιάμιση ώρα το Final Four της Ευρωλίγκας! Εξαντλήθηκαν μέσα σε μιάμιση ώρα από τη στιγμή που τέθηκαν προς πώληση τα εισιτήρια του Final Four της Κωνσταντινούπολης. Τεράστια ζήτηση και από την Ελλάδα. τι εγινε; γιναμε οι ελληναρες φιλαθλοι και ενδιαφερομαστε και για τις αλλες ομαδες, ή πιστευουμε οτι θα ειμαστε κι εμεις εκει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις