kosmasdel Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Συνοπτικά η γνώμη μου για όλα τα παραπάνω: Μπουρούσης: Περίπτωση Καλάθη κατά μία έννοια αλλά όσοι κράζουν - έκραζαν Καλάθη για τα πολλά λεφτά που παίρνει δηλαδή τι να πούνε και για τον Ντιρκ της Θεσσαλίας;; Πληρώνουμε υπεραξία λόγω της περσινής χρονιάς του και το ότι είναι Έλληνας. Τώρα για το αν τον ήθελα στον ΠΑΟ ηθικά όχι (φάρμακα από τον κ. Μάκη, 10 μέρες, δηλώσεις κτλ.). Αγωνιστικά με λιγότερα λεφτά ναι. Τώρα επειδή ο αθλητισμός ξέρουμε ότι είναι 99% επαγγελματισμός φυσικά δεν θα τον γιουχάρω ποτέ όσο φοράει την πράσινη φανέλα για οπαδικούς λόγους, για αγωνιστικούς ναι. Πάντως μέχρι τώρα είναι αρνητικό το πρόσημο του και μακάρι στο τέλος να μην μιλάμε για ακόμα έναν Ραντούλιτσα. ΔΓ: Συνετέλεσε σε πολλά αρνητικά και στην ΠΑΕ και στην ΚΑΕ (όπως και οι άλλοι παράγοντες) μην το συζητάμε τώρα στο τόπικ της EL. Χαραλαμπόπουλος: ΠΙστεύω στον Τσάβι. Θα ανέβει. Δεν είναι ούτε θα γίνει ΝΒΑ material αλλά θα πιάσει επίπεδο EL. Δεν μπορεί όλες οι εμφανίσεις με τις μικρές εθνικές να ήταν τόσο πυροτέχνημα.
patrickdrd Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Έκανε το “μπαμ” η Μπασκόνια! Ανακοίνωσε Πριτζιόνι… Baskonia is loaded with former Knicks & Nets players: Prigioni, Barganani, Larkin, Budinger & Shengelia. Beaubois is there too. I can confirm Rockets stash Alessandro Gentile, star of Milano, has left his Italian Euroleague team. Ξεφορτώνεται τον Τζεντίλε η Αρμάνι Μιλάνο χαχα που πηγε αυτος; που πηγε ο αλλος που ρωταγε γιατι δεν λεμε για τις αλλες ομαδες; ενα σωρο ειδησεις ποσταρα που πεφτουν βροχη σημερα στο ευρωπαϊκο μπασκετ, αλλα δεν απανταει κανεις ... obviously, μονο χθες που ειχαν ψιλη κουβεντα για τον χαραλαμποπουλο τους επιασε κ@λοπιλαλα Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2016 από patrickdrd
YourTrueLegend Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Έκανε το “μπαμ” η Μπασκόνια! Ανακοίνωσε Πριτζιόνι… Baskonia is loaded with former Knicks & Nets players: Prigioni, Barganani, Larkin, Budinger & Shengelia. Beaubois is there too. I can confirm Rockets stash Alessandro Gentile, star of Milano, has left his Italian Euroleague team. Ξεφορτώνεται τον Τζεντίλε η Αρμάνι Μιλάνο χαχα που πηγε αυτος; που πηγε ο αλλος που ρωταγε γιατι δεν λεμε για τις αλλες ομαδες; ενα σωρο ειδησεις ποσταρα που πεφτουν βροχη σημερα στο ευρωπαϊκο μπασκετ, αλλα δεν απανταει κανεις ... obviously, μονο χθες που ειχαν ψιλη κουβεντα για τον χαραλαμποπουλο τους επιασε κ@λοπιλαλα Μεγαλη παιχτουρα ο Πριτζιονι αλλα ειναι και 39 χρονων... Σε οτι αφορα τον Τζεντιλε, δεν χωραει σε ελληνικη ομαδα. Στον ΟΣΦΠ θα κουτουλαει με Σπανουλη και Γκριν και στον ΠΑΟ θα κουτουλαει με τον Παππα. Περαν τουτου δεν ταιριαζει ως παιχτης ουτε στον Σφαιρο ουτε και στον Πασκουαλ. Συνεπως οπου θελει ας παει. Στο Μιλανο, ο επομενος που παιρνει σειρα μετα τον Τζεντιλε ειναι ο..."καλυτερος του Μπουρουση" (που μας ειπε και μια ψυχη προχθες) Ραντουλιτσα μια που και για αυτον υπαρχει ηδη πολλη γκρινια. Αν συνεχισει ετσι αλλαζει-δεν αλλαζει χρονο στην Ιταλια(που μαλλον ετσι θα συνεχισει, λες και δεν τον ξερουμε εμεις που τα φωναζαμε οταν αλλοι τον περνουσαν για παιχταρα) . 1
~mxls~ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Κάπου είχα διαβάσει ότι είναι περιορισμένο το μπάτζετ της Μπάρτσα για φέτος. Τέτοια κίνηση τους ενισχύει σημαντικά. Και ο Μπάρτζι ξέρει να αξιοποιεί ικανούς σουτερ. .... Ραντουλιτσα μια που και για αυτον υπαρχει ηδη πολλη γκρινια... Ο τύπος είναι γτπκ Και δεν στερείται μπασκετικού ταλέντου, να πεις ένας Καββαδάς είναι, τι περιμένεις. Κάτι πάει πολυ στραβα με την νοοτροποία του.
xgol Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 ...εν τω μεταξύ (Χρήστο μου), το δικό σου πρόβλημα (η μπουρδολογία το δικό μου), είναι ότι το μπάσκετ το καταλαβαίνεις μέσα από τρίτους. Είτε πρόκειται για φασοναρισμένες συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, είτε πρόκειται για ψηφοφορίες δημοσιογράφων για εμβιπήδες, είτε πρόκειται για σκάουτινγκ ρηπόρτς ατζέντηδων. Σα να λέμε ιατρική δι' αλληλογραφίας. ...ωραία πραγματικότητα. Βέρτσουαλ. Το να παραδεχτείς το λάθος σου και να μάθεις κάποια πράγματα εσένα τιμά. Το να κάνεις επίθεση στο ήθος του συνομιλητή σου, το ακριβώς αντίθετο. Καληνύχτες.. Y.Γ.1 Ο Πριτζιόνι θα ήταν τρομερή αναβάθμιση για τον Παο. Ο Τζεντίλε υποβάθμιση και για τους 2. Ειδικά για μας, έχουμε ήδη εναν κουζουλο, δε θέλουμε κι΄αλλον. Υ.Γ.2 Το ανέκδοτο "πλευμέικερ Παππάς" που υποστηρίζατε εδώ μέσα, είχε όντως πλάκα. Υ.Γ.3 Ο Χαραλαμπόπουλος θα γίνει παιχτάρα, αν δουλέψει το σώμα του. Και όσο φυσικά δε του γίνονται πειράματα του τύπου "μαρκάρεις Πρίντεζη".
YourTrueLegend Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Mια που λεγαμε για τον Χαραλαμποπουλο που εχει χασει το τραινο και πλεον δεν μπορει να σταθει ουτε στην Α1, ας παρουμε ενα προσφατο παραδειγμα απο Α1 (το σημερινο παιχνιδι): "Ο 19χρονος φόργουορντ των "πρασίνων" είχε 10 πόντους (με 2/4 δίποντα, 2/3 τρίποντα), 5 ριμπάουντ, 1 λάθος και 2 κλεψίματα σε 18'04'' συμμετοχής.".
xgol Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Αυτή τη στιγμή προφανώς δεν υπάρχει σύγκριση Παπανικ/Χαραλαμπ, ήμαρτον δηλαδη που θα λεγε και μια ψυχη..
YourTrueLegend Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Παρεπιπτοντως η συγκριση αυτων των δυο δεν ειναι και τοσο παραλογη οσο μοιαζει εξ'αρχης. Μιλαω για τον φετινο Παπανικολαου κι οχι αυτον πριν φυγει για ΝΒΑ. Η κυρια διαφορα τους ειναι οτι ενας στην Ευρωλιγκα καθεται στον παγκο ενω ο αλλος παταει παρκε και περιφερεται σαν την αδικη καταρα, οντας μονιμως αρνητικος για την ομαδα του. Ειλικρινα, δυσκολευομαι να απαντησω στο τι απο τα δυο ειναι χειροτερο. Σωστα ομως δεν συγκρινονται αυτοι οι 2 διοτι ο Χαραλαμποπουλος ειναι μολις 19 ετων και ειναι αδικο να μπαινει στο ιδιο καλαθι με παιχτη που εχει περασει και απο το ΝΒΑ .
xgol Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 O Xαραλαμπόπουλος ίσως θα πρεπε να ακολουθήσει μια διαδρομή τύπου Βεζένκοφ.. και σε μια 2ετία να είναι σε θέση να έχει σοβαρό ρόλο στον Παο. Στο 3 ή στο 4 χρησιμοποιείται περισσότερο?
FilipposMD Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 O Τζεντίλε παικταράς, αλλά λόγω στυλ μπορεί και να καταστρέψει όποια σοβαρή ομάδα τον πάρει τώρα. Είμαι περίεργος να δω τι θα γίνει. Θυμήθηκα τώρα ότι στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα εφήβων, νέων κτλ. τα δύο αστέρια κάποια εποχή ήταν ο Τζεντίλε και ο Χρυσικόπουλος. Πού είναι ο ένας και πού ο άλλος...
TAKE5 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Ο Ιταλός είναι τρελλή αναβάθμιση για οποιαδήποτε ομάδα ψάχνει σκορ αλλά θα χρειαστεί προπονητή με προσωπικότητα για να παίξει, Μπάρτσα ή Φενερ τον βλέπω. Το εξάμηνο συμβόλαιο είναι ένα θέμα γιατί ξέρω ότι ο Μπαρτζώκας αν είναι του χρόνου σε ομάδα με το budget της Μπάρτσα έχει 1ο στόχο παίκτη ακριβώς στη θέση του Τζεντίλε , αν δεν ανανεώσει με την τρέχουσα ομάδα του. Ο Παμπλο ακόμα και στα 39 είναι άνετα καλύτερος οργανωτικά από τους περισσότερους pg της φετινής EL και σίγουρα το χαλινάρι θα κάνει καλο στην Βασκόνια. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσε να παίξει το ίδιο καλά σε άλλη ομάδα είναι γεννημένος για αυτή την ομάδα
Chrisxxx Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 O Τζεντίλε παικταράς, αλλά λόγω στυλ μπορεί και να καταστρέψει όποια σοβαρή ομάδα τον πάρει τώρα. Είμαι περίεργος να δω τι θα γίνει. Θυμήθηκα τώρα ότι στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα εφήβων, νέων κτλ. τα δύο αστέρια κάποια εποχή ήταν ο Τζεντίλε και ο Χρυσικόπουλος. Πού είναι ο ένας και πού ο άλλος... Ο Χρυσικόπουλος ταλαιπωρήθηκε απο τα 18 του με πολλους τραυματισμους και εφτασε μεχρι να ειναι ενα βημα απο το να σταματήσει, στον ΚΑΟΔ ειχε τεραστια θεματα με τη μεση του. Ειχε και κακες επιλογες βεβαια στα 18 του στην επιλογη ομαδων. Τουλαχιστον δεν πηγε τελειως χαμένος και φετος αναστήθηκε με τον Σουλη να τον βαζει 4 που δειχνει να του ταιριάζει αρκετά. Καλα να ειναι το παιδι, δεν θα γινει ο spiderman οπως τον χαρακτήριζαν στο σαιτ της φιμπα αλλα τουλαχιστον δειχνει οτι κατι μπορει να προσφέρει σε χαμηλότερο επίπεδο. 1
washcloud Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Το να παραδεχτείς το λάθος σου και να μάθεις κάποια πράγματα εσένα τιμά. Το να κάνεις επίθεση στο ήθος του συνομιλητή σου, το ακριβώς αντίθετο. Καληνύχτες.. ...μπράβο βρε, εγώ ξεκίνησα με το να δηλώνω ότι συμφωνώ μαζί σου (διευκρινίζοντας ότι είναι σπάνιο), βγήκες εσύ καπάκι αφήνοντας αναίτια σπόντες "για την μπασκετική μου γνώση" (το συνηθίζεις - και όχι μόνο με εμένα), καταδεικνύοντας ακόμη μια φορά ένα σύνδρομο "(και καλά) μπασκετικής γνωσιολογικής ανωτερότητας" που σε χαρακτηρίζει (και δεν χάνεις ευκαιρία να την προμοτάρεις φρομ τάιμ του τάιμ), και τώρα είμαι ΕΓΩ αυτός που κάνει επιθέσεις σε ήθη...; Ξαναματαμπράβο για την διαστρέβλωση βρε. Όσο περί "λάθους", δεν το κόβω να πειστείς (ξέροντάς σε, πια), αλλά, Χρήστο, δεν τίθεται θέμα "λάθους" : είναι απλά η άποψή μου, ένταντι της αυτάρεσκα παραφουσκωμένης δικής σου. Η οποία, όπως είπα και χτε, συνήθως είναι συνδεδεμένη με απόψεις τρίτων. Όχι επειδή το λέω και πχ "προσδωκώ να σε μειώσω", αλλά επειδή είναι ΔΙΚΗ ΣΟΥ πάγια τακτική η επίκλησή τους. Κατατά, χαίρε.
xgol Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Scouting report του draft express σου παραθετω βρε αθεόφοβε!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις