margaritagr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Ο μπουρουσης δεν εκανε και κατι διαφορετικο απο τα προηγουμενα ματς απλα σημερα δε του εδωσαν βολες. Ο Τζειμς ειναι λογικο κ αναμενομενο να ειναι ανετοιμος οπως βεβαια το ιδιο ισχυει και για τους παιχτες της Μπαρτσελονα. Γενικα δεν ειναι καλη ηττα, εντος προγραμματος τη λες.
xgol Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 O λογος που ο Γιανγκ επαιξε 12 λεπτα δεν ειναι αλλος απο το γεγονος οτι ο Μπιρτς φορτωθηκε με φαουλ απο πολυ νωρις (και τελικα αποβληθηκε σε 8 λεπτα συμμετοχης...). Διαφορετικα κανα 2λεπτο θα επαιζε και σημερα, οσο του αναλογουσε δηλαδη βαση και της σημερινης του εικονας που ηταν μακραν οτι χειροτερο πατησε το παρκε για την ομαδα του ΟΣΦΠ. Δεν κερδισε ουτε μια προσωπικη μαχη ενω οταν φτανεις στο σημειο να σε διασυρει σε διαδοχικες φασεις καρμπον καποιος Αλντεμιρ, τοτε ειναι ωρα να σε πιασουν τα υπαρξιακα σου ως μπασκετμπολιστα γενικοτερα.Ευτυχες το γεγονος οτι ο ΟΣΦΠ δεν εκτεθηκε και επιθετικα οσο βρισκοταν ο Γιανγκ μεσα στο παρκε, καθως τον καλυψε η ευστοχια των υπολοιπων παιχτων σε συναρητηση με την κακη αμυντικη λειτουργια των Τουρκων, αλλα σιγουρα ειναι τεραστιο προβλημα το οτι δεν ακουμπα η μπαλα στο 5ρι ουτε για 1 δευτερολεπτο οσο αυτος βρισκεται μεσα στο παρκε. Tελικά μινδι σου κανε καλό ο ΟΣΦΠ,, απο την τόση μανία σου να τον κράξεις άρχισες να βλέπεις αγώνες του και σταδιακά αντιλαμβάνεσαι σωστά κάποια πράγματα. Όντως ο Γιανγκ είναι αυτη τη στιγμή μια θλιβερή καρικατούρα του περυσινού εαυτού του. Τον ποστάρει ο κάθε τελειωμένος, δεν έχει καμία αίσθηση του χώρου, του χρόνου και της λειτουργίας της ομάδας, το κόψιμ'ο τουυ στη ρακέτα δεν αποτελεί μέρος των πλειζ της ομάδας και μπαίνει στο ματς με την νοοτροπία του να προσπαθήσει να μη ρεζιλευτεί. Χαρακτηριστικό είναι η εντολή του σταφ, να παίζει άμυνα στην κατακόρυφο με τα χέρια ψηλά και να μη προσπαθεί να κόψει αντιπαλους που επιχειρούν ντράιβς (με τέτοια πλαγια βήματα λογικό). Δυστυχώς ο μόνος λόγους που έπαιξε ήταν η απώλεια των άλλων 2 και του Αγραβάνη. Ο Μιλουτίνοφ δικαιωματικά πρέπει να λογίζεται ως ο 2ος ψηλος μας και να αρχίσει η ομάδα να δουλεύει συστήματα με αυτον 15' στο παρκέ. Γιανγκ τέλος σαν παίκτης για φέτος. Υ.Γ. Αυτή τη στιγμή όταν λείπει ο Σπαν, το ρόλο του αναλαμβάνει ο Λοτζέσκι και όχι ο Γκριν. Αν δε βοηθήσει ο 2ος περισσότερο, δυστυχως δε πάμε πουθενά, όσα μπράβο και αν αξίζουν στον Λότζο για την βελτίωση του σαν παίκτη.
margaritagr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Ουτε καν Χρηστο. Νωρις για να ξεγραψεις Γιανγκ.
optimistic_83 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Ο Μπουρουσης μαλλον παρακολουθει στενα το anti-fitness thread Δεν μπορει να παρει τον κωλο του κυριολεκτικα και μεχρι στιγμης ειναι ο χειροτερος παικτης μακραν..Αν στην πορεια βελτιωθει εδω θα ειμαστε..Οι δηλωσεις εμενα δεν μου λενε τιποτα,ποτε δεν μου ελεγαν..Εγω βλεπω μονο την αποδοση του παικτη μεσα στο γηπεδο και η αποδοση του Μπουρου ειναι τραγικη.. 1
xgol Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Ο Μπουρουσης μαλλον παρακολουθει στενα το anti-fitness thread Δεν μπορει να παρει τον κωλο του κυριολεκτικα και μεχρι στιγμης ειναι ο χειροτερος παικτης μακραν..Αν στην πορεια βελτιωθει εδω θα ειμαστε..Οι δηλωσεις εμενα δεν μου λενε τιποτα,ποτε δεν μου ελεγαν..Εγω βλεπω μονο την αποδοση του παικτη μεσα στο γηπεδο και η αποδοση του Μπουρου ειναι τραγικη.. Άρρωστος. Τι θες να κάνει, κανονικά δεν επρεπε να παίξει. Αλλά έχοντας μόνα 5αρια αυτόν και τον Σιγκλετον, δε γινόταν προφανώς αλλιώς. Για μένα φταίει για την ήττα πως είστε συν 2 καινούριοι παίκτες που μέχρι να προσαρμοστούν χαλάν τη χημεία, ο Σίγκλετον σε αποκλειστικό ρόλο 5αριού που δεν είναι το καλύτερο του (ειδικά στην άμυνα), η απώλεια π&ρ παιχνιδιού χωρίς τον Γκίστ. Μαργαρίτα για τον Γιανγκ δεν έχω γράψει κάτι ως τώρα. Ο άνθρωπος είναι τραγικός. Τι περιμένεις απο αυτόν? Να μπεί μέσα και να κάνει παπάδες στο 2ο γύρο?
Zugzwang Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δεν ειναι στον κόσμο του φίλε μου. Δε ξερω αν είδες το βίντεο με τον ΓΙανγκ να βγαίνει αλλαγή μετά απο ενα ματς γιατί είχε μείνει απο ανάσες και σχεδόν να βάζει τα κλάμματα. Μιλάμε για ενα νέο παιδι με τεράστιο κίνητρο να παίξει ΝΒΑ που φροντίζει τη σωματοδομή του οσο ελάχιστοι, και στη πρωτη του μεγάλη ευκαιρία έπαθε ενα σοβαρότατο τραυματισμό. Ο Γιανγκ που ο εμπαθής Ιωάννου, έβαλε στο στόχαστρο σήμερα, και που του τη ψιλό είπε ο Βαρλάς "δε μπορεί να κάνει δυο πραγματα ταυτόχρονα" σε μια φάση που ο ΓΙΑΝΓΚ έβγαλε σωστή αμυνα στον Γουοναμεϊκερ , έχει να παίξει μπασκετ ενα χρόνο. Η ομάδα τον στηρίζει γιατί ξέρει τι μπορεί να δώσει αυτος ο παίχτης όταν ειναι έτοιμος. Εμείς απλά ας περιμενουμε. Συμφωνώ με τον xgol, Μαργαρίτα. Είμαι κι εγώ υπέρ της στήριξης, αλλά μέχρι πότε; Μέχρι στιγμής δεν έχει προσφέρει απολύτως τίποτα και δε διακρίνω καμία βελτίωση. Σε συνέντευξή του χθες είπε ότι θα είναι 110% έτοιμος τον Φλεβάρη (!). Δε νομίζω ότι ο Ολυμπιακός έχει την πολυτέλεια να τον περιμένει τόσο πολύ και μακάρι να διαψευσθώ.
margaritagr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Το μεχρι τωρα δεν υπαρχει γιατι μεχρι τωρα δεν ηταν καν στο πλανο να προσφερει , κι αυτο στην ομαδα το ξερουν καλα. Εσυ , εγω , ο Χρηστος λεμε δεν παιζει ο Γιανγκ , αλλα για τον προπονητη αυτο ειναι αναμενομενο κι ετσι εχουν κανέι το προγραμματισμο τους. Προφανως θα ηταν καλυτερα να εμπαινε μεσα και να ηταν θετικος, ακομα καλυτερα να μην ειχε τραυματιστει καν ή να χες εναν ετοιμοπολεμο. Ομως στην ομαδα θεωρουν οτι αξιζει να δωσουν χρονο οποτε κι εμεις μαζι περιμενουμε. Τωρα το μεχρι ποτε θα ειναι αυτο, θα φανει. Χτες δε θα επαιζε τοσο αν ειχες τον Αγραβανη , που θα επαιρνε σιγουρα λεπτα στο 5 οπως πηγε το ματς. Παντως προσωπικα -οπως ειπα- προτιμω 10 φορες να περιμενουν Γιανγκ που ξερουν ποιος ειναι και τι μπορει να δωσει παρα να ερθει παλι κανας απιθανος ψηλος. Βλεπεις ο ολυμπιακος δεν ειναι Φενερ να φερει μεσα στη σεζον Ουντο. Κι ο Ειρς να ερχοταν δε θα μπορουσε να παιξει τωρα. 1
YourTrueLegend Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Ο μπουρουσης δεν εκανε και κατι διαφορετικο απο τα προηγουμενα ματς απλα σημερα δε του εδωσαν βολες. Ο Τζειμς ειναι λογικο κ αναμενομενο να ειναι ανετοιμος οπως βεβαια το ιδιο ισχυει και για τους παιχτες της Μπαρτσελονα. Γενικα δεν ειναι καλη ηττα, εντος προγραμματος τη λες. Τσουζει και ποναει απειρα ο Μπουρουσης.Για την ιστορια χθες ηταν να μην παιξει καν καθοτι ειχε γαστρεντεριτιδα. Αλλα ετσι παει. Ο Γιανγκ κοροιδευει τον κοσμο 4 μηνες και μας λες για καποιιο προγραμμα που τελειωνει και για ψυχολογικα θεματακια, ο Παπανικολαου ομοιως, αλλα ο Μπουρουσης επειδη σε τσουζει, δε πα να παιζει αρρωστος, τσουπ η μαργαριτα θα μπει να μας θυμισει ποσο την εχει τσουξει αυτη η μεταγραφη. Ο ορισμος του οπαδισκου με παρωπιδες. Και φυσικα το προβλημα χθες δεν ηταν ο αρρωστος Μπουρουσης αλλα ολη η υπολοιπη ομαδα που για αλλη μια χρονια ειναι σοφτ και λιγη. Οσο για τον chris85 απο πανω, εγω παντα εβλεπα Ολυμπιακο, φιλαθλος γαρ. Πιστευω οτι εβλεπα περισσοτερο κι απο σενα, αν κρινω απο τις διαχρονικα αμπαλες προβλεψεις σου για την ομαδα και τους διαφορους παιχτες της που παντοτε εδιναν τον απαραιτητο τονο γραφικοτητας στα αθλητικα θρεντ του φορουμ. ΥΓ. Υπαρχει φαση που ο δεληγκεκας, ο πιο αργος απο το θανατο, Αλντεμιρ, περναει σε σπριντ τον (πατε στα ποστ της μαργαριτας και παρτε οτι επιθετο θελετε) Γιανγκ. Σε ΣΠΡΙΝΤ. Ο Αλντεμιρ. Κι αυτο θεμα ψυχολογιας ειναι. Μισο και τελειωνει το προγραμμα του και θα αποκτησει φτερα μετα. 1
TAKE5 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Ηθικά είναι σωστό το στηρίζουμε το Γιανγκ, ο παίκτης τραυματίστηκε παίζοντας για την ομάδα δεν τραυματίστηκε σπάζοντας τζαμαρία από τα νεύρα του. Οικονομικά μην κοροιδευόμαστε ο Ολυμπιακός δεν έχει τα απλά τα 2εκ που απαιτούνται για να βρει αξιόλογο ψηλό αυτή την εποχή όπως δεν τα είχε και το καλοκαίρι και του φάνηκε υπερβολικό το 1εκ που ζήτησε για 2 χρόνια ο Βουγιουκας (το συμβόλαιο του Γιανγκ είναι κλειστό θα πρέπει να πληρωθεί έτσι και αλλιώς). Η εμφάνιση του Παναθηναικού στη Βαρκελώνη ήταν τραγική θύμισε έντονα Πεδουλάκη στο Φάληρο και πριν. Είναι ήττα εντός προγράμματος αλλά αν θέλει να κοιτάξει πάνω από την 6η θέση θα πρέπει να αρχίσει να παίρνει νίκες "εκτός" προγράμματος η έδρα δεν φτάνει. Απογοητευτική τελείως ήταν και η εμφάνιση των νέων ειδικά οι επιλογές τους Τζέιμς ήταν αστείες. Αστείο είναι να κρίνεται και παίκτης που παίζει 24ώρες μετά από 48ωρη γαστρεντερίτιδα
YourTrueLegend Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Hθικα ειναι σωστο να στηριζουμε τον Γιανγκ που εχει επιστρεψει στα παρκε εδω και 4 μηνες και ειναι καθε μερα και χειροτερος, οσο ειναι σωστο να κατακρινουμε και τον Τζειμς στο 2ο του παιχνιδι μετα απο 5 μηνες, σωστα;
optimistic_83 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Ενω στα υπολοιπα ματς με εξαιρεση την Νταρουσαφακα o "10 μερες" πεταγε..Η χαρα των αντιπαλων ψηλων ειναι στα περισσοτερα ματς..Και ξαναλεω οτι μιλαω μεχρι στιγμης..Αν στην πορεια βελτιωθει εδω θα ειμαι να το πω..Αν καποιοι ειναι ικανοποιημενοι απο την αποδοση του "10 μερες" τι να πω.. ΥΓ Δημητρη Γιαννακοπουλε φερε πισω Ραντουλιτσα να γουσταρουμε
margaritagr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Ποιοι ηταν αυτοί που έλεγαν οτι ο Χαραλαμπόπουλος θα παρει χρόνο με Πασκουάλ;;; Αιώνιο ταλέντο έμεινε αυτος, δε ξεχωρίζει ουτε στην α1 οσο παίζει. Κρίμα γιατί είχε προοπτικές κι αν δεν αλλάξει κατι άμεσα, θα καταλήξει σε κανα παοκ
YourTrueLegend Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Και ξαναλεω οτι μιλαω μεχρι στιγμης..Αν στην πορεια βελτιωθει εδω θα ειμαι να το πω..Καλα κανεις, για να μπορεις στη συνεχεια, αν οι συνθηκες το επιβαλλουν να κανεις ελευθερα την κωλοτουμπα σου, ενω αν τελικα ο Μπουρουσης δεν σου παιρνει καθε παιχνιδι μονος του, να τον κραζεις ελευθερα και να λες "σας τα λεγα". win-win. Ξερεις εσυ. Αρρωστος απο γαστρεντεριτιδα ηταν ο τυπος, εσυ αν ειχες παθει το ιδιο θα ησουν μια βδομαδα τεζα για να αναρωσεις, αλλες γρατζουνανε το γονατο τους ή τον αγκωνα τους και κανουν 2 μηνες να ξαναπανε gym, αυτον τον βαλαν να παιξει τον Τομιτς και βγαινει ο καθε πικραμενος/νη να μας πει την ιστορια του. Κατα τ'αλλα μονο με τη Νταρουσαφακα επαιξε ο Μπουρουσης: http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?pcode=AQU&seasoncode=E2016 Διαλυσατε οι συνδεσμιτες την μπαλα με την μιρλα, την μιζερια και τον διχασμο, κι απο φετος απο το ξεκινημα της σεζον κανετε επιμονες προσπαθειες να διαλυσετε και το μπασκετικο τμημα της ομαδας. 1
crom251 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Ο Γιαννκ πιστευω πρεπει να σκεφτει σοβαρα, οσο τον παιρνει ακομα ηλικιακα, να στραφει προς το bodybuilding. Εκει εχει καποιες προοπτικες... Γιατι για αθλητης μπασκετ ειναι ανεκδοτο απο τα λιγα...
margaritagr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Ηθικά είναι σωστό το στηρίζουμε το Γιανγκ, ο παίκτης τραυματίστηκε παίζοντας για την ομάδα δεν τραυματίστηκε σπάζοντας τζαμαρία από τα νεύρα του. Οικονομικά μην κοροιδευόμαστε ο Ολυμπιακός δεν έχει τα απλά τα 2εκ που απαιτούνται για να βρει αξιόλογο ψηλό αυτή την εποχή όπως δεν τα είχε και το καλοκαίρι και του φάνηκε υπερβολικό το 1εκ που ζήτησε για 2 χρόνια ο Βουγιουκας (το συμβόλαιο του Γιανγκ είναι κλειστό θα πρέπει να πληρωθεί έτσι και αλλιώς). Οι επιλογές σε ψηλούς ειναι Τζέιμς, Γουόρικ, Παουελ, Μουν... Όπως λες ο Ολυμπιακός δεν έχει δυνατότητα να φέρει παίχτη αξίας Ουντο μές τη σεζόν, συνεπώς τέτοιες ειναι οι επιλογές του. Απ το να έρθει λοιπόν ενα μέτριο παιχτάκι ανέκδοτο , που το πολυ να σε παει απο το 6 στο 6.5, καλύτερα να περιμένεις Γιανγκ που όταν βρει τον εαυτό του θα σε παει στο 8. Έτσι κι αλλιώς τόσα χρονια μ 1.5 Σέντερ πορευόμαστε
Προτεινόμενες αναρτήσεις