Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει θετικη συμβολή και ας μην σκοράρει, θα έρθει στο μέλλον. Μοιράζει ασσιστ.

Ο παίχτης δεν είναι άγνωστος, τον ξέρουμε τι ψάρια πιάνει, είναι καλός.

Φυσικά και δεν ειναι άγνωστος απλά προς το παρόν δεν έχει δειξει αυτά που έκανε περυσι.

Κατα τ αλλα έβαλε το..καλάθι του αγώνα και σώθηκε ο παο.

Αν ο Μπλατ είχε έναν Σέντερ της προκοπής κι όχι τα τουρκικά παλτά , θα χε αλλα αποτελέσματα.

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν ο Μπλατ είχε έναν Σέντερ της προκοπής κι όχι τα τουρκικά παλτά , θα χε αλλα αποτελέσματα.

Μια χαρα ομαδουλα εχει ο Μπλατ, επενδυσε πολλα εκατομυρια η Νταρουσαφακα το καλοκαιρι, κι αυτο ειναι κατι που θα το διαπιστωσεις την επομενη βδομαδα, οπως και τα "αλλα αποτελεσματα".

Εξαλλου στην καταταξη βρισκεται οπου και η αρμαδα σου, οπως τουλαχιστον εσυ την παρουσιαζεις σε καθε ματς, αρα μια χαρα τα παει ο Μπλατ, αλλοι ειναι αυτοι που προς το παρον βρισκονται αρκετα κατω απο τις αρχικες προσδοκιες τους.

Τεραστια νικη, τεραστιος Μπουρουσης - σχεδον one man show στο σημερινο ματς. Στο σακουλι οι βαθμοι απο μια ομαδα που κανει και θα κανει κι αλλες ζημιες.

Δημοσ.

Τι στο καλό μόνο εμένα με εκνευρισε με τις πόσες χαμένες βολές του και μερικά εύκολα καλάθια που έχασε, βέβαια έφαγε ΠΟΛΎ ξύλο στη ρακέτα.

• Like 1
Δημοσ.

Τι στο καλό μόνο εμένα με εκνευρισε με τις πόσες χαμένες βολές του και μερικά εύκολα καλάθια που έχασε, βέβαια έφαγε ΠΟΛΎ ξύλο στη ρακέτα.

Στο τελος εχασε καποιες βολες, εριξε κι ενα τουβλο, αλλα με τοσο ξυλο που μαζεψε σημερα ειναι λογικο να εχει κλαταρει .

Το ποσο χρησιμος ηταν σημερα το καταλαβαινει κανεις απο το οτι αγωνιστηκε μολις 17 λεπτα και ολοι εχουμε την εντυπωση οτι επαιζε σχεδον και τα 40. Γιατι ηταν παντου αυτα τα 17 λεπτα, εβαζε και τα ρεστα του μεσα στο παρκε, κυριολεκτικα. Μεγαλη υποθεση να υπαρχουν τετοιοι παιχτες στο ροστερ μιας ομαδας, που να καταθετουν ψυχη οσο βρισκονται στο παιχνιδι και χαλαλι τους αν δεν τους βγουν και μερικες φασεις.

• Like 2
Δημοσ.

Πήρε και το ματς σήμερα ο Μπουρούσης...μην τρελαθούμε οτι δεν προσφέρει.

Δε προσφέρει τα αναμενόμενα βάσει συμβολαίου προς το παρόν. Με αντιπάλους Σαβας και Ερντεν δε βγάζεις συμπέρασμα. 18 βολές έριξε , τρελό νούμερο για ΕΝΑΝ παίχτη!

Ο Μπλατ φυσικά παίζει Τουρκία, υποχρεούται να έχει Τούρκους και έτσι αναγκαστικά έχει τα δυο παλτά. Οι αμερικανοί που έχει μαζέψει ειναι πολυ καλοί,

Ο Κλαιμπερν ηταν πρώτος σκόρερ στο Ισραηλ περυσι , ο Γουιλμπεκιν έπαιζε στην ΑΕΚ πρόπερσι , ο Άντερσον πολυ καλός, ο Μοερμαν καλός ρολίστας, ο Γουοναμεϊκερ τα γνωστά. Αν και ο τελευταίος τους έκαψε σήμερα με δυο σερί λάθος επιθέσεις στο τέλος του αγώνα. Γενικά δεν είχαν καθόλου καθαρό μυαλό, ουτε καν τελευταία επίθεση δεν έκαναν.

Δημοσ.

Την Νταρουσαφακα "που ειναι της πλακας" θα την δεις την επομενη βδομαδα.

ΥΓ. Ο Μπουρουσης που παιρνει νικες μονος του σαν τη σημερινη, πρεπει να αμοιβεται ελαφρως παραπανω απο τον Γιανγκ που καποιοι οπαδουληδες τον ανεβοκατεβαζουν ακομα για παιχταρα και μετρανε μερες για το προγραμμα. Kαι οσα επαιρνε περιπου ο Ραντουλιτσα. Απο οικονομικης αποψης, το λες και γαματο deal, φτανει να μην εισαι γαυρος απο εκεινους που τους τσουζει ο Μπουρουσης.

ΥΓ2. Οταν ο Σπανουλης σουταρε 16 βολες με Ρεαλ ηταν το καλυτερο γκαρντ της Ευρωπης. Οταν τις παιρνει ο Μπουρουσης σε ματς που τον δερναν ολοι, ειναι το ευνοημενο παιδι των διαιτητων. Τσουξτους κι αλλο ρε Μπουρουσαρε.

Δημοσ.

Αν σταματήσει να σουτάρει και τρίποντα θα είναι και φέτος κορυφαίος (έστω από τους κορυφαίους). Πολύ μεγάλη νίκη με σοβαρό ροτέισον σε "νέους" παίκτες και με τον Καλάθη σε πολύ μέτρια βραδυά (δικαιολογημένα τον έβγαλε για να τον ηρεμήσει). Καλός ο Τζέιμς μέτριος αλλά βοήθησε και ο Γκάμπριελ. Το πρώτο ημίχρονο ηταν από τα καλύτερα φετινά στο 2ο παραλίγο να χάσει από 2 παίκτες

Υπερφυσικός ο Clyburn η αποκάλυψη της χρονιάς εως τώρα

Δημοσ.

Δε προσφέρει τα αναμενόμενα βάσει συμβολαίου προς το παρόν. Με αντιπάλους Σαβας και Ερντεν δε βγάζεις συμπέρασμα. 18 βολές έριξε , τρελό νούμερο για ΕΝΑΝ παίχτη!

Tο ματς πήρε σήμερα, και ηταν και καλός, όταν είναι κακός τα λέμε τότε. Δεν σώζεται εύκολα ενα ατυχο σχόλιο ή μάλλον "πονεμένο" σχολιο ακόμα σωστότερα.

Σιγα μην κατσω να δω τι λέει τι συμβόλαιο του για να σχολιάσω.

. Καλός ο Τζέιμς μέτριος αλλά βοήθησε και ο Γκάμπριελ. Το πρώτο ημίχρονο ηταν από τα καλύτερα φετινά στο 2ο παραλίγο να χάσει από 2 παίκτες

ο james εμένα δεν μου άρεσε. δεν είναι έτοιμος. ο gabriel θελει δουλειά

• Like 1
Δημοσ.

Ενταξει με πονάει πολυ ο Μπουρουσης, ορίστε το είπα, τον ζηλεύω καργα , με τσούζει , παρακαλώ να τον είχαμε παρει εμείς.

(Πως αλλάζουν οι καιροί!!! :D )

• Like 1
Δημοσ.

ο james εμένα δεν μου άρεσε. δεν είναι έτοιμος.

Αυτο που είδες σήμερα , αυτο έκανε και περυσι με Λαμποραλ. Φυσικά πρωτο παιχνίδι ανέτοιμος, αλλα μη περιμένεις κάποιον αλλο τροπο παιχνιδιού. Εκτός αν ο Πασκουάλ τον μεταμορφώσει , αλλα και περυσι αυτο ηταν ο Τζέιμς. Ενέργεια, πολλα ντραιβ, γρήγορες επιθεςεις, κάποιες φορές "αψυχολόγητες". Αυτο το δεύτερο μπορεί ή να σε στείλει στα ουράνια ή να σε χαντακώσει.

Θα δειξει

Δημοσ.

Το "καλό" με τον τραυματισμό του (αλλά και του Γκιστ) είναι ότι είναι στανταρ η αποθεραπεία και δεν αφήνουν κουσούρια. Αρχές Δεκέμβρη έλεγαν έπαιξε μία εβδομάδα πιο πριν. Αντίστοιχα ο Γκιστ θα παίξει μέσα Απρίλη-Μαη (10-12 εβδομάδες εκτός και 3-4 ώστε να επανέλθει σε αγωνιστικούς ρυθμού).

Δημοσ.

Πάντως μετά την ΤΣΣΚΑ που είναι μάλλον αχτύπητη στην κανονική περίοδο και τις Ρεάλ και Φενέρ που είναι λίγο πιο κάτω νομίζω, γίνεται χαμός. Τι προβλέψεις να κάνεις; Ο ΠΑΟ έχει μια καλή ευκαιρία να πάρει διπλό στη Βαρκελώνη και να αφήσει αρκετά πίσω του την Μπαρτσελόνα που λογικά θα είναι πολύ καλύτερη στη συνέχεια, αλλά τρέχα γύρευε τι θα γίνει. Είμαι εγώ που είπα ότι ο Ολυμπιακός έχει μια σειρά αγώνων που μπορεί να κάνει πολλές νίκες και τον ήπιε από το πρώτο ματς, χαχα.

Ο Clyburn έπαιξε 40 λεπτά ακριβώς! Δε θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που είδα παίκτη να μη βγαίνει έστω και για μισό λεπτό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...