Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλώς νομίζω βιάστηκαν λίγο να το κάνουν το φάουλ κι έτσι έμεινε χρόνος και για επίθεση του Παναθηναϊκού. Ας το έκαναν στα 20 δευτερόλεπτα.

Μπορεί στα 20'' να μην είχε τη μπάλα ο Καλάθης, αλλά κάποιος πιο εύστοχος στις βολές.

Η τάπα του Ράντολφ είναι απίστευτη, την έχω δει 20 φορές. Και αυτός ο παίκτης δε σου γεμίζει το μάτι, ρε παιδί μου, μ' αυτή την έκφραση σαν κουταβάκι που έχει μονίμως!

• Like 1
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορεί στα 20'' να μην είχε τη μπάλα ο Καλάθης, αλλά κάποιος πιο εύστοχος στις βολές.

Η τάπα του Ράντολφ είναι απίστευτη, την έχω δει 20 φορές. Και αυτός ο παίκτης δε σου γεμίζει το μάτι, ρε παιδί μου, μ' αυτή την έκφραση σαν κουταβάκι που έχει μονίμως!

Βέβαια το κάρφωμα το τρώει τελικά, γιατί έκανε ματάκια στην κερκίδα μετά την τάπα. Ο Έλληνας προπονητής θα τον είχε βγάλει αλλαγή για τιμωρία... Η πλάκα είναι ότι είχε ρίξει κι άλλη τάπα στον Dorsey λίγο πριν.

Δημοσ.

Αν και δε συμφωνώ με τους όρους που χρησιμοποιείς (πόνος, κλάμα), οι ρόλοι όντως έχουν αντιστραφεί πλήρως στην παρούσα φάση. Το ΟΑΚΑ έχει σπάσει 3 φορές σερί, βλέπεις το πρωτοσέλιδο της πράσινης να λέει για διαιτητική κλοπή (με το οποίο συμφωνούν πολλοί οπαδοί του ΠΑΟ, όπως βλέπουμε κι εδώ) και για αντιπαναθηναϊκή μετάδοση(!) της nova, καθώς και τον προπονητή να μιλάει για τη διαιτησία. Δηλαδή ό,τι έκανε κι ο Ολυμπιακός επί Μπαρτζώκα, αλλά και παλιότερα.
Όσο για την περιβόητη φάση με την τάπα του Σίγκλετον έγινε για να διορθώσουν το λάθος με τον Μπιρτς στην προηγούμενη φάση, κατά την οποία οι Ισπανοί κυριολεκτικά γέλασαν και είπαν "(La falta) es clarísima. Madre mía", αλλά προφανώς πρόκειται για άλλη μία αντιπαναθηναϊκή μετάδοση...

Κρίμα και πάλι κρίμα να ασχολούμαστε με τη διαιτησία μετά από αυτό το παιχνίδι διαφήμιση για το μπάσκετ. Και να χάναμε το ίδιο θα έλεγα.

Να αρχίσω απο το τέλος. Οχι όταν χάνατε ΟΛΟΙ σας, τα ιδια ΔΕΝ λεγατε. και πάμε παρακάτω.

Δεν μας ενδιαφέρει τι έκανε ο Μπατζώκας. ο άνθρωπος ευνοούνταν και έβγαινε και έλεγε οτι τον αδικούν. Ο Pasquale ήρθε απο το Ισπανικό και δεν είναι Μπαρτζώκας.

Αλήθεια, όταν τα έλεγε αυτά ο Μπαρτζώκας, εσείς/εσύ τι λέγατε; Μπορείς να μου δίξεις κανα παλιο ποστ;

Η φάση του λάθους του Πρίτς εγώ προσωπικά δεν πρόλαβα να την δω. Φαίνεται το 3-4 replay και αν υπάρχει. Ξέρεις ποσα τέτοια δεν σφυρίζονται και δεν τρέχει τίποτα;

Βέβαια...δεν έχασε δευτερόπελπτο ο εκφωνητής να μας ενημερώσει για το φαουλ που δεν δώθηκε στον Πριτς. απορώ βασικά και πως καταφερε και το είδε, δεν είδα κανέναν να διαμαρτήρετε.

Και για αυτή την φάση, το το αντίμετρο, είναι το απίθανο φαουλ στην ταπα που έφαγε ο νάνος; Οχι φιλε μου. Δεν πάει έτσι. Ας έκαναν  γαργάρα κανα φαουλ, όχι έτσι. Αν δεν σφύριζε φαουλ, τελείωνε το παιχνίδι το καταλαβαίνεις έτσι; στους +4 ημασταν και είχαμε + μπάλα.

επίσης μια που μιλάμε για διαιτησία, είδες κανα φαουλ στο κλέψιμο και στην αντεπιθεση του Μπουρούση; Εκεί δεν ενδιεφερε τους διαιτητές να ισοβαθμίσουν την αδικία; αυτή η φάση διαγράφετε να υποθέσω;

ασε το 'άλλο, που σφύριξε, γιατι λεει του έφυγε η ανασα(αν είναι δυνατον), και δωσαν την μπαλα με Ριμπάουντ στο γάβρο γιατι εκει έδειχνε το βέλος.

Είναι και άλλες φάσεις, βεριέμαι να ασχοληθώ και άλλο, έχω δει χειρότερα οταν παιζουμε με την ΤΣΣΚΑ,καλύτεροι δεν ησασταν ισάξιοι ήσασταν και κωλοφαρδοι. Μονο τις απουσίες που είχαμε να δεις....

Η εκφώνηση λίγο υπερ του γάβρου...όχι τίποτα φοβερό αλλα έπαιρνε το μέρος σας μην τρελαθουμε. Βασικά δεν με ενδιαφέρει, ας λέει οτι θέλει, με ενόχλησε λίγο η μετάδωση του μια που το ανέφερες. Εσένα φανταζομαι σου άρεσε.

Δημοσ.

^Μόνο και μόνο που ξεκινάς βάζοντας όλους τους φίλους μιας ομάδας στο ίδιο τσουβάλι, χάνεις οποιοδήποτε άλλο επιχείρημα για μένα. Δε με ξέρεις προσωπικά για να βγάζεις τέτοια συμπεράσματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικα μιλωντας παντως, ισχυει οτι ειδικα απο περυσι, οποτε νικαει ο ΟΣΦΠ υπαρχει ενα κλιμα τυπου "ας μην ασχοληθουμε ρε παιδια παλι με μικροτητες, ας θαυμασουμε την μπασκεταρα που παιχτηκε, ας απολαυσουμε τους παιχταραδες που εχουμε την τυχη να παρακολουθουμε απο κοντα" κλπ.

Σε αντιθεση με τις περιοδους που κυριαρχουσε ο ΠΑΟ και το κλιμα ηταν "επεισοδια, διακοπη αγωνα, διαιτησιες, καταμετρηση βολων, το μπασκετ εχασε κλπ".

Το ιδιο συμβαινει και μετα το χθεσινο. Δηλαδη "ας επικεντρωθουμε στις αδυναμιες του ΠΑΟ, την υπεροχη του ΟΣΦΠ αλλα και την μπασκεταρα που παιχτηκε και ας μην ασχολουμαστε με μικροτητες τυπου διαιτησιες μετα απο τετοια ματσαρα". Ματσαρες συνηθως παιζονταν και παλαιοτερα, οπως επισης το παρκε ειχε περισσοτερους & μεγαλυτερους παιχταραδες και στις 2 πλευρες, αλλα τοτε μια χαρα μονοπωλουσαν διαιτησιες και επεισοδια το "μετα" σε μια προσπαθεια απαξιωσης του αθληματος (και κατ'επεκταση των νικων-τιτλων).

Αν βεβαια, χθες ο Πριντεζης ειχε χωσει ταπα στον Καλαθη και διναν αντιστοιχο φαουλ και γυριζε το παιχνιδι, ολα αυτα τα υπερανω θα ειχαν ξεχαστει και σημερα θα πεφταν κυβερνησεις.

Δεν αναφερομαι σε καποιον απο εδω μεσα, αλλα πρωτα απ'ολα στους ΑΡΔ και το κλιμα που καλλιεργουν ανα περιπτωση. Οι οπαδοι απλως ακολουθουν πιστα την γραμμη που δινεται απο τους εμμισθους. Και σε αυτο φερουν ευθυνη και τα παπαγαλακια του ΠΑΟ που για καποιο περιεργο λογο ασχολουνται με την κριτικη στην ομαδα μετα απο ηττες σαν τη χθεσινη, οταν τα παπαγαλακια ΑΡΔ της αλλης πλευρας, οταν χασει ο ΟΣΦΠ μετρανε βολες κι αν τα κουκια με τις βολες δε βγαινουν, μονταρουν βιντεακια "αποδειξεων" με ριπλει απο τις γωνιες που φαινεται λαθος καθε σφυριγμα ακομα και σε διαιτησιες που εχει παρει τα σπορια ο ΟΣΦΠ. Θυμαμαι δε περιπτωσεις με εξαιρετικες διαιτησιες στο ΣΕΦ και το επιχειρημα να ειναι οτι οι διαιτητες ειναι στημενοι επειδη δεν παιζουν εδρα. Οτι το 50-50 που απο μονοι τους παραδεχονταν ηταν αδικο.

Επεξ/σία από YourTrueLegend
  • Like 1
Δημοσ.

Δε με ξέρεις προσωπικά για να βγάζεις τέτοια συμπεράσματα.

Βλέπω τα τώρα, φτάνουν. Και είδα/θυμαμαι και τα τότε. Τσουβαλιάσματα προπονητών και οπαδων έκανες κ εσύ.

Δημοσ.

Βλέπω τα τώρα, φτάνουν. Και είδα/θυμαμαι και τα τότε.

Τι ακριβώς είδες τώρα; Και δύσκολο να θυμάσαι τα τότε, γιατί 1 μήνας είναι όλος κι όλος που γράφω στο thread. 

Εν πάση περιπτώσει, χωρίς παρεξήγηση, δε βρίσκω κανένα ενδιαφέρον σ' αυτή την κουβέντα.

Δημοσ.

Δεν υπαρχει ομαδα που να θελει το ευρωπαικο η το τρεμπλ και να παιρνει προπονητη τον Πεδουλακη.Ολα απο εκει ξεκινησαν.

Ειναι σαν να παρει στο ποδοσφαιρο η Μπαρτσελονα τον Μαλεζανι.

Και μη ξεχναμε ποιος φταιει για το τραυματισμο του Τζειμς.

Δημοσ.

Τι ακριβώς είδες τώρα; Και δύσκολο να θυμάσαι τα τότε, γιατί 1 μήνας είναι όλος κι όλος που γράφω στο thread. 

Εν πάση περιπτώσει, χωρίς παρεξήγηση, δε βρίσκω κανένα ενδιαφέρον σ' αυτή την κουβέντα.

Τα τότε όλων των υπολοίπων που διάβαζα όχι εδω μέσα, παντού. Εσυ τι έλεγες ας πούμε τότε;

Παρακαλώ, όπως θες, σε ενδιαφέρει βέβαια το πρωτοσελιδο της πράσινης και αν συμφωνουν οι πολλοί οπαδοι του ΠΑΟ όπως έγραψες.

Δημοσ.

Και μη ξεχναμε ποιος φταιει για το τραυματισμο του Τζειμς.

Ο Τζειμς.

Και ο Σκροπολιθας να ηταν προπονητης, παλι ο Τζειμς θα εφταιγε. Ενηλικας ειναι και αποφασισε να κοψει το χερι του για να αποφορτιστει απο την πιεση. Δε γινεται να φταιει ο Πεδουλακης και για αυτο με το αιτιολογικο οτι τον νευριασε και καλα.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα τότε όλων των υπολοίπων που διάβαζα όχι εδω μέσα, παντού. Εσυ τι έλεγες ας πούμε τότε;

Παρακαλώ, όπως θες, σε ενδιαφέρει βέβαια το πρωτοσελιδο της πράσινης και αν συμφωνουν οι πολλοί οπαδοι του ΠΑΟ όπως έγραψες.

Τότε έγραφα σε άλλα site και τα έκραζα όλα αυτά σε βαθμό που κάποιοι μου είχαν γράψει ότι είμαι "κρυφοβάζελος".

EDIT
Επειδή τώρα πρόσεξα την αλλαγή που έκανες σε προηγούμενό σου ποστ (πρόσθεσες ότι κι εγώ τσουβαλιάζω), νομίζω αξίζει να κάνω δύο παρατηρήσεις:

1) Μεταξύ του "πολλοί οπαδοί του ΠΑΟ συμφωνούν ότι υπήρξε διαιτητική κλοπή" (εσύ και ο YTL το επιβεβαιώνετε εδώ, δεκάδες άλλοι σε άλλα site) και του "ΟΛΟΙ" -all caps- που έγραψες εσύ υπάρχει τεράστια διαφορά κατά τη γνώμη μου.
2) Όσο για τον Πασκουάλ, είναι γεγονός ότι στο πρώτο του χαμένο ντέρμπι επέλεξε στην αρχική του τοποθέτηση (δεν ήταν καν απάντηση σε ερώτηση δημοσιογράφου) να αναφερθεί στη διαιτησία. Αν όντως αδικήθηκε ή όχι και αν είναι σωστό ή λάθος να το κάνει ένας προπονητής εν γένει, έγκειται στην κρίση του καθενός. 
Γενικότερα τον συμπαθώ πολύ σαν φυσιογνωμία και σαν άνθρωπο, γιατί δείχνει ευγενής και χαμηλών τόνων, οπότε ίσως ήταν η κακιά στιγμή και, αν χάσει κάποιο άλλο ντέρμπι στη συνέχεια, να μην το ξανακάνει.

Το θέμα λήγει εδώ για μένα, γιατί δεν ενδιαφέρουν κανέναν άλλο οι καθαρά προσωπικές μας διαφωνίες. Ας συζητήσουμε όμορφα και ωραία για μπάσκετ.
Επεξ/σία από Zugzwang
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν είδα το ματς, ούτε καν στιγμιότυπα. Δεν ξέρω αν υπήρξε εύνοια διαιτητική (γιατί αν υπήρξε δεν ακούγεται ιδιαίτερη γκρίνια), πάντως όντως έχουν ηρεμήσει τα πνεύματα από τους πάντες. Βλέπεις ότι κρατάνε  χαμηλούς τόνους.Τουλάχιστον σε σχέση με παλιότερα. Δεν ξέρω το γιατί συμβαίνει αυτό, ίσως τα βρήκαν οι "μεγάλοι" μεταξύ τους και κοιτάνε να κουκουλώσουν πράγματα και το παίζουν τρελίτσα ότι όλα καλά. Δεν ξέρω. Το άκουγα το ματς από το ραδιόφωνο και μου έκανε εντύπωση πως όποτε βρίζανε τον Σπανούλη από τις κερκίδες, γινόντουσταν συστάσεις από τα μεγάφωνα. Πράγματα που παλιότερα δεν γίνονταν. Ούτε στο ΣΕΦ ούτε στο ΟΑΚΑ. Τουλάχιστον όχι με το παραμικρό. Περνούσε κάμποση ώρα, κράζαν τα ούγκανα από πάνω, πιάναν από μανάδες μέχρι ότι έχει ο άλλος,και όταν κουράζονταν, κάποια στιγμή το θυμόταν κάποιος και έκανε συστάσεις.Είναι μια λεπτομέρεια που δεν ξέρω αν την παρατηρήσατε.

Επίσης δεν ξέρω αν με Γκιστ θα κέρδιζε ο ΠΑΟ. Σίγουρα είναι απώλεια, αλλά δεν θα το μάθουμε ποτέ τι θα γινόταν στο συγκεκριμένο ματς αν έπαιζε. Δεν μ'αρέσει που στον βάζελο έχουν αφήσει έτσι τους πιτσιρικάδες (όπως γράφτηκε σε παραπάνω ποστ),ούτε που αυτον τον Πατ Καλάθη πρέπει να τον γκουγκλάρεις για να θυμηθείς τα μούτρα του (ειδικά αν δεν είσαι της ομάδας) όπως δεν μ'αρέσει που στον γαύρο έχουν ρίξει όλα τα φώτα στον Σπανούλη (ποτέ δεν μ'άρεσε κι ας δίνει πόνο τελευταία). Κριτική για το πως διαχειρίζονται τους Αμερικάνους στον ΟΣΦΠ δεν κάνω γιατί ακόμα κι αν είναι λάθος,τουλάχιστον φαίνεται να έχουν ένα πλάνο. Είτε τους βγει είτε όχι. Στον βάζελο δεν είναι ωραία η εικόνα που βασίστηκαν σε έναν παίχτη και τραυματίστηκε και μετά το χάος.Όπως δεν μου φαίνεται φυσιολογικό που πήραν τον Μπουρούση για να παίρνει τα παιχνίδια μόνος του. "ο καλύτερος στην ευρώπη την περσυνή σεζόν". Όλο αυτό ακούω. Ε και; Λαμποράλ Κούτσα θες να γίνεις; Από Παναθηναϊκός; Δηλαδή έλεος. Δεν μ'αρέσει σε τόσο μεγάλες ομάδες να βλέπω νοοτροπία που βασίζεται σε έναν παίχτη. 

Από έναν Ολυμπιακό

Υ.Γ1 Τα τρολ είναι αστεία, αρκεί να καταλάβεις ότι είναι τρολ. Αν τσιμπήσεις και απαντήσεις, γίνεσαι πιο αστείος από αυτά. (την έχω πατήσει αρκετές φορές)

Υ.Γ2  Αυτές οι ομάδες ποτέ δεν είχαν ανάγκη την εύνοια της διαιτησίας αλλά είτε ο ένας (παλιά) είτε ο άλλος (τώρα) την έχουν την εύνοια όπως προκύπτει. Κρίμα γιατί είναι μεγάλα και ιστορικά σωματεία 

Δημοσ.

Οσοι λετε και σιγα τι εγινε για το διαιτητικο λαθακι, και δεν επρεπε ο Πασκουαλ να πει τιποτα και ας επικεντρωθουμε στο αθλημα κι οχι στους εξωαγωνιστικους παραγοντες, ειδικα αν ειστε Ολυμπιακοι, πρεπει να μας απαντησετε στο ερωτημα τι θα ειχε συμβει αν αυτο το σφυριγμα (υπαρχουν κι άλλα) ηταν εις βαρος της ομαδας σας. Εδω να πουμε μετραγατε (και ακομα μετρατε, αν δειτε μερικα ποστ πισω) βολες για να συμπερανετε ποιον ευνοει η διαιτησια και να εχετε καβατζα-επιχειρημα σε περιπτωση που χασετε το παιχνιδι...

76-72 2 λεπτα πριν το τελος και θα ειχε την κατοχη ο ΠΑΟ. Αντ'αυτου ο διαιτητης αποφασιζει να παει στο 76-74 το σκορ με ενα σφυριγμα που ολοι συμφωνειτε οτι ειναι δια γυμνου οφθλαμου "λαθος", χωρις την αναγκη replay. Και λετε, σιγα τι εγινε, παιχτηκε ωραιο μπασκετ, αυτο εχει σημασια; Θα το δεχθω οταν μου θυμισετε σε ποια νικη του ΠΑΟ που θεωρειτε οτι σας αδικησε η διαιτησια, ειπατε το ιδιο πραγμα. Γιατι εγω θυμαμαι προπονητες, ηγετη , αφανες, ανυπαρκτους Λιθουανους, μπλουζακια, προεδρους, ΑΡΔ και οπαδους ακομα κι αν χανανε με 20 ποντους διαφορα να κατηγορουν διαιτησιες, αντι να "προμοταρουν" το αθλημα και να προτρεπουν να αποφευγονται οι "μικροτητες".

Δημοσ.

Το άκουγα το ματς από το ραδιόφωνο και μου έκανε εντύπωση πως όποτε βρίζανε τον Σπανούλη από τις κερκίδες, γινόντουσταν συστάσεις από τα μεγάφωνα. Πράγματα που παλιότερα δεν γίνονταν. Ούτε στο ΣΕΦ ούτε στο ΟΑΚΑ. Τουλάχιστον όχι με το παραμικρό. Περνούσε κάμποση ώρα, κράζαν τα ούγκανα από πάνω, πιάναν από μανάδες μέχρι ότι έχει ο άλλος,και όταν κουράζονταν, κάποια στιγμή το θυμόταν κάποιος και έκανε συστάσεις.Είναι μια λεπτομέρεια που δεν ξέρω αν την παρατηρήσατε.

Ήταν αγώνας Ευρωλίγκας, που πέφτουν βαριές καμπάνες... Στη basket league κατά 99% θα επιστρέψουμε στα συνηθισμένα και στο ΣΕΦ και στο ΟΑΚΑ.

Δημοσ.

Ήταν αγώνας Ευρωλίγκας, που πέφτουν βαριές καμπάνες... Στη basket league κατά 99% θα επιστρέψουμε στα συνηθισμένα και στο ΣΕΦ και στο ΟΑΚΑ.

Ίσως έχεις δίκιο. Στο ματς του πρωταθλήματος όταν βρίζανε τον Μπουρούση δεν παρατήρησα τι παίχτηκε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...