YourTrueLegend Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Αν ο Chrisxxx ηταν δικαιος, επρεπε σημερα να πει κατι για το "οικογενειακο διπλο" στο ΣΕΦ. Οχι μονο για τον ΠΑΟ οταν παιζει στα ισα δυνατες ομαδες επειδη εχουν για προπονητη, εναν πρωην βοηθο Απο κει και περα, Τομιτς 3 φαουλ απο το 14 λεπτο, μαζι με κατι αλλα σπορια. Το λεω απο τωρα just in case που γυρισει το παιχνιδι στο 2ο ημιχρονο (χλωμο), οποτε και θα φταιξει η εχθρικη διαιτησια του Μπερτομεου...
YourTrueLegend Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Ηττα για την ΤΣΣΚΑ απο την Νταρουσαφακα κι αυτο ειναι το σημερινο μη αναμενομενο αποτελεσμα.
margaritagr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Μπα πιο μεγάλη έπρεπε να ναι η διαφορά. Παντως τρομερή επιλογή ο κακός Λοτζεσκι σ αυτο το σημείο του αγώνα.... Σ ενα κατα τα αλλα σωστό κοουτσάρισμα
YourTrueLegend Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Πολυ καλη αμυνα ο ΟΣΦΠ στο Α ημιχρονο, απο την αλλη χαθηκαν παρα πολλες ευκολες επιθεσεις απο απροσεξιες. Γενικα, ανετη νικη χωρις να πιασει καν ιδιαιτερη αποδοση, τουναντιον θα ελεγα οτι οι περισσοτεροι παιχτες (και των 2 ομαδων) δεν ηταν σε καλη κατασταση σημερα.Απο κει και περα, 0 λεπτα ο Γιανγκ αλλά μισο και ολοκληρωνει το προγραμμα του. Και 22 λεπτα ο Παπανικολαου που βρσικεται σε ανοδικη πορεια, εχοντας 0 ποντους, 0/3 τριποντα, 2 ριμπαουντ και 1 λαθος. Πρωτο ματς που ο Παπαπετρου πηρε χρονο συμμετοχης και παροτι ανενεργος μηνες τωρα, κατευθειαν εδειξε οτι ειναι σε πολυ καλυτερη κατασταση απο τον ανοδικη πορεια, σε ολους τους τομεις του παιχνιδιου. Για ανεξηγητους λογους ωστοσο, εννοειται πως ο Παπανικολαου και παλι αγωνιστηκε περισσοτερο. 2
margaritagr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Συγχαρητήρια στη ομάδα για την εύκολη νίκη Τρομερή αμυνα στο α, λιγότερη ενέργεια στο β. Σπανουλης πολυ καλός, Γκριν επισης, Παπαπετρου κι αυτος. Παπανικολάου τρομερές άμυνες όπως και Μάντζαρης. Λοτζεσκι 0, Πριντεζης μπροστά τίποτα. Σφαιρόπουλος πολυ καλή διαχείριση.
~mxls~ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Μπα πιο μεγάλη έπρεπε να ναι η διαφορά...Χωρίς ειρωνεία, ο μόνος λόγος που κερδίσαμε σήμερα ήταν η απίστευτη χασούρα της Μπαρτσα. Και τα λεϊαπ δεν έβαζαν. Εμείς δεν θα σκοραραμε πάνω από 60 πόντους απόψε. Δεν μπορούσαμε. 1
margaritagr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Χωρίς ειρωνεία, ο μόνος λόγος που κερδίσαμε σήμερα ήταν η απίστευτη χασούρα της Μπαρτσα. Και τα λεϊαπ δεν έβαζαν. Εμείς δεν θα σκοραραμε πάνω από 60 πόντους απόψε. Δεν μπορούσαμε. Πιστευω οτι σημερα θα κερδιζαμε. Η αστοχια τους πολλες φορες ηταν θεμα εξαορετικων αμυνων που τελικα εβγαζαν κατι σουτ εκτος ισορροπιας. Οκ εχασαν και ευκολα οπως ο μιλουτινοφ πχ που εχασε δυο αχαστα. Μαλλον βολευτηκαμε με το αργο τεμπο θα ελεγα.
Zugzwang Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Μ' άρεσε πολύ η ενέργεια του Πάπι σήμερα, κι ας είχε χαμηλά ποσοστά ευστοχίας. Τα έχουμε πει πολλές φορές, αξίζει παραπάνω χρόνο και ευτυχώς σήμερα τον πήρε (17'), γιατί είχα αρχίσει να σκέφτομαι ότι κάτι άλλο συμβαίνει που δεν το ξέρουμε. Τον Green πάντως τον λες και λίγο τσακωμένο με την ομαδικότητα... Δεν ξέρω αν λόγω του πρόσφατου περιστατικού ήθελε να αποδείξει πράγματα, αλλά ήταν πολύ ατομιστής.
~mxls~ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Όχι αυτό είναι το παιχνίδι του. Για τον ρόλο του ήταν αρκετά καλός.
washcloud Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Wash θυμάσαι τι σου είχα πει για Μπαρτσα. ...στην κατάσταση που είμαι τελευταία, με το ζόρι θυμάμαι ότι ο wash είμαι εγώ... Για θύμισε μου
Zugzwang Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Ναι το ξέρω ότι δεν είναι δημιουργός, αλλά σήμερα μου φάνηκε παραπάνω ατομιστής απ' ότι συνήθως. Υπήρχαν κάποιες φάσεις που προτίμησε να κάνει ένα σουτ με πολύ άσχημες προϋποθέσεις παρά να δώσει πάσα. Σίγουρα πάντως εμπιστεύεται πολύ το χέρι του. Ζητούσε έντονα την μπάλα σχεδόν σε κάθε επίθεση.
~mxls~ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 ...στην κατάσταση που είμαι τελευταία, με το ζόρι θυμάμαι ότι ο wash είμαι εγώ... Για θύμισε μου Που λέγαμε ρε για Τσσκα διαιτησια κτλ. Σου έλεγα ότι τσάμπα έχει βγει το όνομα στην Μπαρτσα. Δεν ξέρω αν είδες το αποψινό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις