Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προσωπικά τον κράζω για την άμυνα, όσο κι αν θες να παίξεις πιο "απελευθερωμένο" μπάσκετ, δεν γίνεται να σε κάνουν ότι θέλουν οι γαλαταδες του 0-5, κι όσο κι αν διαβάζω ότι είχαν ανάγκη για αποδείξεις, αν δεν κερδίσεις αυτούς τότε ποιους; καλή ομάδα και ροστερ κλπ, αλλά τι να κάνουμε, έτσι είναι το σύστημα τώρα, τον 0-5 πρέπει να τον παίρνεις μέσα έξω κι εύκολα

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν ηταν μια χαρα τι θα εκανε? Θα σκοραρε κατα της ομαδας του?

Μου αρεσει κιολας που κραζετε Σφαιροπουλο για χιλια δυο, εκτος απο το γεγονος πως βαζει 20 λεπτα τον πρωην μπασκετμπολιστα...

Παλι καλα να λες που δεν της φταιει η διαιτησια και της φταιει ο Σφαιροπουλος. Ασχετως που ο Σφαιροπουλος φερει την μικροτερη ευθυνη .

Έν τω μεταξύ απο σήμερα τρίτος σε ασίστ ο Μιλος , ξεπέρασε Παπαλουκά.

Ηττουδης, Ηττουδης. Ετσι δεν ελεγες τον προπονητη που τον εκανε ανθρωπο;
Δημοσ.

Εγώ θα γκρινιάξω για την ώρα. Πληρώνω Euroleague TV για να μου βάζουν τα ματς απογευματιάτικα, την ώρα που είμαι στη δουλειά; Αίσχος!

Αν και, απ' ό,τι καταλαβαίνω, μάλλον καλύτερα που δεν το είδα.

Η άλλη εβδομάδα κρισιμότατη. Με 2 νίκες ο Ολυμπιακός πατσίζει κάπως, με 2 ήττες πέφτει στο πηγάδι.

Κατά τα άλλα, θα έχει πολλά πάνω κάτω η Ευρωλίγκα φέτος. Π.χ. πριν 2 βδομάδες, η Φενέρ ήταν το τρένο που ξεχώριζε μαζί με την ΤΣΣΚΑ. Έφαγε δυο φάπες ξεγυρισμένες συνεχόμενες. 34 πόντους διαφορά σήμερα!!!!

Δημοσ.

Εγώ θα γκρινιάξω για την ώρα. Πληρώνω Euroleague TV για να μου βάζουν τα ματς απογευματιάτικα, την ώρα που είμαι στη δουλειά; Αίσχος!

Γενικά ο προγραμματισμός της ευρωλίγκας είναι τραγικός. Πότε παίζουν Τρίτη, πότε Τετάρτη, πότε Πέμπτη, πότε Παρασκευή. Μόνο αυτή την αγωνιστική παιχνίδια παίχτηκαν στις 18:00, στις 19:00, στις 19:30, στις 21:15, στις 21:45 και στις 22:00! Άλλες φορές παίζουν 19:45, 20:00, 20:15, 21:05... 
ΟΚ, δεν μπορεί να γίνει όπως στο τσουλού που παίζουν όλοι Τρίτη ή Τετάρτη στις 21:45, αλλά θα έπρεπε τουλάχιστον να υπάρχουν 2-3 συγκεκριμένες ώρες διεξαγωγής των αγώνων, με εξαίρεση ίσως τα παιχνίδια στη Ρωσία.
Δημοσ.

Πως καποιοι εδω μεσα βλεπετε οτι εχει ανοδικη πορεια ο Παπανικολαου ειλικρινα δεν το καταλαβαινω!!Δεν λεω θελει το παιδι αλλα δεν μπορει!!Δωσε παραπανω χρονο ρε Σφαιροπουλε στον Παπαπετρου,να τον δουμε και αυτον 20 λεπτα οχι 2 λεπτα που τον βαζεις σε καθε αγωνα.

Βεβαια μιλαμε για τον Σφαιροπουλο ο οποιος θα μας ειχε χαιρετησει απο περυσι αλλα τον κρατανε ακομη μονο και μονο επειδη κερδιζει τον παναθηναικο.Δυστηχως η ομαδα παει με πλανο και φετος οτι κανει ο Σπανουλης αρχικα , μετα ο Πριντεζης  και τελος οι υπολοιποι να συμπληρωσουν κανα ποντο......

Την αλλη εβδομαδα εαν χασει και τα δυο παιχνιδια,πολυ πιθανο βεβαια,να εχουμε εξελιξεις.

• Like 2
Δημοσ.

Η πιο βαρια ηττα του Ζελικο στην Euroleague..34 ποντοι διαφορα..Τον γλεντησε η Μπασκονια..Στο ντερμπι κορυφης η ΤΣΣΚΑ κερδισε την Ρεαλ με τον Ντε Κολο να βαζει μονο 28 ποντους :P και παρεμεινε πρωτη και αηττητη..

Δημοσ.

Σεναριο: Χανει ο ΟΣΦΠ απο τον ΠΑΟ την ερχομενη βδομαδα και πιθανως απολυεται ο Σφαιροπουλος που δεχεται ενορχηστρωμενο πολεμο απο χθες που τελειωσαν και τα παραμυθια για 10χρονα με τις "εχθρικες διαιτησιες".

Θα ειναι η φαση που οι Παναθηναικοι θα χρωστανε ενα μεγαλο ευχαριστω στον Σφαιρο για τους 25 ποντους στο ΣΕΦ που ουσιαστικα οδηγησαν τον ΠΑΟ στο να κινηθει αμεσα για την προσληψη σοβαρου προπονητη σε μια περιοδο που δεν υπαρχουν ουτε για δειγμα. Διαφορετικα ο ΠΑΟ θα παρεμενε με Πεδουλακη, την ωρα που οι αλλοι θα ειχαν την ανεση να κινηθουν για Πασκουαλ στην ενδεχομενη απολυση Σφαιροπουλου.

Απο την αλλη βεβαια ειναι τελειως αμφιροππο το παιχνιδι στο ΟΑΚΑ. Ο ΠΑΟ εχει ενα μεγαλο μειονεκτημα για τα ντερμπι κι αυτο ειναι η ελλειψη προσωπικοτητων.

Kατα τ'αλλα Ελληνας φιλαθλος να σου τυχει. Μεχρι πριν 2 βδομαδες αποθεωνε τον "μεταμορφωμενο" Σφαιρο που παιζει το καλυτερο και πιο επιθετικο μπασκετ στας Ευρωπας. Μολις εμφανιστηκαν τα πρωτα συννεφακια και οι πρωτοι... εκτροχιασμοι του τραινου ο οπαδος αρχισε να τα φορτωνει στις διαιτησιες, με τη συνεισφορα φυσικα του εμμισθου Ιωαννου. Και τωρα που ψοφησε κι αυτη η δικαιολογια τα φορτωνει σε αυτον που αποθεωνε μεχρι πριν 3 βδομαδες :lol:

Δημοσ.

Δύσκολη η απόλυση λόγω ήττας από "αίώνιο αντίπαλο" στην Ευρωλίγκα, και δη εκτός έδρας. Είτε μιλάμε για ΟΣΦΠ, είτε για ΠΑΟ.

Αν ήταν για Α1/κύπελλο , ίσως και να έπαιζε (αν και πάλι, η ήττα ΕΚΤΟΣ, απλά δυσχεραίνει θέσεις - αν δεν είναι βέβαια ματς αποκλεισμού ε).

Γενικά δεν νομίζω να έχουν λόγο να απολύσουν Σφαιρό οι Αγγελό. Τα πήγε ναι μεν χάλια πέρσι η ομάδα στην Ευρωλίγκα, αλλά με ελαφρυντικά. Συν το ότι πήραν την Α1.

Αν ήταν ο Τράκης, ως πιο τρίγκερ-χάπι, ίσως (αν και πάλι, ξαναλέω, δύσκολο).

Και στην τελική, είναι ψιλοαυτοκτονία σε ΑΥΤΗΝ την φάση να αλλάξουν κόουτς. Και να πεις ότι υπάρχουν δηλαδή και διαθέσιμα "κελεπούρια", νταξ' - δεν υπάρχουν όμως...

Δημοσ.

Θα είναι μεγάλη έκπληξη αν απολυθεί ο Σφαιρόπουλος μεσούσης της σεζόν σε περίπτωση που φέρει συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα. Δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία των Αγγελόπουλων (τον Μπαρτζώκα οι "αιπειστήμονες" τον έδιωξαν, όχι οι πρόεδροι). Αν και βέβαια ποτέ μη λες ποτέ.

Η πιο βαρια ηττα του Ζελικο στην Euroleague..34 ποντοι διαφορα..Τον γλεντησε η Μπασκονια..Στο ντερμπι κορυφης η ΤΣΣΚΑ κερδισε την Ρεαλ με τον Ντε Κολο να βαζει μονο 28 ποντους :P και παρεμεινε πρωτη και αηττητη..

Θα είχα ξενερώσει πάρα πολύ αν συνέβαινε αυτό στη δική μου ομάδα. Όχι τόσο η βαριά ήττα, αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα. Το γεγονός, όμως, ότι έβαλε σε όλη την τέταρτη περίοδο τα δευτερότριτα και δεν προσπάθησε να μαζέψει έστω και λίγο τη διαφορά μού έκατσε άσχημα. Μπορεί να το έκανε για να μπορέσει να τα χώσει μετά στους παίκτες του, αλλά είναι λόγος αυτός να διασυρθεί η ομάδα; Άσε που μπορεί να ισοβαθμίσει με τη Μπασκονία και τέτοια διαφορά είναι εξαιρετικά δύσκολο να τη χτυπήσει στην Τουρκία.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...