Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικά είμαι κατά της διαιτητολαγνείας, με εξαίρεση πάρα πολύ προκλητικές περιπτώσεις (βλέπε ΤΣΣΚΑ-ΠΑΟ στο final 4 το '12), καθώς λάθη γίνονται διαρκώς εκατέρωθεν και ο ηττημένος πάντα θα βρει κάτι να παραπονεθεί.

Σχετικά με αυτό που με ρωτάς, η διαμαρτυρία αυτού του στυλ μού θυμίζει εκείνες των γαύρων για τις βολές όταν ο ΟΣΦΠ δε σταύρωνε πρωτάθλημα στο μπάσκετ ούτε με αίτηση. Όπως και τότε ο Ολυμπιακός δεν έπαιρνε αρκετές βολές γιατί δεν υπήρχε λόγος να τις πάρει (π.χ. επειδή το παιχνίδι του στηριζόταν στο περιφερειακό σουτ και δεν έμπαινε καθόλου στη ρακέτα), έτσι και σήμερα δεν είδα λόγο να χρεωθεί με φάουλ η Εφές. Εσύ δηλαδή πριν τα τελευταία λεπτά που άρχισες να κοιτάς τα φάουλ για να δεις πώς θα πάνε οι κατοχές, παρατήρησες κάποια τρανταχτά φάουλ που δε σφυρίχτηκαν; Άντε να δεχτώ ότι οι διαιτητές έπαιξαν λίγο έδρα, ειλικρινά τίποτα παραπάνω.

Ειλικρινά δεν διαφωνώ στο νόημα των όσων λες αλλά η απάντηση στο πόσα φάουλ έκανε η Εφες στο τελευταίο δεκάλεπτο καθώς και στα 3 πρώτα λεπτά της παράτασης είναι 0. Μια ομάδα που κυνηγάει στο σκορ στη λήξη ενός αγώνα κάνει μηδέν φαουλ, συνεχίζει η παράταση χωρίς φάουλ, κάνει 4 μαζεμένα ώστε να αποφύγει το τρίποντο ή και να σπαταλήσει το χρόνο της τελευταίας επίθεσης και μετά ξανασταματάνε να κάνουν για 5 λεπτά της δευτερης παράτασης φάουλ. Ολόκληρο το 2ο ημίχρονο και στις 2 παρατάσεις εκτός από τα συνεχόμενα στο τέλος της 1ης οι Τουρκοι έκαναν 2 φάουλ. Δεν έχει νόημα να σου πω φάσεις είναι δεκάδες που στη μια άκρη σφυρίχθηκαν φάουλ και στην αλλη ήταν δυνατή άμυνα. Πάντως  το 0 φάουλ σε 20 ουσιαστικά λεπτά παιχνιδιου είναι σίγουρα ρεκόρ για το άθλημα.

Είναι διαφορετικό το να συζητάμε εμείς για την διαιτησία και διαφορετικό το να κάνει μια ομάδα συνεχώς παράπονα για την διαιτησία, τo ευχάριστο είναι ότι η ομάδα δεν μπαίνει στη λογική της διαιτητολαγνείας

.

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παμε πάλι...

Είπα να μη ξαναασχοληθώ αλλα το επιζητάς

"Το λέγανε ρε συ οτι ο Γιάνγκ έχει θεμα ψυχολογικό κυρίως, να συνηθίσει πάλι τις σκληρές επαφές και να μη φοβάται. Πιστεύω πως αγώνα με αγώνα αυτο θα γίνει, χτες στο κάρφωμα ξέσπασε, η ψυχούλα του ξέρει πως νιώθει.

Επισης το πλάνο των αμερικανών, το οποίο ακολουθήσαμε, ηταν να ναι σε πλήρη ετοιμότητα στους 12 μήνες απ την εγχείρηση , κι όχι στους 6 που συνηθίζεται εδώ.

Απο πλευράς σώματος ειναι 100% έτοιμος. "

Αυτά ηταν τα λόγια μου 18/10. Την αλλη φορά που δε θα χεις τι να κανεις, και θα περνάς το χρόνο σου στην αναζήτησή, καντο καλύτερα

Δημοσ.

...μα δεν αντιφάσκει η Μαργαρίτα.

Σου λέει είναι χίλια τα εκατό έτοιμος ΣΩΜΑΤΙΚΑ.

Το πρόγραμμα αποκατάστασής του όμως περιλαμβάνει και 6 βδομάδες (τις τελευταίες) ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ επανόρθωσης.

Περάσανε οι 3 τρώγοντας κορνφλέικς με την φάτσα του Ντάνστον πάνω.

Θα περάσουν και οι άλλες τρεις κατά τις οποίες θα σκουπίζεται με ρολά που επίσης θα έχουν την φάτσα του Ντάνστον πάνω, και μετά θεωρητικά θα είναι έτοιμος (...κι αν δεν είναι, κυνηγητό στο πάρκινγκ μετά!).

Τί δεν καταλαβαίνεις :ρ

...πέρα από τον χαβαλέ (σόρι Μάργκι, αλλά δεν μπόρεσα ν' αντισταθώ :ρ), τις προάλλες με ΤΣΣΚΑ, δεν είναι ότι τα πήγε άσχημα ο Νέωψ.

Ο Καλαθοσφαιρόπουλος όμως, τον Πάτρικ πολύ πριν του τέλους παρκάρισε... <_<

Τί σταδιάλα, σα να μην τον θέλει/πιστεύει/βασίζεται/γουστάρει...;

Νταξει εγω γενικα την μαργαριτα την απολαμβανω που συμμετεχει σε ολα τα thread του forum που εχουν να κανουν με οποιουδηποτε ειδους τραυματισμο, κι ευτυχως που δεν επαγγελομαι φυσιοθεραπευτης-ορθοπεδικος γιατι θα ανησυχουσα οτι θα μου φαει τη δουλεια ( :lol: ). 

Αλλα περιπτωσεις σαν του Γιανγκ που βλεπεις εναν αχταρμα ημιμαθειας, φημων και τυφλου οπαδισμου, ειναι ακρως διασκεδαστικες (υπο προυποθεσεις θα μπορουσαν να ειναι και... διδακτικες αλλα δεν το βλεπω...) επειδη αυτοαναιρειται διχως την πιεση κανενος. Εκει που καθε εβδομαδα μαθαιναμε οτι ειναι 5000% πανετοιμος και μαλιστα καλυτερα και απο περυσι, μετα το παιχνιδι με την ΤΣΣΚΑ μαθαμε οτι απομενουν 20 μερες ακομα για να ολοκληρωσει το προγραμμα του και να ειναι...ετοιμος! Και στο απο πανω ποστ μαθαινουμε οτι ειναι ψυχολογικο το ζητημα, διοτι εκτος απο ορθοπεδικες-φυσιοθεραπευτικες γνωσεις, διαθετομεν και ψυχιατρικες. Ευλογα αντιλαμβανεται κανεις οτι το 12μηνο προγραμμα και οι 20 μερες για την ολοκληρωση του που επικαλεστηκε, αφορουν το ψυχολογικο κομματι , μια που σωματικα ειναι ηδη καλυτερα απο περυσι :lol: Αν μη τι αλλο το ιατρικο τιμ του Ολυμπιακου της μαργαριτας, ειναι πρωτοποριακο και προβλεπει μεσα στο προγραμμα αποκαταστασης του γονατου ενος αθλητη και κανα 6μηνο ψυχολογικης επαναφορας κλπ. Κι ο Σφαιροπουλος που δεν του δινει καθολου χρονο συμμετοχης, λογικα ειναι planned στο προγραμμα ψυχικης αποκαταστασης...

Δημοσ.

Η επισροφή του Πάτρικ Γιανγκ στην ενεργό δράση σε φουλ ρυθμούς είναι κάτι που απασχολεί εντόνως τον Ολυμπιακό. Ο Αμερικανός σέντερ ωστόσο, που έχασε σχεδόν όλη την περσινή σεζόν, αναμένεται να βρεθεί στο πικ του τον Δεκέμβριο. Η διαφορετική ιατρική προσέγγιση Αμερικανών και Ευρωπαίων.

http://m.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/olympiacos/giangk-noemvrio-h-dekemvrio.4263488.html

Συνεχισε μονος σου :D

Δημοσ.

Εχμ, σε περιπτωση που μπερδευτηκες, εσυ εισαι το ατομο που τοσο καιρο μας ελεγες οτι ειναι πανετοιμος και τωρα ανακαλυπτεις αλλα αρθρα για να μας πεις οτι δεν ειναι κι οτι θελει 20 μερες-1 μηνα-2 μηνες ακομη :lol: Κανενας δεν εχει αυτοαναιρεθει με πιο διασκεδαστικο τροπο μεσα στο thread αυτο.

Ολοι οι υπολοιποι λεγαν οτι απλως ειναι ανετοιμος, αυτο για το οποιο ψαχνεις σημερα αρθρα που ουσιαστικα δεν διαψευδουν κανεναν αλλον εκτος απο τα δικα σου ποστ των προηγουμενων εβδομαδων που μιλουσαν για πληρη (σωματικη) ετοιμοτητα :lol:

Δημοσ.

...το ζουμί είναι Μαργαρίτα (...πέρα από τις κακοήθειες του YTL και τον δικό μου κωλοπαιδισμό), ότι "χτύπησε κάπως" εκείνο το "σε 20 μέρες" (...θύμισε δε, ολίγη από Μπουρούση, όσο να πεις  :P).

Τί σε 20 μέρες ρε συ.

Τί είναι, αυγό για να πεις σε τρία λεπτά μελάτο, σε πέντε λεπτά κανονικό και σε δέκα γηπεδάτο;

Ο Πατρίκιος "φαίνεται να είναι ακόμα αλλού" (σε σχέση πάντα με το περσινό θεριό).

Πώς περιμένεις να αλλάξουν τα πράγματα, μετρώντας μέρες -ενώ έχει περάσει ένας χρόνος- λες και οι 20 αυτές θα τον μεταμορφώσουν;

Και μάλιστα διατυπώνοντάς το έτσι που μας αφήνει να τρολο-υποθέσουμε ότι στις 3 μέρες θα μας πεις "καθίστε, έχουμε ακόμη 3 μέρες για να ολοκληρωθεί το 12μηνο!" (...και την 4η, "σταύρωσον αυτόν", λοιπόν ; )

Εγώ πάντως συνεχίζω να έχω υποψίες ότι ο Σφαίρας είναι που δεν τον εντάσσει/βοηθάει. Το γιατί, δεν το ξέρω.

Κατά τ' άλλα πάντως, μην ξεχνιόμαστε, και πέρσι ακόμη ως νεοαφιχθείς, ήταν αντ'-αλλού-γι'-αλλού, στα πρώτα 3-4 παιχνίδια. Μετά ήταν που πήρε φόρα, για ακόμη τόσα - ώσπου τον κούτσανε ο πρώην...

Τεσπα, θα δείξει τί θα παιχτεί με την πάρτη του - αλλά για να ξαναπιάσει τα περσινά στάνταρ, νομίζω ότι είναι εμφανές ότι θέλει πολύ ακόμη μπροστά του. Περισσότερο από "20 μέρες". Από τέλος Γενάρη ας πούμε, και βλέπουμε...

Μακάρι βέβαια να κάνω λάθος, γιατί θα ήθελα να τον ξαναδώ πολύ νωρίτερα σε φουλ θροτλ μόουντ.

• Like 1
Δημοσ.

Καμια κακοηθεια, ποτε! Αστεισμοι να περναει η ωρα μετα την πλακιτσα που ξεκινησε η μαργαριτα μας με την ασπρη τρυπα του Μπουρουση. Ασπρομαυρη τρυπα ο Μπουρουσης απο τη μια λοιπον, θεριο ανημερο 5000% πανετοιμο ο Γιανγκ απο την αλλη.

Νομιζα οτι τη σηκωνει την πλακα που μονη της ξεκιναει βεβαια, αλλα τελικα αρπαζεται :(

Δημοσ.

...ε κάτσε τώρα κι εσύ, διακριτικά στο είπα (σε 'μενα τον ίδιο πχ χρέωσα "κωλοπαιδισμό" για το πικάρισμα), αλλά της τα είπες "χοντρά"...

Τεσπα, αν θεωρείς ότι απλά "της χώνεσαι", με τον δικό σου τρόπο, καλώς (...αλλά εγώ νομίζω το έκανες λίγο άγαρμπα...Γνώμη μου)

...όπως και γνώμη μου, ότι αυτό που μας τσίγκλισε ήταν το "ακόμη 20 μέρες". Αν δεν το έθετε έτσι, δεν νομίζω να διαολιζόμασταν κι εμείς...

Δημοσ.

Mπα, εμενα δεν με τσιγκλισε τιποτα, γιαυτο αλλωστε δεν εθιξα ζητημα Γιανγκ ουτε οταν ειδα τα μαργαριτα-ρια για τις 20 μερες μετα το ματς με την ΤΣΣΚΑ (ενω ολο αυτο το καιρο πηγαινε συνεφο το σπαμ για τον "ερχομαστε"-Γιανγκ). Δεν ασχοληθηκα καν, σιγα το θεμα! Ενας παιχτης που ειναι φανερα ανετοιμος, ενας οπαδος που θελει να πιστευει οτι ειναι πανετοιμος, και σε καθε αγωνιστικη ψαχνει καποιο δεκανικι για να μην παραδεχτει την ανετοιμοτητα του παιχτη. Κλαιν, καθε μερα τα βλεπουμε αυτα.

Μολις ομως διεκρινα διαθεση πλακιτσας για τα περι Μπουρουση, ε ειπα να παιξω λιγακι σε παρομοιο υφος, μια που ειχα και αφορμη και αιτια για αναλογη πλακιτσα. Για απαντηση ελαβα ενα ποστ σχεδον οργισμενο (να κανεις καλυτερα αναζητηση αμα δεν εχεις με τι να ασχοληθεις και τετοια) ε και απαντησα αναλογως.

Γενικα καλο ειναι να μπαινουμε με διαθεση να ευθυμησουμε εδω. Αλλα οταν το κανουμε, καλα ειναι να ειμαστε ετοιμοι να δεχθουμε να ευθυμησουν και οι αλλοι. Οταν το δευτερο δεν συμβαινει, καλυτερα να αποφευγουμε και το πρωτο!

Δημοσ.

...στο τελευταίο συμφωνώ (γενικώς) απόλυτα.

Άσε που μπορεί να είμαι εγώ ο υπερβολικός και να μην το πήρε τόσο "βαριά" η Μάργκι.

Απλά (όπως ξέρεις) χώνω την μύτη μου παντού, και θεώρησα ότι "της την παρα-είπες" και το σχολίασα.....

(...και το θεωρώ ακόμα, διότι εκείνο το "ημιμάθειας" μου έκατσε άσχημα...

Το ίδιο άσχημα δηλαδή όπως όταν κατά καιρούς έχουν πει παρόμοια άλλοι και σ' εσένα, κι έχω σχολιάσει και τότε...)

ΤΕΣΠΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΩ / ΑΠΟΣΥΡΟΜΑΙ / ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ / ΑΕΙ ΣΙΚΤΙΡ ΠΙΑ  :-D

Δημοσ.

Δε μπορεις να καταλαβεις οτι ειναι αλλο το να ναι ενας αθλητης σωματικα οκ και αλλο το πως θα τον διαχειριστουν μεσα σε αγωνες. Εχεις δει ας πουμε πολλους μετα απο χιαστο ενω γυρνανε στις προπονησεις να μπαινουν να παιζουν 90λεπτα;

Στην ευρωπη εχουμε συνηθισει ο παιχτης να γυρναει γυρω στους 6 μηνες, ο αθλητης ακολουθει το προγραμμα του γιατρου του που μιλα για προγραμμα 12 μηνων.

Το αρθρο δε το ανακαλυψα τωρα το εχω ξαναβαλει, οπως και τα υπολοιπα τα οποια τεχνηεντως αφησες εκτος ;)

Τωρα αν δε μπορεις να διαχωρισεις το σωματικα ετοιμος (που ειναι εδω και καιρο) με το φοβο και το ποσα λεπτα θα παιζει ειναι δικο σου θεμα :D

Δημοσ.

Ξαναλεω, το σπαμ τοσο καιρο περι τρομερης φυσικης καταστασης αλλος το εκανε και οχι εγω. Και ολως τυχαιως ειναι ο ιδιος που πλεον μιλαει για ενα προγραμμα που ολοκληρωνεται σε 20 μερες και "τοτε θα δουμε" κλπ. Τωρα να προσπαθεις να μας πεισεις οτι το προγραμμα αυτο αφορα το ψυχολογικο κομματι του παιχτη, ειναι εξισου αστειο με αυτα περι ετοιμοτητας του Γιανγκ που εγραφες 1 μηνα πριν.

Δεν ειναι κακο να αυτοαναιρεσαι, κακο ειναι να μη δεχεσαι την αναλογη πλακιτσα οταν μαλιστα την εχεις ξεκινησει μονη σου. Κακο ειναι επισης οταν αυτοαναιρεισαι, να προσπαθεις να μας πεισεις οτι και τα 2 πραγματα που ειπες ειναι σωστα!

Δημοσ.

Σχετικά με αυτό που με ρωτάς, η διαμαρτυρία αυτού του στυλ μού θυμίζει εκείνες των γαύρων για τις βολές

Σε αυτο το σημειο θα θυμισω πως απο τοτε που ανελαβαν οι Αγγελοπουλοι και μετα, ο Ολυμπιακος εχει περισσοτερες βολες απο τον Παναθηναικο στα μεταξυ τους παιχνιδια.

Δηλαδη οχι μονο ειχαν χειροτερη ομαδα, οχι μονο κατα καποιο παραδοξο τροπο και χωρις μπασκετικη λογικη ειχαν περισσοτερες βολες, αλλα διαμαρτυροταν και απο πανω!!!

Ετσι για να καταλαβουμε τι εστι διαμαρτυρια γαυρου....

ΥΓ. Δεν αναφερομαι σε εσενα βεβαια...

Δημοσ.

Αυτό που λέμε "triggered".

...

Εγώ πάντως συνεχίζω να έχω υποψίες ότι ο Σφαίρας είναι που δεν τον εντάσσει/βοηθάει. Το γιατί, δεν το ξέρω.

...

Καψονι λες;
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...