Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιζει 55-45 Ολυμπιακο???Αλλο παιχνίδι βλεπεις παλι?

Απλα βλεπω σε mute και δεν ειμαι απο αυτους που μαθαν μπασκετ πριν 4 χρονια, για να επηρεαζονται απο την περιγραφη επιπεδου Θ7 ακομα και για προφανεστατες φασεις.

+1 τυπος που νομιζει οτι του Σπανουλη δεν ηταν βηματα και τον αδικει η διαιτησια. Να περασει ο επομενος.

Κατα τ'αλλα looking for οπαδους αλλης ομαδας που να ειναι σχεδον -20 μεσα σε 1 ημιχρονο και να τους φταιει η διαιτησια :lol: Ωραια πατεντα παντως :lol:

• Like 2
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παίζουμε αρκετά αργά στην επίθεση.

Χρειάζεται να παίξει στο 5 ο Μπιρτς στο δεύτερο.

Δε μπήκε γενικά η ομάδα... Πριντεζης πολύ καλός μπροστά, μηδέν πίσω. Λοτζεσκι τίποτα, Γκριν τίποτα. 7π σκοράραμε στη δεύτερη περίοδο....

Ο Σφαιροπουλος τρικυμία έν κρανίω. Έχει χρησιμοποιήσει όλο το ρόστερ σχεδόν, αλλαγή στην αλλαγή...

Βάζει τον Μιλουτινοφ να βγαίνει πάλι εκτός ρακέτας και να κυνηγά τον Χαινς ρε φίλε, τον Χαινς!!! Αν ειναι δυνατόν δηλαδή... Δε ξερω να γελάσω η να κλάψω μ αυτό.

Σφυρίζουν και φουλ Ρώσους, έτσι όχι δε νικάς, αλλα θα διασυρθεις.

Δημοσ.

Πεθαινω να μαθω τα λαθος σφυριγματα υπερ Ρωσσων παντως. Βασικα οχι, και 2 συγκεκριμενα λαθος σφυριγματα απο ολο το ημιχρονο να μου πει καποιος μου αρκουν. Αλλα να ειναι οντως λαθος σφυριγματα ε, οχι αυτα που σας λεει ο εμμισθος των Αγγελοπουλων μαζι με τη θεωρια του μακρινου ριμπαουντ.

Δημοσ.

Η δική μου αλήθεια είναι ότι παίζει 50-50 η διαιτησία και ότι ο Ολυμπιακός σήμερα δεν αξίζει κάτι παραπάνω αν συνεχίσει να παίζει έτσι. Πολύ κακή εμφάνιση, ιδιαίτερα στην επίθεση.

Δημοσ.

Δεν γίνεται με σκορ μόνο από Σπαν και Πριντεζη. Πρεπε να μπουν όλοι στην εξίσωση.

Έβαλε Μπιρτς στο 5. Καλό αυτό.

Δημοσ.

Και τελικα δοθηκε Τ.Π. Παροτι ηταν μετα το πρωτο λαθος σφυριγμα κατα του ΟΣΦΠ (αρα δικαιολογημενες οι διαμαρτυριες στη συγκεκριμενη φαση), ο Βασιλης σε καθε φαση διαμαρτυρεται χωρις αυριο. Αν κανει κανενας Ναβαρο τετοιο πραγμα και δεν αποβληθει απο τους διαιτητες παλι για κορακια θα διαβαζουμε.

ΥΓ. Highlight αγωνιστικης η ταπα Χαινς στον Μιλουτινοφ.

Δημοσ.

Αυτό έπρεπε να δοθεί αντιαθλητικό υπέρ του Σπαν. Το πρώτο ξεκάθαρο σφύριγμα υπέρ της ΤΣΣΚΑ.

• Like 1
Δημοσ.

θα πέσει το insomnia τώρα

Μα καρφώνονται. Είναι σαφής κανονισμός.

Και στο πρώτο σταμάτησαν αιφνιδιασμό του Γκριν αν δεν κάνω λάθος.

Όχι ότι μας φταίει αυτό για την κακή απόδοση.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...