Inler Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Για Κουζμιτς περσι το ελεγα οτι πρεπει να στηριχτει αλλα τον πηρε η μπαλα...Πολυ καλο κορμι εξαιρετικος αμυντικα και μπροστα ηταν θεμα ψυχολογιας πιστευω...Σε εξαιρετικη ηλικια πολυ καλος χαρακτηρας και δουλευταρας στις προπονησεις Βλεπω να τον τρωει ο Ζοτς του χρονου αυτον 5
margaritagr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Ειναι κι ο Αστέρας καλή ομάδα πια , δεν ειναι ο κομπάρσος που ηταν παλιά. Κι ο Γιοβιτς δε παίζει να μείνει εκει θα κάνει άλμα στη καριέρα του το παλικάρι και το αξίζει. Ποσο έπος Έν τω μεταξύ τα τόσα ματς. Βλέπεις φενερ-παο, στο καπάκι Μακάμπι-ερυθρό και τωρα Μπαρτσελονα-Εφες. 1
Inler Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Εγω ηθελα Dorsey στον Παο για 6 μηνες αλλα δεν βλεπω να ψαχνονται
moure Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Αναξιο σχολιασμου το σημερινο παιχνιδι. Απεναντι σε μια απο τις καλυτερες φροντ λαιν της διοργανωσης χασαμε νωρις και τον Σινγκλετον, εχοντας τη γνωστη απουσια του Γκιστ, με αποτελεσμα να μην εχουμε καν ψηλους για να βγει το παιχνιδι και οι 2 που εχουν απομεινει να ειναι εξαιρετικα αργοι. Μοιραια ο αντιπαλος κυριως στο επιθετικο του κομματι, θα κανει οτι θελει με τοσο αργα ποδια, ο Σλουκας θα κανει πλακα με τα πικ εν ρολ οταν δεν μπορει να ακολουθησει κανεις παιχτης μας τις αλλαγες, και τελος σεμνης τελετης. Οι διαφορες ισοπεδωσεις των γνωστων με κοντη μνημη ειναι αναμενομενες πλην ομως κουραστικες και αδιαφορες Ο ΠΑΟ έπαιζε απέναντι σε μια ομαδα που είχε τα τελευταία 6 παιχνίδια 4 ήττες και έχει μια εξαιρετική φροντ λαιν αλλά σήμερα έλειπε ο καλύτερος ψηλός της,και ο ΠΑΟ έπαιζε πλήρεις εκτός του Γκιστ (υπάρχει όμως αντικαταστάτης εδώ και καιρό)και ο Σιγκλετον έπαιξε σήμερα 22 λεπτά με μέσο όρο φέτος 26!!! Πραγματικά πιστεύεις ότι αν έπαιζε αλλά 4 λεπτά ο Σιγκλετον(παιχταράς-πραγματικά μου αρέσει πολύ)θα κερδίζατε; Έγραψα και πριν το παιχνίδι ότι πολλά θα εξαρτηθούν από την απόδοση του Μπουρούση,και βλέποντας τα πρώτα 2-3 λεπτά να έχει ο Βεσελι 2 φάουλ λέω τώρα θα μπει ο Μπουρούσης και θα κάνει τη ζημιά. Και τι είδαμε?Ενα παιχτη ονόματι Ντουβεριογλου (εγώ δεν τον είχα ξαναδεί ) να φαίνεται σαν τον Τιμ Ντάνκαν! 3
8elwADSL Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Εγω ηθελα Dorsey στον Παο για 6 μηνες αλλα δεν βλεπω να ψαχνονται Μακριά ο τρελός με τα ψυχολογικά. 1
margaritagr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Εγω ηθελα Dorsey στον Παο για 6 μηνες αλλα δεν βλεπω να ψαχνονται Έπαιξε με μας συνεπώς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα, τι να τον κανεις; άσε που ειναι τελείως τζαζ το παλικάρι , μονο κακό θα έκανε. Ακόμα και σωματικά πια δεν ειναι αυτο που ηταν. 1
YourTrueLegend Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Εγω ηθελα Dorsey στον Παο για 6 μηνες αλλα δεν βλεπω να ψαχνονταιOυτε για αστειο. Σε οποια ομαδα εχει παει εχει δημιουργησει προβληματα για καθε πιθανο και απιθανο λογο , ολες τον διωχνουν σε διαστημα λιγοτερο των 12 μηνων, ενω η αποδοση του δεν κρατιεται υψηλα πανω απο 2-3 μηνες. Μετα γινεται αλλος παιχτης. Καλυτερα να παει ο Γκαμπριελ για 5ρι, παρα να ερθει ο Ντορσι... 2
margaritagr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 80-78 το ματς στην Βαρκελώνη, 6/11 3π ο Paul
Zerg13 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Ο Μπουρουσης εχει προβλημα σωματοδομης πλεον. Πολυ αργος νομιζω δεν αναστρεφεται αυτη η κατασταση. Θα τον παρει ο διαολος και το καλοκαιρι μαλον. Εχεις και τον Νικολς σε κακη φορμα(αλλα εγω δεν τον ξεγραφω ακομα). Εγω επιμενω ο Χαραλαμπο χωραει στην ομαδα. Τουλαχιστον να τον δουμε αντι νικολς ή μπουρουση.
margaritagr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Zerg ο Χαραλαμπόπουλος δεν έπαιζε και χωρίς Τζεντιλε, τωρα ουτε καν α1 δε θα μπαίνει αυτά τα όσα λεπτά έμπαινε. 85-78 Βαρκελώνη. Τέλος το πήρε η Μπαρτσελονα.
xgol Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Εντωμεταξυ με ξεπερνάει που παλιοτερα οταν το σωμα του Σπανουλη αντεχε και εκανε ακριβώς αυτα που κανει ο Τζέιμς (περσι και φετος το γυρισε αρκετα στην δημιουργία) ηταν παιχταρας. Ενω σημερα που ηταν ολοι παρε τον ενα και βαρα τον αλλον και δικαιως πηρε τοσα σουτ και με φοβερα ποσοστα ο Τζειμς του ασκειται κριτικη. Υγ: για να προλαβω αρκετους δεν συγκρινω Σπανούλη με Τζειμς αλλα καταστασεις. Για να συγκρινεις καταστασεις και για να καταλαβεις γιατι ο ενας ειναι μυθος της διοργανωσης, συγκρινε τρόπαια. Υ.Γ. Εγώ πρωτος είπα Τζειμς 》》Γκριν, αλλά τα στραβά θα τα λεω. Οταν μαλιστα ο παικτης εχει φοντα για να γίνει κορυφαιος. Μονο κοντοφθαλμοι ικανοποιουνται απο μια εμφανιση "γκαουντλοκ" και σαφως επιμενω πως σημερα εκανε απλως αυτο που κάνει παντα και απετυχε σε οτι καινουριο προσπαθει να ενταξει στο παιχνιδι του ο πασκουαλ.
Inler Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Ο Χαραλαμποπουλος επρεπε εδω και 2 χρονια να παιζει στο 4 στη θεση του Φωτση 1
YourTrueLegend Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Ειναι αρκετα αδυναμος για 4ρι, ειδικα τις περασμενες σεζον ηταν τσιλιμπιθρας. Τωρα κατι εχει βαλει σε ογκο, αλλα οχι για 4ρι ακομα. Οπως εχουν ερθει τα πραγματα, καλα ειναι να παει δανεικος σε μικροτερη ομαδα. Οχι γιατι στερειται χρονο στον ΠΑΟ, ισα ισα 20λεπτα βαραει στην Α1 ενω εχει παρει αρκετα λεπτα και Ευρωλιγκα, αλλα επειδη πρεπει να βρει ρολο μεσα σε καποια ομαδα. Προσοντα εχει, στις προπονησεις δουλευει, το σωμα του ομοιως, ρολο χρειαζεται σε μια μικροτερη ομαδα. Η ελευση Τζεντιλε λειτουργει εις βαρος του, αν και ο Ιταλος παιζει να ειναι σε χειροτερη φυσικη κατασταση απο τον Χαραλαμπο αυτη τη στιγμη.
harisv Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Παιδια μην εχετε φιλοδοξιες οτι ο Χαραλαμποπουλος μπορει να σταθει στο επιπεδο της euroleague. Εδω στην Α1 παιζει 15' σχεδον και στα μισα παιχνιδια απογοητευει βαζoντας εως 3 ποντους. Aρχιζω και πιστευω οτι θα καταληξει σαν τον Παπανικολαου, απο φοβερο ταλεντο απλα ενας καλος παικτης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις